ДАНС откри 13 млн. щети в Септември, кметът уредил близка

Проверка на ДАНС е установила 13 милиона лева щети за Община Септември при управлението на настоящия кмет Марин Рачев.

Обратно в новината

Коментари - ДАНС откри 13 млн. щети в Септември, кметът уредил близка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

затвор, затвор,крадец,лош човек,злобар *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ее така се краде редовно във всички общини и на данс и на прокуратурата въобще не им пука, а бате бочко ходи в странство да разказва колко сме умни и добри и те пари да давали от чужбината, че тука по общините не стигат!!!

е сега адвоката ще спаси общината

е сега адвоката ще спаси общината

Те, ДАНС, са открили, ама прокурВатурата и/или съдът ще кажат, че няма такова нещо.

Очаквам Антон Тодоров и Десислава Атанасова да се самосезират. Бързо разследване с документи и факти. Нали са специалисти в тази област.

АЗ ПЪК ОЧАКВАМ РАЧЕВ РАНО ИЛИ КЪСНО ДА ОГЛАВИ БСП;)

"Марин Василев Рачев от ПП ГЕРБ избран с 6 857гласа на първи тур с 54.48%." Урааа...

Коледа наближава и пак се размириса на суджук. Ама до бедните пенсионери май пак няма да стигне. Поне едно петълце! Не повече.

да спасим община септември сигурно са от ония 10% гласували за бсп. а на всички тук пишещи дрОгаре искам да съобщя, че решенията на общинският съвет се взимат от общинските съветници! кмета дори няма право на глас при вземането на тези решения, а е длъжен да ги изпълнява в срок!

ДАНС откри 13 млн....... ПЪК НАКРАЯ ДАНС И ПРОКУРАТУРАТА ОЩЕ НЕ СА СЕ ПРОИЗНЕСЛИ-САЙТА НА СТАНИШЕВИ МАЙ ИМА "ИЗПРЕВАРВАЩА" ИНФОРМАЦИЯ;)

Ко правим сега........

събуждаме се утре и този факт вече не е новина, отива в забравени,без последствия

Ама ,че увеличение -110 пъти ,ама това е нереално.Това значи ,че ако квадратния метър е 1лв ,то той е закупен по 110 лв от общината ,ама бравос.Но,ако такива плъхове като тази охранена мутра ,могат да си позволят такива сделки , представете си в голямите градове и столицата за какво става въпрос.Предполагам ,че в навечерието на председателството ще бъдат "отстреляни" няколко такива "звезди" с местно назначение с цел да се демонстрира активност и борба с корупцията , след това ,пак както си знаем.Освен това такива акции ще послужат като димна завеса за прикриване на истинските "голямо мащабни играчи"

Сладур...

Кмета Марин Рачев е избран с 54,48% още на първи тур- ПП ГЕРБ.Ха да ни е честито драги зрители.

ако кметът не покрадваше. Или ако поне имаше някакво наказанийце.

А от Българската Коледа се събират макс 2 милиона лева с много телевизионно време и вменяване на задължение у редовия данъкоплатец. P.S. Аз всяка година дарявам.

Е, не сте единствена .Повечето редови българи с някакво чувство на съпричастност с хората в нужда също даряват и то не по едно или две левчета, но лумпено-дегенератите смятат това за глупост.

насам народеее, 13 млн. щети по един лев парчето!

За да е ясно! Резултати от първия тур на местните избори в община Септември: Марин Василев Рачев ПП ГЕРБ 6 857 54.48%.

,,...Райко Алексиев: Пътеводител за България - пътища и безпътие Статията не е писана днес, а през 1933 г. във вестник Щурец За България може да се каже, че е свободна страна. Или по-правилно казано България е странна свобода. По устройство е държава, в която всеки се устройва, както намери. Намира се на кръстопътя на дребните амбиции. Населението й се състои от бивши, сегашни и бъдещи министри. Занятието на всички се състои в това: сегашните министри да дават амнистия на бившите, а бъдещите на сегашните. Страната е разделена на 14 окръга, 60 партии, 600 крила, 6 хиляди групи и 6 милиона мнения, като всяко отделно мнение подлежи на разцепление. Разположена е между границите си, а разположените в нея не знаят никакви граници. Снабдена е с железници, чрез които най-лесно се стига до катастрофа. Има добри и уредени прави пътища, обаче поданиците й предпочитат да вървят по кривите, защото са по-утъпкани. Държавата си служи с телефони, а държавниците - с телефончета. Столицата й има обществени сгради и улици, като улиците са пълни с уличници, а обществените сгради с общественици. Случва се обаче и обратното - уличниците се настаняват в обществените сгради, а обществениците се пращат на улицата. Страната има държавен строй, но самият строй не върви под строй. Държавата се управлява от хора, според случая. Случаите пък се управляват от случайни хора. България търгува с всички. Но случва се и обратното - всички да търгуват с България. Националният девиз на държавата е Съединението прави силата, поставен върху разединеното Народно събрание, на което му е нужно да намери една сила, която да му направи съединението. Държавният девиз на нацията пък е Боже пази България. В случая Бог е натоварен да пази България, вероятно, защото другите са заети да си пазят частните интереси.

Ей тази община Септември, беее - случи на управленци, какъвто председателят на ОС, такъв и кмета - и двамата лика-прилика, като по калъп правени;)

Специално Цвинокио си ги е одобрявал все свои проверени хора кой от кой "по-оправен". Същия този "ремонтира" и главната улица в гр. Ветрен та си остави ръцете интересно е дали още паветата са на отговорно пазене като заявиха преди време по b tv.

Веднага ви казвам - ако е кмет на ГЕРБ е мръсник. Ако е на БСП то просто е водил социална политика и 100 проверки са показали, че всичко е законно и в полза на пенсионерите.

От ГЕРБ ще да е, мръсникът;) Сещам се, че председателят на ОС там - онзи мизерник, дето уби човека на детския РД и набеди невръстния рожденик, беше от ГЕРБ - та няма как кметът да е от БСП;))

Директно в панделата.

Se taia

Явно не се е отчел по веригата нагоре завалията... Тъй става, като не си обучават кадрите...

13 000 000 щети няма как да е направил. Сигурно щети за 13 000 000 лева. Тако по съм съгласен.

какво разбираш ти от журналистика!

тая Държава на 80-те%!Тоя крал за от общината, а канадската златодобивна компания краде от всичките 80%+19%, т.е от 99% от деменциалните българи.1% е на този който урежда канците.

Ако мине....