КЕВР изиска информация от ”Топлофикация” за аварията

Председателят на КЕВР Иван Иванов изиска от "Топлофикация-София" подробна информация за възникналата авария, оставила на студено 4 столични квартала.

Обратно в новината

Коментари - КЕВР изиска информация от ”Топлофикация” за аварията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Магистралите глупако!!!! След всеки 25 години не се ремонтират а се подменят!!!!

,,...Райко Алексиев: Пътеводител за България - пътища и безпътие Статията не е писана днес, а през 1933 г. във вестник Щурец За България може да се каже, че е свободна страна. Или по-правилно казано България е странна свобода. По устройство е държава, в която всеки се устройва, както намери. Намира се на кръстопътя на дребните амбиции. Населението й се състои от бивши, сегашни и бъдещи министри. Занятието на всички се състои в това: сегашните министри да дават амнистия на бившите, а бъдещите на сегашните. Страната е разделена на 14 окръга, 60 партии, 600 крила, 6 хиляди групи и 6 милиона мнения, като всяко отделно мнение подлежи на разцепление. Разположена е между границите си, а разположените в нея не знаят никакви граници. Снабдена е с железници, чрез които най-лесно се стига до катастрофа. Има добри и уредени прави пътища, обаче поданиците й предпочитат да вървят по кривите, защото са по-утъпкани. Държавата си служи с телефони, а държавниците - с телефончета. Столицата й има обществени сгради и улици, като улиците са пълни с уличници, а обществените сгради с общественици. Случва се обаче и обратното - уличниците се настаняват в обществените сгради, а обществениците се пращат на улицата. Страната има държавен строй, но самият строй не върви под строй. Държавата се управлява от хора, според случая. Случаите пък се управляват от случайни хора. България търгува с всички. Но случва се и обратното - всички да търгуват с България. Националният девиз на държавата е Съединението прави силата, поставен върху разединеното Народно събрание, на което му е нужно да намери една сила, която да му направи съединението. Държавният девиз на нацията пък е Боже пази България. В случая Бог е натоварен да пази България, вероятно, защото другите са заети да си пазят частните интереси.

Само да подчертая, че информацията е невярна не само за това кои са засегнатите квартали, но и за режима на училищата и детските градини! Едното ми дете бе върнато от училище (в Борово), а в детската градина на другото (в Бели брези) не бяха сигурни дали ще имат достатъчно електрически печки за всички групи!

Когота се обадих на 0700 111 11, един изключително "учтив човек" ми обясни на висок тон, как проблемът не е при тях и трябвало да се обърна към домоуправителя!?!?!?!?! Да ни уведомят? - Кооо, Не.

Тия неустойки ше си ги избият със зверски изравнителни догодина, до амина.

Закрийте топлофЕкация!

От джакузите тук с другаря Р Овч се плацикаме за Ваша сметка

За да няма често аварии трябват инвестиции, следва поскъпване на парното с 18,5% годишно. :)

А некви истински компенсации заради ежесезонните крупни аварии на въпросното дружество няма ли да поиска? Или пак седиш два дни на студено, а за всеки следващ подир тях - връщаме левче, пък през лятото - поредните "профилактика и планови ремонти"?

Нито Ники, нито Саня са ми известни

КАМОРАТА ИСКА ОБЯСНЕНИЕ ОТ КОЗА НОСТРА......И В АДА ДА ГОРИТЕ,МАЛКО ЩЕ ВИ Е......

тая Държава на 80-те%!

Кога ще ги закрият тези рекетьорски топлофикации. Цяла България им плаща чрез по-висока цена на тока, за да могат да пробутват суперскъпата си енергия. Докога всеки потребител на ток, ще плаща рекета на Топлофикациите.

Защо продължавате да повтаряте лъжата за 4 квартала? Няма парно и топла вода в целия район на ОЦ Земляне. Това са доста повече квартали.

Ако не Ви доставя количеството краставици, то според договора неустойката е неплащане на недоставеното количество краставици... тц тц тц тц голяма неустойка, големи права на клиента. Бравос. За протокола:за мое щастие нямам нищо общо с ТЕЦофикцията...

Бъркаш - не е ТЕЦофикация, това е топлоФикция.

Пееразите от "Мистификация"----СЕДЕМ часа след аварията не правят нищо!:(((( ..същите пеерази---дето през февруари оставиха половин София на студено за повече от 10 дни!:((((( ....същите пеерази, дето вземат едни от най-тлъстите държавни заплати!:((( ...същите пеерази, дето даже интернет страницата им работи ...понякога!:((((( ....

В тая паразитна структура са се намърдали търтей до търтея! И от години имитират някаква дейност, уж, в полза на клиента, а в същност единствено за себе си. Освен огромните заплати, получават допълнително и огромни рушвети да се правят на клонки, когато дерат в интерес на всякакви политици и крадливи дружества, кожата на хората! Няма ли да има нов Народен съд и да ги изпозастрелят тия диванета някой хубав слънчев ден?

Тия комисионери когато и да ги заключат все ще е късно!

А защо Иван Иванов /КЕВР/ не иска обяснение за честите аварии в Русе, които понякога траят повече от седмица? Дори не ни уведомяват от ТЕЦ Русе. Да не говорим за компенсации - такива няма.

Трябва да се закрие КЕВР . И да дойдат ЧСИ - в Перник има Договор с Топлофикация а няма Топлоподване , хората Бедстват . Кметицата покани Шефа на КЕВР и го пои два дни в Хотел за да не вдига врява .

когато някой не си плати дължи лихви. когато Топлофикация не достави услуга защо не дължи компенсации и лихви

Ами счупи се.