Медиците в Ловеч отново излязоха на протест

Медиците от ловешката болница МБАЛ "Проф. д-р П. Стоянов", която е едно от затруднените лечебни заведения, отново излязоха на протест.

Обратно в новината

Коментари - Медиците в Ловеч отново излязоха на протест | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Работа без пари. На принципа не стига че имат работа ами и заплати искат.Това е жалка картинка на срутването.

Защо бъркаме поздравленията със задълженията. Когато някой си е свършил достойно работата е нормално дори да бъде поздравен. Задължението да подсигури условия на труд и консуматини е на административното ръководство. Поискахте ли оставката на дилекторския екип? НЕ! А защо? Има ли болница в болницата? Защо?

А преди 28 години си имахме и болници и персонал и безплатно здравеопазване.

ще фалира, защото не лекуват! Всички ходим по другите градове !!!

Комшу, сериозно ли? Аз от половин година се изселих от София в един град в Ловешко и мислех да се церя в Ловеч. Къде да се церя сега - Плевен, Троян? А иначе по темата - това е пълна дебилщина. Ако смятат, че болницата не е нужна или не може да се издържа, да я затворят. Ако лекари и друг персонал не си върши работата, да го уволнят. Ако шефът не умее да управлява хората и парите, да го сменят. Но да не плащат заплати на държавни служители, още повече медицински, това е нагло. Ако са свършили парите по бюджет, да се вземат от командировъчни и представителни на депутати, от умрели проекти и други ями, пък после да се оправят кой какво и защо. Бойко, айде сега да те видим като си Батман, какви ще ги свършиш в реални условия!

откакто коларова е там респект на болницата

от къде събрахте толкос народ за тая снимка????

Клатят МИ държавата! Нинова ги е накарала, или Костов, или марсианците! Цялата страна цъфти и просперира, те тръгнали да ми стачкуват. Не са ли доволни от заплатите??? Ми това са 800 лева, бе!!! Като искат повече, да беха станали овчари! Знаете ли колко сЪ търси оФчУ!!!! Хайде, стига, че отивам да чета 2-ра глава на Винету, че стана интересно!

Здравеопазването в България никога няма да се оправи.Един от най големите проблеми е безконтролното издаване на болнични.Това е много страшно.Това ще погуби всичко. "С-м на карпалния канал"Защо едни специалисти дават 10дни ,а други30?От кого зависи ,от какво,изглежда кой колкото плати.

а не ти ли е хрумвало, че дават болнични, зщото хората са болни....около мене сега има грипозни, които не смеят да си вземат болничен...дано ви убие някоя епидемия, алчни глупаци....хората не са вви роби, нито роботи, но хората СА ДЪРЖАВАТА и без тях да са те изяли вълците егоистино тъп

Уважаеми, как да се обясни на глупака, че всяко заболяване има стадии и ако се хване в начален, ще сеи злекува за 10 дни примерно.Престани да правиш коментари лишени от смисъл.

За смелите и кадърни лекари в чужбина има достатъчно работа с много добро възнаграждение, а и ще бъдат ценени. В Англия например има няколко хиляди вакантни места за лекари, потърсете и заминавайте!

Абе те в Англия размитат за нашите "смели кадърни" лекари! Тези тарикати, ако бяха кадърни нямаше да останат без пациенти. От друга страна изобщо не са смели, а са нагли! Интересно от чий джоб трябва да излязат парите за техните заплати, като те не желаят да работят?

Напълно подкрепям лекарите от Ловеч ,но първо ще попитам къде са онези техни колеги ,които в първите години на Демокрацията скачаха по площада и крещяха "Който не скача е червен"За това ли се бориха.Кой ще им потърси отговорност.Ние си имахме прекрасна болница,прекрасни лекари.Всичко съсипаха. Кой е виновен.Трябва ли и тук да мине давност.Скъпо ще си плащаме плодовете на СДС. Случайни хора ставаха управници.Ето резултата.Който не скача е червен.

УТРЕ, УТРЕ, ВИНАГИ УТРЕ Човекът е ОБЩЕСТВЕНО животно. Цялата ВЛАСТ произтича от ГРАЖДАНИТЕ и НИКОГА не се връща КЪМ тях. На бедните хора НЕ им достига МНОГО, на алчните - ВСИЧКО. Няма значение ДАЛИ сте се продали или са Ви купили - все ще ТРЯБВА да си го отработите като проститутка. Когато Ви НАБИВАТ нещо в главата, обикновено Ви ИЗКАРВАТ акъла. И ВАЖНИТЕ клечки са от дърво. Утре, утре, ВИНАГИ УТРЕ и така МИНАВА животът за теб, нали. Търговците и представителните политици ВИНАГИ продават това което НЕ са направили. Kрадците и представителните политици ВИНАГИ продават това което НЕ е тяхно. Проститутките, представителните политици, журналистите и духовниците ВИНАГИ продават това което НЕ би ТРЯБВАЛО да ПРОДАВАТ. Кой още ТВЪРДИ, че светът НЕ се крепи САМО на ТЪРГОВИЯТА. Лошо живеят тези, които СМЯТАТ, че ще живеят ВИНАГИ. Който ИЗГУБИ честността си, НЕ МОЖЕ повече НИЩО да изгуби. Каква полза могат да донесат САМО законите ТАМ, където НЯМА нравственост. Отначало ли е НИЩО - и нататък НИЩО. Всичко САМО се изменя и НИЩО не се губи. Усмихвайте се...УТРЕ ще бъде по-зле. Докогато ТОВА е истина, ТОВА е ИСТИНАТА.

Напуснете бе "медици" Протестира ли....... като не ви харесва сменете работата.. ама нямало кой да ни лекува после.. като че ли сега има, Вас няма кой да ви вземе на работа, не нас кой да ни лекува!

Ти внимавай как караш, когато минаваш покрай с. Микре, че тези същите доктори ще те сглобяват. P.S. Ама хубаво име си избрал.

КОЙ Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ВРАГ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО Представителният политик и духовникът, тези двамата в едно, които са "представители" на представителната "демокрация" и "свобода", психо-соматична диктатура, са ЗАРОБИЛИ хората. Представителният политик и духовникът са ВРАГОВЕ на човечеството. Представителната "демокрация" като: фашизъм (открита диктатура), социализъм (открита диктатура) и капитализъм (скрит зад думите: "свобода" и демокрация" - скрита диктатура) е ВРАГ на човечеството. Те, представителният политик и духовникът са в конспирация, защото политикът ИСКА да управлява твоето тяло, а духовникът ИСКА да владее душата ти. А тайната е една и съща: "УНИЩОЖАВАНЕ на любовта." Това е било от хиляди години за човек и РЕЗУЛТАТЪТ е ВИНАГИ един е същ, и за теб, но не САМО за ТЕБ - пълна ДИКТАТУРА, представителна "демокрация": господар и роб, лидер и тълпа. Пълна диктатура е, когато друг и САМО друг, те представлява ВИНАГИ теб пред ТВОЯТА държава: представителен политик, духовник, адвокат, полицай и т.н. ТЕ и само ТЕ, те представляват ВИНАГИ теб, нали. Ти къде си тогава реално тук и сега, теб те НЯМА, и това се нарича пълна ДИКТАТУРА, а не нещо друго. Тогава човекът не е НИЩО повече от една празнота, кухост, едно БЕЗСМИСЛЕНО съществуване. Тогава можеш да ПРАВИШ каквото си ИСКАШ с човечеството и НИКОЙ няма да се бунтува, никой няма да има ДОСТАТЪЧНО смелост да се разбунтува. Кой ИСКА да си интелигентен. Не тези, които имат цялата власт, цялата реална информация и целият капитал, безусловно наложени от ШЕПА "хора" - привилегирован елит и паразит върху теб. Как биха могли те да ИСКАТ да си интелигентен, защото ако си интелигентен, започваш да ВИЖДАШ цялата им стратегия, ИГРИТЕ им. Те ИСКАТ да си глупав и посредствен. Определено ИСКАТ да си ефективен, що се отнася до РАБОТА (роб) на тях, но НЕ и ИНТЕЛИГЕНТЕН, свободен човек, сам по себе си тук и сега - всеки ден. Поради това, до СЕГА, човечеството живее в най-ниската точка, в минимума на своя потенциал.

Важното е, че тиквата и дупеклати и министри си взимат редовно заплатите и бонусите!

ДА ВЗЕМАТ ОТ ЧАСТНАТА БОЛНИЦА ФАЛШИВО ИЗТОЧЕНИТЕ ПАРИ И ПЛАТЯТ НА ТЕЗИ , КОЙТО СЕ ГРИЖАТ ЗА ЗДРАВЕТА НА ХОРАТА . НЕ ДА ГИ ГЛЕДАМЕ ПО СТУДИЯТА , КАК И КАКВО СА ПРАВИЛИ КРАДЦИТЕ . КРУМОВИ ЗАКОНИ ЗА ВСИЧКИ

ЗАЩО "ИЗБОРИТЕ" В ПРЕДСТАВИТЕЛНАТА "ДЕМОКРАЦИЯ" И "СВОБОДА" НЕ МОГАТ ДА СЕ ПРИЗНАЯТ ЗА ВАЛИДНИ Големите престъпления в никакъв случай не са плод само на отделни личности - лидери. Престъпленията ВИНАГИ се плод на тълпата, защото сред тълпата човекът ЗАПОЧВА да си мисли: "Не е моя отговорността за това, аз просто правя това, което правят останалите." Когато човекът прави нещо сам, той го обмисля ДОБРЕ, понякога го премисля по ТРИ пъти: "Какво правиш, човече. Дали си на прав път. Дали няма да те мъчи съвестта." А така, в тълпата, човекът се ИЗГУБВА сред другите. Никой НЯМА да разбере, че и ти си участвал в едно или в друго нещо, нали. Ето защо "изборите" в представителната "демокрация" и "свобода" са анонимни, групови и само за един ден. Защото те искат ти да станеш част от тълпата, защото те искат ти да не носиш индивидуална отговорност за своите действия, а само колективна отговорност, а тази отговорност е на тълпата. Избори не съществуват в представителната "демокрация" и "свобода". Защото избор означава: "Ти да имаш възможност да избираш във всеки един момент, тук и сега, всеки ден." Избор не означава: "Ти да прехвърлиш правото на избор на някой друг, и само той винаги да може да избира вместо теб. Това не е избор, това не са избори, а твоето анонимно съгласие на робство." В представителната "демокрация" и "свобода" няма човек, а има само религиозен фанатик. Ето защо в представителната "демокрация" и "свобода" има само тълпа, а не човек.

А защо работят без заплати?Нека прочетат по-внимателно Хипократовата клетва.

Я кажи сега, като си я чел, къде там пише, че лекарят трябва да работи без пари?! В кой супермаркет, мол, училище и т.н. не искат пари?

Той точно това е написал човека бре!

да се приватизира, за да спрат да крадат

Ама като се приватизира, ще трябва да плащаш и тогава ще оревеш орталъците