Кола падна от мост в коритото на река Марица

Лек автомобил „Опел“ падна от мост в коритото на река Марица в Пазарджик. При инцидента като по чудо няма пострадали.

Обратно в новината

Коментари - Кола падна от мост в коритото на река Марица | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

...умниците от парламента искат да прокарат закон да не се дават книжки на хипернотици и болни от диабет...Колко катастрофи стават от хипертоници и диабетици и колко от вчерашни хлапетии и кифли, каращи мощни возила? През ден, дори ивсеки ден стават произшествия именно от млади, самонадеяни, арогантни и неподготвени водачи - коде без жертни, къде с една или повече жертви. Да не броим пияните и дрогираните...Този път без жертва, но следващият път няма да му се размине, ако не му дойде акъла в главата.

Да спрем ИМБЕЦИЛИТЕ по пътищата: RoadmadnessBulgaria! Граждански контрол!

Как пък един път общинарите не бяха виновни за неизчистените пътища, не знам... Тази сутрин колата ни се плъзна като шейна по квартална улица до 22-ро училище в центъра на столицата. С нови зимни гуми сме и не карахме бързо!!! Не се ударихме само благодарение на адекватната реакция на шофьора и факта, че отстрани нямаше спрели автомобили. Ударът естествено нямаше да е силен, но щеше да причини ядове. Питам: Защо плащам данъци след като лятото карам из ямите по улиците, а зимата - по ледените пързалки?!?

хаха ти си бати и дебила И какво трябва да направят общинарите? Да стоплят времето може би, пък лятото да ти правят сянка?

редбул дава крилаааа.

и бълийв и кен флааааааай

Малкото келешче изведнъж се е напишкало в гащичките и е избягало... И това ми било мъж.

Отишъл си е да отспи градусите, нъл тъй!

Парашутист! Добре че е устискал тавана на опела...

Аман от диабетици и хипертоници!!!!!!!!

този е наваксал с новата реколта от бъчветата.

Днес трябваше да мина през цяла София в двете посоки. Ми студено е, около нулата, има ветрец, асфалта е лъскав и нормално да се плъзга. Обаче забелязах много водачи, дето си карат бързо и все едно е лято - не се спазва дистанция, намаля се в последния момент, изпреварва се от дясно.. Изпреварва те в натоварен участък със 100-110 и после забива спирачки малко преди колата отпред. Според мен колите станаха пъргави и хората не се усещат какви ги вършат. Просто трябва да се внимава и да се мисли повече.

Напълно съм съгласен с вас.

как си го представяш движението в София с дистанция 10 метра между всички коли? То няма толкова място и значи на светофар да минават по 2 коли.

Абе вкарайте го веднага в затвора! Какви са тези глоби? И как така ще оцелее?

Какво общо има Законът за движение по пътищата със свободното падане?

Законът за гравитацията е частен случай на законът за движение по пътищата

Добре че не е имало вода , където е паднала колата.

loyola

а не може ли да е от калпаво построен мост и евтина настила, и лоша маркировка? И сега какво? Диабетици да не карат, с високо кръвно да не карат, младежи да не карат, кой тогава ще остане зад волана (освен политиците)

а бе направо мостът е виновен! ако го нямаше, тоя нямаше да падне от там!

ПРОСВЕТЕНИЯ ПРОФЕСОР е виновен,че само 80% е изучил за дебили

Според теб нормално ли е в зимни условия след паднал сняг да се въртиш по моста с достатъчна скорост да избиеш и прескочиш парапета?

затова е избягал.

Колко пък трябва да е съобразената скорост на заледен участък, който се появява изведнъж? Тази сутрин за сефте видях заледяване , иначе всичко е сухо, не е валяло.. как да го предположи човек?

При температура под нулата, особено на сенчесто, на неравни участъци, под и на мостове, очаквай лед. Трябва да се събере 2 и 2, но не всички могат, а повечето даже не искат.

ти пък искаш от дебили да имат нещо в кухите тикви,че и да събират :)))))))))))

какви температури под нулата,тука се убиха да ни убеждават какви жеги ни заливат

Няма начин. Но в България, още от милиционерски времена, има традиция задълженията на властите да се прехвърлят върху гражданите. Понеже да се грижиш за пътя не е като да люпиш семки, а трябват и много разходи, които не могат да се откраднат, в случай че се използват целесъобразно.

А каква трябва да е била скоростта, за да скъса мантинелата, ако е имало, и парапета на правия участък на моста - 50-60 или 150-160?

Надрусан и пиян мозък и ниски температури, не е добра комбинация.

Когато падне плоча от мост и повреди автомобила - виновно е времето. А сега пътят заледен - виновен е шофьорът. Защо не времето? Не тероризира ли властта гражданите си, тенденциозно, нагло, ежедневно? И в двата случая виновни са държавни организации, но и в двата случая пострадали и наказани са граждани.

Мироглед на дете от детската градина. Все някой друг да ти е виновен. Мостът е такъв, какъвто е, хиляди са минали по него, един е паднал. И да, когато температурата е под нулата се случва да има заледени участъци. По-добре би било да няма, но се случва.

Човекът го казва в контекста на аналогичен случай от изминалата седмица. Недей да бъдеш толкова краен.

Споко селски,те само гражданете ги наказват а вас на село само Бог ви наказва и си рупай сламата в коневръза и стой на топло