Слатински: Сметката за Хитрино не излиза, някои се облажиха

Много здраво облажване има, но ще има ли държава да им каже, че имат много здраве да се измъкнат безнаказано?!

Обратно в новината

Коментари - Слатински: Сметката за Хитрино не излиза, някои се облажиха | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е голяма работа, важното е, че Бочко си направи куп селфита и си излъска имиджа, хората вълци ги яли!!!!

Е нищо ново под слънцето, какво толкова е станало, че се оплаквате.То си се знаеше още от самото начало че точно това ще стане.Продължението на суджук гейт, шест годишното дете убиец, кум-гейт, липсващите 50 милиона от АМ-Тракия/по сигнал на ОЛАФ/, НДК-гейт и т.н. до безкрай ще е драги мои.Всички включително и аз сме ОВЧИ ДУШИ и си заслужаваме управниците на 100%.Ха да ни е честито.

А после ми казвайте , че не ни управляват , ПРИМИТИВНИ управници !? НАЛИ ''ОБЕЩАХА'' , ЗА КОЙ ЛИ ПЪТ ,....ЩЯЛО ДА ИМА ПРОЗРАЧНОСТ ,...АМА ДРУГ ПЪТ !

Все едни и същи , ВСИЧКИ КОИТО СА ИМАЛИ ДОСТЪП ДО МИЛИОНИТЕ , ДАЖЕ И ЧЕРНАТА ПАРТИЙНА КАСА НА ГЕРБ ! Да Цветанов , ДА ! Колко реформи , и колко осъдени има по ваше време ? ---ЗЕРО!

Поредната долна лъжа на скъпия ви Примиер Борисов.... айде на суджуцитее

името на селото ,,синоним,, на ,,облажилите,, се...!!!

Добре, че не се излъгах да пускам SMS -и.

"БУДИСТИ", пускайте SMS -и с номер 1117, за Българската Коледа-2017.

Кога скачахме по площада си мислехме,че всички ще станем капиталисти.А, то трябвало да има и парии...Така,че нормално е да ни крадат, ненормалното е че не ги обвиняват и съдят.Кво да се прави,писано е да сме все откъм страната на булката!

Нормално е да не съдят и осъждат мошениците (едрите измамници, едрите банкери, крадците на едро), ненормалното е да скачаме по митингите организирани от същите тия, ама късно се усетихме.

Ало ДАНС ДАР кмета НУРИДИН ходжа трябва да му видите автопарка (чист нов Мерцедес за110бона) и какви банкови сметки за милиони

Слатински със своите глупотевини и участия на високи длъжности, БГ стигна до тука. Сега се е окупирал при армейците и пак ръси глупотевини, защото го търпят. Като му казваха през 91-2-3 г. до къде ще дойдем той презираше всички и ги смяташе за глупаци.

sawo

Облажване има в църквата. Тук думата е КРАЖБА. Назовавайте нещата с истинските им имена, моля.

и просташкият език са първото условие, за да се изявяваш като журналист и политик. За другото трябва учене.

Щеше да е новина, ако не бяха се облажили. У нас това се случва винаги, затова изпращаме само SMS-си за "Българската Коледа", където парите се отчитат строго и едва ли някой би си позволил да злоупотреби. Когато можем, помагаме директно на хора, които имат нужда. Избрали сме си едно българско многодетно семейство, правим подаръци за децата и им помагаме с пари за коледната трапеза. Не внасяме пари по сметка точно защото не съм уверен дали отиват там, където е обявено.

Никой няма намерение да търси обла жилите се, защото корупцията и кражбата са доктрина на Шайката и нейния главатар!Вижте стойността на ремонта на парка около НДК-16млн.Тошо-правешни цялото НДК барабар с парка го построи за 8 млн.

Парите по сметка на пострадалите и от там нататък , те си отговарят, ама нали трябва да крадем затова по познатата та схема с обръчите.

"...някои се облажиха...", но машинистите го отнесоха!!!

Пратети още евро за хитрино да си дигна нова вила аз, па може и нова кола да си купя малко аз хахахха

Чували ли сте за милиардите на Рокфелер, на Ротшилд "Кървави пари". Е сега се включи и унгарското еврейче Сорос и натрупаха милиарди без войни от такива дебилоподобни и педалоподобни като вас а и някои други подлогоподобни се облажиха около тях, и вече печатницата намали своя оборот докато съвсем ви направят демократични клошари. Е те това е светлата демокрация за която се бихте в гърдите. Но дали тази измислена от Гърците думичка е действително "народовластие" или най голямата измама никой не знае. То е както измислената думичка "Хипократова клетва" пак от тях.

Ти от съучастниците в контареволюцията ли си? Върнахте България 80 г назад, сега другите ви виновни - точно пострадалите.

Капитализъм на БЕДСТВИЯТА.....Бедствитео/независимо какво/ НЕ БЕДСТВИЕ, а НОВА ВЪЗМОЖНОСТ за грабеж/пардон ,частна инициатива/ и ИЗТИКВАНЕ И ОПОСКВАНЕ НА ОБЩОТО....Така твърди неолиберализмът и го прилага точно според рецептите на Милтън Фридман.

Така ще е докато има държава без печат.

13.11.2017 - Пострадалите при наводнението в с. Бисер започнаха да печелят дела - двама души вече са получили обезщетения от общо 570 хил. лв. на първа инстанция. В електронното деловодство на Софийския градски съд се вижда, че става дума за мъже, загубили родителите си в стихията. Още около 30 дела, заведени от близките на пострадалите, са висящи. Хасковското село Бисер беше пометено на 6 февруари 2012 г., когато се скъса стената на язовир. Осем души се удавиха, а приливната вълна повреди повечето постройки в селото и унищожи покъщнината. А в него Цвинокио дори са фотна с лопата в ръка УЖ рине кал, а Баце са прай на летец-изпитател с Кугъра..

дори са фотна с лопата в ръка УЖ рине кал, а Баце са прай на летец-изпитател с Кугъра.. Шеста година в Бисер няма виновен, щото държавата УЖ го търси все още.. Ама и в Хитрино - и там още няма.. Някой да разбра кой е истинския собственик на товара. Щото само превозвача му е ясен, по точно машинистите му..

Собственикът на товара няма връзка с катастрофата, затова и не го обсъждат публично. Превозвачът отговаря и пред него за доставяне на товара, за опазването му по време на транспортиране.

Нищо не е построено-довършват се 10 къщи дарени от строителната камара.Няма построени къщи, не се знае за парите.Бяха обещали до пролетта на тази година селото да е най убавото в държавата.

ТАКА Е КОГАТО БСП-ДПС СА ЗАМЕСЕНИ;)

А герб е пряко замесен и отговорен, пропуснал си да отбележиш.

Проблемът умишлено се преекспонира. Защо? За да насочим вниманието тук и никой да не пита за биткойните, които са на път да потънат в няколко джоба. Познайте в кои?!

Новината за биткойните вече е стара новина.Пък и да продължим да говорим за нея нищо няма да се промени!Ще бъдат прибрани от някой си и толкоз.

Защо не виждаме очевидните неща и търсим причината другаде, а тя е в самото село и се нарича Кмет. Той се е разпореждал с нашите пари сякаш това му е бащиния и на всичко отгоре се сърди и заплашва живеейки че е богопомазан.

Изобщо не е ТАМ причината......

И кой се ,,облажи"?Цялата администрация е на герб. Нееее не ми казУвайте,че кмета на Хитрино е от дпс. Нали Бойко -чистия като момина сълза го прегръщаше братски.Герб УПРАВЛЯВАЙКИ СЪСИПА ДЪРЖАВАТА И ТРЯБВА И ЩЕ ОТГОВАРЯ ЗА ПРЕСТЪПНОСТТА СИ. А този откривател на велосипеда да не се прави на паднал от хранилката.

ХАХА-КЪДЕТО ИМА БСП ИЛИ ДПС УЧАСТИЕ ВИНАГИ ИМА СХЕМИ-ЗАТОВА СКОРО НЯМА ДА ВИ ИМА НИКЪДЕ;)

Абе разбрахме от първият ти напън (полоека да не стане фал), че си фен на афроамериканските банани и еврогейските ценности

Друг е въпросът, защо ние трябва да плащаме за разрушенията от бюджета? Защо не плати фирмата, която е пуснала необезопасена цистерна в транспорта. Защо не плати Боко, който е назначил някакви калинки за проверяващи и контролиращи, които не знаят кой товар е обезопасен и кой не? Няма държава в която взривоопасен товар да се превозва във влак и то през населени места. Ако има такава държава, то премиерът и е за разстрел.

САМО В ДЕБИЛНАТА ТИ КРАТУНА ИМА СТРАНИ В КОИТО ИМА ОТДЕЛНИ ЛИНИИ ЗА ОПАСНИ ТОВАРИ;)А ИНАЧЕ СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ ТРЯБВА ЗАСТРАХОВАТЕЛИТЕ ДА ПОКРИЯТ ЩЕТИТЕ :КОЙТО НЯМА ЗАСТРАХОВКА(ВКЛЮЧИТЕЛНО И ПРЕВОЗВАЧА) -ДА СЕ ОПРАВЯ

Прав е. Казаха че имало събрани 33 милиона а са построили 24 къщи.

Да построиха 24 къщи ,ама милионите не стигнаха ,ЗАЩОТО ЦЕНАТА НА ВОДАТА СЕ ПОВИШИ. Та с новия бюджет ще наваксат ощетените и ще построят още някой навес.А убитите хора ? Е какво тук значи някаква си личност щом не е от Банкя.

БРЦК

24, ама 10 са подарък от строителната камара. Така ,че сметката е 14 къщи за 33 милиона. Демек над 2 милиона за къща само от даренията. От бюджета имаше още...