Политическата 2017 година под знака на ”Борисов” 3 (обзор)

2017 година беше бурна и наситена с всякакви политически събития, но несъмнено цялата мина под знака на третото правителство на Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Политическата 2017 година под знака на ”Борисов” 3 (обзор) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

в Литва командващият ВВС смятат да го уволнят в запаса, защото решил да ремонтира техните хеликоптери в Русия. Изглежда тук сте много благосклонни към Русия щом искате да ремонтирате изтребителите на страна от НАТО в Русия...

В тази статия има матриал за четене да следващата Коледа. Не трябваше да събарят мавзолея.

годината беше ДОБРА комисионки от всякъде . а вие давай те на кисело зеле

Твърде пресилено медиите налагат Борисов като ярко представящ се през тази година. Той не направи най-важното - на първо място да постави интересите на българския народ. Международните договори още не са се доказали във времето, а повечето решения на ГЕРБ не издържаха и трябваше да бъдат корегирани. Според мен най-силен беше президентът. За сравнително краткото време в политиката той се наложи като фактор и въпреки ограничените си пълномощия не остана встрани от нито един проблем на обществото. Интелигентен, силен, точен! Радвам се, че най-сетне имаме политик, с когото можем да се гордеем! Надявам се той и хора като него да са бъдещето на страната ни.

И Дядо Коледа не може да му дари акъл на тоя.

Роднина-милиоционер-роднина-милицинер-роднина-контрабандист тоес G-STAR RAW

Ей ще затрият държавата тези посредствени политици.

най-после държавата е в стабилни ръце, дай боже да е за дълго

Още малко и ще си напълно успокоен , така я караме тука под мъдрото ръководство.

Нямаме друг премиер, избиран ТРИ пъти. Нито един. Това говори достатъчно.

Остава само да посочиш и кой го избира , защото аз не познавам лично такива.

Остава и да посочиш кой го избира , защото аз лично не познавам такива.

Наистина няма друг почвал да управлява скъсан по управление явил се на поправителен пак почнал да управлява пак скъсан по упраление........

Това говори достатъчно...за онези 80%, които обидиха точно онези, за които се отнасят.

Комунистически престъпници!

Ал Капоне и банда.

Тая сутрин са много серт!Сигурно са яли пражено.Но, на сцената иде ББТ- новото движение България без тикви.

За едни майка за други мащеха.

Сега, както някога в казармата и после в мафията, по прякорите ще ги познаеш. Има ли някой в управлението с мил прякор? Да се гордее!

Може и да е така. Но е противно и унизително за българската нация, която изчезва ...

обзор на скандали и междупартиини разправии!.:))) ...народа живее както може!:)))))

го подаде на свинката и сие ...предпразнично...

го подаде на свинката и сие...предпразнично...

под знака на МУТРАТА СУДЖУКОГЛУ?!? Айде стига сте се престаравали! На хората им писна от противната му физиономия!

на сериала Борисов сценаристите са включили и нови герои, но основната сюжетна линия отново в общи линии е същата. Главният герой отново играе себе си. "НИЕ, Борисов ПЪРВИ, ВТОРИ и ТРЕТИ, -направих бля, бля, бля.., отмених бля, бля, бля, давам пари за бля, бля, бля.. взех заеми бля, бля, бля.. раздадох под масата бля, бла вече не милиони, а цели 2 МИЛИАРДА.."

Рано или късно, Борисов, агент на САЩ и ЕС капитал , скоро ще има тръжествена среща с обичащия го народ.

под знака на мутрата СУДЖУКОГЛУ!?! Айде стига сте се престаравали! На хората им писна от противната му физиономия!

Кого искаш да гледаш-СВИНКАТА КУРНЕЛИЯ ли?Доган ви го каза-един е Бойко!Снощи го слушах-кой досега е говорил така като държавник?

на СЕРИАЛА БОРИСОВ сценаристите са включили и нови герои, но основната сюжетна линия отново в общи линии е същата. Главният герой отново играе себе си. "НИЕ, Борисов ПЪРВИ, ВТОРИ и ТРЕТИ, бля, бля, бля..."

Бойко Борисов е най великият българин в цялата 1300 годишна история на България. По велик от цар Симеон. Поклон до земи, Бойко. Мачкай комунистите и отърви родината от това зло. Смърт на комунизма.

Боце също е отявлен комунист

Ото,имаш право на мнение ,но защо в пред изборната кампания той постоянно говореше,че ако изберете БСП получавате ДПС.А сега какво стана ,избрахте ГЕРБ и получихте ДПС. Справка доклада на Доган.

ТРИМАТА ОТ ЗАПАСА ...ХАХАХА

Оставка 3

Националистите да носят отговорност... Борисов да не подава оставка. Партньорите на Борисов в управлението,лесно стават после клиенти на прокуратурата. Който иска да подаде оставка,винаги ще намери чалъм. ДПС не е никаква опозиция,който разчита на тяхната подкрепа против Герб е наивник,а не политик. За да си алтернатива в опозиция, следвай неотклонно принципите си. Интелигенцията да погледне реалността в очите и да поеме отговноста си за съществуването на Борисов2. Компромиси с олигархията не се правят,правят се с политически противник и то по ясно разписана програма.

Какво може да се получи под знака на мутраосвен крадене,измами,престъпления и най вече геноцид от страна на държавата-мафия.

какво удоволствие е да се чете за постиженията на този велик държавник, политик и стратег... от другия край на планетата :) да ни е жив и здрав, и ще 100 години, около коледа, да четем за неговите постижения. За постиженията, под неговия знак!

да е ирония.