Пияни студенти паднаха в язовир ”Доспат”

Двама студенти, паднали в ледените води на язовир "Доспат", бяха спасени от екипи на Гражданска защита, полицията и рибното стопанство.

Обратно в новината

Коментари - Пияни студенти паднаха в язовир ”Доспат” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе помашки забавления :)

Важното е, че са живи и здрави. Кой пък и ме дал водното колело при вълнение и силен вятър? Добре, че са били пийнали да не замръзнат в ледените води... Тука само трезвеници пишат. Колко се плаща за хейтърство?

А защо е провален този опит за естествен подбор питам аз?

Малоумници...сега да си заплатят спасителната акция !!! Това младо поколение са пълни дебили !!!!!

80% от българите и 100% от младото поколение са дебили.

Не мое да пиете, не мое да се биете, не мое да еб*те.А к'во можете?

сичко моем ама не си ни паднал....

Тая па!

Могат да си галят мобилните до припадък...

е тва е купон за пример на сухите злобари

Решили са експериментално да проверят"естествения подбор". Жалко, че спасителите са прекъснали експеримента.

"... двама студенти от велинградско село Кръстава..." И там ли има университет?

Това е бъдещето ни, младите хора са пишман студенти, кога учат с парите на родителите, кога си купуват дипломите пак с техните пари - но учението им е най-добро по дискотеки и купони. Този 8 декември вече не е празник на студентите а на пияниците младежи. Всеки запазва места по кръчми и в това е празника "да се повеселят" демек да се изпонапият и още подобни глупости. Изпуснати поколения и нищо добро не чака България с такива подрастващи.

Тези пияници след време може да ни управляват.

И на язовир "Искър "в момента са ледени водите !

И на язовир "Искър "да отидат до София ,пак същото ще направят !!!И този път ще ги удави язовира !!!

курвалъка е до време а пиянството до гроб.хей студентите,за къде сте се разбързали с пиенето.като дойде време да не вдигате самолета и алкохола няма да ви помогне.вместо да поздравите поне 2 колежки за празника вие сте се метнали на водно колело .смешници.

На страха вълните са големи.

Тия са прекалено млади, за да са гледали "Титаник"!

Пияни студенти... Като си помисля, колко да са били студенти? Май са били просто пияни. Цветът на нацията, блазе ни.

за студентите е ясно ,но какво прави това водно колело на брега на язовира......много сходно с люлки от соца футболни врати ,катерушки и всякакъв инвертар разбира се без стопанин.

Е как каво прави? Вие да не искате да изпокрием целия инвентар! То човек като е шашав, и тока не го спира... дайде сега да търсим друг виновен, за това че двама недоносчета пили и се напили и после решили да се правят на умни... айде да си гледат работата! Всеки си има глава на раменете и да си мисли с нея...

Ако намерите на брега на язовира две замръзнали дрънкалки, моля да ги върнете на потърпевшите!

Някой пият от мъка, други от радост, а трети от вчера. Тези са били от последните.

Тези пият от простотия!

Айде стига, вие като млади и като студенти по 8 декември не сте правили глупости и не сте се напивали. Или сте били пълни задръстеняци. Големи моралисти станахте. Да са живи и здрави момчетата, напили се, спасили са се, изтразняли в студената вода, в бъдеще ще им държи като ги хване втория пубертет да не си рискуват излишно живота.

Абсолютно си прав - много им предстои още да изпият.

важното е че са живи и здрави :) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Докато не забранят чалгата и простотиите на иван и андрей ,а и слави така ще е .

Студент - безработен пияница, гордост на мама и татко

Следващия път като се напият безпаметно да се качат на някой от мостовете на " Витиня " и да си направят селфита !

ИДИОТ НЕ СЕ СТАВА !!!

Задължително Прокуратурата трябва да провери, дали пияндурниците ще си платят масрафа. Или пак всички ние ще поемеме разходите????????? Като пият и се напиват като свине- ДА СИ ПЛАЩАТ !!!!

Пиенето не е за всеки,и за него се изискват опит и знания.Като не хми е за гъза да са не зафатат с него.

трупат опит и знания,взели са изпита,намокрили са се и са измръзнали но са живи оценка:6+

Но това е по-трудният път на усвояване на знанията и съдържа огромен риск - да не доживееш да ги употребиш на практика...

"без съответна екипировка, на водно колело..." Каква ли екипировка се изисква?

Спасителна жилетка.

За сезона е спасителна шуба.

То.. добре/че са ги измъкнали! Поизтрезнели от "хладката " водичка ,за да могат да ударят по още едно за разгряване. Ама дано се сетят ,че и тези дето са ги вадили имат нужда от "чайче"! Може и с ромче и лимонче! ;-)))

Да не са човекоядци, че да им предлагат ромче!

С чалга и "Голямата дупара", всеки писал се студент, до това ще се докара. Най-добре ще им е пак на село, та дивотиите да не стигнат до опело.

Надявам се от водата да са ги извадили вече много по-умни.

Явно селянчетата са си мислили, че през зимата температурата на водите на язовир Доспат е близка до тази на минералните извори във Велинград... Колко наивно...

Защо подценяваш момчетата? Ти кога се довлече тук, в града, че започна да разбираш от топла и студена вода? Че и минерална!

Преди 4 поколения съм се "довлякъл", но това какво общо има с темата?

Добре че са живи, че по това време правят какви ли не глупости с фатален край. Въпреки всички предупреждения. Сега им трябва по един здрав бой от бащите им. Закрила на детето може да си затрае. Вече не са деца...

Казах ли ви бе,че 8 декември трябва да се зачеркне като празник.Какви судени имаме бе.Чакат 8 декември, чули недоразбрали и хайде празник.Това добре-празнувайте,ама те нито знаят какво учат, нито знаят да празнуват.За тях празникае да се нальокат като кирки или да се надрусат яко и да се онождат като животни.Ей за това са били лагерите на времето.Колкото и жестоко да е било, тези лекета са само за бой и е.ане, за да им дойде акъла в кухите лейки.

Мони, това ти ли си бе? Като студент да не са те ..., или са те пропуснали?

То не ми е работа, ама да ти кажа.Аз съм от такава махала, дето сефтето си го правим на ,хайде, даго кажем мъжко дупе.Ако не можеш на мъжко, значи си обратен.Та ако събереш гащите на розовите дупенцая като твоето които не съм пропуснал и ги сложиш в един чувал, няма да можеш да го вдигнеш.Сега ясно ли е Кони.

Кандидати за наградата Дарвин!!

Браво на инициаторите и участниците в тържественото мероприятие! И сега студентите да черпят по едно! Хем празникът им ще се удължи.

d4

пияниците и господ ги пази...

На тези изтрезвително не им трябва!

Айде сега собственика на водното колело да заплати разходите по спасщването на двете тикви.

Пфу, дано картата-памет на телефона да е оцеляла - уни-кал-но селфи!

А, все ще е имало някой/я от брега да ги филмира с гисиема. Таман му/ѝ е бил под ръка, когато е звъняла/а на 112... подскачайки по брега, пищейки нечленоразделно и изтрезнявайки в движение от адреналина...