Брекзит тръгна, защото Лондон отстъпи по всички фронтове

След седмица на преговори между ЕС, Великобритания, Ирландия и Северна Ирландия, преговарящите постигнаха споразумение по трите основни въпроса на Брекзит.

Обратно в новината

Коментари - Брекзит тръгна, защото Лондон отстъпи по всички фронтове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лондон е склонен да отстъпва за да може колкото е възможно по-бързо да скъса всякакви връзки с тази организация!

Лондон в момента няма друг избор, освен да отстъпва, малкия! Да не мислиш, че на ЮК много му се плащат стотици милиарди? Оставям на ореховото ти мозъче да се сетиш защо англичаните не кажат просто "няма да плащаме нищо, късаме с ЕС едностранно"!

Благодаря за компетентното мнение г-н Иван Говеждото Лайно.

Човека констатира че ЮК дава всичко за да се откъсне от корумпирания ЕС, ти го нападаш? Казваш същото, обаче с нападателен тон! И?

Нищо няма да отстъпи Лондон. Просто наглите кухи еврократуни искат да заблудят такива като нас, че ако решим да напускаме ще ни спукат гьона. Евро-рекет. А иначе ще се разберат тайно с англичаните да минат тънко.

трябва да го кажа: докато берем грижата за Великобритания, не виждаме нашия хал.. Сутринта един евродепутат от БСП мило "сподели", че получава около 6 хиляди евро заплата, а 1 милион пенсионери вземат пенсия 250 лева! Ето защо ги пращаме там, да се замогнат да си оправят живота, а не да отстояват правата ни!

От тоя Фашистки ЕвроХалифат се излиза по-трудно отколкото от СССР или от Сицилианската мафия. Ако един ден България заизлиза, ще бъде с краката напред.

някой се пише за много умен, а другите били прости! Може и така да е, но щом англичаните дават и мило и драго както казваше дядо ми, за да напуснат ЕС, значи има защо! Те никога не биха постъпили по този начин, ако оставането щеше да им носи облаги! За разлика от нас винаги отстояват интереса си!

Хехе, те не "дават мило и драго", а просто няма накъде другаде да дават, защото ЕС им отряза пътя, след като си о(раха пътеката, както пък казваше моят дядо! Да не мислиш, че не могат едностранно да излязат и да кажат "майната му на ЕС, не плащаме нищо, бай-бай от нас"? Познай защо не смеят да направят така, г-н анализатор!

някой се пише за много умен, а другите били прости! Може и така да е, но щом англичаните дават и мило и драго както казваше дядо ми, за да напуснат ЕС, значи има защо! Те никога не биха постъпили по този начин, ако оставането щеше да им носи облаги! За разлика от нас винаги отстояват интереса си!

Много го надценявате това Обединено Кралство. Референдумът беше свикан не защото искаха да излизат, а защото Камерън и шайката около него си мислеха, че ще го спечелят. Обаче стъпиха накриво с това упражнение. И понеже на Острова политиците са пу.ки и не могат да кажат на боклука, който гласува за излизане да си е.е майката, сега ще трябва да материализират Брексит във форма, която да не засегне много икономиката. Пука им на политиците за Брексит, да няма да го плащат те? Най-много ще плати боклука, който гласува за него.

тръгнал е фейкбрекзит -глобалистите се споразумяха .щели да платят разхода по развода с всичките пари на руските олигарси ,които са обхванати от истинска паника .

...руските олигарси няма да изгубят нито цент,а ти ще си останеш гаден трол!!!

Така им се пада на англичаните!Те си мислеха че още притежават половината свят ,като колонии.

Англичаните напуснаха защото не искат да ги водят за носовете ей такива като този на снимката. Основно са против неограничената миграция и социалната политика на ЕС. Не може да дойде една циганка от Б-я (действителен случай коментиран по ББС преди 2 години) със 7 деца и да и дадат веднага къща и помощи а англичаните да чакат, защото циганката била по нуждаеща се. България има нужда от ЕС и Б-я е различен случай. Б-я не е Англия и няма да стане скоро.

Друго си беше Фараж да ги води и да се чупи веднага като станаха ясни резултатите от брекзита, а? Еле като на Мей й рухна идеята за пълно мнозинство, веднага стана ясно от кого и как искат да бъдат водени англетата.

Обединеното Кралство ще напусне не защото много им се иска, а защото политиците нямат топките да се изправят пред електората и да му кажат, че взе грешното решение.

Гледам колко много хора са споделили мисли единствено водени от злоба и завист, без да разбират естеството на материята и се чудя какво животно е българина. Не гледа той да е добре а на другите да им е зле.

АНГЛИЧАНИТЕ!!ХИ.ХИ.ХИ.ЗАГЛАВИЕТО,КАКТО Е НАПИСАНО ДА СЕ РАЗБИРА "ХОРМАЛНИТЕ ХОРА ДАВАТ МИЛО И ДРАГО ЗА ДА СЕ СПАСЯТ ОТ НЕНОРМАЛНИЯ ЕВРОСЪЮЗ!"...А ТАКА!

Сигурно затова "нормалните хора" викаха след Брекзита "ама ние гласувахме "за", ама не мислехме, че референдумът ще мине!" Хи. Хи. Хи! А така!

А КАКВО ПРАВЯТ! А така!

Абе нещо носовете на тези двамата са ми много познати...та ще се разберат. Въпросът не е какви документи ще се подпишат, а как ще се изпълняват. Изпълнителната власт е тази която ще умори ЕУ.

Хаха, Тереза Мей уж не изглежда като порно звезда, а я каква тройна пенетрация пое! И покрай нея - братския британски народ, дето още се чуди откъде им дойде!

демек в Bеликобританя става Hoрвегua

Истината е, че след развода Великобритания ще си ползва всички привилегии на ЕС, но няма да е длъжна да им изпълнява простотиите. Единствено ще и отрежат фондовете, но за тях това не е проблем. Не мислете англичаните за глупаци, те първи се усещат кое е на полза и кое на загуба и резил.

Bеликобритания напуска четвъртия раих,а има нещо,което се казва "британска общност"

Мило и драго дават англичаните само да се измъкнат от тоя вертеп! Считай ние ако сме, откъде може да вземем такива пари за да излезем някога? На бас, че ще са на кредит от ЕЦБ и ще им плащаме лихви още 100 години!!

Внасям корекция 36 - 39 млрд. €. Четете проф. Димитър Иванов от Лондон.

Много са се минали вместо 40-50 млрд. €, сумата е намалена между 36-39 €. Май Брюксел клекна. Империята не отстъпва, тя поглъща.

а тук пише: "Сумата, която Великобритания ще заплати няма да бъде обявена, но Лондон трябва да публикува кои задължения е съгласна да поеме" Значи те ще си решат кое и колко да платят! Ебаси отстъпването :-))))) Важното е малоумниците от ЕС да си мислят, че са отгоре, нищо ,че и така пак ще са изклатени!

които не е нужно всичко да знаят пък и що ли им е...щотто толкоз и са разбрали нещо

Не, малкия, просто ония на "Даунинг стр." се притесняват да не ги линчуват, а Шотландия да обяви еднолична независимост ако се разчуе колко ще си платят за гяволъка.

По-скоро важното за наглите кухи еврократуни е да заблудят такива като нас, че ако решим да напускаме ще ни спукат гьона. Нещо като рекет. А иначе ще се разберат тайно с англичаните да минат тънко.

Британия тепърва има да отстъпва...

Папкам си пуканките и се забавлявам. Независимо от резултата, присъстваме на рядко политическо шоу. А реднеците от ЮК ще го отнесат - пак, независимо от резултата, те плащат сметката.

Отдавна не ни е мястото в ЕС,казах го това отдавна -тока увеличиха,водата увеличиха ,а живеем все по-зле !!!

Като не ти отърва, куфарите, гарата, масква. Несравнимо по добре съм от преди влизането ни в ЕС.

щом тук ми е скъпо ,как според теб ще оцелее в Москва ,където е един от най високите стандарти в света?!? Масква ще я гледате само на картинка евроцентаджииски мишлета А в статията става въпрос за UK, която също ви праща на майната ви.

ма ти сериозно...я оди да мааш на правителствения термина че ТОЙ още не е излетял за НЕвеликобритания за среща с кобилата там

и видях, че реално Великобритания не отстъпва за нищо.... Поредната написана тенденциозно новина по въпроса, за да се кефят евродебилите тук. Отдавна всеки живеещ в УК е получил писмо от Кралицата, че всичко с него ще е ОК и след брекзита. Колкото до границата между Ирландиите, не виждам това как грее който и да е идиот от ЕС , но е голям зор за договаряне. За вноските към ЕС. В повечето случаи е по добре да платиш повече и да скъсаш веднъж за винаги . И е записано,че няма да се обяви сумата ,която УК ще плати...за да могат ЕС да лъжат ,че са прибрали всички задължения ,които им се ще.

кьорав си кьорав си мойто момче...много кофти... не за мен де...хи хи

За пореден път заглавието и съдържанието на статията нямат много общо. Аз лично не видях нещо особено да са клекнали. Накои тривиални неща, за които и преди са обещавали, а другото са мъгляви приказки, които после ще се извъртят така, както им е изгодно.

отстъпва при идиотски спор.

В случая важи правилото: Болния в леглото, босия в тръните. Но англичаните дълги години се гавриха с всички държави в ЕС. Редно е сега до опитат от всенародната обич.

Когато чета за проблемите по света,забравям за проблемите в България и ми става едно хубаво,хууубаво...

Бъдещ еврокомисар и поредното доказателство, че жена и власт не влизат в една торба. Колкото до европейците от Булгаристан - смях. Те сега са част от 'велика Европа', вече 4 полупълни мандата имаме в Европа и с длето не могат да ни отделят. Като говорим за колонии на Англия - какво сме ние на Евро-индустриалците? Тези пръдливи патриоти, вместо типично по шопски да се радват на англичанка предателка - да се замислят какво следва ако някога ние искаме да сме независими. Но докато София е столица - България е била независима под 10% от времето. ФАКТ.

Пилците се броят на есен.

Очакваше се. Някой хора забравят че съединението прави силата. Че вече не са робовладелска държава с стотици колонии които и добиват ресурсите. Ако не са банките и стоковата борса - не знам от какво друго ще печелят англичаните след Брекзита. Още повече като им са удари мито на "митичните" ягоди.

Щом са толкова зле, пък да дойдат да работят в България?

Те техните ягоди не щат да берат, че ще ходят другаде. Става дума за това, че пак ще са си добре, благодарение на натрупаните от цял сват блага, но ще се поналожи малко да се стиснат, а ягодите ще им берат филипино. А от опит знам, че ми е много хубаво когато нещата стават все по добре и много ми е годно, когато нещо се влоши дори и с малко.