Бабикян: Дали не мога аз да обвиня Ананиев?!

Кирил Ананиев е здравен министър от един месец, а вече има поискана оставка, има протести и наложено вето.

Обратно в новината

Коментари - Бабикян: Дали не мога аз да обвиня Ананиев?! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей, голямо ритане. Лекарствената мафия е опасно нещо, парите у тях, плащат и ей ви резултата, всичко е лошо като не става по тяхната.

Виж фактите и прецени и защо..? През 2017г. няма геномидл нали, а за 2018г. Всички лекарства от номенклатурата за 2017г. са ОСИГУРЕНИ!! и +407 милн. лв. Явно това са същия тип хора, които къртят павета по Дондуков за да ги снима Йончева /както 9м. ограда !?/ и да вдигне шум в НС и медиите, а ТЕ медийте вместо да ги заплюят.. СРАМ, СРАМ подли предатели на народ, пациенти, деца, родители!!

НЕЩО ТИ КЪРТИ ЯКО В ГЛАВАТА

Абе хора! Този Ян Бибиян с червеното поло като какъв го каните! Не че този Стойчо става за коментар. Остава да поканите и адвоката Таушанов и комедията ще стане пълна.

Братле, ти си пълна трагедия....

Брато, ти си платена от индустрията трагикомедия!

гърбава мафия твърдяха, че щели да спестят 25-30 милиона, като оставят тежко болни хора да умират без адекватно лечение!Изведнъж "спестяванията" в приказките им станаха 40 милиона!? Утре тия лъжливи кучки ще завият като обезумели, че "спестяванията" им надминали 50 милиона, а вдруги ден разпраните им задници ще изсерат новината, че ей ги, готови и спестени 100 милиона!С което напълно ще се самоопровергаят и ще се разкрият, че се намират на висши постове из здравни каси и министерства единствено да окрадат, не с милиони а с милиарди парите на болните хора и да ги скрият по офшорните зони!Смъртта на стотици лишени от ефективно лечение пациенти и мъката на хиляди техни близки, на оставените без шанс за живот болни хора, не ги трогва ни най-малко!?Всъщност, така безмилостно действат най-вече агентурно организираните групи!Длъжни на всяка цена да изпълнят задачата си по затриването на това или онова общество!Сега тези неописуеми мизерници пробват с удар, върху пациентите в страната, дали обществото проявява някакъв разум и готовност да ги защити!Скатае ли се обществото, обърне ли си главата на другата страна без да осъзнае, какви ги правят тези изроди и без да се даде сметка, че утре много от безразличните на това общество, също ще са тежко болни пациенти, следват вече тежките удари върху цялото здравеопазване и социалните системи на държавата!?Крайната им цел на тези агентури е до 6-7 години да унищожат всяка надежда, че българите могат да живеят нормално на собствената си територия, а външните хищници отдавна чакащи този пълен държавен срив, да вземат държавната територия абсолютно безпрепятствено!

Кирил Ананиев е отличен бюджетар...И мисли в числа. Хората за него са числа. "България е една от страните, които най-бързо внедряват новите лекарства. Няма заболяване, което да не е осигурено с най-модерните, прилагани в Европа и света медикаменти." Кирил Ананиев Без коментар! ... 1-годишният мораториум върху заплащането от НЗОК на нови лекарства касае здравето и живота на 1000 пациенти!!! К. Ананиев оценил 1 000 живота на 25 млн. лв. / при 1.1 млрд. лв. за лекарства /. 25 млн. лв!!! Само 1 детски живот да се спаси с въпросните милиончета, пак ще е чудо. Жертвите на здравеопазването Бюджетарят ще запише като числа в статистиката си. ГЕНОЦИД е най-точната дума, която приляга на наложената забрана да се живее. В качеството си на какви депутатите, подкрепящи Ананиев, ще определят кой да живее и кой да мре?! Българоубийци!

Виж фактите и прецени и защо..? През 2017г. няма геномидл нали, а за 2018г. Всички лекарства от номенклатурата за 2017г. са ОСИГУРЕНИ!! и +407 милн. лв. Глупости 1хил пациенти няма такиви Явно това са същия тип хора, които къртят павета по Дондуков за да ги снима Йончева /както 9м. ограда !?/ и да вдигне шум в НС и медиите, а ТЕ медийте вместо да ги заплюят.. СРАМ, СРАМ подли предатели на народ, пациенти, деца, родители!!

Хич не ме е еня за този арменец. А за Стойчо Кацаров - още по-малко. Какъв доктор е и защо не отиде в производството. Лесно се критикува, трудно се твори.

Какво производство бълнуваш, другарю?

Производството на здраве, овчарю! А не на млеконадой от фармацевтичните фирми.

Ако е вярно,че Ананиев е бил председател на Здравната и че е получил 540 000 бонус, това означава,че е бил искрен преди десетина дни,когато заяви,че е разкрита група източила стотици милиони от Здравната каса.Тия от прокуратурата да се занимават с носа на миската, а да се захващат за работа.И гешев-на специализираната беше при това изказване, и той си клатеше главата в знак на одобрение.Кво става?

Президент Радев уцели десятката. Растресе цялата герберастия и докара герберските тролове до идиотизъм

И така, след като мина през Красивото Наде, за малко не се разведе заради кметицата на Русе Елеонора Николова и приседна в скута на Мария Капон, Бабикян явно търси нова хранилка.

Кой го еня за този Бабикян, който редовно ни го показвате по телевизиите, и защо трябва да го слушаме ??

НЗОК покрива до 30% лечението на болните. Но забрана за използване на иновативни животоспасяващи лекарства - това е конщунство. Може да бъде измислено само от някоя герберска глава/тиква.

Шило

Ананиев е супер финансист. Още не съм убеден обаче, че мястото му е като Министър на здравеопазването. Според мен всяка една област, всеки един ресор си има особеностите. И не, парите трябва да бъдат водещи.

Като чета тези коментари за Радев "лобистът" и ми стават още по жалки тези, които подкрепят мораториума. Много Ви обърка схемата Радев, адски много. Как може така да разклати "единоначалието". А да обвиниш шепа мръзнещи хора излезли с болните си близки да търсят справедливост е адска простотия.

Ако шефовете на болниците бяха съвестни, ако лекарите бяха съвестни,ако депутататие създаваха закони в защита на гражданите, нещата щяха да стоят по друг начин. На понеже всички искат да богатеят на гърба на другите,резултатът е ясен. Все повече болни,все по-богати лекари,все по-тлъсти депутати.

тоз Бабикян - какъв е и какво работи?

Работи,като л*йномет!

Интересно е, че същия тоя министър без свян си взе от бюджета на държавата 540000 лв легални бонуси, за нелегалните няма нужда да се коментира... И на фона на това да говори за мафия е много "морално"!!!

Нека ясно се види кой дърпа конците на марионетката Радев. Лека полека започва да се показва!!

са много-този е един от тях!

Събрахме,се два...

-Дали мога,да целуна з*дника на Резидента?

по...влажната муцуна...

Помнете ми думата - скоро ще излезнат "комромати" за Ананиев. Може и цели репортажи в Бтв!!!

По същество: Няма човек в България, който може да оправи "здравната каша". Все пак става въпрос за годишна далавера измерваща се в милиарди. Не трябва здравна каса, трябва здравна застраховка. Тогава акулите ще се ръфат едни други. Другото е игра на една врата.

Не здравна каша а ,,здравната" мафия.

то пък ако мислите , че застрахователите дават пари !! нали трябва да изкарат печаЛБА !

Да, бе, за да стане една инжекция 500 лева за труд, както е в САЩ.

Гилдията в бели престилки усети, че ще й посегнат на далаверите и взе да протестира. Колкото повече протестират срещу Ананиев, толкова ще се затвърждава у нас- гражданите, че Кирил Ананиев е уцелил истината и върви в правилната посока!

Като директор в НЗОК Ананиев режеше парите за здраве,а народът обвиняваше лекарите за неуредиците.

Разиграване на политическа комедия с цел PR на Падишаха Тиквоний. Сега като се върне от Англия с един замах ще махне мораториума и Ооо чудо!!! Елементарно Уотсън! Дъвка за тъпаци, а Тиквата излиза в бяло.

А корни отиде да напои кобилата......кой каквото може

Тъкмо сега ще се види ясно кой защитава статуквото в здравеопзаването. Ето го първият е този Бабикян!!! Запомнете ги!

Доколкото разбирам, тези Господа се борят да направят Българския народ на Бели опитни мишки. Сигурно получават пари от някого, та да използват болните в България да изпробват БЕЗПЛАТНО върху себе си действието на всички нови и не тествани лекарства. Ама аз понеже съм тъп, си мисля, че те това е ГЕНОЦИД! а не използването на стари лекарства с известно действие!

ТАКА Е ЩОМ СИ ТРАЕМ И СИ ПИШЕМ ТУК.ЕДИНИЦИ ХОРА ИЗЛИЗАТ НА ПРОТЕСТИ А И НИЕ СИ ПИШЕМ И СИ ТРАЕМ. ТЪПА РАБОТА.За това така живеем. Вечно чакаме някой да се погрижи за нас наистина като дебили. Прав е човека. Със седене по къщите НЕ СТАВА не разбрахте ли.??!!

Абе защо не идете да протестирате че вали сняг и е студено? Нали имате права? Гражданите на ЕС. Я веднага тези "тъпаци" да направят температурите 28 градуса и да ходим на море!

Има едни вечни протестиращи,а тези болните много здрави ще надживеят,има места в провинцията,където хорица-дебили с години не са стъпвали на лекар,но им удържат здравни осигуровки,само че те като дебилни не текат по националния ефир,за тях ми е жал,не за този пуяк

и маймуно мръсна!Да ти капят месата и никъде спасение да не видиш!

Арменчето,все се навираш и коментираш неща ,дето не разбираш ! Остави човека да си свърши работата ,пък после ще видим кой е прав ,кой крив !Аман от разбирачи-затова сме на този хал-всеки дава акъл !

Ай боклуци мръсни не барайте Ананиев. От години източвате и крадете парите на българина от здравната каса и всеки който тръгне да ви пречи организирате протести и плъзвате по медиите. Номерът все ви минава, защото българинът е все разделен на син и червен, ляв и десен. Но този път НЯМА ДА СТАНЕ!!!

Бабикян, Ян Бибиян, много се е състарил нещо. И с това червено поло. тцтцтц

да добавя-СЪРБИГЪЗЯН!

Крили Ананиев - какво може да се очаква от един "икономист" - соросоидна торпила и герберски талибан ?

От един икономист очакваме да спре източването от ЗК на едни милиони.

Не може да се оправи неоправимото ... Цялата система на здравната каса контрастира рязко със здравната система такаква каквато е в повечето европейски държави - Германия, Франция, Швеция, Италия, за Норвегия да не говорим. Казват, че е нещо като дипломна работа или дисертация на Килъри Клинтън... Плана Ран Ът ... Конспирация ? .... А защо тогава се случва всичко написано за целите на този план от преди 25 г. ?