Първа стъпка за падане на роуминга със Сърбия

България и Сърбия подписаха Меморандум за намаляване на тарифите на роуминга.

Обратно в новината

Коментари - Първа стъпка за падане на роуминга със Сърбия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Преди две седмици тиквата се изцепи,че роуминга пада до два дни.И какво се оказва,че тиквоча лъже както обикновено.А в същото време грипировката ГРОБ се бори срещу фалшивите новини.

Интересно защо не подпише такъв за намаляване на таксите за банкови преводи и за теглене на пари от банкомат? Както и с цяла Европа? Таксите на банките са космически, а при тях няма никаква регулация. Защо ли?

отсъства Хърватия, най-естественият съюзник на България ???

леле направо повод за нов национален празник

Путлерастите ще се наакат, сигурно вече са пратили спецназ да разтури договора за роуминга. По им изнася да се караме, та да си продават петрола и ракетите скъпо.

безпросветно.. Мемурандум за добри намерения.. Дет я станат, я не станат.. Бацето ти що таквиз мемурандуми подписа.. Виж си къв договор подписа Сърбия на 15,12,2014..В хотел ХАЯТ В БЕЛГРАД.. А ние мемурандум да махаме с кърпички, докат китайското карго заобикаля великата му българска стеничка, сал подписахме

Някой прави ли разлика между намаляване и отпадане? Защото ако се намали от 7лв/мин на 4-5 пак си е много...

Да,роумига определено ще падне, но виж за роуминга още не се знае...

Какво е роумига, което го има в заглавието на статията, която даже е и водеща?

След като паднаха цените за разговори с БЮРМ и Сърбия - забележете - Защо не Паднат ДДС и Осигуровките в България ? България е Държавата с Най-Високи Данъци върху Заплатата - 55% - това го няма дори и в Швейцария .

данъка е плосък и е 10% другото са осигуровки, и то една задължителна и една по желание, но задължителна, но за тях има таван. В Швейцария се осигуряваш на т.нар. три стълба ... абе по-скъпо излиза и освен това данъка зависи от заплатата. Същото е и за глобата за превишена скорост - не дай си боже да стигнеш до съдя.

Щом нещо се спира задължително от заплатата, значи е данък. Без значение как му казват управляващите... Само не се сещам кой данък-осигуровка е по желание? ДОО? ДЗПО? ЗО?

Чуждата кокошка - патка. Чуждата муха - слон. Той таблицата за умножение не знае, пък тръгнал проценти да смята. Пишман икономисти с достъп до интернет.

Утепали сме се да звъним в Сърбия и в Македония.

Стига бе, не си ли ходил на Охридското езеро и в Белград? Много си изтървал. Иди виж, яко е, пък и те кара да оцениш какво сме постигнали последните 15-20 години.

подобна тъпотия е за награда.

какво НЕ сме постигнали