Тръмп за Ерусалим: Спазих предизборно обещание

Спазих предизборното си обещание за разлика от други, написа в Туитър Доналд Тръмп за Ерусалим.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп за Ерусалим: Спазих предизборно обещание | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТрЪмПанарите, ами сега кво праИм?

Браво.

Трябва си един своеобразен Саладин, за да ги натири на кучето в гъза тия проклети. Тръмплиери.

С подобни изявления Тръмп показва какви са били критериите на манхатанските банкери, при вземането на решение дали някой бизнесмен напомпан от тях със заеми да продължи да бъде бизнесмен или да го оставят да е самостоятелен и да фалира. Да критериите са много ниски, като най-важните явно са: при необходимост напълно да игнорира интересите на населението на щатите, да няма много логика в изказванията, никога нищо да не отказва на ционистите, да се държи като палячо и да е готов публично, без стеснение да повтаря всяка безсмислица, която е на дневен ред в пропагандата. Поради това че американски президенти, конгресмени и прочее вашингтонски обитатели са дискутирали нещо преди, ангажира ли са се и обещавали, то приказките им се превръщат в норми на международното право, които го оправдават и му дават основание да действа не по проблеми в щатите, а такива касаещи други страни. Те също много дискусии са провеждани във Вашингтон за нападение на Иран /да оставим засега тези за ядрените нападания на цели континенти/. Освен дискусиите несъмнено множество конкретни планове са били приготвяни, а публично безброй съвсем специфични заплахи са били отправяни и дори песнички са пени за началните фаза на бомбардировките. По тръмпологиката това означава ли, че ако и той пропее за Иран, то това му дава пълномощия и от гледна точка на международното право е напълно допустимо, щатите да нападнат Иран? Създава се усещането, че Тръмп се ръководи от оставени в Белия дом записки, приготвени от единствено от вземача на решения Джордж Буш младши.

Друг аспект видите ли било, че много израелски министерства, сградите на институции и любимия Биби вече се намират на територията на окупирания според международното право, Източен Ерусалим. Като следствие трябва не палестински институции да се изградят в Източен Ерусалим за реципрочност или наличните израелски да се премахнат, а да се докарат нови посолства само за Израел, без абсолютно нищо за Палестина, но затова пък с надежда преговорите в бъдеще да продължат. С други думи според процесите протичащи в главата /да предположим/ на Доналд, решаването на проблеми породени от злостен рецидивизъм трябва да се търси като се окуражава ескалиране на престъпната дейност до достигането на ниво, когато се предлага тя да бъде декриминализирана и от престъпна, да се трансформира в норма на международното право.

Един мъж който си държи на думата!

Ако е решил да си прави глупавите експерименти за сметка на останалия свят толкова по зле за останалия свят че е загубил всякакъв усет за нещастията които го сполетяват всеки ден.

За колко ли работи евреите са плащали на американците.

на кръстоносните походи...

бил обещал???? сега путин да признае киев за руски град и да си прибере и украйна и готово!! долният тръмп ще се насере!! хахаха

Това ще бъде предизборното му обещание което ще изпълни веднага.

ОБЕЩАЛ!!!Горката Европа......

ОБЕЩАЛ!!!!Да запали светът , и го запали!!!!!!Пак ли Путин е виновен????ФБРто да започне разследване......

Май не са руснаците, а са евреите тези, които възкачиха оранжевия на президентския стол?!

Далавераджиите кого ще възкачат

AbuTalib

Де да можеше Тръмп да премести посолството на САЩ във Върна.И по този начин да признае, че е била първата ни столица.

AbuTalib

Тръмп държи на думата си.Той също така обеща, че ще има реорганизации в Устава на ООН. И привежда някои от идеите на Дружеството ни НОВАЕ Йерусалим да стане международен център, седалището на ООН, тоест на световното правителство.

AbuTalib

Това е наша идея и не бива да стряска руската политика, че някой от САЩ е предвидил нещо, което не им е напълно ясно.ЦРУ, нито НАСА са имали тази свежа идея. Още повече нашата ДС, нито КГБ, ни Мосад.

Браво, последователност в политиката и твърдост в изявленията!

Абе ТрАмпи... ко стана с ограда и плащането и?

" Гръцкият Вуте ( нерегистриран ) 09.12.2017 11:5ш " "Т.е. джамиите са основно политически институции с ясна антидемократична цел. " ти п оскоро вземи да четеш малко исторя на втората световна. докато немските окупатори нахлуваха в гарця от балгаря, и още в парвя ден на окупацята бяха убити 500 гарци от 1,000"дата опитващи да се противостоят на немците. то останалите 500 исбягаха в турця през моста варху марица а зад тя немците ги гонеха . турскят командир пусна гарците и сле тях взриви моста . та по такав начин още на вторя ден в турця се спасиха 500 грацки воиника. това продалжи в през цялата окупаця като общо окоlо 10,000 грацки военни намери спасение в бягство в турця. след тях се започна преселването на гарците в турця , стотици хиляди !!! всички дjaмии бяха претапкани с избягали грацки цивилни.

... та на мусулманите им се налагаше да правят намаз по площадите. а по времe на големя глад в гарця кам края на воината с десетки кораби турците им изпратиха храна до Aтина , а те като видяха парвите турски кораби помислиха че ги нападат и се разбягаха. но като видяха че им носят храна се успокоиха . та тези дjaмии които ги плюеш с такава жестокост спасиха живота на стотици хиляди гарци по време na воината . а балгарите си протриваха рацете като мечтаеха че хитлер ще им даде беломорска тракя. за твое сведение , ако имаш малко савест , ще погледнеш на неshтата от истинската страна . но каде у такива като тебе савест !!!

Знам много добре за емигрантския поток към Турция през ВСВ. Знам също и за топлия прием в Сирия на прогонени от Турция гръцки бежанци през 1922 година. Ако прочетеш спокойно това, което пиша, е че критиката ми е към неприязънта и ненавистта към иноверните, която съдържа Коранът и използването й за налагане на тоталитарно държавно управление. Ислямът създава гета в Европа, това е факт на нашето съвремие, на днешния ден. Нямам никакъв проблем с хората, станали мюсюлмани, понеже са родени в ислямска среда. Този бог им е даден от тяхната среда, още от деца, на него вярват (ако вярват). Но на тях казват че иноверният е враг. Шариата предвижда за него тежък данък или робство. Коранът препоръчва от странене и не сближаване (от там и гетата), до бой и смърт. Достатъчно е само 10% от всичките 3 милиарда мюсюлмани, т.р. около 300 милиона души да вземат на сериозно тези смахнати средновековни учения, за да имаме огромен проблем (и го имаме). Огледай се - в "светая светих" на Исляма, Саудитска Арабия (и не само) се режат ръце, крака и глави за наказание. Сега, в 21-ви век! Това ли искаш да дойде и в Европа?

Няма нации които са само добри, както и няма нации които да са само добри. Злото , както и доброто са аморфно разпределени сред всички нации и точно в това се състои смисъла на живота в момента, Господ изпитва всички и ще продължи за живот само носителите на доброто.

Ясно е, че дойде краят и на държавата Израел. След 2-та световна бяха създадени за да са подпората на САЩ в близкият изток, но сега вече са им ненужни и на тях. След разгрома на Идил и след подозрителното мълчание на Израел за войната в Сирия е нужен нов конфликт в региона. И никак не е случайно, че изведнъж след обявяването на края на войната в Сирия, Тръмп обяви Ерусалим за столица, знаейки прекрасно какво ще последва- нова интифада!

Май идва края на Сирия и на Русия барбар с нея! Израелската авиация всеки ден направо се гаври със "знаменитите" надуваеми С-300 и С-400!

Я пак капут тъп. Някой се гаври с простата ти кратуна. Дебил тъп това означава война. Виж бе шебек тъп, че и Европа не подкрепя решението на Тръмп. Това означава нови бежанци, нови страдания на хората, нови терористични удари по Европа и американските бази тук. Аман от шибани идиоти.

браво

Нека да има сътрудничество между Турция, Русия, Китай, Иран, Индия и др. от региона така ще победят и смажат дяволщините на САЩ, Израел и "дивия" Запад.

Турско-Китайските отношения са много важни, почти толкова колкото Руско-Бразилските и Българо-Новозеландските. Щом тия отношения се оправят, Израел и Палестина ще седнат и ще се разберат.

Свинята си е свиня, та дори да е американска!

Трамп-наш, Трам-наш, Трамп-наш! Друго си е Великия Путин, той даже от свинята може да направи Президент! Кофти е само, че свинята е неблагодарно животно, и така засипа Благодетеля си с "биологичен материал", че сега той вони страхотно и го гонят от всякъде! Като начало го изритаха от Олимпиадата и му прибраха всички медали от предишната! Неблагодарници!

Даа, Тръмп не само спази предизборното си обещание, ами и осъществи многовековния мерак на всички евреи за свещения град, което от една страна може да е дори благородно по отношение на този исторически изстрадал народ, ама от друга не е изключено разбунените с такъв акт ислямистки фанатици да послужат като удобен за САЩ повод за трета световна, срещу Русия разбира се, каквато е и най-вероятната цел. Ръчкат краварите в Сирия, Украйна, Прибалтика, КНДР и къде ли не, а сега и там подклаждат и наливат масло в огъня. Че и новоизлюпените източноевропейски "демокрации", или по-точно техните управляващи, а също и останалите от ЕС умници ведно с нашите са отново заедно срещу Русия, както бяха с нацистка Германия през ВСВ, само че този път под командването на САЩ. Е, ако оцелеем, ще видим дали историята ще се повтари точно или в по-разширен вариант, включващ този път не само Източна, ами цяла Европа, че и барабар с "неуязвимата" Кравария като бонус.

Нали не забравяш, че руснаците са партньори с нацистка Германия в началото на войната, а ние не сме обявили война на руснаците.

Руснаците и цялата земя да владеят, пак врагове ще търсят - тоя път марсианците ще са им виновни.

Статията има едно ключово изречение, на което трябва да се обърне специално внимание: "Хиляди палестинци излязоха на протести след петъчната молитва срещу решението на Тръмп." Някой, някъде да е чул, от християнска църква да излизат тълпи, насъскани да се бият до смърт? За пореден път става ясно, че в джамиите се "проповядва" политика, т.е. че ислямът е първо политическа идеология и вторично религия. Религиозната компонента на исляма е в подкрепа на теократичната (по-точно аллахократичната), тоталитарна държава, тя й предава силата да разполага с необходимата доза страх, подчиняваща и манипулираща волята на масите. Т.е. джамиите са основно политически институции с ясна антидемократична цел. Този момент трябва да се осъзнае час по-скоро от всички в Запада, за да се вземат адекватни мерки срещу заплахата от разделение и противопоставяне на обществата в демократичните държави, което е основна цел на "гетообразуващата" политика на исляма.

На американците им трябва ново огнище ,та да си използват вече загубили давност оръжия,та да наместят новите си арсенали...СРАМ!

Представителната политика и представителната религия не са нищо друго, освен престъпления срещу човечеството.

тръмпито, само за сведение... иерусалимата сме си я върнали на арабите а евреята сме я заличили от картата! да не се се изненадаш, де! наше момче си нали така, а?

яко извива топките на дедо Тръмпи. Той е най-независимият президент на Краваристан, тъй като от него не зависи абсолютно нищо.

Eто така пазителите на мира правят война...

Признанието си е чиста формалност. Иначе Йерусалим си е столица на Израел много преди мюсюмалнството да съществува като религия.

А СПОРЕД ТАЛМУДА .... ИСМАИЛ ОТ СЛУГИНЯТА ХАГАР Е ПЪРВОРОДНИЯТ СИН НА БАЩАТА НА ЕВРЕИТЕ АВРААМ ..... А ИСАК ОТ ЖЕНА МУ САРА Е ВТОРИ СИН ... СПОРЕД НАШИТЕ РАЗБИРАНИЯ ИСМАИЛ Е СТАРШИЯ СН - НАСЛЕДНИК НА ЗЕМЯТА АВРААМОВА :))

ЗАЩО ЛИДЕРИТЕ НЕ МОГАТ ДА ПРОМЕНЯТ ТОЗИ СВЯТ ОТ ХИЛЯДИ ГОДИНИ. ЗАЩО Хората, които ВЯРВАТ, че чрез активните си действия МОГАТ да променят света, обикновено НЕ забелязват, че в действителност те СТАВАТ роби на обстоятелствата и че обстоятелствата ПРОМЕНЯТ тях, а не, че те МОГАТ да променят обстоятелствата. Истинската активност се ПОЯВЯВА от спокойствието в теб. Признак на зрялост е, когато човек ОСТАВИ нещо да се случи, без ВЕДНАГА да се намеси в него. Обикновено когато чуят това, хората ЗАПОЧВАТ да възразяват. Те смятат, че ако последват ТОВА правило, ще изгубят интелигентността си, хитростта си, ума си, че ще СТАНАТ играчка в ръцете на ДРУГИТЕ. Те НЕ ИСКАТ да се откажат от ЛЮБИМИТЕ си борби и да преминат САМО към наблюдение. Всеки ИСКА да продължи да ПОКАЗВА на другия: Кой съм аз", чрез това той ИСКА да упражнява безусловна си власт над теб. Който човек ПРОМЕНЯ себе си, ПРОМЕНЯ света. В този свят НЯМА нищо за оправяне, но в човека, такъв какъвто е, ИМА много, нали.

Това е жив пример, че колкото и велика да е една държава като си избере един малоумник да я управлява може да й докара огромно количество неприятности.... Но еврейска им работа, явно евреите си превзеха Америка и сега я манипулират както си искат. Виждам еквивалента на нашата Тиква- огромно богатство, но грам мозък няма, за да мисли за останалите хора освен за собствения си гъз!!! Ако не знаех кой е то бих си помислил, че е избран от партия ГЕРБ за президент на САЩ!!!

Така е като американците си избират изкукали дъртаци за най важния им пост. Не че Хилари беше по добър вариант, тя пък изкукала бабичка. Ама той май иска да запали трета световна с тъпите си малоумни действия.

дали има случайност или не след като руснаците изритаха отрочетата им от Сирииските земи пак забъркаха нова каша с кръв?

Ами тъй де - така или иначе театрото с ИД приключи официално, кой ще си прави масраф да връща толкова багаж през голямата локва. Я върти нова постановка на бърже и си кютай в същата част на света.

Хайде сега признай арменския геноцид, Тайванската и Тибетска независимост +още няколко подобни неща и ще рестартираш света.

Човечето с перуката, мръсен долен нещастник, чудите се само къде да направите война мърши американски

И все пак нека да не забравяме, че тръмп беше и си остава, въпреки всичките му кретенски "изпълнения", несравнимо по-малко лошият вариант за американски главатар, от килъри клинтън...

Моля,избери си др.нейм! Ти не съм аз.

Нещастник ненормален!

e колко да е нещастник ненормален, като щом си премести посолството от един град в друг, се мести и сотлицата на държавата? айде путин да си премести посолството от тел авив в хайфа, примерно, да видим дали хайфа ще стане столица на израел!

ПИПО

Всеки американски кандидат президент държи "реч" пред еврейското лоби в САЩ и там дефакто се избира бъдещият държавен глава. Всички досегашни президенти са маша в ръцете подобни структури, просто този го показва по видимо.

а пу къде го избират?? а и в сащ всички са приятели на израел и републиканците и демократите израел е развита демократична страна създали са 10те божи заповеди и старата библия ама вие си падате по мюсюлманските диктатори

а бе геварски, ми и палестинците да си направят лоби в сащ, и всеки президент да държи реч пред тях! и дефакто да избират президента! и президента да е маша в техните ръце! що не го направят, дрОгарю гемарски?

ами преди 2 години защо хизбулла изстреляха 3000 ракети срещу израел??? къде беше посолството на сащ??? искат си арабския халифат тва е

Един абсолютен палячо-кравар с ядрен куфар в ръчичките. Още когато се провеждаха елекшъните в САЩ,беше ясно,че Хърбел се изправя срещу Щърбел.И нищо позитивно не се представя пред Света. Гаврата с палестинците ще донесе нови войни,ракетни удари и атентати.Или решението на Тупето е типично американско-дебелашко,неграмотно и необмислено,или просто ще се финансират нови конфликти. След залезът на ИДИЛ,бях напълно убеден,че отново ще възникне гореща точка в името на просперитета на ВПК,ЦРУ и "обединението"на господарската нация.

От библейски времена Йерусалим си е еврейски град въпроса е какво правят там арабите и кой ги пусна ? Трябва ли да ги пускаме в Европа като знаем че утре ще започне да ги обижда и факта че София е столица на България ?

Няма такова нещо като "библейски" времена. Арабите са над 1000 години там. А преди евреите - кой е живял там?

е, може и да няма библейски времена, но има исторически! та историята казва, че евреите владеят тези земи 1000 години преди през 4г пр. н. е. да ги завладее рим! когато пилат понтийски си измил ръцете, на 1000 км. наоколо е нямало ни един палестинец, а мюсюлманството се появявя плахо плахо след цели 700години! ааа, и аллах още не е бил роден!

Те са от едно и също потекло бе.

Hе му се връзваи на чифута - говедо, почитател на хитлер. Tои толкова и може - чифут жаден за кръв. Hяма си понятие какво ще му се случи при евентуална воина - но тои си е чфут и едно си знае - едно си бае.

ЕВРЕИТЕ СА В ПАНИКА ... ИРАН СТРОИ ВОЕННИ БАЗИ В СИРИЯ ПО ДОГОВОР СЪС ЗАКОННОТО ПРАВИТЕЛСТВО :)) ... :))

Толкова организирани, дисциплинирани, предвидливи , пресметливи и мотивирани за победа хора няма как да бъдат в паника. Евреите се стараят много и дори да нямат винаги талант, чрез устойчиво упорство постигат целите. Повече от всеки друг знаят, че страхът е лош съветник.

МДАА , НЕСЪМНЕНО СИ ПОСТИГАТ ЦЕЛИТЕ ЮДЕЙСКИТЕ СВИНИ - ТАКА ПАДАМЕ ПОД ТУРСКО РОБСТВО :))) ... 24 ЧАСА ... Цар Иван Александър вдига сватба с гола еврейка ... 09.12.2017 01:00; Росен Тахов

Мамка му Първо трябваше Турция да илезе от НАТО и тогава да строят А сега ще видиш как Ердоган лиже задника на Теъмп и дори ще забрави за Гюлен

ето го чифута - говедо, почитател на хитлер. цяла Tурция да ти влезе оt zаде.

Тоя малоумник можеше да спести смъртта на ??? човешки същества, ако просто не плямпаше глупости!

са убийците на човечеството,те го заробиха и убиха морално

Айде бе. Кой ти каза? Книжките за световната конспирация ли? Е, ако са те, ами ти тогава сам си заробен и убит морално, и евреите не са ти виновни.

Абе скоро не съм виждал някой да пише вицове за Обонго и Килъри. Ко стаа?

Около белиа дом ниама христиани католици мюселмани само хазари и чефутчета как ниама да

Трябва да си пълен ТЪПАК за да не знаеш че това беше предвидено! Да, дебилите са много! Не само в България обаче! Който не се сеща какво следва, значи е в свинската ясла... Ти сети ли се?