В Истанбул премахнаха табели с името на Доналд Тръмп

Общинските власти в Истанбул демонтираха табели с фамилията на американския президент Доналд Тръмп в района на спирка на метрото.

Обратно в новината

Коментари - В Истанбул премахнаха табели с името на Доналд Тръмп | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

... евреите го заплашват че ще пишат до императора в Pим , и понтии пилат се сагласява да го разпанат на краст като прост мошеник и крадец. евреите веднага след това крадат тялото на Nсус , и унищоjaват гроба от страх да не би последователите да идват на гроба на Nсус за да го почитат като бог. и това го правят вече в продалжение на 2,000 г. и сега христяните нямат никакво свято място , пıк и се вижда маи не са останали христяни в по света . позор !!!

когато евреите осаждат Nıсус на смарт чрез убииство с камани, някои умници-евреиски свещенници убеждават другите че щ е е по-добре римляните до го убiят pо римски обичаи - разпаване на краст . таи като разпаването на краст е било позорна смарт на предател на римската имперiя. на 3 пати се опитват да убеждават понтии пилат - римски прокуратор , но тои като го разпитва достига до убеждението че е безопасен за имперята.

малчанието на христяните е позор за тях !!! та нали всичко свято за христяните е в ерусалим !?! пак попаднаха в клопката на жидовете ( руснаците така наричат евреите ) . сега аз-турчина/муслим да ви раскаja малко за исторята на христянството.

"В европейската част на Истанбул". защо винаги обръщате нещата, а неолиберастчета? та това е анадолската част на европа, каквито са части от брюксел, париж, мюмюнхен...

Правят на интересни, 'що не възстановят първоначалния облик на църквата "Света София" в Стамбул (ака Константинопол), превърната по идиотски начин в джамия, а после да имат претенции към цивилизования свят?!

не пиши глупости троле. вида и облика на желязната църква никога не е бил променян , камо ли да е превръщана в джамия. за твое сведение, турската държава вложи 6 000 000 евро държавни пари за ремонт и реконструкция и на 8 януари 2018 ще бъде направено тържествено откриване на което е поканен и бойко борисов да реже лентичка без да е помагал с нищо . я ми кажи защо светият синод или някоя православна организация или държава е нехаела и не е дала и пукнат грош до сега, или колко левчета е дала българската държава за някой друговерен храм в българия. по цял ден пишейки лъжи, клевети и обиди по адрес на турция мислите , че вършите патриотизъм и вредите на турция и помагате на българия ли ...дълбоко се лъжете..вие сте най големите изменници и врагове на българия и българите. повярвай ми , че при нужда един български турчин по достойно би бранил българия от колкото вас ( касая измислените патриоти ), които ще се разбягате по европа и ще продължавате да раздувате глупости по интернет

Ще повикат малко и ще им мине!

в началото на статията: решението е свързано с решението на президента на сащ за преместване на посолс..... в края на статията: за демонтирането на тези табели градският съвет на истанбул беше гласувал през 2015г! кога дира ще започне да назначава хора които могат да мислят преди да пишат?пишат новини??

Я вземи да помислиш и ти преди да пишеш!

очаква се сградата да бъде преименувана на "путкинская башня".

Боли го фара че резаците са махнали името той си изпълни предизборните си обещания

edor

Тоя тръмп голем автогол си вкара с тва признаване на столицата, ама чеки да видим дали ша му си вдигне долара са..

Ще сложат паметници на путин. Не случайно двамата са като дупе и гащи.

Реакцията на Тръмп била да премахне името на Ердоган от всички сгради в САЩ но така и не намерил нито една . Явно Ердо не е много популярен извън Турция

Дреме му да чичо Дони! След 3 години всичките американски евреи ще гласуват за него. Той изпълни обещанието си от предизборната кампания. Колко са политиците днес, които изпълняват обещанията си?

Що не махнат паметниците на Ленин и Фрунзе от площад "Таксим".......Ама ако не бяха тия комундета/ пардон болшевики/ Гърция 1922г. щеще да е до Анкара........

Турция да превземе скоро и евреята и европата за да не се заемен ние с това! алаху акбар! на здраве за падишаха!

Целият свят се отвърна от наглите алчни и прости кравари.Факт !

Зелен кон няма и умен говедар, пардон, каубой също няма !

РАЗПУТИ ГИ ТОЯ ПУТИН БЕ, РАЗЧЕКНА ГИ ОКОНЧАТЕЛНО !

хората вече пътуват и имат интернет ... и стига да имаш капка мозък в главата , то е очевадно ,освен ако не си платен трол :)

Лелее тия го съсипаха!

името могат да премахнат, но не и делата.

Щели да ги сменят с табели с името на Борисов-ага - новият им най-добър приятел. За Роско Ефенди също запазили една табела за неговото име!

Нещо ти е неактуална информацията. Само ти ли не разбра за младоженците Путкин-Ердоган ?

Tакива несистемни политици, като Тръмп, са опасни за света. Особено, ако са президенти на САЩ. Буш и Обама не се решиха да признаят Иерусалим за столица на Израел и протакаха колкото могат. Тръмпи обаче, удари през просото и повиши напрежението в Близкия изток. Важна черта на американската външна политика е - арабският свят трябва да гори постоянно ... За сега само Мароко се опази от намеси на САЩ

В Мароко няма големи находища на газ и нефт

абе соросодомити, ами ако краварите и фесовете се избият, ние на кой 'натовски съюзник' ще помагаме? а сега де?

Тия поне имат какво да премахват с неговото име!!! Нашите комуняги и русофили в момента много се нервират и се пукат от яд ''по шевовете'' защото довчера не даваха и дума да се каже срещу Тръмп /супер-приятелят на Путин/, а днес го плюят и хулят. Мисля че са силно раздвоени вътрешно, но такива са си нашите комунисти открай време - простьовци!:):):) Като им се говореше че Тръмп цели разруха, те бълваха огън в негова подкрепа...сега могат да си премахнат единствено чиповете на тъпите им мозъци:):):)

вярно бе, га избраха Тръмп имаше всенародни празненства гачили Обама ги държа на леб и вода наще мурзилки. Ся нещо смениха грамфоната плоча???

нещо си се объркал! тръмп си върши работа, за която Путин го назначи за губернатор на краваристан. настрои чалмите срещу краварите, изпокара се с ердосган, с еврохалифатаджиите не се понася- какво повече да иска човек от него? знам, на вас соросодомитите ви е тежко, но така е като играете срещу грпсмайстор...

нии играем у Ц-групата при селските отборе. Не сме кат Императора у олимпиядата да се пъчиме с медале :)

Каква е целта на Красимир, какво да ни покаже? Каво ги интересува турците какво става при съседите им?

Н прецедента Трън и да разбърка още повече фекалиите, та да мирише по целия свят не само у америчко.

турски камарад. Ти избърса ли си твоите фикалии от задника си и от устата след това?

И кво ся? Рязаните пушки манали неква ламарина щото еврейна си преместил столицата от Тел-Авив в Ерусалим. Ами кат я преместят в Дамаск кво ли ще манат????

братска любов цари между баш-натовците, не ще приказки!

... а столична община ще му сложи бронзов бюст до този на Рейгън.

В Истанбул премахнаха табели с името на Доналд Тръмп Смятам , че е редно на тяхно место да се поставят табели с името на Бойко Борисов.

може и на л. местан .

Е все пак тук става дума за чуждестранен политик,докато Лютвито си е местен турски кадър.