ВОЛЯ: Народът застава зад Марешки

Депутатите от ВОЛЯ защитиха лидера си Веселин Марешки по повод подадената жалба от 7 компании, търгуващи с петрол, в КЗК заради дъмпинг.

Обратно в новината

Коментари - ВОЛЯ: Народът застава зад Марешки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТРИЕ, КОГАТО НЯКОЙ ЗАЩИТАВА МАРЕШКИ. ОБАЧЕ НИЕ ГО ЗАЩИТАВАМЕ, ЗАЩОТО ПРИ НЕГО Е НАЙ-ЕВТИНО

КАКВО СЛОЖНО ИМА ТУК ЗА РАЗБИРАНЕ. ЕСТЕСТВЕНО Е ДА ГО ПЛЮЯТ ЩОМ ИМ ПОДБИВА ПАЗАРА. А ВИЕ СИ ПАЗАРУВАЙТЕ ПРИ МАРЕШКИ - ГЛЕДАЙТЕ ВАШИЯТ ИНТЕРЕС. ЩОМ Е ПО-ЕВТИНО ЗА ХОРАТА, МНОГО ВАЖНО КОЙ КАК ПЛЮЕ

АКО МАРЕШКИ Е МУТРА, БОРИСОВ КАКЪВ Е. ОБЩЕСТВЕНА ТАЙНА Е КОЙ Е НАЙ-ГОЛЯМАТА МУТРА

ЛЕКАРСТВА И БЕНЗИН ОТ МАРЕШКИ. МИСЛЯ,ЧЕ ВСИЧКИ,КОИТО МОГАТ КУПУВАТ ОТ НЕГО- ПО ЕВТИНО Е

Да, да - надявайте се народът да застане зад престъпници! То на изборите се видя кой застана зад вас - брадчедите, шуринайките, балдъзите и прочие. Тя цялата тая пишман партия е от роднини и служители на магарешки...

КОЙ НАРОД - ТЪПАНАРИТЕ, КОИТО НЕ МОГАТ ДА МИСЛЯТ!ЗАЩО СА ЕФФФФТИНИ ГОРИВАТА И ЛЕКАРСТВАТА ПРИ МУТРАТА МАРЕШКИ? ТОЙ НЕ ПЕЧЕЛИ, ТОЙ "ПОМАГА" НА ХОРАТА - ХА-ХА-ХА!ПРОВЕРЯВАЙТЕ СИ КОЛИТЕ И СРОКА НА ГОДНОСТ НА ЛЕКАРСТВАТА /АКО ИМА ТАКЪВ НА ОПАКОВКИТЕ/!АМАН ОТ БЕЗМОЗЪЧНИ ТВАРИ!

Лукойл в Румъния е най-големият контрабандист на горива в България проводник на руско влияние и хранилка на корупционерите от БСП, Р.Овч, и Нинов и много други.

Глупако соросов, в дирекция "големи данъкоплатци" има тамам 14 данъчни инспектора, които се занимават САМО с Лукойл. Ако някой крие данъци, то виновни са инспекторите. Ма нИ рИвеш по тях, а цитираш името на фирмата - "Лукойл", защото целта е да се изсереш и да мирише.

Дебилите на Бойко отново ревнаха против фактите! А те са: Дизел на Марешки-1.88. Дизел на други бензиностанции в същия град- 1,92. Дизел на бензиностанция само на 10 километра от града- 2.26. Или всички си мислят, че нашенеца не умее да смята?

ujabg

7 от картела дадоха Марешки на КЗК

Де го видяха този "народ"? Пусти наргилета!!!

..........."Депутатите от ВОЛЯ защитиха лидера си".... Естествено заради Кокалааааа.

AbuTalib

Дебитът на петрол секва през 2040 година. А оттам насетне, какво ще хареса народът ни не се знае.Знае се само, че АЕЦ Белене е на етап или-или.

"ВОЛЯ: Народът застава зад Марешки" ... за да го опъне яко!

всичко ти е наред.. Какво толкова - даваш на КЗК черно на бяло, а не на приказки кат цветарка по ТВ студиата, РАЗБИВКА НА ЦЕНООБРАЗУВАНЕТО СИ.. Показваш - пак черно на бяло, как си плащал редовно, ама много редовно АКЦИЗ и ДДС, и НАП ти е запечатвал противозаконно бензиностанциите в страната. Щото - зад народа, да са пънеш пак да играеш оназ игра - "Събарят ми незаконното етажче на лятната хасиенда", ама ма водят на Лаута за ръчичка лихварин на Локо да ма цанят и " ПАК СИ ИМАМ НЕЗАКОННО ЕТАЖЧЕ", с матряла нема как да са получи..

То защото ''народа'' застанал зас тези че едвам с купуване успяха да вкарат родата си в парламата.. Ега ти ''народа'' на България дето е колкото едно запустяло вече село:(((((

Хубаво ще е, ако Марешки направи и "Топлофикация" на този принцип.

и семействата им КОГА ПЪК СТАНАХА НАРОДА??

Ясно че народа застава , но Закона застава ли зад Марешки ? Или е от пред и той иска да го прескочи !?

Който не застава зад Марешки да дуа супата!!!!!

ЯКО МАРЕШКИ ИМА НЕЩО НЕЗАКОННО В БИЗНЕСА, ЗАЩО НЕ Е В ЗАТВОРА? ЗА БЕДНИЯТ И ИЗМЪЧЕН НАРОД НЯМА ПО ВАЖНО ОТ ТОВА, ДА СИ КУПИ НЕЩО, КОЕТО Е ВЪЗМОЖНО НАЙ ЕФТИНО. ДАЛАВЕРИ, ДАЛАВЕРИ, НО ХОРАТА ВИЖДАТ, ЧЕ В НЕГОВИТЕ АПТЕКИ МОГАТ ДА СИ КУПЯТ НАЙ ЕФТИНИТЕ ЛЕКАРСТВА. И ЗА ТЯХ ВСИЧКО ОСТАНАЛО Е ВТОРОСТЕПЕННО. А ТОВА, ЧЕ НЕ ГО ПОДКРЕПЯТ ДОКАЗВА ЧЕ ВЯРНО СА ДЕБИЛИ.

евтините, евтините,... гласоподаватели

Яко криеш данъци а си и мутра ти дон/бонбон и си за затвора. А и не купуваш евтини неща, дори дрехите с етикетите ги носиш, да знаят хората, че ти си хитрец и си платил за същото яке два пъти повече от съседа смотлю.

Аз заставам зад ценовата политика на бензиностанции Марешки. За другото съм пас.

А качеството, пък и количеството?!

За който се съмнява в качеството и количеството да ходи да зарежда при другите, а ако не, да ходи у пичку материну....

И кой е този народ дето заставал зад марешкия че не проумявам?????Наистина 80% са дебили начело с тия дето са им ментори и ги виждаме всеки ден дебилски съвети и приказки да хортуват явно поради дебилския им интелект си вярват..

ВИЕ ЛУДИ ЛИ СТЕ,КОЙ НАРОД СТОИ ЗАД МАРЕШКИ

Депутатите от ВОЛЯ застават зад лидера си и заявяват,че народа застава зад лидера им(бавно ръкопляскане)?!Някой трябва да ги просветли,че като са част от народа не означава че целият народ е зад Марешки!

Но не и народа....

Той народът застана онзи ден и зад Пеевски, но така ще е като го докараш до пресешка тояга и тотална маргинализация, можеш да го манипулираш както си искаш. Марешки продава по-евтин бензин, но пък взема десеторно повече от реекспорт и далавери с лекарствата и от укриване на данъци и акцизи, което в същност е за наша сметка.

Ти ако си мислиш че и другите не са същите, но продължават да продават скъпи горива. Марешки поне показа че може и да не е толкова скъп бензина. Който не му харесва да си зарежда на скъпите колонки.

Монополистите реват ...! Майната ви ,просто си намелете печалбите ,защото ще се задавете ...!

И тия тъпанари превърнаха българския народ в марка тоалетна хартия.

Народът?! Тцъ, тцъ, тцъ! Даже Бойко не се изхвърля толкова ...

Шило

Хахахахах. Що не провокирате нови избори? Предсрочни? Направете го, па вижте народа дали ви иска!

Дайте го Марешки на застаналият зад него народ и после елате да си приберете ако нещо е останало от него.

Айде, и тия започнаха да говорят от името на народа... Обхвана ги манията за величие. Боклуци крадливи!

Съвършени неща на този свят няма , но тези съвършени идиоти са изключение. Ей боклуци , не употребявайте народа както ви хрумне. Марешки е мутра и е за панделата. Това поне е моето мнение , като част от народа.

Защо когато пишете и говорите за мутри винаги забравяте да споменете главните мутри - Борисов и Цветанов! Не е нужно да се подканяме - цял народ ги знае по-добре от Марешки!

Ооооооо винаги ги споменавам при удобен случай и с най-добри чувства. Сега темата е малко по-различна.

Дааа,застават зад тебе,следват те.....пък току те погнат!!!!!Да не забравя това.