7 вериги бензиностанции дадоха Марешки на КЗК

Ceдeм ĸoмпaнии, тъpгyвaщи c гopивa ca пoдaли cигнaл cpeщy coбcтвeниĸa нa бeнзинocтaнции VМ Реtrоlеum Веселин Марешки зapaди "чиcт, ĸлacичecĸи дъмпинг".

Обратно в новината

Коментари - 7 вериги бензиностанции дадоха Марешки на КЗК | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нали знаете кой най-силно вика:,,ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА...."

и от този мухъл нищо не става долен преметач без ясни позиции чрез властта искаше беи да стане недосегаем но тои и сега не знае че борисов не допуска други да са по богати от негодве мутри е равносилно на два булдога

Защо някаква измислена комисия си губи времето (и нашите пари) една година да търси картел в горивата? Тези, седемте "вериги", ясно го афишират...!?

Ако е истина, че фирмите са му на загуба и продава на по- ниски цени, тоя е директно за затвора по най-малко три обвинения.

делото срещу него за рекет не може да тръгне до момента по неясни причини. Втори състав от Варненския съд си дава отвод. Очевидно държавата има вече утвърден механизъм за подминаване на издънките на хора, добрали се до депутатския стол.

Ето още седем кандидати дабъдат изпрвени пред народния съд. Или по добре направо ....

Нямало картел, а?

Хайде Веско,ние сме с тебе.Само ще ти вдигат рейтинга.Намали още малко бензина,за да им се разклатят още нервите.

Явно този В.Марешки щом продава на ТАКАВА ГОЛЯМА загуба или има златна мина ,или ПЕЧАТА долари,или просто се опитват да го отстранят , за да имат ДАЛАВЕРА,както преди него.

Марешки бил на загуба - нормално като прави инвестиции. А другите не са ли и те винаги на загуба.

Много глупаво изявление.Никой не прави инвестиции, за да се набута. Взема заеми. Банките обаче не дават на губещи фирми.

Краставото магаре ще яде големия!!!

тази... група вериги, не са ли нещо като картел... а?

приятелят ми е ас - шофьор. Има две коли - марцедес -лимозина и мерцедес - джип Има възможности но винаги налива от бензиностанциите на Марешки когато е в обсега им. Да не е луд като бабите които си хвърлят парите през прозорците.

като продават скъпо - нищо, давай, а като Марешки продава по-евтино дъмпинг било. Давай Марешки - с теб сме.

Баш картелна атака си е. Горивата не знам от къде са, но дизела му не е лукойлски, защото колата лети и мърка с него и разхода градско е литър надолу.

До гумата "Марешки внася гориво от Румъния" Що Ромпетрол не е с неговите цени?

И ѝз мисля, че проф.Иво Христов е прав...но истината е, че дебилите са повече...кои бяха тези и как им даде съвеста да гласуват за тази мутра Марешки...! и какво спечелиха искам да ги питам..едно голямо 10 ст- на литър бензин в който не се зане какво има..? Никота няма да сложа и гр. от неговия бензин ако ще и пеша да ходя.... Не не стигат мутрите около Борисов, а сега и него да го гледам да се кипри в НС.

Без намесата на Марешки на разара на горива, сега цените щяха да са най малко с 30% по високи. Много ли ти харесва? В твой интерес ли е? Потребител ли си или от другата страна?

горивата на Марешки са по-ниско качество,с 30 литра от Марешки минавам по-малко километри отколкото с Лукойл.Но Лукойл държат много високи цени.Тези от седмицата да ги съдят за картел,а не като има оплакване срещу тях съдиите от Административният съд да забогатяват.

Това драги не е истина.Карам бензинова кола,нема разлика.Само че плащам по малко.

Този пореден рунд срещу Марешки да не се окаже с непредвидими последици. Не за Марешки!

Кът е на загуба, що не го оставите да фалира, ами сте тръгнали да го спасявате? Тъпаци!

А дали не пере пари.

Кажи на жена ти, ако я имш, да ти изпере насраните гащи.

Чета коментарите и разбирам защо Марешки скача срещу проф. Христов. Ами на Марешки му трябват повече от 80 %, за да е следващата мутра, която да излъже простолюдието с 10 ст. на литър, което си е търговия с гласове! Ама то малоумници бол на тази територия!

Христов лъже за 80-те процента не са 80, 99 са. И картела на бензиностанциите е съгласувам с държавата, защото ако всичк свалят цените, и се изравнят с Марешки, държавата ще прибере още 20 милиона ДДС по- малко от крайните клинети което за нея си е чиста лапачка. А 20 милиона са сериозна сума за българският бюджет. Проста сметка на база изразходваното в БГ гориво показва че при слизане на цената на нафтата и бензина от 2.50 лева на 2.00 лева държавата прибира 100 милиона по-малко чрез въпросните 10 стотинки ДДС. А 10 милиона това е бюджета на голям град като Варна. Или на едно по малко министерство като на правосъдието. Та затова е тоя вой, щото като истънят с още 20 -100 милиона лева бюджета няма да остане за крадене.

P.S. грешка - пропуснал съм една нула - не са 10 a 100

да зарежда при него- по-бързо да го фалираме!А на нискочелият златеФ безплатен съвет -зареждай си цистерните при марешки и затваряй рафинерията!Майната му на р. ов4.,че ще остане без лапачка :Д

Марешки внася гориво от Румъния, а нашите пазаруват от златния Лук ойл, дето спестявал, та даже се отсипвало. И сега Марешки лош! Ами да идат и те да напазаруват от Румъния и те ще минат на по- обективна цена. Някой кара ли ги да пазаруват при луковете? Не.

реално и те правят дъмпинг - нали все на загуба работят !От над 10 год. не са отчитали печалби и не са плащали данъци в богата ни хазна!

От тия седем вериги бензиностанции повече не ще купя и аеробион! И прокуратурата да се задейства точно към тях, а не към Марешки! Седем срещу един - казусът за "чист и класичски" заговор е крещящо ясен!

Ми то туй - нищо ва... Тая дал некого на съда, оня дал некого на прокурор, то от едно КЗК ли сига да ся пуашим... ич таман Ората гласували ли са за Магарешки - гляасували са, щата ли пак да гласуват - да! Значми он е невинен, както и всички мискини у БГ... Ай сиктир!

Тоя шибан нерез Вальо Златев един бял косъм няма в черната си четина!!! Мръсни гадове, вече година зареждам само от Марешки - винаги с 8-10 ст/литър по-евтин дизел! Откак Шел ме изтърваха все ми напомнят в пощата как искат по 50, 80 или 100 точки да ми дават! Не ща точки, искам евтино гориво, мамицата ви оядена и ненаядена! Лукойл, Петрол и вся остальная сволочь, да го духате, изроди мръсни! Марешки им бил виновен, айсиктир!!!

Какво са се хванали само за горивата. Да му проверят и аптеките и Фармнет,но пак не им стиска. Нали за това вкара "подчинените" си в парламента!

А защо драга питаща не попиташ защо в бедна България маслото е около 2 пъти по-скъпо от това в Германия и Англия. Само лекарствата на Марешки ли са ти евтини?

Абе и аз питам,ама не Марешки,от чиито аптеки купувам вече 14 години.Питам останалите аптеки защо продават толкова по-скъпо от него.И не само от него.И не само лекарства.Например в кварталния ми магазин паста за зъби"....." струва 3,80лв,а в кварталната аптека 4,60? Паста,а не лекарство!

мръсни изедници,безсрамни, нагли грабеха десителития наред и сега те картела се жалват за дъмпинг??? Да е жив и здрав Марешки те първа ще израства в политиката! С две ръце ще гласувам за него

Е два въпроса имам: 1. Къде точно е криминализиран "чистият класически дъмпинг"? 2. А защо не започнат и другите, например пишещите доноса да прилагат "чист класически дъмпинг" - ще ми причинят чиста детска класическа радост! (Y)

Бравос! Оядените хиени начело със Златев се жалват, че някой според тях работел на загуба. Че оставете го да губи бе, така ще фалира час по скоро и ще изчезне от пазара, нали? Уродите алчни, ненаплюскахте се!

Абе хора,стига с тоя Златев.Нали всички знаем кои са "оядените хиени",тоест господарите на Златев.

Както разбирам да продаваш по-евтино в Б-я си е престъпление. Интересно ми е Амазон като започне търговия в Б-я един ден и него ли ще го съдим.

Ти не видя ли какво стана с Uber такситата?

Гарван се изцвъка в гнездото на картела .

Посяга се на свободната търговия в полза на народа!!! Енергийната мафия,която осакатява цялата ни икономика,е започнала поход да си върне монопола. Естествено,че ще скочат срещуМарешки! Единствен той е помислил как да облекчи обикновения българин!

Бе то вие 7-те сте за картелна глоба!!!! Изидници ниедни!!!! Ма някой от държавата ми е на сметка да ви позволява да държите високи цените на гориватал Защо във Варна същите вериги бензиностанции продават на цени много близки до цените на Марешки, а в останалите градове на цени много по- високи от варненските? Дано парите, дето ги трупате от дране на кожи от народа, да не ви стигнат за лекарствата, които ще купувате след време и пак да си отидете в мъки и страдания!!!

Не пипайте и не се бъзикайте с Марешки.Това не е Мишо Бирата или Танов-лека им пръст на хората.Пипнете ли Марешки които и да сте, колкото и да сте, каквито и да сте ще стане лошо, много лошо.Сретен Йосич, ще ви се стори Майка Тереза.Незна, дано не съм лош пророк, но инстинкта ми подсказва лоши работи ако се пипне Марешки.

НЕ СЕ ИЗЛАГАЙ ВЕ. ИЛИ ИСКАШ ДА НАСАЖДАШ СТРАХ, ТРОЛ НЕЩАСТЕН

Виждаш ли се ве тъпак,писал си ми един минус и на себе си плюс.Това си ти -мандрил.

на кого насажда страх? на теб или на тези 7 вериги бензиностанции? или сте едно и също?

Накрая да не се окаже че Марешки си купува горивата с голяма отстъпка от сръбската рафинерия Ниш Петрол , и така от държавната Газпром правят въртели на частната Лукойл !? Май рашастанците се карат помежду си !? Или пък Марешки е човек на Вальо Златев който го използва за да разчиства конкуренцията от ОМВ , ЕКО и Шел . И за да не е явен дъмпинга на Лукойл в България - използва ВМ петролиум , за да не стане скандал от международно ниво . То Марешки няма откъде другаде да купува такива количества - или Бургас , или Сърбия .

много си прав само дето Лукойл не е точно руска като собственост (към момента). иначе си много прав.

Оп, картелът се обади.

А казват,че не знаели за картел.Ето ви го картела: тези , които са подали картелната...sry.."колективната" жалба. Само Shell не се включил. Не че хич не си правят спявки сряда и петък, с другите "картелци"..sry..колеги от бранша. Ако някоя от големите вериги продава по-евтино,ще го изкарат,че е пазарна икономика и че е добре за хората. Но когато, някой друг го направи(продава по-евтино), го изопачават на дъмпинг и нелоялна конкуренция!!!

гледах предаването на г-жа Валя Ахчиева преди няколко дни, то беше точно за горивата -от къде идват, как не минават през данъчните складове и т.н. На една от срещите присъства и г-н Цацаров - питам какво прави той по този проблем и има ли държава. Голяма издънка ни чака по време на председателството на ЕС.

Кажете най-сетне откъде идват на Марешки горивата !? Тая платената журналистка Яхниева от 3 години все разследва Марешки - досега нищо конкретно не е изнесла като информация ! Само догадки и недомлъвки . Не знам как още не я е осъдил Марешки за лъжите й !

Тролски ще те светна,щото си пич.Марешки за това е богат, защото не се занимава с такива жалки подметки.И да я осъди, все тая,само ще си губи времето с някаква мърша играла кючек на Доган.Ти би ли се принизил да се занимаваш с нея.

Явно им е бръкнал с пръст в г.... раната

Петролната рафинерия на Литва Мазейкиу Нафта която е построена 5 години след бургаската е продадена през 2007 на полската петролна компания Орлен за 2 343 828 000 щатски долара / ДВА МИЛИАРДА / !!! Братушките купуват 58 % от българската за 101 милиона - т.е. общата оценка на Нефтохима е 174 милиона щ.д. И то са платили общо 81 милиона , а другите са оставени на доверителна сметка ! Спасиба Братушки !!!

Спасибо, Костов! "Братушките" не са виновни, че някой продава рафинерия за жълти стотинки.

Много съм любопитен, какво ще открие КЗК?? И после дали "откритието" ще получи санкция от български съд??

Ромпетрол продава с 15 - 20ст. по-евтино от другите вериги, поне в нашия град, къде тръгнал и той да се оплаква.

А през цялото време тези същите 7 твърдят, че няма картел за цените...

Народонаселението се буни заради псевдоактивността на картелите и КЗК. А в същото време отново му вдигат цената на водата... заради повишаване качеството на услугата. Когато Софийска вода взе концесията, цената на водата беше 0.5 лева на кубик. Днес цената е 2.4 лева на кубик. Почти 500% увеличение. А качеството на услугата не е мръднало ИЗОБЩО. А вие ревете за Марешки!

Да си умреш от срам, като четеш тези коментари. Или някои плаща за да го хвалят, или народа е дълбоко оглупял. Ми този Магарешки не е нещо по-различно от Цветан Василев, Цветелина Бориславова и още много такива, които ви обираха, както апаши не са ви е обирали. Те поне бяха по-умни и не се занимаваха показно с политика.

Не само неразумен но си и тъп

Добре бе,информирай ни как точно ни обира Марешки.

Не знам как успяха тоя австралопитек да го вкарат в парламента.

Вальо-мазния нерез ,е собственик и на Синаргон холдинг ,но там е бутнал баща си напред. Нищо чудно и на някоя друга фирма от картела да е собственик с поставени лица.

КАРТЕЛЪТ търси начин да спре тоя дето ги е...

Няма ли как 8-сем компании да се обявят за високите акцизи и по-ниски цени на горивата за народа - хахахах

Ще му хванете брождавия уред на Марешки