Тереза Мей оцеля, преговорите за Брекзит тръгнаха

След спешна среща в Брюксел между британският премиер Тереза Мей и Жан-Клод Юнкер, блокираните преговори за Брекзит отбелязаха прогрес.

Обратно в новината

Коментари - Тереза Мей оцеля, преговорите за Брекзит тръгнаха | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Британия е от МАЛКОТО страни с визия,стратегия и действия с хоризонт поне 50 години напред!!!!Тя единствена преформатира империята си/колониална/ във финансово/търговска и запази и УВЕЛИЧИ влиянието си..Нейните колонии са самостоятелни субекти ,които признават върховенството на кралицата и много малко от тях правят ръб на британия....Дори Америка и диша праха.Това си личи и по АВТОРИТЕТЪТ.

толкова си заблуден, че ако го знаеше щеше сам да си прекратиш мъките..тъпите англета тепърва ще го ядат четвъртит...иди поживей там малко и тогава приказвай

По норвежският интернет пише, че Англия ще плаща колосални суми за този развод с ЕУ. Ето колко демократичен съюз е ЕУ и неговите ценности- измерват се преди всичко в пари. Затова умните държави не желаят да влизат в този съюз- прилича на килиино училище дето даскала с пръчката те бие та да не си помислиш че си нещо- само германско послушание- е да ама не- англичаните не искат това.

Юнкер го беше обяснил доста добре и елементарно да го разберат почти всички.. Влизат 28 човека в един бар и си поръчват 28 бири,в един момент единия решава да си тръгне и понеже не е пил от бирата не ще да плаща.. е да ама не

Кой спечели ? Мей направи, каквото и бе казано. Британците обявиха, че до седмица свалят правителството на Мей и Брюкселци се паникьосаха и приеха всичко, защото се досещат кои са новите и че се хванат за топките. И всичко потръгна, както казаха от Острова. Тука някои невежи люде говорят за ограничаване достъпа на UK до общия пазар. Те ще си плащат като Норвегия, Швейцария и Исландия до този пазар и ще са вътре. Преговори. Театро за журналисти и данъкоплатци и скъпо платени чиновници на континента. всичко е решено. Кралицата води с няколко обиколки в аванс. Нашата, нашата, нашата след 2021 г. става страшна.

КАКВО,какво,какво имаш в предвид????

май е като трън в гъ*а на всички евродебили!

Путин е виновен за БреГзита. Сега ще се развряка Дърталаната

Е, ще оцелее много ясно. Ако нещо се обърка винаги може да обвини Путин и руснаците :))))))))))))))

още и още ще ни дразни с визията си и със злобарските си нападки и изказвания.