Съдят Столична община за отказ да признае брак между жени

Българката Лили Бабулкова съди Столичната община заради отказ да признае брака й с друга жена, сключен в чужбина.

Обратно в новината

Коментари - Съдят Столична община за отказ да признае брак между жени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КАК ВЪРНАХ МЪЖА СИ СЛЕД 7 ГОДИНИ РАЗВОД: Аз съм Амбър Майк, изминаха 7 години, откакто съпругът ми ме напусна, миналата седмица намерих информацията за контакт на д-р Огунделе, който помага на други хора в интернет, така че се свързах с него за помощ, д-р Огунделе е силен и честен човек. Д-р Огунделе върна съпруга ми за мен в рамките на 24 часа с любовното му заклинание. Казах му, че ще споделя моята история, за да информирам всички за него, ако имате нужда от някаква помощ, свържете се с д-р Ogundele, той е истински магистър, свидетел съм. Ако имате нужда от помощ, свържете се с него в WhatsApp/Viber Chat: +27638836445. Този човек е супер.

изперкалите и извратени кукувици да си стоят на острова !

Къде си, Плевньо, да защитиш евро-атлантическите ценноости?

Шило

Не се притеснявайте, след някоя друга година и тук ще ги разрешат. В Полша, Гърция, Чехия и Унгария- едва ли, ама ние- да. В посочените държави и църквата е силна и управленците мислят нормално.

ми да си седи измъглите на Ънглия. що ми е дошла тук и рИве? утре ще иде в Антарктида и ще съди пингвините, че не признават гейташките й изгъзици. после ще се моли на някой мъж да я напомпи, че с половинката си не могат да имат деца.

И как създавате деца,МА,ако не беше курамиЯнко.

Тая лесбийка спокойно може да съди държавата затова, че в БГ все още не е узаканен бракът между извраненяци. Общината няма начин да признае нещо, което не е узаконено в страната. Освен това островът вече не е в Европа, така че извратенячката има още по малко основания за претенции.

в ада да се печете дано

ЗАПАДнали накромани! ГНУС!

Най-добре да ги пратят за малко в "Коньовица", или в пловдивското "Столипиново", или варненската "Максуда"... Пък после ще ги питаме дали още искат!

Да вървят във Великобритания или най-добре както казваше Стоичков: " на п.тка си лелина".

Айде разкарайте се с тези перверзии. Заминавяйте за мъгливият остров да си бъркате където искате и да си разменяте флуиди. Марш

Има лек за тебе , свиньо извратена - някой да те заплоди и като надуеш корема , ще си дойдеш на мястото ...

Няма да е лошо съдът да реши Фаондъкова и Караянчева да сключат брак. А Боко да им е кум. Смятайте, че одма ще влезем в Шенген и Еврозоната, барабар с Западните Балкани.

Боко не може да е кум, може да е кумА. Кум ще бъде кметът на Симитли :))

не бих се учудил ако утре мюслитата поискат права да мачкат `ора и да стрелят безразборно. не ги ли получат - бегом в съда. всеки знае , че в началото са били Адам и Ева. ако е имало нужда от изврат оня горе щеше да го създаде.

Половината от българите които имат деца живеят без брак а тия се замислили за 0.001% от хората!

abasador

алоооо, модератор, редактор или не знам как те наричат... за пореден път да питам, коя част от коментара ми от вчера 19:09 ч. е .... извън темата или съдържа спам? цитат от статията: "Българката Лили Бабулкова съди Столичната община заради отказ да признае брака й с друга жена " и моят коментар: че човешкото общество не може да съществува нормално ако приемем хомосексуалните бракове като траен модел за семейство.... и че едно подобно семейство не е място за отглеждане и възпитаване на деца! Уикипедия: Лесбийка е жена, която .... има за партньор, брачен или на семейни начала, друга жена. Ако не схващате написаното от мен, за което аз нямам никаква вина, това означава само едно... или не можете да четете правилно български или сте толкова неграмотни, че не може да разберете коментара ми. Лек ден. P.S. Да не пропусна да благодаря за 36 те минуса, не знаех, че форума на дир.бг е пълен с толкова много гейове и лесбийки. Лек ден.

Я тия двечките да се хванат за ръчички и да се върнат на мъгливия остров и да си се работят както си знаят. Тук за обратни работи се яде боя!

Какво им давате трибуна на тези ИЗВРАТЕНЯЧКИ? Морала ,който ни донесе западът е разпад на обществото.Дано скоро се разпадне този измислен ЕС.Тия самоназначили се управляващи на ЕС са уядени самозабравили се паразити,далеч от истинските проблемити на хората.Чудят се къде да се поразходят и какви 5 звездни хотели да използват на гърба на нас -бедните българи.Отвратен съм.

не им правят услуга на геЮвете и трансйендърите с това т.нар. озаконяване.....Гледайте какво става в Бразилия например - Americas now показаха че от 2008г са избити по улиците на градовете над 20 000 такива полово сбъркани гмо-та в 65 страни по света....Сатаната се забавлява, те са просто жертви, които отвращават ...и дори някой да ви казва че ги признава , вътрешно усещането е за болни хора, вършещи ненормални извратенящини....

По времето на социализма, атеистичната държава спазваше законите на църквата по въпроса на секса и беше много строга, а сега се стига до тези извращения.

аз съм роден през през социализма и съм кръстена като всички родени деца тогава в църква...никой не е спрял нито едни родители да си кръщават децата в църква, всички църкви, които ги виждате днес в центъра напр. на софия ги е имало с отворени врати и преди 89та година...моля не изопачавайте истината....Комунизмът се бореше срещу сектите, които нахлуха веднага след 89та с некви американски пастори, събиращи пари от зарибените си последователи, но никога през комунизма на хората не им е забранявана Коледа и Великден или пък да ходят на църква

Заради педерастията древна Спарта е загинала /исторически факт/.

Стига сте ги показвали тези извратенячки да ходят на майната си и там да си бъркат в дупките!!!

Някой да е виждал красиви лесбийки, поне в бг няма такива. Това се едни комплексирани женички, космати, рошави, тлъсти, начумерени. Точно като тия двете на снимката. Никой не им пречи да си се обичат , да си се вземат в англия и да си живеят там, но те мрънкат и искат да съдят, че в бг не им признавали брака.Ами тука законите са такива, нагли парчета.

АБЕ П Р О С Т А Ч К О. НЕДНА, ТОВА НЕ Е ПРИЕТО В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ХОДИ СИ ТАМ, КЪДЕТО СИ СЕ ОМЪЖИЛА/ОЖЕНИЛА - В АНГЛИЯ!!!! КАК ИСКАШ ДА ТИ СЕ ПРИЗНАЕ НЕЩО, ДЕТО НЕ Е ПРИЕТО ДОРИ ПО КОНСТИТУЦИЯ!!!! П Р О С Т А К Е С А. СОРОСОИДНА!!!

ТАЗИ МРЪСНИЦА ДА ОТИДЕ ТАМ КЪДЕТО СЕ Е.ОЖЕНИЛА/OМЪЖИЛА. В БЪЛГАРИЯ ТОВА НЕ Е ПОЗВОЛЕНО ПО. К О Н С Т И Т. Ц И Я!!!!!!!!!!!!!!! КАТО СЕ Е ОЖЕНИЛА/ОМЪЖИЛА В АНГЛИЯ - ДА ХОДИ ТАМ ДА ЖИВЕЕ, ДА НИ ОСТАВИ ТУК ДА СИ ЖИВЕЕМ ПО СТАРИТЕ ПРАВИЛА '!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! СТИГА ПРОСТОТИИ, СТИГА ПЕДЕРАСТИИ!!!!!!!!!!!!!!!!

Аз съм "за"! Коврите трябва да се неутрализират взаимно и да дадат шанс на нормалните хора...

Може и ако щат диви балкански субекти да ни наричат, но тая няма да я бъде. Особено пък за "отглеждането на децата". Направете си - раждайте си, но да имате да вземате да получите права на "семейство" и да искате да осиновявате. В Англия, Холандия, САЩ или някъде на майната си - може, тука не. Не посягайте на децата и психиката им, катили.

В Българоя ще спазвате българските закони, а те не признават бракове между две жени.Много нагли парчета сте бе, в Холандия можете да си пушите дрога , но тука не става. Като искате да се онаслледявате , едната да осинови другата и готово.

Ако едната изкара патлак от гащите да ги венчават. Ако не брак с вибратор няма как.

в англия има дота извращения които се борят за узаконяване. само тая година са започнали две нови дела заведени от жени родили от собствените си синове.в момента тези деца няма как да получат статут и документи. от своя страна тези прекрасни майки казват - "само една майка може да обича сина си ПРАВИЛНО(каквото и да значи това)".... за шотландците и овцете има и песни... та - докато в основния закон на нашата държава се казва че брак може да има само между мъж и жена - разните "различни" да си направят операциите които ще ги направят "нормални" и да се женят щом искат. проблема е обаче не между краката им, а в главите им.

Педалите са 70 пъти по-вероятни носители на ХИВ от хетеросексуалните хора. Педерастията е гнусотия пред Бога!

Що за наглост? Тук еднополовите бракове не са признати!

Да бъдат признати. И републиката на Левски не е била призната, ама после? Майтап бе, Уили! Противоестественото винаги е агресивно, но винаги загива от самосебе си. Вече и в прословутия Запад дават заден, защото започна да ги постига, каквото струват на останалия свят. За "прогресивните" - не се хващайте на майтапа ми за Левски. Това рязко ще ви превърне в обречени загубеняци.

Ал

Ами то и оня, циганския духовен водач, иска да проповядва радикален ислям, АМА нашите закони НЕ го позволяват. Да си хващат чукалата и да ходят там, където го позволяват!

Вижте сега- СО напълно законосъобразно е казала, че липсва брак и се е позовала на абсолютно същите правни основания, на които бих се позовала и аз като адвокат, и всеки друг колега на мое място.В България бракът е съюз между мъж и жена- това постановяват законите ни, това е нашата българска традиция и това е част от нашия цивилизационен код. България не е франция или ю.к., в които са се ширили сред кралските дворове инцестът и кръвосмешението. Дори носиите на нашите бг. родове са били с точно определенои шевици, РАЗЛИЧНИ една от друга, за да не се залюбят младигора, които са напр. 1ви или 2ри братовчеди...Това са фактите, а кой както иска- така да го разбира....

Според мен адвокатите трябва да започнете да съдите община за причинен психичен и сексуален тормоз, защото не забранява провеждеането на гей-паради. Също трябва да осъдим и СЕМ, защото позволява показване на хомосексуални отношения в новини, реклами и филми в утвърждаващ това поведение стил. Хайде да започнем да събираме пари за колективно дело!