И столичен общинар се обяви срещу поскъпването на водата

Борис Цветков, общински съветник в Столичния общински съвет изрази своята негативна позиция за поскъпването на водата в София с писмо до медиите.

Обратно в новината

Коментари - И столичен общинар се обяви срещу поскъпването на водата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Здравейте,развалиха качеството на водата и на "Редута ",напълниха я с хлор и песъчинки в квартала !До миналата година беше добре водата в този квартал,но сега е под всякаква критика !

d4

Измислената структура КЕВР е създадена само и единствено да защитава интересите на монопола. Тези боклуци трябва да бъдат съдени като национални предатели! Толкоз!!

МВФ и "Веолия"! "СВЕТОВНАТА БАНДА, УПРАВЛЯВАЩИ И ОБЩИНАРИ ГЛАСЯТ ТАЙНО ПО 8,20 ЛВ. ЗА КУБИК ВОДА! През последните две десетилетия в цял свят се наблюдава завръщането на общественото водоснабяване. От Париж и Берлин до Буенос Айрес и Джакарта-за последните 15 години, водоснабяването е върнато обратно в общински ръце в над 235 града в 37 държави. Веолия прави несметните си печалби на гърба на бедните българи". В концесионния договор е записано, че загубите вода трябва да стигнат 20-30 процента, а всъщност, за годините до днес, те се движат между 52 и 60%."ОКОЛО 30 МЛРД. ЕВРО СА ГОДИШНИТЕ ПРИХОДИ НА КОНЦЕСИОНЕРА НА СОФИЙСКА ВОДА "ВЕОЛИЯ УОТЪР", а какво са подобрили/направили до сега?!Срокът на концесията е до 06.10.2025 г. 28г.народът е подложен на геноцид поради некадърие и недалновидност на управляващите, нямащи реален план, стратегия за иконом. развитие на страната по райони!Това не се търпи! Кой разпродаде майка България без Референдум, без да пита народа? Кой даде на концесия срещу тлъсти комисионни националните природни ресурси: вода,енергийни ресурси, злато и пр. национални богатства? Кой? И на кого сега, не му "стиска" да изгони концесионера, при условие, че при неизпълнение на условията по договора от страна на концесионера, договорът може да се прекрати! Съд за виновните и връщане на водата на бившето обществено "Водоснабдяване", което се справяше много по-добре от Веолия!!!

И никой не казва защо се вдига цената на водата.Къде е правителството,което и без това нищо не прави за народа?Защо не реагираха като по този начин щяха да спечелят народа на своя страна.Шибано правителство в шибана страна.

и шибан митак в нея! какво общо има правителството с дквер? тоя квер по специален закон определя цените на водата и енергоносителите на всеки шест месеца!

Преди около две години тези управляващи сключиха договор Световната банка да управлява водните ПИТИЕЙНИ ресурси.Водата трябва да стане 4.5% от минималната работна заплата.Ако стане 1000 лева то кубик вода ще стува 45 лева.Неплачете роби.

Новите концесионери го питали колко му дължат за услугата, а той викал- не ме обиждайте,стига с тая корупция,пари не взимаме, само дялово участие в проценти!Така са рекли и първият и вторият,щото са двама играчи.

Това е безобразие и пладнешки обир. Членовете на КЕВР са за затвора заедно с членовете на правителството отговорни за този обир. Че и такса "Солидарност" предлагат отгоре на всичко! Това, че сегашното правителство обеща някакво имагинерно увеличение на доходите в бъдеще доведе до непоносимо увеличение на цените сега. И това увеличение продължава!

Може и да не е публично,но отнемане на собствеността- задължително!

Не вземат водата, а нареждат да я пуснат по нашите водопроводи.....В Китай тия ги разстрелват публично!

Грешиш, приятелю! Вземат нашата вода от нашият язовир и ни я доставят по нашите водопроводи за 10 ст. на кубик.Досега ни я продаваха по 268 ст., сега искат да ни я продават по 330 ст.Мутренска далавера!На мърляви овце-ненаситен стригач!Това,ако беше в Чехия,Полша,Унгария и т.н. досега комисионерите щяха да бъдат вкарана в затвора със бая синини и щеше да има конфискация на откраднатото.

бе някой ще ми каже ли, кой е тоя ваш язовир бе?

язовир " Сталин" бе шмульо, толкова ли си задръстен!

Добра новина ;)) Да припомня , че Саркози спечели президентските избори в страната си , точно в момента , в който разкара виолин от Франция ! Всички бяха пропищяли от тях ! Насочиха се към България и тук срещу комисион , много ясно , намериха убежище .... Комисионерчето май беше озъбеният софиянски . Купуват си едноклетъчните кубик вода от нашия язовир Искър за 0.02 стотинки , а ни я продават за ...вече пет кинта ! Сключилият сделката е за публичен разстрел , ама ние , дето си траем сме за ..... демонократизиране . Докога , уважаеми съфорумци ?!!!

кой ваш язовир викаш??

Нашият язовир Искър , асане ! Собственост на Българите ! Изключителна Държавна собственост според Конституцията на България . Само факти , резак ;)))

Слушах експерта Ганчо Хитров по някоя от телевизиите. Той обясни,че коцесията на "Софийска вода" изтича след осем години. И по тази причина концесионерът ще направи всичко възможно през следващите пет години да извлече максимални печалби,т.е. да ни съдере кожата.

Крадливи свине!Защото няма касапин и хората предпочитат сух лебец вместо пържоли.Да си ги дъвчат с партийно удовлетворение!

Ние сме тъпите защото се крием а не сме направили безсрочна стачка до премахването на дерибея концесионер веолия!!!

vik sa golemi nagletzi

Ако Борис Цветков се кандидатира за Кмет ще гласувам за него !

Общинар,с който да се гордееш!

Изгонване на концесионера на Софийска вода,цялата истина на масата ....Световната банка ли определя цената на водата у нас??????

Кога общински съветник от Търговище ще защити интересите на жителите му, които са различни от тези на ВиК?