Главното мюфтийство връчва награда на Плевнелиев

Почетната награда "Ходжазаде Мехмед Мухйиддин ефенди" ще бъде връчена на президента Росен Плевнелиев (2012 - 2017 г.) от Главното мюфтийство.

Обратно в новината

Коментари - Главното мюфтийство връчва награда на Плевнелиев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е поредното доказателство, че Плювналиев се е интересувал най-малко от българския народ по време на мандата си. Не мисля, че тази награда е в услуга на България.

Че те помаците са мисилмани, а чехлю е помак.

Има ли още някой да се съмнява в принадлежността на плевела към правата вяра? Само да ви припомня - Мюфтийството първо скочи в защита на терориста Ахмед Муса, когато го арестуваха през 2012 година.

прав е професора да ви казва че сте дебили! Като знаем че мюфтйството е под ръководството на Ердоган с съгласието на Боку и на другите партии съвсем правилно е скоро време да станете и васали и да се кланяте по посока Стамбул -Анкара! Дебили!!!!!!

Стана ходжа ей. Сега да мине и обучение в Саудитска Арабия и е готов.

Е, Бокича нали за това ходи там, да го уреди.

на Плевня кадън на снимката? Съпругът и е забранил да излиза без шалвари също? Сменете снимката моля.

Ходжаотзаде - то момчето си го заслужава

Плевнелиев изпраща Банова до тях. Пред вратата с преплетени ръце, зачервени от свян бузки й казва: - Деси, ти си страшна п*тка! - И ти! - отвърнала му свенливо тя.

Да му е честито. Даже му и прилича. А може и някоя чаламба да му се направи, както на султана навремето. За незнаещите - чаламбата е една доста екзотична пречистваща манипулация, с дълбоко прочистване.

най-подходящата награда за Плевньо...

Под сурдинка да споделя за наградата на плевнелиев. Голямата награда която получи преди време беше безплатен сюнет, като това което беше кръцнато му беше дадено за да си го тури отзад във ветринката на наградите му. Таз годишната голяма награда обаче надминава и най смелите предположения на раята плевнелиева, а е именно:анално безплатно приемане на въпросната личност в правата вяра, като връчващият наградата е най надарения арабин всред награжзаващите :) Тъй де и без туй плевнев отдавна е спрял да си върши мъжките задължения към жените, барем да бъде полезен с нещо:))))

Тази "награда" ясно показва на кой е бил продаван българския народ от плевнелиев

"Ходжазаде Мехмед Мухйиддин ефенди" ..............росенеее баси маиката да знаеш. ??????

Това арабско Мюфтийство трябва да бъде ЗАБРАНЕНО. Арабите Мюсюлмани, за повече от 1400 години са избили милиарди хора по света, много повеч от Хитлер... Ако някой забранява - Фашизма, който е съществувал само 10 години, а разрешава Исляма значи е чужд Предател. Особено в България. Щото България имаше полза от Хитлер, но при Исляма българите бяха РОБИ. Исляма беше ЗАБРАНЕНв България, между 681 и 1396 г. и между 1878 г и 1989 г... Само че разни предатели тръгнал ида правят Демокрация, направиха ПЕДЕРАСТИЯ.. и тия предатели са разрешили това Арабско мюсюлманско- Мюфтийство. Трябва да го Забранят отново.

и центрове за разспространяване на Българската култура, ако приносът на въпросния господин е само едностранен - т.е. внос на външно влияние в България, то следва да бъде съден за антибългарска дейност и подронване на Държавния сувернитет!

вече ще му казваме Муджахидин ефенди ..

ще съди Дир.бг - на снимката в статията е без феса и фереджето си /подарени лично от Доган ефенди/. Сатът има срок до утре сутринта да сложи правилна снимка.

vasil

Ахмед Доган,поне към момента на основаването на ДПС е АТЕИСТ.Ако сега е вярващ мюсюлманин,това да е станало по- късно.

отзад това че е "атеист" не значи че не е предавал българските държавни интереси на Турция. Заедно със слугата си Ибрикчи Манаф Плюнка

вече е получил копие на догановия член да си го завира отзад докато ходи да се моли в джамията. Фереджето си го е купил сам.

Не е написано, но към наградата има екстра - безплатно обрязване.

вече е обрязан и такован много пъти отзад от Доган, Тиквата и други известни личности.

Лауреат на нагадата "Златният ибрик"

ханъм. Може и шалвари с дупка отзад.

ЕФЕНДИ ХАНЪМ ТАКЪВ.

И какъв българин трябва да си, че да отидеш да си вземеш наградката за: "Целта на наградата е да се удостоят с публично признание лица с ярки постижения и принос в развитието на Мюсюлманското изповедание и мюсюлманската общност в страната и да популяризира техните примерни деяния, които ще допринесат за разширяване на кръга на добрите и примерните постъпки и дейности в обществото. "??? Нямам нищо против вегани, гейове и мюсюлмани, НО - всеки да си парадира с наклонностите... ЛЛллееко ме дразни!

Е , ха ! Ха,ха ,ха. Халал да му е на този клоун. Е и това доживяхме . Сега следва на Цецо и веднага на Бойко.

Шило

ефенди Роско! Маските паднаха, господа съдебни заседатели!

Честито ефендаки Плевньо. А за новата ханъм Деси какво ще има?

Плевнята ще танцува по гол гъз а Десито щели да я образоват групово.

Господин Плевнелиев явно е получил награди от доста места. Помислил е за доста етнически малцинства в България. Щом и от Израел и от Турция "оценяват" "постиженията" му, това говори много. Две държави, които, меко казано, нямат топли взаимоотношения. Техните интереси той защитава. А българските??? На българите??? Кога??? Правилната дума за този човек, или поне за действията, които е направил е - безродник! Абсолютен! За това и популярността му като президент беше нищожна. Ако Борисов беше вързал магаре и го беше номинирал за президент тогава, пак щеше да спечели. Все пак в Костинброд печатниците имат капацитет. Та ... толкова за този човек. Повече не заслужава. Да се скрие в някоя дупка и да пише мемоари. Никому не желая лошото, но в близкото минало не знам друг човек, който да е натворил толкова много беди за България на политическия фронт.

Мистър Бийн... Тия дни може да спечели и някоя награда от Disney Channel - Роско Мишока, примерно...

Заслужена награда! Не си ли спомняте как той се молеше в софийската джамия? Не че е приел исляма, а просто за да покаже толерантност към мюсюлманите.

Искам Роско да ми е съпруга, толкова е нежен...

За какво? За многоженство?..... 2% рейтинг в края на мандата, това казва всичко. Мислех, че от Гоце по-зле трудно ще стане, но явно съм грешал.

Това не е похвала към пл, който е едно нищо. И не е от мюфтийството. А е предупреждение към Радев. От Началниците. Кръга Клинтън-Сорос. Предупреждение към всички българи. То гласи."Уважаеми голтаци и слабаци. Вие сте никои. Бъдете соросоидни. Приемайте исляма без мрънкане. В ръцете сте ни. Можем да ви оставим живи в тъпите панелки, но можем да ви размажем етнически. И забравете за Русия. Далеч е и сте я заплюли. Няма да има нов Дядо Иван. Слушайте пл и цвцв, т.е. НАС, и ще ви има."

Предлагам да го обрежат този безродник и да стане потурнак. Това най - много би му отивало.

Машала Султан - да живееш дълги години . И да живеем ние от Турция , да се върнем и да си вземем имотите . Африм за вечерята и помни какво обеща . И не забравяй че взе парите //////

"Целта на наградата е да се удостоят с публично признание лица с ярки постижения и принос в развитието на Мюсюлманското изповедание и мюсюлманската общност в страната" Другарю Плевнелиев, грехота е да популяризирате заблудите на неверниците! Не да ги популяризирате, а да ги изобличавате трябва! Ще ви потърси Бог сметка за деянията!

Възможно е, дори висшестоящ държавник в Западния свят, да не е запознат с истинската същност на исляма. Тази политико-религиозна средновековна смесица ОТРИЧА ясно и категорично демокрацията и равноправието. Та, какво биха казали мюсюлманите, които бивайки малцинства в Запада, се заклеват че са за мир и равноправие, ако въведем и ние, това което Ислямът предвижда за немюсюлманите? Ето един малък пример, за данъка джизя, предвиден в Корана и шариата: "Призовавайте хората към Аллах и тия ,които ви послушат -приветствайте. Тези , които се противят трябва да платят наложения данък , като символ на унижение и подчинение. Ако откажат да го платят, мечът ще е награда за главата им. Бойте се от Аллах и правете това , което ви е поръчано." (Ал-Табари, стр.1ш7, том 12 / Умар ибн ал-Хаттаб по време на завладяването на Ал Басра(6з6 н.е.)) Джизя се плаща в знак на покорност и дава някои елементи на правова защита на дхиммите( немюсюлманите). Според дхимми( правов режим за немюсюлмани в ислямския закон -Шариата) ,на (дхимите) обикновено не се позволява да притежават оръжие, да носят оръжие за самозащита, да служат в армията, да са държавни органи, да изповядват публично своята религия , да строят храмове за религиозни цели и т.н. Ако завладяните и унизените не искат да плащат Джизя, те могат да станат роби. Върху робът може и се позволява да се налага физическо и сексуално насилие . Също така, мюсюлманин има право да убие роб , както се вижда от написаното по-горе. Размерът на Джизя и начинът на събирането му варира в зависимост от времето и мястото, но все пак дискриминационното данъчно облагане стимулира процеса на приемане на исляма в името на освобождението на данъчната тежест. ш7щ В някои случаи, данъчното облагане на немюсюлманите е толкова печелившо, че ислямските владетели забранявали на поданиците си да приемат исляма, за да не загубят сигурен доход. Ето защо, считам подобни "награди" като паметници на преструването и лицемерието от връчващите ги.

Чалмъ

ДАНС беше създадена за да пази Плевнелиев от Журналисти . Турция .

да ще го обичат, той унизи така българите за да се надупи на турците. А дано да го поканят и на турска баня и да го уважат и пак и пак ипак, това заслужава.

Този е достоен за наградата ГЕЙ НА ГОДИНАТА.

Ако това не беше подигравка си е направо за бесилото.

Браво Росене, достоен държавник от Общия ни Европейски дом,уважаван политик от всички етноси и религии! Да видим кой ще награди червения фатмак ,освен сибирските чукчи и задунайските червени бастуни,опикани бабички и младите червени швестери на лъжкинята!

Дали се предвижда към централния военен клуб да се пристрои минаре?

Градусът на презрението се вдига шеметно! Тоя плужек "Ходжазаде Мехмед Мухйиддин ефенди" ще трябва май да се изселва от БГ?

МУХийидин ЕФЕНДИ! Ашколсун, машалла, ефендлер!