Заради Брекзит: Кабинетът на Тереза Мей подава оставка утре?

Мишел Барние обяви в Брюксел, че правителството на Тереза Мей има срок до петък, за да приеме текст в преговорите, отнасящ се до ирландската граница.

Обратно в новината

Коментари - Заради Брекзит: Кабинетът на Тереза Мей подава оставка утре? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма да има никакъв брексит. Камерън, Фараж, Мей, Джонсън и другите плъхове се изнизаха или се изнизват от кораба. Единствения изход на англичаните е да се откажат от малоумието, което им натресоха лъжците и популистите.

бой по тъпите предатели. браво. Само така. Единия нещастник си би камшика веднагаслед изборите, а тази като се провали тотално. Правят зулума и бЕгат. Типично по страхливски. Както го направи Путчо, както и бившия на Украйна, както и бившия на Чечня... по това се познават страхливите мишоци.

Брюкселската пропаганда стигна дъното

дреме ми за Мей... да подава оставка. и без тава са на сценарий. сичките политиканти. сложени са за да се създава чувството за свобода... илюзия е демек. да ви кажа за бенца ми. ударих го с 3 кмч в една кашпа. на зала универсяда. и сега 3,189.84 лв струва на алианц ремонта. немам кола вече 10 дена и още 6-7 ще да я почакам. днес е дошла новата предна броня. е, на. тея дето ме мразят - да ликуват сега. щото ми се случи мини нещастие... с s класата ми. но ще да си вземем нова. тава е сигнала от Съдбата. тая взе та остарева бръже като гледам... и я чукнах в кашпата. викайте ми Кашпироски, ако искате. ок сам!:-)

Пише се универиада тъпако.

Пише се универсиада тъпако.

- Каква е разликата между представителната "демокрация - свобода" и оргазма? - При представителната "демокрация - свобода" се пъшка значително по-дълго.

Лягайте си, не можете да измислите решение.

Абе хард Брексит, Шотландия един голям шут, Ирландия се обединява а Лондон се реформира на пералня за бельо. Това е. Действайте.

Аха, те се бомбиха в Сев. Ирландия, защото не те бяха питали.

За изборите в САЩ: - Щом САЩ влияят в целия свят, и всичко зависи от президента им, то и на изборите не би трябвало да гласуват само американците.

автора красю Тодоров пръднал ....тия фалшивите новини много заразна работа ей и наш ганю и той барабар петко

Дами и г-да?! Европа и светът имат да решават такива кардинални проблеми, пред каквито човечеството досега не се е ипзравяло (в своята история на оцеляване), а вие разигравате номера от типични селски седянки, и се чувствате важни и от първа величина. На Господ му дойде до гуша от нас.

Разделената Ирландия, господине.

Хайде специалистите тук да дадат предложение за границата между Република Ирландия и Сев. Ирландия. Всичко друго са празни приказки.

Няма да има, Бай Ганьо не познава географията и историята, виж какво казва - да дават пари и да се оправят.

няма да подаде оставка, но ако подаде може да няма брекзит

КАКВО Е ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ И ЛИДЕРИТЕ Държава е политическа общност, заемаща дадена територия, имаща организирано правителство и ПРИТЕЖАВАЩА вътрешен и външен суверенитет. Шепа представителни политици на държавите в ЕС ДОБРОВОЛНО са се ОТКАЗАЛИ от суверенитет. ЕС е империя, няма държави, има колонии безусловно подчинени на една централна власт от шепа хора - ЛИДЕРИ. Гражданите на ЕС нямат право на реална власт и реална, и пълна информация, защото те са роби, а не граждани - суверен. Никой НЕ е питал гражданите на тези държави, дали са СЪГЛАСНИ да бъдат колония, извинете, част от ЕС. Империята ЕС е изградена от шепа представителни политици - ЛИДЕРИ, но БЕЗ съгласието на техните граждани - суверена. Даже гражданите в държавите от ЕС не знаят РЕАЛНО, какво са подписали от ТЯХНО име представителните политици. Шепа представителни политици НЕ могат да изземват безусловно суверенитета на гражданите си, защото реално суверенът, това са гражданите, а НЕ представителните политици. Ако шепа представителни политици - ЛИДЕРИ могат да изземват безусловно суверенитета на гражданите си, тогава НЯМА граждани, а има роби. Ето защо ВСЕКИ договор или закон, гласуван или подписан САМО от шепа представителни политици е узаконено беззаконие над реалния суверен - гражданите. Характерно за ЕС и представителната "демокрация" като: фашизъм (открита диктатура), социализъм (открита диктатура) и капитализъм (скрит зад думите: "свобода" и "демокрация" - скрита диктатура) са двойните стандарти - лидер и останалите. Там където има двоен стандарт, там ВИНАГИ има робство или фашизъм, там винаги има господар и роб. Когато някой се мисли за по-висш от останалите и твърди, че Вие трябва да го следвате - именно това е фашизъм. Само единният стандарт за ВСЕКИ човек е справедлив, само тогава няма робство, само тогава няма и фашизъм. Всеки човек е УНИКАЛЕН и НЕ може да бъде равен или представляван от никой друг. Това съвсем НЕ означава, че стои по-високо или по-ниско от себеподобните. Това означава, че всеки е ЕДИНСТВЕН сам по себе си тук и сега, и НЕ може да бъде представляван от ДРУГ човек, защото ВСЕКИ човек е тук и сега. Пример за орязана демокрация и свобода - Швейцария и Исландия, но ДОРИ и орязана, демокрацията започва тук и сега да работи за гражданите, само за гражданите, за ВСЕКИ гражданин. При демокрация няма преход, при демокрация няма утре, при демокрация няма вчера, защото демокрация и свобода е ВИНАГИ тук и сега, всеки ден, от и за ВСЕКИ гражданин.

ТОЧНО В ДЕСЕТКАТА! БРАВИСИМО!

"Демокрацията е обществен договор, при който, малка групичка от мерзавци управлява тълпа от идиоти ... " ХАУ!

Брех че заглавие, Дир.бг вие успяхте да надминете и жълтите вестници с гръмките си заглавия. Как разбрахте че подава оставка утре, да не ви се обади в редакцията да ви съобщи новината? Журналистическата логига е желязно нещо. Надявам се да сте готови да си заложите заплатите на това тя да си подаде оставката утре, ама надали.

Тоя дърт кукумицин, за малко не успя да направи още някоя глупост. Да изчезва...светът си отдъхна, макар и за малко.

Вообще не ми дремаеть. Да бехте предотвратили Брекзита, а не сега цела Европа да се тресе заради вас.

Великата британска глупост и суетня, това ли, онова ли, или кое точно.

Само не разбрах връзката. Защо от нереализираните очаквания на чиновниците от Брюксел Тереза Мей трябва да подаде оставка?

Защото е в коалиция с партията на северноирландските юнионисти, които са против твърда граница с Република Ирландия. Те ще излязат от коалицията и ще падне правителството.

оставаме, оставаме и нищо че е есен

От Брекзит насам много глупости прочетох за Ирландия и Сев. Ирландия - щели да се обединят, Ирландия щяла да излезе от ЕС... Тия двете неща са невъзможни, разберете. И твърда граница не може да има! Проблемът с границата е по-труден от всякакви въпроси за пари.

Добре поне, че горе-долу стана ясно, че са на друг остров :).

Минусите са от българите, които искат двете Ирландии да се обединят :). Ех!

По точно казано, ДОКАЗАНИТЕ КРЕТЕНИ!

Как дир.бг научава преди британските медий не мога да разбера Но е забавно

Всички що годе грамотни хора знаят, че развода с ЕС е нежелан от богатите, грамотните, социално силните и адаптивните. Богатата класа не желае брекзит и няма премиер, който да е навит името му да стои начело на този позор. Но плебса взе своето демократично решение, а пасивните се сдухаха, след като разбраха че с негласуването си докараха катастрофален скандал. А дали ще подаде оставка е незначима подробност, поради факта на раздялата, която води до огромни разходи. Но пък мистър Фарадж ги подреди като пълни глупаци.

Нищо не си разбрал. Развода го иска предимно кралицата. Англичаните са тези които прекараха чл. 50 в договора за ЕС. И още от тогава работят за излизане от т.н.съюз. Как мислиш- как се чувства кралица Елизабет като я командва една германска изкукуригала бабичка. След раздялата ще се оправят много бързо. Ние да му мислим.

не прощава.

Милни, жални англичани! Плача за вас с едри кродолски сълзи, които пиха напоили цялата Сахара и биха стигнали за решаването на водния проблем на редица жежко-запечени африкански страни, превърнати дармадан от чакалско-бруталната агресия на западните неоколониали, еврогейски държави, крали богатствата на не една или две колонии, превърнали местните жители в безправни роби, които прекарват целия си съзнателно-нищо-не-значещ животец в запрашено-отровните мини на Индия, копайеки с голи ръце и нокти в кораво-твърдите скали в търсене на поредния добив на злато, платина, сребро и диаманти, за да задоволят капризите и мерзко-животинските щения на техните аморално-изтрещели господари, пируващи и гуляещи ден и нощ , вкопчени в брутално-задъхана оргия в огромните зали на порутените им дворци на Мракобесието, строени ангария от безправните селяни и пролетариат за жълти копейки, с които в днешно време кремълския вожд купи Украйна и Крим и чрез смехотворно-безпардонния реферундем откъсна живи меса от Украйна, както подивяло-разбесняла се орлица защитава своите невинно-благи дечица-пиленца от набезите на разгонен орел, надървил мощни криле над извисените върхове на Кримските плани, свидетели на редица епохално-исторически битки на безбройни племена и народи, пускали временно котва в този неземен рай на благодаготта, демокрацията и толерантността, сплотила християни и мюсюлмани в неразривната сплав не Любовта, Вечното Приятелство и Крепката дружба! Не на фалшивите новино! Долу мерзките фейк-новини, заливащи ни като лепкава повърна, зашуртяла като водопад от тясното гърло на Шейтаня! Спрете хибридната агресия на Путин, Тереза Мей, Тръмп, Ленин, Сталин и Распутин!!! Поклон! Екзит! Екзит! Не на долнопробния екзит и едно бравурно-зашеметяващо "да" на Еврогейска Европа, начело с Турция-локомотивът на надеждата и демокрация, возещ ни удобно в 1 класа към светлите космически бъднини! Венсеремос!

Браво, най-подробният, аналитичен и отлично аргументиран коментар..

Нищо не разбрах от това словоизлеяние. Светът не е това, което изглежда. А че някои искат да го по редставят за такъв, не означава, че трябва да им ръкопляскаме. Впрочем, нещаат са стигнали своята връхна точка на кипене, и това, което следва, няма да ни хареса.

Tтцтцтц"брей ! Толкоз патос",толкова тирамби,и бля-бля не бях чувал от времената на сдуханото закапече и новините по 1 канал през 1979 година ! И на края на червената проповед-ВЕНСЕРЕМОС......само,че вашите времена другарю с червена книжка и каскет УМРЯХА !!!

Как не се обърка в толкова много лирически отстъпления.

на Тереза Мей,че някой в евросъюза й готвел оставката на кабинета.Така ще им го нахлузи бабето,че ще заговорят на каталонски директно!!

Когато я избраха ви писах, че до 2 години ще я сменят- слагахте минуси. Днес ви писах кой има шансове да бъде избран. 2018 Ирландия излиза.

В Ирландия проевропейските настроения са едни от най-силните в съюза. Не говорете наизуст.

Това имах предвид- развода им с Бъкингам. Но и той е предвиден там.

Абе кво ме интересува Тереза Мей и политиката на Лондон. Като искат толкова да си плащат и да се махат от съюза. И без това решението им няма да ме стопли или да ме нахрани.....

Spirit

Дай Боже Тереза Мей наистина да подаде оставка утре, а догодина по същото време същото да го направи и Доналд Тръмп. Балонът на популистката вълна се пука по-рано от очакваното.

От кога Мей е в лагера на популистите? Менталиста май е ментъл....

Това злобно плашило се маха и повече няма да плаши от екраните. Аман от злобни бабички, дето хем не са уред с главите, хем нито коте, нито внуче имат и само разбиват Европа с всякакви психо бъзикни. Анхела вече 18 години не знае какво прави също.

Е, тва ви е, щото сте искали да ни правите на нива за картофи. И, щото сте ни махнали македонско още 1878-9 г. Научете се да помагате на България и да я уважавате.

Че то беше ясно, че требе да си оди !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Хората във Великобритания си казаха мнението на референдума, но политиците не искат да ги чуят. ЕС пък ги изнудва, въобще да живее демокрацията.

Ти май не разбираш написан текст, Става въпрос за границата, а не за излизането от ЕС.

трябва да бъде наказан,заради него Клинтановица гледа белия дом през крив макарон ,сега и Тереска ще уволни,ееее,много е лош...

До писалия първи - "кабинки" не могат да сложат, защото ирландците и от двете страни няма да го приемат, а сводното преминаване ще доведе до прецедент, същото ще искат и шотландците например. Изобщо не виждам решение за границата.

Путин е виновен и за това, нали? И руските хакери! Пълни некадърници разсипват Европа!

Каде хукна ма ,нали щеше да спасяваш ЕВРОПА от РУСИЯ?Имаше една песен на Лили-НЕЕ, НЕЕЕ СИ ОТИВАЙЙЙ ......

Путин е Виновен и МЕЙ бега от Агресивна Русия

Пак ше го кажа...Англия няма да излезе от ЕС. Само гледайте!

Немците ще направят от Великобртинаия ужасяващ пример за това, какви са последствията от напускането. И така и трябва!

Шибаняци, винаги са се смятали за повече от другите.

Не виждам нищо лошо в това ако имаш с какво да го подплатиш...а те имаха..и още имат!

а какъв е проблемът по тази граница??? в зависимост от договореността или ще сложат кабинки или ще си остане отворено - както е между Швейцария и ЕС.