В Москва откриха изложба ”СуперПутин”

Изложба за съвременно изкуство, озаглавена „СуперПутин“, беше открита в Москва в деня, в който Владимир Путин обяви, че отново ще се кандидатира за президент.

Обратно в новината

Коментари - В Москва откриха изложба ”СуперПутин” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

супер простотия, след втория мандат се побъркват, а тия са си побъркани по принцип

Рашките тънат в СУПЕР МИЗЕРИЯ. Евала на Путин.

МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА В РУСИЯ Е ДВА ПЪТИ ПО-НИСКА ОТ БЪЛГАРИЯ. СУПЕР.

ПОДКРЕПЕТЕ МЕ КАТО ИЗПРАТИТЕ СМС НА 1117

Желаещите да подпомогнат идеите на изложителите могат да изпращат SMS-и на 1117.

ПУТИН: Увеличи брутния вътрешен продукт 12 пъти и издигна Русия от 36-то на 6-то място в света. Вдигна средната заплата в Русия от 80 долара през 2000 г. до 700 долара сега. Увеличи средната пенсия 14 пъти. Национализира 65 % от нефтената и 95 % от газовата промишленост. Увеличи златно-валутните резерви на Русия 48 пъти. Върна 256 залежи на полезни изкопаеми под руска юрисдикция (под чужда останаха само 3). Увеличи военните разходи 30 пъти. Издигна Русия на 2-ро място в света по износ на зърно. (САЩ са на 4-то място). В момента строи няколко нови автомобилни завода. Забрани на депутатите в Държавната дума да имат банкови сметки в чужбина. Национализира ЮКОС и така защити интересите на държавата. Премахна закона "Споразумение за дележ на продукцията", приет от Елцин, за забогатяване на олигарсите Ходорковски, Гусински, Березовски и т. н., и за заграбване на руските нефтени залежи от американски и британски нефтодобивни корпорации. Развали договорите с американски фирми по нефтените залежи "Сахалин-1" и "Сахалин-2" и ги върна на Русия. Изгони от Русия хиляди чуждестранни съветници, внедрени от Елцин, и възстанови исторически истини. Организира най-пищната олимпиада в световната спортна история. Унищожи радикалните ислямисти. Смаза грузинската агресия. Предотврати американското нападение срещу Сирия. Върна Крим на Русия, тоест възстанови направеното от княз Потьомкин, Екатерина Велика, героите на Севастопол през 1856 г., героите на Севастопол през 1941 г. Има най-висок рейтинг на политик в света...

Путин-велик,МНОГО ГЛУПОСТИ си напляскал.Русия е със НИЩОЖЕН за мераците си БВП ??!!!!! Рублата ще се свлече още 2018 г. Мизерията и фин.колапс продължават. Путев тегли Р.войски поради ф.колапс а войните тепърва и постоянно се водят в араб.свят. Падението на Р.Ф. е факт спрямо САЩ,Китай,Япония,Ю.Корея и Европа по СЪВРЕМЕННИ ТЕХНОЛОГИИ. Руснаците с теслата могат само груби оръжия,които скоро ще топят.

че скоро ще отнесеш плувката соросояден помияр))Къв уй ва чака всички соросоядки,бедна ви е фантазията

"Народът, който Херодот нарича хиперборейци... сегашното му наименование е Московия... ще изпита ужасен упадък и невероятен разцвет. Не бива да ви смущава бедственото му положение... Хиперборейците ще преживеят 3 падения и 3 пъти ще бъдат възвисени... В тяхната земя... в тази страна на хиперборейците... ще възсияе Великият кръст, което трябва да се случи през 2041 г.! Този кръст ще видят всички жители на Земята. Тогава ще се върне Златният век." "Московия ще се издигне над всички страни. Не ръка или душа, но ще спаси света."

ЧОВЕКЪТ-който РАЗБИ тотално мечтите на англосаксонско-чифутските боклуци за "изключителни нации" и запази ХРИСТИЯНСТВОТО!!! Ако ВЕЛИКА РУСИЯ не бе оцеляла...днес нямаше да има и следа от Християнство и България въобще щеше да бъде премазана от соросоидните набези и мусюлманските рязани нерези! Слава на БРАТСКА РУСИЯ!!!

ЗА РАДОСТ НА РУСНАЦИТЕ НЕ ГО ИЗБИРАТ ТЕ,ИСКАТ ДА ИМАТ ЛИДЕР КОЙТО НЕ БЛИЖИ ЗАДНИЦИ,НАЦИЙТЕ КОИТО СИ УВАЖАВАТ СЕБЕ СИ СА ТАКА,НИЕ СМЕ ОБРАТНИЯ ПРИМЕР ,ВИНАГИ ИЗБИРАМЕ НАЙ ГОЛЕМИЯ БЛЕДОЛИЗЕЦ ,ГОТОВ НА ВСИЧКО ЗА ВЛАСТ

Той не лиже, ама руснаците му го лижат! А соросоидите не са лизачи!

ти ли си бре мършляк непоръбен)))) Я стягай багажа за Т1 че ти пари под краченцата...Смешничи соросоядни нишоНикаквинници ебани

Днес "Осанна", утре "Распни го"! Жал ми е за човека, ще виси на кръста заобиколен от озверялата тълпа!

"СуперПутин" ще отсрами руските спортисти на зимната олимпиада и ще спечели всички златни медали.

след два мандата изперкваш, хората в белите държави затова са направили мандатност

abasador

опит, за ретроспекция: ако Чарли Чаплин беше жив, щеше да седне на бордюра като "малчугана", да хвърли бастунчето и да си мисли.... тц...тц... тц... а моят "Диктатор" - семки да яде! ако А. Хитлер беше жив, щеше да стои с паднало чене, напърчил мистачки и да ругае .... ех защо нямах такъв юнак в Абвера, товарищ Сталин щеше да го боли главата от всякъде и не само! Лек ден.

Изложба за Путин, президента Радев кара самолет у Францията, Перуката пълни памперса, а Кафявият турски васал играе кючеци у Саудито.

Не виждам никакъв смисъл в тази публикация, освен ако не е директно подсказване какво да направим ние в татковината си. навремето СССР чества 100 години от рождението на Ленин със СТО ленински дни, а ние ги надвминахме с ДВЕСТА ленински дни. има доста комсомолски кадри по върховете - те ще дадат повече инфо.

Продават се и презервативи с лика на путкин и без това той е като капут в главата

Русия се управлява мнимо от Хазарина Евреин Лавров.Путин е само представата която трябва задължително да бъде създадена за руския народ за да вярва уж във нещо.Всичко останало е пози суета и прикрито величие за заблуда на масите за да може да се краде по лесно.

Супер Путин не може да се сравнява със Супер Бойко , защото няма такива имперски амбиций ! Та това сие едно нищо , тук всеки ден и по телевизия и радио разказват за успехите на ГЕРБ и Бойко ама какви са никой не казва . Най-бедната нация сме в Е.С ама като слушаш за Бойко и ГЕРБ и външната им политика ще речеш ,че в страната всичко е добре тадаже взеха да мислят за Балканската политика . Да ревеш ли да се смееш ли .

Няма по изкукала нация от руската...

Дир бг отдавна ги е изпреварил ..

леле, голем смех! а рускинчето с близалката с форма на пишка в ръка вече ме свали от стола! :)))))

Нямат въображение руските художници!!! Никой ли не се сети да изобрази Путин във вид на Матрьошка - след многократно сваляне на фалшивите обвивки стигаш до същността му - дребно същество с голямо его. Ако зад гърба му не стои ядрената мощ на бившия СССР (включително и украинските ядрени оръжия) щеше да бъде един обикновен дърдорко, на който никой не обръща внимание. В политически аспект всички държавни глави на малки държави без огромен военен потенциал (включително и нашия премиер) стоят доста по-високо от него, защото гласът им в международен план се чува, без да имат зад гърба си колосални военни сили, икономика в челната десятка и необятни територии.

След няколко години в Мавзолея.

"Владимир Путин, световен Маестро на геyполитиката!" ("Vladimir Poutine, Maestro mondial de la géypolitique !", 21 mars 2016, Arrêt sur Info).

"Владимир Путин, световен Маестро на гейполитиката!"

Тук някой от соросоидните аналфабети е ползвал ника ми и неграмотно е преписал оригиналното заглавие, което е: "Владимир Путин, световен Маестро на геополитиката!" ("Vladimir Poutine, Maestro mondial de la géopolitique !", 21 mars 2016, Arrêt sur Info).

горд европеец , мдааа ,даааа и други наши коннтри,от цял свят присоединяитес тука на този саит ,хорошо платим

аии как путин похож на тебе горд европеец даже фими за него похожи на филма кинг конг за сверх обезяна

Обитават северната кочина. ЗаслужавАт си Хителер инСталин И офшорното недоразумение Пичин...

Основни снимки" img-9gag-fun.9cache. com/photo/agvEVeW_700b. jpg и s3.amazonaws. com/dk-production/images/66078/large/Sochi-Putin. jpg

Русия започва да прилича все повече на С. Корея. Портрет на вожда във всеки дом и молитви за Него в 22.00 часа.

по добре така от колкото да си псуват лидера и да го избират за трети път,той пък един лидер.......

Протри му се пацата на дрътото жуже...

ма как ви ебна с Крим, а !?

Как бе, като истински варвари и орки.

Путин-жил, Путин- жив, Путин-будет жить!

не знам до колко е супер този путин,и какво точно означава това, но кича е супер със сигурност. още едно нещо е сигурно. братушките са напълно изперкали.тъжно...

обаче-за разлика от нас, там хората си уважават институциите....готови са да защитават родината си....В техен сайт прочетох-"Само някой да си обуе ботушите, за да тръгне с/у нас, ще се вдигнем като един да браним нашата Рус"...А тук какво-само ругатни, псувни,обиди, както към държавния глава и правителството, така и към страната, към българите-също...Независимо от кича, руснаците са хора с достойнство, не са малоценници като нас...

Не уважават институции, а се страхуват от тях. И за какво уважение изобщо да говорим? Омраза, завист, ако на украинец е зле, за руснак това е много добре, да вземеш чуждо, да анексираш территории, да вкараш сепаратисти и зелени човечета, или от братска обич забиеш нож в гърба на украинците и грузинците. Стига с тези митове за русгаците, колко духовни са били))

Бе те така казваха и през 41-ва, пък после масово се предаваха на вермахта. 3.5 милона товариш.

Путин наистина е СуперПутин, защото нищо по света не се случва без неговата благословия - от назначаването на американския президент та до референдума в Каталуния.

Руснаците (пък и ние в известна степен) само трябва да съжаляват че Путин не се е родил 20-на годинки по-рано. Историята наверно щеше да е съвсем различна. Без белязания дявол Горби и алкоколника Елцин нещата биха изглеждали доста по-различно.....

как?

Те няма какво да съжаляват. Ние пострадахме най-много от белязания глупак.

Как по-точно?

Рядък комплексар и поради това много опасен. След мечката може да яхне и някоя балистична ракета.

Сега на мода е за путину и родину. След това ще дойде някой друг, който ще развенчае култа. Нищо ново.

тънат в мизерия, една рускиня позната купува за стотинки дрехи втора употреба и ги праща на роднини в Русия и те се радват както ние се радвахме на банани по Коледа едно време .....иначе много се радват на Путьо а на него хич не му пука как живеят ВАЖНО ТОЙ ДА Е ВЕЛИК И ДА ОСВОБОЖДАВА РАЗНИ НАРОДИ .....

Измисленият супергерой Путин е гол цар Ще се радвам, когато Русия се осъзнае А Империята му се разпадне, като всяка смешна Империя

Измислен, ама той назначава дори президентите на САЩ.

Нещо май с "назначението" сбъркаха яко,какво стана с другарката шаранкова която основа тръмп обществото или на вас не ви говорят за това

Най-новата порно-продукция - "Супер Путин". В главната роля порностар - Путин голям гъзар.

Че той Късия има стотици фотосесии повече от всяка манекенка . В Русия пропагандата на властта е винаго на първо място. Не им е лесно , нужни са много усилия да прилъжеш очите и очевидното и да представиш кривокрако плешиво джудже с вренчен поглед , азиатски черти , излъчване и маниери на дребен бандит за желания вожд. Ама Русия , ако в нещо има традиции това е лъжата и пропагандата.

обявява Путин четвърта година за най-влиятелния политик на планетата! Интересно защо това същото списание не публикува ругатните от този форум? Обидно е някак...

В Москва си имат изложба, олимпиада за младежи-предприемачи, които с резултатите могат да влизат във ВУЗ да учат нататък, в Казан - сборове на доброволците за Световното по футбол ... а в кравария пак има стрелба в училище, 3 убити, 12 ранени, всички уплашени, крият ги в църква ... Кой както се уреди! А нашенските сороспии и краваропитеци откачат вече от злоба и невъзможност да си изразят някак цялата простотия наведнъж!

Явно си връстница на кораба и още ти кънти залпа в ушите и с него ще си умреш

Другари педали, вашият хазарски дебил Вова е с двата крака в ямата, остава Доньо да му хвърли две лопати пръст отгоре :) После ще ви питам какво ще квичите, като ви свърши съветската ярма в копанките...

Възход и падение на съветската империя. СССР II ще трае по-малко от СССР I, това поне е сигурно. Дебилите в оная империя днес са повече, това предопределя и по-бързото спускане в бездната за днешния вариант на това зло.

живеем във времето в което виждаме жива легенда, единствения който лавира в немислими политически финтове само за да има мир и да спаси животите на милиони а може би и милиарди обикновени хора, сблъсъкът между запада и русия е отново на идеологии , тази на еднополовата любов, чайлдфрий,инцеста и унищожаване на моралните цености и като цяло унищожаване на живот и от друга страна идеологията на мира и поощряването към цялостност на семейството, на създаването на живот

Каквото и да се говори за Путин, както и да се оценява, той наистина е феномен. Моето мнение е, че това е политик, който определено мисли за страната си. Затова разбирам интереса към него, включително и организирането на изложби.

а бе жасмина, абе саръиванова, тия същите работи си ги писала в рефератите за комсомола, само че с други имена! ту брежнев, ту андропов, елцин и горбачов, ако поживееш по дълго, ще го напишеш и за следващият бащица!

Жасмина изпий си хапчетата, че ставаш смешна. Путьо се грижи единствено за своето его и олигарсите създадени от него.

ама разбира се, че е феномен. може ли да не е. той и ленин беше феномен, и сталин и хрусчов, и брежнев, и въобще всички в русия са феномени !!!!!!а сега който е на различно мнение, моля документите...

не е от това че е 1.55,и Наполеон е бил толкова,ти вероятно си висок ,но си тъп като задник

медицински е доказано,че дребите мъже ги тресе силен комплекс за малоценност и всячески се стараят да изпъкнат и да бъдат забелязани,превръща се във фобия и трудно се контролира(четете цитатите на Наполеон към генералите си)

Ние си имаме Супер Путин па чалгопитеците си имат -Ходжазаде Мехмед Мухйиддин ефенди Росен Плевнелиев!

Да, вие помаците имате Путьо, българите имаме надеждите за скорошна смърт на Путьо. Всеки с проблемите си, знаеш.

Педалска история

Азиатските идиоти умират за сатрап, който да ги води към ЩЕ-то.

европедалите и краварските им аналози от Говедарника, нали?:) Че там почти всеки 2 ри е азиатец или негро от Тимбукту:)

Па ти умираш да квичиш от злоба!хахаха Като не ти харесва, що квичиш под тази статия ве чирак тъпоръбест? Явно ялака ти е празен, та затва си се разквичал, па дано то сипнат малко помиика}:-)))

Руснаците си имат изложба СуперПутин; Пък ни е си имаме книги за "СуперБойко", който винаги се завръща, и за шайката МУ.

Путин е класа. Не разбирам как може да се сравнява с Борисов. Всеки, който е слушал как говорят двамата, какъв е речника им, ще може да констатира разликите.