Главното мюфтийство: Ерусалим е фитил в буре с барут

Всяко решение за оспорвания статут на Ерусалим трябва да бъде в рамките на дипломатически преговори между палестинския и израелския народ, както и с ООН.

Обратно в новината

Коментари - Главното мюфтийство: Ерусалим е фитил в буре с барут | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Къде са новините за демонстрации против това решение и каноните които евреите са използвали да разпръснат хората? Току що прочетено в чужда преса.

но Плана за ТРЕТИЯ Храм на Соломон отдавна е подготвен от рави ГЕРШОН и неговия помощник шефа на Полицията на Йерусалем РОЗЕНТАЛ това означава че след признаване на Йерусалем за столица следва подготвено нападение на джамията Ал Акса .Имено превземанато на джамията Ал Акса ще подейства като ИСКРА за която ще запали огъня на трансформацията Създаването на 3-и Храм на Соломон идването на АНТИХриста и слагането на ТРОНА на Обедининението на Световните Религии -НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД и последваща 3-а Световна Война АПОКАЛИПСИСА

Що не го направят нещо като Ватикана? Да не е на никого.

не ги устройва ,защото няма как да се автопрокламират за "богоизбрани" !

ЙЕРУСАЛЕМ-на еврейски иврит ЙеР-Изгорял застрелян преминал останал без.....САЛЕМ-ШАЛОМ-на арабски и иврит ПОКОЙ МИР.Тоес това е град в който МИРа и СПОКОЙСТВИЕТО никога НЯМА да се ЗАВЪРНЕ този МИРе изгорял отдавна поради факта че е център на Света и там се преплитат ТРИте Моноестични религи-Ислям Християнство Юдаизам три напълно НЕсъвместими религии

На арабите им се иска , но не им стиска защото знаят, че ще ядат дървото. Израел и Иран, там ако стане нещо ще бъде наистина страшна война.

Ерусалим е на Божият народ Израел. Винаги е бил и ще си остане негов.

няма нищо общо с мошенниците и предателите .

Предаде -продаде Божия Син ???

Божият Син е бил евреин. Апостолите- също. И много други хора, описани в Библията като праведни- също. А ти какво общо имаш с Божия Син, че си се загрижил за Него кой го е продал?

ДРУГИТЕ СА ХРИСТИЯНИТЕ И МЮСУЛМАНИТЕ

Само на мен ли това ''буре с барут'' ми прилича на тероризъм?! Мюфтийството да не би да са терористи, че използват такава терминология? М? Между другото, някой християнин оспорва ли правото на Турция да превърне християнската църква Света София в действаща джамия? Заплащиха ли християните с '' буре с барут''???

..и околото това буре с барут се мота един риж луд с две факли в ръце и вързани очи! Загубиха в Сирия, затова палят Близкия Изток в Йерусалим. Луда, направо психопатска работа! Осъдиха югославски генерали на смърт и доживотен затвор за 100 човека, а Тръмп трепе стотици хиляди и му викат г-н Президент..

Диалог под егидата на ООН. Демек под егидата на ЦРУ. Но ТЕНКЮ

loyola

не точно. САЩ и васалите им (МВнР) искат да прескочат ООН...