Родители дадоха бебето си на учителка и избягаха

Родители изоставиха бебето си в Перник, след като го дадоха на напълно непозната жена, помолиха я да го гушне и избягаха.

Обратно в новината

Коментари - Родители дадоха бебето си на учителка и избягаха | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не желая да плащам за отглеждането на чужди деца, така не става, едни да ги правят, а други да плащат, щото първите били бедни, ама иначе много им се ебяло

Преди година в кварталния магазин стоя на касата.зад мен майка с дете около 6 '7 годишно.детето моли майка с за нещо.това не може - майката. тогава това- детето.не искаш ли Барни - майката.не онова ми купи.това кажи на баща ти да го купи - майката.тогава,мамо,ми купи фурна- почти проплака детето.а майката с почуда и срам тихо попита - това пък какво е,каква е тази фурна.фурна,ма мамо,фурна- да ми правиш пуканки. Стана,ми тъжно ,жалко иболно,и за майката и за детето.

Ааа, не му мисли, това със сигурност е било второто дете на семейството ;-) Пак, че не си е поискало пред опашката друга майка, която да му прави пуканки, пък ако ще в тиган :-) Децата са мноооого умнички манипулаторчета.

Нещастните родители са постъпили хуманно. Не са и захвърлили детето на улицата и на студа, та да измръзне и да получи увреждания, но...е жалко ,че са били доведени до такова отчаяно положение...

че има дебили, одобряващи такава постъпка, а тия "родители", ако ги открият, незабавно да бъдат стерилизирани по такъв способ, че да не могат да изпитват удоволствие от секс

да поне не са го метнали през осмия етаж след като се е родило, за което ги поздравявам.

Проблема е добре познат : безпаричие! В тази мизерия и бедност в която живее повече от половин България нещата са ясни. Безработни родители, не могат себе си да издържат, камоли детето. Така че правилно са постъпили. По добре да го гледат в института отколкото да умре от глад при тях. Полицията няма какво да ги търси, те нямат пари да го издържат.

Перничани са културни хора, няма да си хвърлят детето в първата кофа за боклук, а внимателно ще го дадат директно в ръцете на образователната система.

и ко стана сега, русолюбци?? никаква майка никакво дете не е изоставяла! една учителка дала на друга да и гледа детето в училище, директора научил и извикал социалните! всички дължите извинение на бългаорските майки, които се съсипахте да плюете русолюбци смот.ани!

При наличието на 80% дебили в БГ това вече не е новина!

Вмного държави има кутии за изоставени бебета, но ние пак сме твърде, твърде далеч от света. Особено тези в този форум.

хайде този път да минем и без челния европейски опит по удобното изоставяне на бебета в кутии, става ли?

Това са места, където майки в затруднение могат да оставят новородените си на безопасно място, запазвайки своята анонимност. В миналото най-често жените са оставяли извънбрачните си бебета. Днес кутиите се използват предимно от майки, които по една или друга причина не могат да се грижат за децата и не желаят да разкриват самоличността си. В някои страни анонимното раждане в болница е незаконно и кутиите са единственият начин родители да оставят детето си на сигурно място, където други да поемат грижите за него. В страни като Индия и Пакистан кутиите могат да спасят живота на новородено заради честите смъртни случаи на бебета поради социално-икономически причини. Кутиите за бебета обикновено се намират в болници, обществени центрове или църкви. Представляват малка врата или капак, монтиран върху фасадата на сграда. Отвътре кутията е добре отоплена, има легло и сензори, които изпращат веднага сигнал, когато има оставено бебе. След това отговорните лица поемат грижата за него. В Германия периодът, в който други се грижат изоставеното бебе, е осем седмици, в рамките на които родителят има право да размисли и да вземе детето си обратно, без да има правни последици за него. Ако това не се случи, детето се обявява за осиновяване.

Ама цигани ли са??

Да си помисли женицата - съдбата не напразно и е събрала! Да си помисли не желае ли да остане при нея...

Бедността не е причина за изоставянето на деца. Има всякакви хора със всякакви съдби, и затова не трябва да съдим. Може дори да са били много амбициозни тези млади хора. История от северна Европа сега: млади родители, неспособни да се грижат за детето си, без значение причините, детето някак си е научило пътя до детската градина, само се облича, само пристига, само за да се нахрани. Детската учителка разбира, детето отива в друго семейство и месеци на ред крие храна под леглото си...

Може да са наркомани, тогава по-добре за детето да е далеч от тях

Не 80% , 99% дебили...

Единственото правилно нещо,което са напревили,само ,че не ги нарийчайте...,,РОДИТЕЛИ",така,каккакто.... - циганите=роми - коалиционните партньори на Б.Б.= ,,ПАТРИОТИ" - съпартийците на Нинова = ,,леви и социално справедливи"....

Давайте ми ги на мен, всичките, не се шегувам, родителите могат да ги виждат всякога, където и да сме :-)

гледам русолюбските българомразци са налазили темата. а бе тъ.пани, ми тази може да е откраднала детето . може да е детето на ония партиен секретар ...от стрелча....дрогарят евстатиев може да го е намерила в клубът по интереси, и да не иска да пише обяснения в полицията! може и да го е спечелила на томбола! как разбрахте и вие, и дира , че му е майка, та плюете българските майки? може да му е леля, може и комшийка да му е

Ти си един глуп.к, който има нужда от лечение.

Абе, русофренико, къде пък тука видя подобно нещо, та сложи словесните си изпражнения пред вентилатора? Аман от тъпоглави дебили с промити мозъци!!!

тъпи, прочети тъпите си коментари по долу и ще видиш! все ви е виновен борисов, демокрацията, ес, международното положение и евро-атлантическите ценности никой не ви е крив, че сте аутсайдери!

Не е било от добро това подхвърляне. Все пак майката е имала грам акъл, не го е хвърлила в кофата.

ГЕРБ и евро-атлантически ценности.

Путя да го духа

Иначе Боко ви залъгва, че цъфтиме и вървиме напред. Хората започнаха децата да си оставят от безизходица. Ама да си припомним едно нещо: - при социализма номер едно беше семейството - при демокрацията и капитализма (две взаимно-изключващи се неща) номер едно е парите, властта и разврата. Като напоследък ге.й парадите станаха много популярни, а скоро и задължителни. Благодариме Боко и ГРОБ.

Няма вече социализъм дядка. И СССР умря даже. А в русия КПСС е забранена. Та квото било-било. изгоря ти вноската за лада.

Но затова пък стари западни трошки с върнати назад показания на километража - колкото искаш.

От европросперитет лий резултат или от натовска мощ и сигурност. Или от напреднала 28 годишна демокрация.

кат упрайш западните Балканиии (те и сага са с по-големи доходи от нас) да вземиш да са додтъриш и у Перник уаааа, па и не самооооо, да видиш как живей народа ти българскиййй. То как беши лафа уаааа - жизнь лий туй лайф лий ъаааа? Май, май и за жизнь вече не минаваааа! Подходящ е тона на Рачков при изчитането, добре ми пасва.

Егати простотията и диващината - да изоставиш собственото си дете на произвола на съдбата, беззащитно, малко и неслучило на любов. Ако нейната майка така е изоставила да е станала проститутка отдавна. Къде отиде майчинския инстинкт в българските жени? Толкова ли е неспособна тази жена да даде любов и топла прегръдка на собственото си дете? Как ще се чувства след стореното, ще може ли да заспи?

Какво искаш, демокрация. Всеки има право да прави каквото си иска. ... дори да остави бебето си на улицата. Напълно се връзва с евро-атлантическите ценности.

Ами, ако е болна тази жена и сама. Има ли кой да и помогне?! Може би, така се е опитала да спаси детето?

Не всичко е пари. Христо Стоичков и Григор Димитров не са радени в богати семейства, но са прославили България. Имали са скромни български семества и са отглеждани с много любов.

моята маика като ме е родила да не ме е гледала ? баба ме гледа. и сега съм и безразлична..,.от години не знае жива ли съм,здрава ли съм,обвинява ме,че заради мен не се развела на младини

Моите баби не са между живите, но са най-готините баби, хубави спомени имам от тях.

Требва да направиме клуб. Пострадали от майките манипулаторки на които им е през оназ работа дали си жив. Моята е манипуладор от типа Вечно обидена и само чака да смачка някого с чувство за вина, еднавечна жертва, Мнозина сме правени поради една или друга причина но определено не от любов. Щото и като бях малък и бехме безразличчни. Прекалено много манипулация има в това със децата. От долу на горе, от горе на долу... Баби срещу деца и внуци, майки срещу баби и деца, дца... мачкани и от едните и от другите. Изтрещели хора които не трябва да гледат и домат а те се разммножават за да станат безсмъртни, за да ги гледа някой, защото всички така правят или в комбинация, че искат да манипулрат я бабите я съпруга или гаджето я щото са се разгонили

Последната година-две от самоуверен критикар и снобар се превърнах в човек, който разбра на свой гръб, че какво ли не може да се стовари на главата на човек. Важното е да глътнеш дълбоко въздух, да успееш да се усмихнеш и да продължиш напред, уверен, че животът е , за да го живеем щастливо!....и да станеш по-смирен, човечен и разбиращ.. Та в този ред на мисли- горката майка...кой знае сега какво й е на душата. Дано тя и детето имат късмет! Дано й бъде помогнато!

loyola

Това го имаше във филмите на Чарли Чаплин, номера се казва "подръж бебето". Действието се развива в САЩ, по времето на Голямата криза ! Ето до къде ни докара демокрацията, само ще добавя, че по Татово време нямаше нито един такъв случай.

Къде е твоя Тато сега, питам аз!

При твоя. Рано или късно всички отиваме при тях. Но преди това, си оказваме усърдно помощ едни на други, за да стигнем по бързо.

Роди ме мамо с късмет, па ме хвръли у Перник!

Демократизъм.

Що? В русия как е?

Ще я плюят в част от коментарите и ще се изживяват, като майки мъченички. Не съди за да не бъдеш съден и Нека онзи безгрешния хвърли първият камък. От друга странаа Държавата и Църквата рябва да направят механизъм за събиране на такива деца. Обаче църквата е същата алчна и безочлива помия, като Държаввата. А и двете всъчност са Хората. Начи Хора няма...само стадо и матрЯл

Хората изтрещяха от немотия и безисходица :(((

Боко казва, че цъфтиме ...

Та чак вържем!

Щом го казва Боко, още една причина да не е вярно.

че е живо детето, не е захвърлено на студа, не е убито