Земята може да се затопли с 15% до 2100 г.

До 2100 година Земята може да се затопли с допълнителни 15 процента, а това е значително повече от най-мрачните прогнози на експертите на ООН.

Обратно в новината

Коментари - Земята може да се затопли с 15% до 2100 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

През 2100 година Земята ще бъде опустошена от язвите на Божият гняв, които ще ударят непокаялите се до краят на благодатното време грешници. Те ще бъдат убити от Божият слава когато Божият Син се върне на Земята в сила и слава с мощна армада небесни ангели за да прибере своите верни хора, които са опазили до край Божиите заповеди и вярата в Исуса Христа независимо от преследванията на Вавилонската блудница - духовният аспект на папството. Те ще бъдат отведени на Небето където Бог им е приготвил обиталища. Там те ще живеят хиляда години и през това време ще разглеждат делата на непокалялите се до краят на благодатнот време грешници, поклонили се на библейският звяр излизащ от морето - политическият аспект на папството и приели неговият белег на авторитет неделният закон, който е в директно противоречие с четвърта вечна Божия заповед, не случайно започваща с думата "Помни". Тези които са оцелели от първите шест язви, ще бъдат унищожени от славата на Божият Син по време на Неговото второ пришествие. Техните тела ще се стелят от единият край на Земята до другият и край. Няма да има ги който да ги оплаче и погребе. На опустошената Земя ще останат само Сатана и неговите паднали ангели за да гледат трагичните последици от техният бунт против Бога. Сатана ще бъда вързан в бездната (Земята) от обстоятелства защото няма да има който да изкушава и той ще е загубил силата си която е в изкушението. След хиляда години когато приключи заседателният съд в небесното царство, светият Бог ще се върне на Земята със светият град и светиите, за да се ипълнят присъдите над осъдените грешници. Макар че това е неприятен акт за Бога , неговата спреведливост го изисква защото любов без справедливост е невъможна. След това Бог ще създаде ново Небе и нова Земя на които ще живее правда довеки. И този път изкупените ще видят с очите си как Бог твори новото Небе и новата Земя. Това ще бъде велико и колосално събитие със вселенски мащаби.

Кво ми пука? Аз си купих хубав климатик за 450 лв.

15% по Целзий, Фаренхайт или по Келвин? Трябва да се уточни, защото има голяма разлика.

Тъкмо ще си стопля старите си 147-годишни кокаляци,ако до тигава не се отлетели като космически прах,ведно с Земята...

Нямате представа каква голяма глупост е това твърдение. И всичко това, се дължи на грешните им представи за динамиката на космическите закони. Believe, it or not!

.... гълфстриим ще слезе надолу и европа ще тъне в мъгли и студ ...особено страните в близост до атлантика

И 0,5 % МНОГО БОГАТИ ЩЕ СЕ СПАСЯТ ! КАКВО ЧАКАМЕ ТОГАВА ??!!

До 2100 ще измреш със сигурност. Само лилито ще остане

какво чакаш? живей си живота, че утре може да те няма.

До 2100 година...! Изобщо не ми пука. Моето Аз отдавна ще е там откъдето е дошло.

И какво от това ? Ще си засадим маслини в Ямоболско, хайде стига сме плащали на гърците зехтина по 15 лв. !

и кокосови орехи ше има на корем

може да се затопли, а може и да се охлади?

Такава прогноза е притеснителна единствено за топлофикация.

Хруп - хруп- хруп - мееее, казала овцата.

и пуснала парникови газове през гъза.