ЕК съди Унгария, Полша и Чехия заради неприемане на бежанци

Европейската комисия реши да подаде иск в Европейския съд срещу Унгария Полша и Чехия заради отказа им да изпълнят задълженията си по приема на бежанци.

Обратно в новината

Коментари - ЕК съди Унгария, Полша и Чехия заради неприемане на бежанци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Смайващо е, че сега и Чехия са я набелязали за разрушение, запускайки стъпка по стъпка механизма трансконтинентално нашествие. Просто потресаващо. Бързат явно, защото имат да наваксват изоставането предизвикано от защитата на Варшавския договор, въпреки че дори не веднага, все пак ще успеят, ако имат достатъчно време. Просто досега селекцията на политиците бе по основни и безкомпромисно задължителни критерии като русофобия, про-НАТО, про-глобализъм, про-ционизъм, про вземане на заеми и износ на капитал и т.н., и т.н.. Сега ще добавят сериозно пресяване за склонност към за разграждани граници и до един два политически цикъла подходящите за новите задачи изменници ще са на необходимите позиции и това е... Но наистина, непонятно защо и Чехия. Какви проблеми са имали глобалистите с чехите досега, че искат да им причинят всичко това и постъпват толкова жестоко? Общо взето никакви проблеми, не само през 20-ти век. Те дори и оръжие са им изпращали както преди ВСВ, така веднага след нея. Това е то: тези бесни чудовища, колкото повече им даваш, толкова по-нагоре гледат да заръфат ръката дето ги храни. И каквито и да са страната, народа, културата, политиката или историческия контекст, тия явно не могат да съсъществуват с никого, а винаги се нахвърлят, атакуват и гризат всичко до което могат да се доберат.

Тая Европейска Комисия трябва да бъде РАЗТУРЕНА.. Разни КОРУМПИРАНИ чиновници искат да крадат от Европа, а да дават пари на ВРАГОВЕТЕ- араби и негри.. Ако трябва - нека взривят сградата на тая Евро-Комисия, но араби не трябва да бъдат пускани в Европа. А тия които са влезли, трябва да бъдат изгонени или убити... Нз Земята има ограничено клоичество Ресурси, Пари и стоки. В Европа има доста на брой бедни Европейци. Важното е ние, Белите Европейци да живеем БОГАТО. Всеки Европеец да има Къща, Кола, Яхта, Басеин, и всякакви удобства. Арабските и Африкански Змии, Крокодили, Маимуни, и динозаври нека умират. За тази цел, Европейските държави трябва ОТНОВО да ЗАВЗЕМАТ Азия и Африка.

"Техният отказ предизвика напрежение в отношенията им с много от европейските страни, включително Италия, Гърция и Германия, които ги обвиняват в липса на солидарност..." дали западняците са солидарни с нашите заплати ? защо аз трябва да съм солидарен с техните гости ?

Аз искам да подам тъжба срещу Европейската Комисия за това че убива Християнска Европа в Европейския Съд. Може ли някой адвокат да ме посъветва КАК да го направя?

Къде ще ги съдиш, в Европейския Съд ли? Какъв е смисъла като са от един отбор? Имат различни функции, но обща политика и обща глобалистка шапка. Комисията в Брюксел отдавна по същността на дейността си не е европейска, а фанатично антиевропейска, като все повече и нормативно се разкрива като такава. Функциите ѝ да предоставя улеснения, когато някой от компанията на военен престъпник и съответно Нобелов лауреат за мир, поиска да се обади в Европа с поръчка, са далеч по-важни от това да е европейска, по начина по който обикновените европейци, които не са военни престъпници или Нобелови лауреат за мир, си го представят. Така че за начало е добре поне да се актуализира терминологията, с която да се обозначава тази кабала или поне пунктуацията като да речем: 'Европейска' Комисия, а не Европейска Комисия, съответно 'Е'К от 'Европейска' Комисия или 'E'K със звездички 'Е'К от 'Европейска' Комисия и псувня /като броят на звездичките варира според дължината и интензивността на употребената в един или друг случай псувня/

"задължаващ НПО-тата да разкриват източниците си на финансиране от чужбина" - не може да пеете за ПРОЗРАЧНОСТ и да ме дадете под съд, за това че я искам.

на Унгария, Полша и Чехия

В България е по-зле от Сирия. Няма опасност някой да иска да остава.

Еми супер ! Това се иска !

Браво на вишеградци браво юнкер и мвркел даго духат сополив.....

Току що по норвежското радио съобщиха, че същото ЕУ настоява да се премахне граничният контрол който беше въведен временно, но продължен. Ха сега гледайте новият сценарии на германците за цяла Европа и Скандинавия. Та се чудим как е станало през 1939...

" Унгария, Полша и Чехия настояват, че мюсюлманските бежанци нямат място в техните преобладаващо християнски общества и че се страхуват за сигурността си след кървавите атентати в редица европейски градове ". Браво !!! А ЕС да го ду.а ! Не може да заповядва как ръководството на една страна да са грижи за спокойствието и сигурността на жителите й.

между другото, това със "страхуването" е измама и прекрасен пример за фейквнушение. Смислените решения не се базират на емоционална основа, а на контруктивна логика. В този случай точното определение е `превенция срещу тероризма` и то работеща, защото в Будапеща и Прага няма и 5% от насилието в берлин. Когато някой говори за: а) "бежанци" б) "страхове" , той или е идиот или целенасочено те прави на идиот.

Почакайте страната да се напълни с "бежанци" и друга песен ще запеете.

Въпросът е кой е заинтересуван да събуди събитията от 1939? Вчера четох статия от която ми настръхват косите. а тръгне ли тази чума с пълна сила, спасение няма.

Със сигурност,когато тези страни влизаха в ЕС, не са подписвали споразумения да бършат насраните задници на комсомолската секретарка Меркел и на голямото управляващо гейско общество на Брюксел!Германия от чиста арийска нация беше превърната от комунистката Меркел в халифат, а Брюксел отдавна се е превърнал в "Африканска колония",чалми,фереджета,чернилки и всякаква световна паплач!От самият Брюксел не е останало нищо европейско!По улиците се разхождат педали хванати за ръчичките и целуващи се вечер по ъглите и трамваите!Тотална отврат и царство на педерастията!И тази брюкселска измет ще диктува редът и правилата в Европа!Тази брюкселска измет,под давление и слугинажа на Вашингтон,старателно работи за заличаването на европейската култура,бит и порядки,замествайки я с африканска такава и спомагайки за заселването на всякакви аборигени и антикултура!Слава Богу,че има още принципни страни,като тези трите в Европа!България не може да мечтае за подобна справедливост,докато на власт е гробарската хунта,начело с ИЕСТМЕНА-Винету магнолията!

НА КОЯТО СИМВОЛА И Е ГОЛО,ПИКАЕЩО МОМЧЕНЦЕ!?И КОЯТО ПО ТАЗИ ПРИЧИНА Е ОБЯВЕНА ЗА ЦЕНТЪРА НА СВЕТА?!ДО КОГА ЩЕ ГИ ТЪРПИМ ДА НИ КЛАТЯТ?!

ЕК притежава тези страни, и народите им. Дерзайте капиталисти.

Страшна демокрация, Германия ги покани, сега всички трябва да ги приемаме. И защо ги наричате бежанци, като са минали през 20 държави, в които няма войни, за да дойдат в Европа. И те са се насочили към Германия, защото там са по-високи помощите. Какво трябва да направят другите държави? Да ги затворят в концлагери, та да не бягат към Германия ли?

Бай ви Боце игра хитро обаче. Не се скара с евраците, каза им, ами ок, дайте орки. От 1100 квота са дошли 9, от които 6 са си тръгнали за Германия на следващия ден, а тримата не се явили. Боцо мълчи и прегръща ли прегръща гееве, та и танцува със саби чат пат. Утре и Путин ше гушне, само мир да е. И да е на власт.

Де да е така. Ама не е. През 2016 г. над 30 000 орки са останали в БГ.

Дрън,дрън,ярина!Тиквата била умна,глупости,та нали той е най големият наведен Иестмен!Този изпълнява стриктно всичко от Брюксел и лиже гъзове на общо основание!У този безродник няма никаква гордост ,чест и самочувствие!Шибан нещастник-само опозорява нацията ни!

откачили съвсем! Който ги е канил, демек Меркел, той да ги е приема у дома си. Що не съдят САЩ?

ИЙЙЙ това не е ФАШИЗЪМ -това са суверенни държави.

Те тука българският политически гений излязе по-умен от централноевропейският - приемаме всички бежанци, ама им предлагаме ниво на "гостоприемство", та да не останат. БРАВОС И АФЕРИМ на БГ политиците.

Май не е заради бежанците. Унгария строи АЕЦ с Росатом. Чехия договори 20 милиарда проекти с Русия. И трите държави отказват да влязат в Еврозоната, въпреки ръчкането от ЕК.

Още по соца това бяха държавите които показваха най-силно самоуважение. Нормално е да се държат така и в ЕС. Това обяснява до голяма степен и защо са по напред от нас в почти всяко отношение.

А ние балъците се натискаме.Пак ще припомя,бях в Гърция точно когато се въведе еврото и оттогава започна тяхното обедняване. Тук ще стане същото.Всичко от един лев ще стане едно евро и тогава ще отидеме паг на дъното.Ама си имаме полити и гъзолизци и нищо добро да не очакваме.По добре да платят глоби,отколкото да си вкарат паразити,а у нас ги има в изобилие.Това са истински суверенни държави.Евала на Орбан,истински родолюбец.А у нас досега никой не смее да заеме твърди позиций

Не само в Гърция! Италия, Испания и Португалия е СЪЩОТО!Едва ли и балтийските страни са "цъфнали"!Но заради заяждането с Русия - я не сакам на мене да ми е добре , а на Вуте да му е зле.

абе, направо да ги съдят за това, че навремето са отказали "османското присъствие" и са изтрепали толкова много, ценни "оплодители на културата" (цит. меркел).. хахаааааа² ...Стават все по-жалаки.

ВНИМАНИЕ !!!

Съединени ЕвроАрабски Щати на ШУЦ от ПЕС

Рано или късно историята ще осъди и Меркел и Брюксел. За съжалетие тогава за Европа може да бъде вече късно.

... жега е. върви лето 2083 в балканските емирати на еврпейския халифат. след сутришна молитва на централния площад в нанайдере (сф. преди тоталното освобождание) са се събрали хиляди и тъжно слушат мъдрите слова на мюмюн сидеруглу и кадрие борисуглу. настава половин от век от кончината на меркелханъм. тегобата е мачкаща. до паметника на абу-мартин, сълза се спуска по лицето и на малкия курнелианчо, а съпругът му грижливо го утешава с решителен тон: когато ти стане тъжно си помисли за миг за нещо различно например, че утре баба ти навършва 25 и ще има купон с козлета.." в този момент, някъде на около 200 метра над мавзолея на бойкобей и точно между осемте джамии се спуска брониран дрон, а ентусиазирани китайци изскачат по парапетите и започват да си правят селфи на фона на тълпата под тях. гидът им рязко двига ръка и с другата ритмично потропва по екрана сочейки надпис : "МОЛЯ, НЕ СВАЛЯЙТЕ МАСКИТЕ! ВЪЗДУХЪТ В РЕЗЕРВАТА Е ТОКСИЧЕН!"

Брюкселските зелки ако искат да живеят с араби, да си взимат каквото са спестили от огромните месечни заплати и да се преселват в Арабистан. Който има голям нос да се преселва в Израел и да престанат да казват на Християните в Европа какво да правят!

Тези три държави са достойни наследници на великия български хан Тервел, който спаси цяла Европа от ислямската паплач. Поклон ! Крайно време е страните, които не са съгласни с диктата на Брюксел да превърне всички насила в чалми или обратни, да го напуснат и да договорят нов европейски съюз, със зачитане суверенните права, свободи и ценности на народите. В Брюксел да си останат само любителите на исляма, хомоласките, тревичките, животинките и др. подобни. От както сме влезли там, само това слушаме - правата на чалмите, правата на обратните, правата на кучетата и т.н. А в това време народът мре от глад, мизерия, корупция и престъпност. Сега щели да ни глобяват и по 20 000 евро на ден заради някакви си песни. Това е сумата, заради която всеки ден умира някое българско дете, за което държавата няма пари за лечение - ама за идиотските им глоби има. По фалшив съюз и пародия от това няма.

тези три нации в ПЪТИ са по-възпитани, чистоплътни и подредени от българите. Бъркаш, чак не се усещаш

МОже и да е прав човека, там не е вилнял див социализъм

Как беше американската поговорка..? По добре да те осъдят шепа меки китки от колкото милиони мангусти да ти скъсат гъ*за...или по добре 12 да те съдят от колкто 6ма да те носят....нема значение..философската мисъл е една и съща.

Никоя от тези страни не е поемала задължения да приема "бежанци"! Всъщност, в никой от договорите между ЕС и която и да е от страните членки не пише, че ЕК има право да настанява "бежанци" или "мигранти" в която и да е страна! Напротив, имиграционната политика и охраната на държавните граници са в компетенцията на отделните държави, а не на ЕС!

тия не са галени по теметета от ръката на бабичката

Тези държави сега да последват Англия,да видим тогава еврогейската комисия,как ще започне да им се кланя!!!!

PUTIN 6TE NI SPASI

А кога ще осъдят Меркел и тези, които предизвикаха мигрантската криза и затриха Европа, а????

Тия евробоклуци не чувстват ли, че утре и други може да последват Великобритания ?!?!?!

Кво ги съдят, като не ги кефи европейската емигрантска политика, спират им европлащанията и вноските и толкова. В крайна сметка не всичко е пари!

Най ги е яд, че Полша като голяма страна щеше да бъде длъжна да приеме много гости, повече от Чехия или Унгария, затова най-много ръфат точно нея. И полското правителство е непоколебимо и не се поддава на натиск. Освен това други държави ще последват изброените страни.

Ами така им се пада на Унгария, Полша и Чехия. Заслужават тия непослушници ЕК да ги съди. Ние обаче сме абсолютни отличници: "Евродепутатите от БСП и ДПС са единствените български евродепутати, които са подкрепили резолюция на Европейския парламент за насърчване на миграцията. Става въпрос за мигранти от трети страни към Европа. Спорната резолюция е приета на заседанието на Европейския парламент в Страсбург във вторник с гласовете на Партията на Европейските социалисти и АЛДЕ - в първата членува БСП и неин председател е Сергей Станишев, а ДПС е член на АЛДЕ.... Документът е одобрен с 339 гласа "ЗА", 333 - "ПРОТИВ" и 25 - "ВЪЗДЪРЖАЛ СЕ". .....Резолюцията е подкрепена единствено от евродепутатите от БСП и ДПС. Против гласуват всички останали....", 27.10.2016, ТВ Европа.

Няма как да е приета с 339/697. Това са по-малко от 50%. Проверете си информацията.

Цитирам Ви публикация в не една медия. Ако не е вярно, моля, посочете ми опровержение! Дори и за Курнела писаха, че щяла да им търси отговорност, което доказва истинността на публикация. А Курнела разбира се, най-вероятно ги е похвалила, защото това е политика на всичките ПЕС-овци.

а ние и приюти им строим на чалмичките,ма хората ги ритат и не ги искат и си ги пращат при дивото бабе