Мартин Шулц поиска ЕС да стане Съединени европейски щати

По време на конгреса на Социалдемократическата партия на Германия, провеждащ се в Берлин, лидерът й Мартин Шулц отправи предизвикателство към ЕС.

Обратно в новината

Коментари - Мартин Шулц поиска ЕС да стане Съединени европейски щати | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СЪЕДИНЕНИ ЕВРЕЙСКИ ЩАТИ

Това е опит за създаване на единна диктатура. Държавите участнички са измамени. Какъвто е и първоначалния замисъл. Държавите са подлъгани, че това ще е конфедерация от независими държави, което е правилния подход. А в наличност искат да превърнат континента в същата като САЩ мултикултурна помийна яма. Където да очакваме българския език да е забранен и полека да загубим националността си. Нужно им е единно управление на диктатурата, за да размазва всички несъгласни.

Шулц се изживява като Улянов-Ленин-Бланк (нали са си евреи?). Прискал му се ЕССР, по подобие на СССР на класическия чужд агент (ленин). Може да е по искане на Израел?

Шулц и останалите еврочиновници искат да спрат развитието на европейските страни, като ги ограничат в същата рамка, но под нова опаковка! Няма кой да им се върже на глупостите, защото всички знаят, че бъдещето е на изток!!!

"Федерална Европа не трябва да заплашва отделните държави-членки..." Нима днешна Европа ги заплашва?!

Явно си прекалено сФанат, за да си в състояние да разбереш, за каква заплаха става дума.

Не върви и не се приема, шваба!!! Първо оправете собствената си държавна и си създайте стабилно правителство, а след това ръсете мозъци за СЕЩ (СЪЕДИНЕНИ ЕВРОПЕЙСКИ ЩАТИ)!!!

Вие в Германия не може да се разберете да съставите правителство ,европейски щати ще правите ...

Явно г-н Шулц отказва да приеме, че Европа умря! И за всякаква реанимация отдавна е късно.... :)) Слава богу доживяхме го!

ти явно си бил в кома доста време и сега си в стрес! умря ссср! и варшавският договор умря! и сив се спомина! извинявай че ти го казвам тъй изведнъж, но понякога помага да преодолееш шока.

И ЕС отива при тях! :))

"Това е единственият ни шанс да бъдем в състояние да се конкурираме с останалите силно развити региони на света" Ми щом Германия толкова държи да се конкурира с Китай и да е шампион по изност, да си работят германците за китайски заплати, та да могат техните си феодали да са хем богати, хем шампиони навсякъде и във всичко! Аз нямам нужда в България да се плащат цени като в Германия, а заплати като в Китай, за да не омекне шампионското его на швабите!

ОТ една страна искат европейски щати, а от друга съдят три държави че не са на тяхното мнение по въпроса за бежанците.

Тука Шулц е прав. Или се федерализа ЕС или един започва да спира 26... И да, нямам как умните, но неоценени българи да управляват цялото ЕС и да дават акъл на германци, холандци, французи и други низши народи, нали така? :))

Мръсен глобалист! И вие пешещи тук дебили.

Аз нали ви казах че комунистическите свине и техните еврейски господари ше си оплюят брадите бе.Секви доводи ше ви измислат такива дето и на ум нема да ви додат,от 100 кладенци вода ше ви донесат само и само това да не стане.Щото стане ли,живота за тех свършва, света за тех свършва ...Теа свини и на идиота маркс се позовават.Идиота който издигна КРАЖБАТАКАТО ВИСША ЦЕЛ И СМИСЪЛ НА ЧОВЕШКИЯ ЖИВОТ.Хаха.То бива да са простаци некои,то бива ма чак па толко,не бива бе ...

Това е една безумна идея ,която показва нивото на мижитурката Шулц и дава възможност да се види колко е ниско образователното му ниво!За да се осъществи подобна федерация е необходимо преди всичко да има единство по отношение на човешките ценности. Американската нация /ако такава има изобщо/е образувана на база англосаксонските и протестански ценности.Всички останали се допускат ,но водещото си е останало- т.н WASP /White. AngloSakce.Protestant/-бял,англосаксонец,протестант!В Руската Федерация е същото -руснаците сега са над 115 млн.-над 75%/а са били и повече от 85% от населението и руският манталитет е водещият, независимо ,че се допускат и други.А в ЕС е абсолютен тюрлю-гювеч и затова имаме и Брекзит и други неща!Иначе казано Европейски съединени щати може да бъде само една менажерия и нищо повече!

Защо ли тоя Шулц е такъв любимец на българските новини. Той е бита карта. Собствената му партия е заплашена от изчезване. Той в самата си партия има съвсем малка подкрепа. В Германия са се хванали гуша за гуша. И малките партии дето се отказаха и в тях има хора с апетити за властта. В баварската партия на Меркел вече един победи досегашния лидер. А най-вече никой не знае какво мисли бъдещата партия на германците с чалми. Те са бъдещето на Германия. Те ща кажат какво ще става в Европа.

Това, дето го пишат тука някои, че, видиш ли, всички държави трябва да са на едно ниво, за да се направи успешна федерализация, са пълни глупости! Нима всички области в България са на едно ниво? Или пък всички съюзни държави в САЩ? Или пък областите и републиките на РФ? Пък и в самата Германия, не всички провинции са на едно ниво. Нито във Франция! защо се опитвате да манипулирате хората, че видиш, щом България е по-изостанала, тя не може да е част от съюза/федерацията? Може и още как.

Явно не четеш внимателно - навярно и когато си учил, а и сега! Казват ти хората: с "близки", а не "еднакви" нива на икономически развитие! Иначе става това, което става у нас - обезлюдчване на цели региони на страната като Северозапада и Североизтока на страната, в последните години и районите на Югоизток.....А и в Европейски мащаб - Прибалтика, Балканския регион. Сега и със страшна сила Украйна! И хората се приемат в останалите "европейски щати" като "секонд хенд" хора! Често пъти напълно погрешно. А дори сега да иска някой да прави бизнес у нас, за да се подобрят нещата - с кого ще го прави? С братята мургавелки? Не ставай смешен. Освен това обединението на американските щати стана с гражданска война, за да приемат от Юга "ценностите" на Севера! Силово можем да го направим и ние. Резултатът обаче ще е отрицателен, още повече, че при американците ресурсъ е огромен, за разлика от нещата при нас!

Как ше стане бе?Ти знаеш ли кво ше стане с тези дето направиха "прехода" бе?Кво ше стане с кръга около свинара от правец бе.Сега те са собствениците на БГ(квито беха и преди 89г само дето сега имат и нотариални актове),това което и беше основната задача на тоа "преход".А тогава...Не те ли е срам да говориш такива прокоби бе.Ми че ние БГ имахме такъв "късмет"(просто не е за верване -какъв "късмет"),свинара от правец и неговите бойни дрОгарЕ да ни съсипват животеца,нашия единствен живот толква години наред-вече 73г,ако не ти е ясно.Нахал такъв,мръсник такъв(те много обичат таа думичка),гадняр такъв...така да мисли злото на най-"достойните" БГ,"цвета на нацията"...квото се сетиш все е верно

Време е! И ще стане!

Явно Шулц-а е чел внимателно сънародника си МАРКС, но май не много внимателно! Маркс твърди, че подобно нещо е възможно, ако се обединяват страни с близки нива на икономическо развитие, а не такива, "движещи се на 2,3 или повече скорости"! Няма как да стане, докато немците изстискват всички останали и се опитват с разни трикова да ги прекарват по трасето от рода на съдебна система, банкова система, дългови и териториални ограничения идруги подобни врътки.

А-ха....и в добавка Европейските Щати ще ги "пазят" Американските Щати....За да не ги изработи отзад случайно някой друг, освен тях! Смях!

Явно онези щати отатък океана също не са чели Маркс, защото си живеят заедно вече няколко века и без Севера и Юга да са на едно ниво на развитие.

А-а-а..И те са го чели! Затова са и най-полицейската държава в света! И мине не мине - хоп, гръмнат някой брикет за поддържане на реда! Това на Юг, а на Север много демократично, с бой и онова другото, се справят с протестърите на Уолстрийт! Та не се чуха повече!

Дали до 2025 година ще се изравни стандарта на живот в ЕС, за да се превърне в СЕЩ. Или ще се спретне една "нова Русия" в Европа. Защото сега е модно да се сочи с пръст и критикува Русия за богатата Москва и мизерстващите региони. Неземно богатите олигарси и едва кретащите обикновени руснаци. Та ако наистина се пръкне СЕЩ, дали българите няма да се окажем "едва кретащи руснаци". Просто се сетих, че официално Русия е "Руска Федерация"

Който робува на мантрите на Лойтерските и ДойчеЗелевските глупости, естествено си фантазира простотии.

След това Антихристът, чипирането на робите и т.н., нали? Да, ама идиотският ви план ще се изпълни само за 3 години и половина. След това Бог ще ви тури където ви е мястото уроди - в преизподнята.

Тези идеи току избият от някой лидер. Обаче са сметки без кръчмар. Най-малкото, никой няма да даде на ЕС да има обединени въоръжени сили и единна федерална полиция. А без това, но с раздутата брюкселска администрация, всякаква федерализация е съмнителна.

При това положение кво ше прават комунистите в БГ.Те ше искат БГ да напусне.И евреите по света (европа и америка)ше са против и всячески ше саботират тази идея.А тя е наистина добра идея.Поне за БГ.

Айде нема нужда от европейски щати! Когато Ислямска държава успее да обедини всички държави в близкия изток под своето попечителство и идеология, тогава и Германия, по-старият вариант на Алкайда и ИД, ще успее да обедини европейските народи около своите икономически интереси! Европейците не са забравили терорът на нацистите, нито вярната служба към Римската империя, която са отдавали немците през Средновековието!

хахахаххахахахахахаха ааааахахахха ааахахахахахх аааахахахаха аахахаххаааааааааааааааааааа

Тоя кога ще го пенсионират?

ujabg

Е то тогава Великобритания ще се присъедини пак!

Ние напускаме

по ми се ще че тогава соросите и тъпите герберски тролове първи ще изчезнат

Добре, но ви куца социалната динамика. Затворени сте в касти и вие, не става така-трябва да отворите границите и по вертикалата, едновременно с хоризонталните, а не после, когато ще е късно вече- гледайте от нашето общество и се учете- задушиха инициативата на хората още в зародиш и ей ни на де сме днес- на опашката. Сега и да отварят портите, нема, умре Марко.

ГЕРМАНИЯ НЯМА ПРАВИТЕЛСТВО , ТОЙ ЗА ЕВРОПЕЙСКИ ЩАТИ ГОВОРИ. Ще се съюзявате ли или отивате на избори? Или това вече е част от ПРЕДИЗБИРНАТА ТИ кампария. Е, хаирлия да е. Успех нещастнико!

Може да ви прозвучи странно, но въпреки, че съм изключително убеден европеец съм против да ставаме като САЩ. САЩ са си САЩ, ЕС си е ЕС. И не виждам с какво точно европейския проект се е провалил - успя да се справи със световната криза, като даде само една жертва - Великобритания, но тя винаги се е чувствала като нещо отделно. Имаме разлика доходите Изток- Запад, които намаляват. Вярно бавно, ама щото беше криза, в период на възход ще се заличават по-бързо разликите. Разбира се повече интерграция като обща валута, единни действия във външната политика са добре дошли. НО чак като САЩ - няма нужда. За мен ЕС е гениално творение, показващо, че в Европа сме лидери в устрояването на обществото и останалите просто ни копират. Държава, която е съюз от държави. Разширяваме се териториално без да нарушаваме граници, без война и без насилие. Не завладяваме, а присъединяваме. единствено европейци могат да го измислят. Защото сме ДРЕВНИ ОБЩЕСТВА и сме минали ПРЕЗ МНОГО НЕЩА.

Пълни глупости! Европа се провали със емигрантите. Един вика идавайте, друг махайте се. Хората угради вдигнаха! Преди това Европа се провали със Еврото! Изведнъж се оказа че всички члекни трябва да спасяват Гърция, Италия и Испания ... Едва закърпих "кризата". Англетата казах ние даваме най-много искаме повече власт. Другите казах НЕ. Камеран каза па ще видите вие и ги заплаши с референдум... И ко стана сички изненадани накрая и се разкайват сега ама късно мандалото лопна! Те това е Единна Европа!

Сещ със президент боко и вице нинова,ей тогава ще видите кон боб яде ли и магаре стойа ли е

ГЛОБАЛИСТИ!!! ВИЖДАТ,ЧЕ ПРОЕКТЪТ ИМ ЗА НОВ СВЕТОВЕН РЕД СЕ КЛАТИ И БЪРЗАТ ДА ГО ПРЕФАСОНИРАТ,ДА СТАНЕ ПО-ПРИЕМЛИВ!!!НЕ ВИ ЩЕМЕ,НЯМА ДА СТАНЕ ВАШАТА!!!АЗ КАЗВАХ ЛИ ВИ,ЧЕ СОЦИАЛИСТИТЕ И ВСИЧКО ЩО ЗАПОЧВА СЪС "СОЦИАЛ"Е ОТ ГЛОБАЛИСТИТЕ!!!

Ти оправи Германия, а после ги реди за някакви ЕВРОГЕЙСКИ ЩАТИ! С МЕРКЕЛ ОЩЕ НЕ СТЕ СКЛЮЧИЛИ БРАК , а ти мислиш какви ще ги ражда бабата. Време е младите членове на партията ти да те разкарат.

"Съединението прави силата, стига да не е късо Съединение."

Таман после НАРОДНИЯ СЪД ще действа по-нашироко

ТамАн-тамАн, ама не става на въпрос за евроазиатски щати!

ЩЕ ЩЕ

Този бълнува. Повече централизация ще е вредна за Европа. Трябват силни държави между които има силна конкуренция.

Нали? Па по некоя войничка да си спретват отвреме-навреме, а?

Нема да е зле, малко да се изчистят педалите и да се стегнат жените. Иначе естествения подбор вече не работи.

Мартин Шулц може да иска, ама ние не искаме. Проведете референдум да видим дали страните са съгласни да ни управлява Меркел

казал си голяма глупост! Ако има СЕЩ, то би следвало да има и избори за кандидати президенти или премиери, където ще има избор на хора и политики. Не е нужно за всеки кандидат да се прави специален референдум.

Вие, в мацкве, със сигурност не искате. Разбираемо е.

към управлението на Антихрист - това ще се случи - а за да не стане Еропейски Емират, ще дойде "мирният" Антихрист - ще бъде смъртно ранен, като почудо ще оздравее и ще подигне гонение срещу вески който не му се покланя, по примера на Ердоган. Ак оне знаете как Република става Империя, потърсете за справка Тъмната страна на Силата в Междузвездни войни.....Демокрацията умира с аплаузи, възхваляващи дадени извънредни правомощие на Ръководителя на Парламента.....

Не е лошо човек да мечтае,но политиците трябва да са реалисти. При положение,че има такава непоносимост към ЕС като съюз,ти да вървиш към по-голяма централизация си е тъпотия. Няма лошо точно периферията ще се спасим по-рано.

И къде я виждате тази "такава непоносимост към ЕС"? В Москва ли? Я попитай хората в България дали искат да излезем от ЕС? Как мислиш, че ще ти отговорят? Никой няма да е съгласен отново да бъде затворен и ограничаван! Само телени мрежи с ток и автомати сънувате! Идете в Сев. Корея бе, там всичките ви мечти са реалност!

кои не е разбрал , кои управлява света още , та дрънкате глупости ... каквото решат евреите това ще стане !

Чудат се как да разпръснат Новодошлите циганета по Периферията(Западни и Източни Балакни)

адолф се оказа прав. Пак е тук. Вселил се е в бабичка, преобърнал е каузата и си го връща тъпкано на предателите докато десните се обединяват и активизират. Хитро!

То добре,ама може всичките гейове и чалми да бъдат в щата германия,у наще щати не ги щеме

Добре де ЕС или ЕСЩ жсе тая, но аз не мога да се примиря с факта че най-голямата икономика, съюз с население 500мил. високотехнологично развит, да си даде суверинитета на САщ. Вместо да търси превъзходство и доминация в света, ЕС се е превърнал ж субконтрактор на щатите.

Още колко да чакаме? Беше си повече от ясно, че това е естественият ред на нещата.

Твърдо да за федерализация. Само така могат да бъдат уеднаквени стандарти и правила. Вероятно единствената възможност, България да бъде изтръгната от ръцете на мафията....

Според мен го е страх да влезе в коалиция и поставя на масата невъзможни цели!!! Селски тарикатлък!!!