Павлопулос и Ердоган се спречкаха за Лозанския договор

Гръцкият президент Прокопис Павлопулос заяви, че договорът от Лозана не се нуждае от преразглеждане. Ердоган обаче смята, че за 94 години нещата са се променили

Обратно в новината

Коментари - Павлопулос и Ердоган се спречкаха за Лозанския договор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До къде ни докара Фердинанд и Франция - Гърлежи и Ибрикчии да се карат за наша земя с нашето население.... А можеше по дипломатичен път до 1917-та да си вземем голяма част от Македония и евентуално Северна Добруджа...

на тези територии населението е основно българско за сведение на турския хитлерист и гръцкия лайномет. защо ние не предявим претенции пред тези окупатори!

турция и русия - държави паразити! А ние за съжаление сме толкова географскло близко до тях...

всъщност паразитен тип държава сме ние..

Вижте какво нещо е животът - как колелото се върти. От 50-те години на 20-ти век гърците умишлено турцизират българското население около Ксанти и Гюмюрджина - там, който не знае, живеят българи-помаци и турци, но помаците са мнозинство между мюсюлманите. Всичко това гърците го правеха, за да обезбългарят Западна Тракия. Е, успяха. Но сега дойде време да плащат сметката с лихвите.

Ердоган може да си вземе земите, така, както Путин си взе Крим.

И на тебе може да ти присъдят мозък ама надали

Неграмотник. Правиш ли разлика между "присъдят" и " пресадят"? Трътнал акъл да ми дава.

ДРАГА РЕДАКЦИЯ В ПОЖСЛЕДНО ВРЕМЕ НЯКАК СИ СТРАНОН ПРЕДАВАТЕ НОВИНИТЕ КОИТО СА СВЪРЗАНИ С ТУРЦИЯ? ОТ ГОРНОТО ЗАГЛАВИЕ ИЗЛИЗА ЧЕ ТУРЦИЯ И ГЪРЦИЯ ТРЯБВА ДПОДПИСВАТ ДОГОВОР И ГЪРЦИТЕ СА СЕ СКАРАЛИ НАРОЧНО. ИЗЛИЗА ЧЕ ТУРЦИЯ Е ПРАВА! ЕРДОГАН ДА НЕ Е СТАНАЛ АКЦИОНЕР В ДИР.БГ?

учете, турски, учете корана, женките да свикват с забрадките и да свикта че могат да бъдат бити от мъжете си! Тва ви чака дебили! А Щупмана, Пилота и 240 кратуни помощен състав ще ви дарят на бързо! Тъп народ, няма право да съществува!

Англия, която владееше целия свят по онова време, ви остави да се разполагате на Балканите защото мрази православните и си правеше търговията с вас и ви продаваше оръжията си за да ни мачкате, остави ви Константинопол, перлата на европа, който заграбихте и построихте джамии върху нашите църкви, даде ви го за да спирате Русия, а Англия през това време да може да се разпорежда по другите континенти без пречки, маменцето ви разбойническо, престъпно, да се махате от Балканите и да върнете и на гърция и всички наши земи, грабители алчни, с лихвите да върнете всичко, откъде сте дошли там да ходите, англия да ви прибере там на острова..

Много турчеещи се мангали тука бе!Ама тея явно са от Ердоганистите, а не от Гюленистите. Или поне така си мислят, докато не решат да идат на битак в туркието и не ги обвинят в обратното

Ами що не преразгледаме историята и не пратим турция извън границите на Европа, като върнат На християнска Европа Константинопол.

...Много ми е тревожно, тревогата я усещам във въздуха. Няма защо да се лъжем- Ердоган с всяка изминала година се чувства по-силен.85-милионна нация, огромна армия - може би най-силната в Европа, като изключим тази на Русия.За пръв път от Втората световна война, един държавен глава си позволява да иска ревизия на граници?!? Много опасно мислене - "нещата са се променили за 94г."...Помните ли, миналата година опипа почвата като каза, че сърцето му било в Гърция, Македония, Босна и...България. Сега директно си го иска. А утре?? Нашият премиер отсега се държи като местен бейлербей, който ходи да се кланя на Султана.Късно е.Късноо....дори да осъдим всички, които ограбиха и съсипаха България, нямаме армия.Нямаме подготвено население, нямаме запасняци и резервисти. Ердоган все-повече се ежи,защото вижда - ЕС е разединен и слаб, НАТО гледа към Русия.Едва ли англичани, американци или немци ще дойдат да умират тук за нашата териториална независимост и суверенитет.Мисля си, че единствената реална надежда турска армия да не нахлуе у нас е....добрият стар, Путин.Надявам се, той да не позволи на съюзника си Ердоган да премине "тънката червена линия" на Балканите.А колкото до нас, да се поучим от злополучния 14-ти век. Да се обединим всички балкански и югоизточни европейски държави, от България и Македония, до Унгария.В наш съюз!

напълно съгласен съм с теб, ердоган води целенасочена политика на разпалване на турски националистически настроения на балканите, визирам последните му две визити в сърбия и сега в гърция. срещо това трябва да се реагира своевременно и решително. ако има опити за това в бг, нашите политици трябва да отговорят по същият начин по които го направиха гръцките им колеги.

Роско, нашите набедени политици не могат да ти разберат мисълта, ти очакваш някаква адекватна реакция от тях! Никого освен себе си те не представляват, което е противоконституционно ))), но е факт. И разединението по политически принцип се подклажда от хора милиционери по душа и образование.

Кой да се обедини? Милион и отгоре турци и турчеещи се цигани? Или 80% от останалите дебили за които ориенталската чалга е върховното изкуство? Отписана е тая държава

Не бой се... никой не е прокопсал с нас, ни византинци, ни османци, ни руснаци, ни европейци

гръцките ръководители на са като Баце лизача

Ердоган е велик браво на него

Мдаааа, Стар турски обичай... Да ти дойдат вкъщи и да ти кажат , че трябва да отстъпваш жената....не е лесно...... Ама някои не могат да приемат факта че сме 21 а не 13 век...и си карат по старому....

една тиква от Банкя те опровергава....много даже

Как да приемат че са в 21в като те на практика са си в13 век.

" българин ( нерегистриран ) 07.12.2017 17:22 . Я да ни напомниш, как българските разузнавачи измъкнаха в цяла композиция цели исторически архив на Турция и на Османската история!!!! " напално се лажеш !!! архива е изпратен от така наречените " младотурци" предатели на имперята и англииски слуги. искаха да унищоят всичко що се отнася до имперята , а народ които не си знае исторята е играчка в рацете на имперялистите.

през цялото време е била сбирщина на долна паплач, главорези, насилници и манафи без род и история, диарбекир експониран върху откраднатите територии на съседни страни

така İлİ İнаÇе Şте науÇат ,,осман ага,, ердоган каже лİ става закон,помасİ, курдİ,турсİ,албансİ все са мÜсÜлманİ.

Ей мангал, пиши поне на нормална латиница бе. Тоя китайски даже не се мъча да го чета

Поздравления ,Ципрас !

И щао за наглост ,да отидеш на гости и да имаш претенции..

Гърция е силна държава с армия. България е със свалени гащи и управляващи надупени към Босфора. Въпрос на време е Ердоган да поиска и наша територия

Дойдохме и до това, което се очакваше отдавна. Ердоган протяга мръсните си лапи и към нашата страна. Това едва ли е станало без мълчаливото /или не / съгласие на "големия брат". Къде са сега платените краснотрольовци....

Много интересно нещо е политиката,защото президентите на Гърция и Турция се карат за помаците които са си българи мюсюлмани,а самия Ердоган е грузински помак,а опакованата му жена е от арабски произход.

Така е бащата на Ердоган-Мехмет грузинец от Батуми емигрирал в РИЗЕ-Турция и работел в Митницата като карал патрулния катер (наглеждал Контрабандата от Грузия и Армения на горските грузински евреи).Майката на Ердоган ТЕНТцИЛЕ армено-карабахска горска еврейка преселила се в Гюнейси-планинско преградие на РИЗЕ.На еврейски иврит ТЕНТцИЛЕ-ИЗПОЛЗВАЩА с ПРЕДИМСТВО.Кемал Ататюрк -майка гръцка мюсилманска синеока ПОМАЧКА от Сереско-Драмските села баща Али Реза-албански евреин сефарид преселил се в Монастир-Македония висш ЧИНОВНИК от СОЛУНСКАТА МИТНИЦА отговарящ за МОСа-на иврит ПОДКУПИте и ТАКСИТЕ за преминаване на стоките пристагащи скораби на Солунското пристанище

Такъви като тебе са промити глави които от селото навън не са излизали хаха цял свят са българи

Западна Тракия тва са Родопите- Ксанти. Населението са помаци. Докато Беломорието беше българско учеха български в училищата. После Гърците решиха че българският език е вреден и пуснаха ходжите да ги учат на турски. Резултатите не закъсняха. Византийците са пои тънките сметки, ама скоро ще духат мощно супата щото ислямизацията на помаците в тоя край тече мощно.

Какво ще изиграят?,. САЩ ще ни върнат Беломорска Тракия?

Братя, освен в близкия Изток и тук до нас почва да мирише на война... Лошо става...

В интерес на Гърция и България е да заложат на кюрдите . Едно постоянно тлеещо огнище на напрежение в Южна Турция би намалило аспирациите на Ердоган към чужди територии.

Странно, за първи път се чува такова нещо. То в последните 20 години се оказва, че всички нови исторически открития и факти, незабелязани от всички нас, в продължение на 100-150 години, изведнъж биват откривани, я в САЩ, я в Израел или от техни фондации.

всъщност гърците са православни турци!

по-точно турците са кривоверни гърци... да не мислиш, че населението на мала азия се е изпарило, като са дошли турците...?!

го е казал: "та сърце, майко, не трае да гледа турчин, че бесней над бащино ми огнище:"

На ЦИПРАС майка му е родена в Турция-Кърклаери (Лозенград) ТРАКИЯ баща му е Павлос е еврейн-сефарид от Западната Гърция(района на Патра)също е живял в Лозенград КОНТАКТУВАЛ усилено с представители на Турските Служби но се завърнал в Гърция където работи като строителен предприемач за богати гръцки евреи(Национална Банка на Гърция-собственост на Интер Алфа Груп ъф Банкс-РОТШИЛД) .ЦИПРАС-ЦИП-на еврейски иврит ПОКРИВАМ с.... РАШ-РАС-Престъпления Разбойничества.ЦИПРАС е ТРОЯНСКИЯ КОН който ще предаде интересите на Гърция на братовчедите на майка му от ТУРЦИЯ(Кърклаери-ТРАКИЯ)

Затова и АТОНските монаси НЕ допускат ЦИПРАС на посещение в Атон понеже е АТЕЙСТ и слуга на турско-солунските дьонмета

Приятел в грешка си аз съм атейст и съм бил на Атон.Така,че не дезинформирай хората.Пиши само неща когато си сигурен.

Тези , които си мислят , че неосманизма е измислица, нека да видят турските войски, които окупираха големи площи сирийска територия. Като оправдание се използва, че защитават правата на туркоманите. Вчера беше Кипър, днес е в Сирия утре сигурно и България ще стане жертва на този сценарий.

И неофашизма на руснаците подкрепящи асад и завземащи чужди територии в Крим и Донбас и избиващи жени и деца в Силия или свалящи пътнически самолети в Украйна не е за подценяване!

Хахаха, соросоиди в сдействие. Гарантирано 80%, сещаш се,а? хахахах

Руснаците не са херувими, войната е в кръвта им. За това владеят огромен дял от сушата на Земята. Но в Сирия са по покана на законното правителство на страната. А би ли ми посочил Турция какво търси в Сирия?

БА СИ КРЕТЕНА!

"Hеосманизма" е измислица. Aскера е в Kипър да пази народа от кипърските главорези жадни да пият турска кръв. Aскера е в Aл-баб да пази населението от диваците от идил и да предотвратят кюрдския коридор до бяло море. Kапиш?

Ама така "утре" ще цъфнете и в България, за да защитавате циганите, на които промихте мозъка, че са турци. Да ги защитавате от лошите българи , които ги принуждават да ходят на училище, да плащат ток и вода... Повод винаги ще се намери.

Мисля, че Ердоган днес ще бъде изпратен обратно е Турция. Той отива на посещение, за да предяви териториални претенции към гърците, което показва, че на Балканите има нова политическа ситуация на погазване на международните договори. Това започна с Крим, но вече се върти на Балканите. След Беломорска Тракия турците ще поискат земя и от нас и ако гърците изгубят ние сме наред след това. На практика Ердоган заявява имперска политика без никакъв свян. Време е гърците да получат ясна подкрепа от всички на Балканите и да се допуснат войски на нато в България. Тъпите руснаци сега може само да гледат с отворена уста, защото руснаците първи отвориха "кутията на Пандора". На практика след този диалог турците разрушават всичко постигнато от Кемал Ататюрк и застават на старата имперска позиция против християнските държави с ясна заплаха за война. Вече няма място за колебание относно войските на нато и позицията на руснаците, които няма как да не са дали съгласие с политиката на Ердоган към гърците. Дори самото заглавие е скандално безкритично към позицията на турците в Атина. На практика Ердоган не може да стъпи в София.

Гърците показаха как трябва да се отстоява национален интерес - любезно и гостоприемно, но в същото време твърдо и категорично. А не като Боко Тиквата, който все трепери да не ядоса нещо Ердоган и 3-те милиона бежанци в Турция да не тръгнели към България.

Нагледен пример как се пласира полуистина по сороски! Хахахахах Ма гоЛем сМех!

Ама Русия като чуе НАТО и особено САЩ, скача като ужилена. Затова трябва да подкрепим създаването на европейски сили за защита и разполагането им в Югоизточна България, стари казарми колкото искаш и може да се ремонтират. Президентът хубаво се повози с рафала, но дали се е сетил да поговори с Макрон за тази му идея?

Какво общо има Русия в тая тема. Ти явно си психично болен. Казва се истерична параноя. Само руснаци ти се привиждат. Вероятно на някой запой някой руснак те е оправил и сега се опитваш личните неволи да ни тропнеш като национални приоритети. Хе ти е мястото тука, ходи се лекувай в някоя по-качествена психиатрия.

Време е за Балкански антитурски съюз. Ердоган отива в чужда държава и има наглостта да претендира и да определя какво да се случва на гръцка територия. Което е твърде лош сигнал. Следва България. За това е редно да се подготви Балкански съюз. Турската армия е многобройна, но както видяхме в Сирия и срещу кюрдите, не е много читава.

A бре геи - ти какво смъркаш? пропан-бутан? B Cирия - аскера направи на пух и прах главорезите от "идил" изчадия на ада и покровителствани от Cащ ... и това го направи за по-малко от 90 дни! A вашите любимци терористи от пкк, YPG духат супата всеки ден и гризат дръвцето по 20 - 30 на ден. Hе си ял ти токата на аскера че говориш така. питаи гърците?

А град Ал Баб говори ли ти нещо? Елита на турската армия бе безпомощен няколко месеца пред стените на този град. Добре, че дойде руската авиация да ви помогне, че да ви изтрие срама.

последният път като направихме балкански анти-турски съюз, Гърците стигнаха до Кресна, Сърбите до Сливница, а румънците до София. Хубаво е човек да си изразява свободно мисълта, ама е хубаво и да има мисъл... ако ме разбирате. Иначе се излага.

Ама съвсем добре ви разбирам. Но е хубаво малко българин да поназнайва малко и историята си. Защото като действаше балканския съюз общо, беше добре. А след това чужденецът български цар реши, че може да играе соло и да победи всички. И стана плачка.

Какво не знаеш за Балканите? Ти си русофил и мечтател. въобще не виждаш какво е имперска политика и не вярваш на очевидното. Към руската сфера на влияние на Балканите са Турция, Сърбия и Гърция. Днес Гърция е много сама. Сърбия е далече, съюз от нас няма да получи. И това се знае от хищника. Към нато са Албания, Румъния, Хърватско, Словения, България и Турция. Турция е в обтегнати отношения с нато и в близки с Русия, а днес предяви териториални претенции към Гърция. Реално турците са против нато, макар и формално в съюзен договор. Това не би се случило ако някой не е наясно какво ще се случи на тази среща? Още не се сещаш за руснаците, но някой има да връща ресто на гърците, защото се изгавриха с "капитала" и е много възможно турците да усвоят земите на юг от Родопите и то с руско и чуждо съгласие. Това е реалност, а не сън и се случи в Атина. Можеше да е в София. Сега малко история- ние сме съюзник с турците от Първата световна война. По време на кипърските събития, турците не получават усложнения от България, която е яла предателството на гърците и сърбите. Ако се сещаш гърците днес са много сами и изявлението на Ердоган е шокиращо пред обеднелите, сдухани и нагли вегани на Гърция. Днес гърците са поставени на колене, а утре българските комунисти, които избиха елита на армия, полиция, икономика и докараха цигани на тяхно място и няма да имат какво да противопоставят, защото светът е друг, а руснаците стоят на страната на турците.

Меч1ти и блянове на един соросоид прочетох. Съдържателен, но празен и безсмислен "анализ". Някак тук присъства Русия, която в момента не е фактор на Балканите. А отношенията й с Турция са чисто търговски и сметкаджийски. За всеки, който следи събитията в Сирия, ще знае, че руснаците по никакъв начин нямат доверие на Турция и ще ги следят внимателно, за да не кривят. А какво остава те да им споделят политиката на Балканите срещу православни държави. Това е пълен абсурд и елементарна западна русофобия. А че си съвършено неадекватен соросоид, с извинение, преди 1989г България, с руска подкрепа, имаше мощна армия и сравнително модерна. Тези, които ни накараха да я унищожим и да си нарежем ракетите СС 20, това бяха не комунисти или руснаци, а американци. Същите ни набутаха турския фактор, като блокираха един текст в Конституцията ни. Същите ни докараха и лансираха циганите и все още продължават с това. И да лъжеш за тези факти, случили се за период от 30 години, е обидно за нас, които сме българи и българофили. Ние не сме толкова тъпи, колкото се опитваш да ни минеш. Защо така всички емисари соросоидални, я дошли от САЩ, я от Израел, всичките сте някак твърде глупави. И най-интересното е, че сте глупави по един странен, но еднакъв начин. Сякаш една щампа ви е правила, или мозъците ли е форматирала. В БГ не сме така.

и за евреите какво остава

kirchevo

Германия.

Всички договори, включително и международните подлежат на преразглеждане. Това се отнася и за "договорите" на България в Ньой, както и другите подобни, където силните на деня "велики сили", нарушавайки всички международно приети норми и правила, наложиха със сила своите лични протекции и гнусни заповеди. Българска територия е Одринска Тракия. Българска територия е Бяло море и определена акватория. Българска територия е Македония. Български територии са Западните покрайнини, Северна Добруджа. Всички тези големи Български Територии бяха населени с българско население, което бе подложено на геноцид. Рано, или по-късно, тези международни договори, ужасяващи със цинизма и грубите нарушения на Международното Право ще бъдат преразгледани и исконните Български Територии ще бъдат върнати на МАЙКА БЪЛГАРИЯ.

Няма го населението бългорско и намалява. Даже оше земя ще загубим ако така я караме.

Смех, ей Брато, ние северозападнала България не можем да оправил, по Кърджалийско държавата не може и не желае да стигне, Тръгнал си да се заглеждаш в чужди територии!!!! Айде поспри че се напомпа като балон с хелийййййй....... Въж какво става в държавата ни, спи да гледаш в чужди канчета, та да не вземат и нашето!!!!!!!!!!!!!!!!!

Браво на византийците! Така се отстояват националните интереси. Това е разбрал и султан Ердоган, че не му се реди пасианса! Но дали поне малко нашите политици ще си извадят нужната поука?! Защото в Гърция няма други, освен гърци, знае се, нали? Няма и нито една джамия построена - нещо да кажете другари и господа???? Та да не се забрави, когато бъде построена новата джамия до НДК, да се покани султан Ердоган на откриването, та той да реже лентата. И да бъде по-висока от Александър Невски, нали така???? И знаете ли, колко хубаво ще стане, както вика Лилито Манекенката, която след Председателството ще бъде аут от политиката - окончателно!

тез джамии у нас да не ги правят с държавни пари?? Аз утре ако искам да си направя идол на пастафарианството някой ще може ли да ме спре? бутам едни пари на Софийски имоти и ще си го направя ако искам пред братската могила или МОЧА.

Стояне, за твърдата политика на Гърция относно мюсюлманите и малцинствата знаем добре и е похвална, но не е вярно, че няма джамии в Гърция. Отиди в Западна Тракия и виж! Района около Ксанти. Друг е въпросът, че мюсюлманите не си разиграват коня както им се иска и се съобразяват за всичко, за разлика от нашите.

аз съм чиста българка от Кържели,смятам че ердоган има право,. той защищава бедните си турски братя кадето са дескриминирани жестоко от гръците;. баба ми и дядо ми са биломорска тракия.. турците винаги са ни били приятели, много добри хорица.. на великден им давахми буйдисани яица а те на байряма баклава... В Кържели турците са много добри ама герп им забрани да говорят маичения си език... аз влезнах в дпс и там не уважават много.... изобщто харесвам туркия език, турката музика, на кючеците съм първа и хвърлям големи гюбеци.... турците ми викат как така играеш кючек като истинска кадъна си... а гърците идват в Кържели и ни гледат високомерно като господари...купуват от лидъла и била сичко на ниски цени на нас оставиха само трохите и кокалите, раз години отидох в гюморжина и се разбрах с хората само на турски. понеже не говоря руски и турски цяла биломорска тракия е турска в Кържели говоря сами на турски от уважание и всичките турци ме уважават. хайде сега спирам много писах

Българка? Дори от написаното се чува турския акцент.

А имаш ли големи и хубави цици?

От кържели си, викаш? Дее*а и неграмотните му хора....

Ти не си Българка, а трол, който цели да нагнети напрежение между българите християни и българите мюсюлмани! МОЛЯ ВСИЧКИ, КОИТО ЧЕТАТ КОМЕНТАРА НА "ЕДНА БЪЛГАРКА" ДА НЕ ОТГОВАРЯТ И ДА НЕ СЕ ВРЪЗВАТ НА НАПИСАНОТО!!! пишат създателите на фалшиви новини - не се ядосвайте заради такива!

Жената му говори колко добре се разбират българи и турци, а той- едно си баба знае, едно си бае...ха...ха...ха...Мурзилка, разпространяваща хибридни фейк новини ! Жалко путеноидче, по-добре върви при братята си в Екатерининбург , където болните от СПИН са 70% от населението, а жаждата и бебета си утоляват с препарат за миене на кенефи бояршник. ха...ха...ха...

каква ирония... турския и гръцкия президенти се джафкат за малцинство което нито е турско нито е гръцко. Помаците там научиха "майчин" език от децата си дето им преподават турски в училище.не е зле и боко да се замисли да пита ердоганя кат се видят що някой може да говори по турски ,а пък фолклорните им песни дето са на 200-300 и повече години са на български

Неоосманизма съчетан с радикална ислямизация на турското общество и политици, се очертават основната опасност за мира на Балканския полуостров.

и как точно го изтиска това умствено словосъчетание гръко? "нео-османизма" е само в празните ви глави - паранояци.

Урок по български: Когато имаме сложна дума, тире между двете съставни думички се поставя тогава, когато може да размениш местата на думите без да промениш значението на сложната думата. Я опитай да размениш местата на османизъм и нео !

От падането на Константинопол 29 май 1453 г. са минали още повече години.Дайте да преразгледаме правото на Турция да владее Константинопол.

заповядаите сашо. тука сме от 1453-a година. чакаме. никъде не ходиме и не сме се запътвали.

Не си знаеш историята, засрами се. Османлиите са дошли на Балканския полуостров много преди падането на Константинопол.

право на владеене придобито "на върха на копието" се преразглежда само по същият начин. Русия-Крим...

Аз не мога да разбера едно нещо - защо и гръцкия президент и нашия Бойко, постоянно казват, че Гърция и България са "за" Турция да стане член на ЕС?От кое име говорят?Със сигурност не от името на избирателите! Според мен ако се направи референдум и в двете държави, народите ще гласуват против присъеднияването на Турция в ЕС!

Доворът от ЛОЗАНА определя границата между България и Турция, макар България да не е страна по него. Докато Баце е събрал някакви недоразумения и тропат хорца хванати ръка за ръка, СУЛТАНА ОБЯСНЯВА, че този договор е мъртав и на него му принадлежи "ЕВРОРЕГИОН ТРАКИЯ" включващ земите на ИЗТОЧНА РУМЕЛИЯ. ЗАФОРМЯ СЕ ГОЛЯМ ЮРДЕК СЕКИШ СЪС ГЪРЦИТЕ, а с Боко ще има танц със саби от ХАДЖИТУРЯН. БАТКАТА ЩЕ ГО ИГРАЕ САМ С ЦАРЯ СИ. От наша страна няма да има желаещи да участват в това представление

Доколкото знам турците претендират за няколко острова, които не са им дадени, а на България е дадено три километра дълго и един километър широко пристанище Дедеагач, при което Стамболийски се разсърдил и не го взел.

А защо ердоган не си вземе племето и да отидат там откъдето са дошли! Що дирят в Европа!

българите са дошли от още по далеко!

и близо 700 години по-рано ;)

и ти си дошъл от там глупако ... 681-а година говори ли ти нещо? къде са били преди това "булга" (племена в покраинините на централна азия - Aлтаиски краи - конекрадци) племената?

Де си бе Бокоооо? Западна тракия коментират. Там живечт помаци и имат учебници по помашки език, което си е чист български. Бокоооооо - бегай да оправяш южния фланг да не кипне там. Мамка му й мечка - де го чука Боко на запад, де се пука на юг.

Този ислямистки изрод с хазарски произход е най-голямата заплаха за мира на Балканите!

Много точно!

Феса иска да превърне мюслитата в Гърция като 5та колона на тюркието. Така както стана с БГ. Инак хич го не е еня за тея хора...търси само да ги използва. Ако се интересуваше, щеше да погледне източна турция, където милиони башибузуци живеят в землянки, изнасилват кучета и животни и си пребиват дъщерите с камъни ако са преценели че са погледнали некой момък малко по така.

ти си, бааах ти и изкуфелия посран фашист - садист. няма оправия за тебе хеи ?!? и медицината не може да те излекува вече! чи ба - чи ба псе.

sonibvc@gmail.com

Не се обиждай..ти може да си от западната част на тюркието а там не е така. Но в източната е точно така.