Хванаха млада шофьорка на коктейл от наркотици

Криминалисти в Габрово заловиха 23-годишна жена, седнала зад волана на лек автомобил "Мерцедес" след употреба на коктейл от наркотици.

Обратно в новината

Коментари - Хванаха млада шофьорка на коктейл от наркотици | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Масово тийнейджъри и дори понякога студенти са така. Ако Държавата насърчава младите да имат деца положението би било друго. Семеен човек с деца не мисли за глупости (нормално е така). Ама не. Цигани да се множат, че са прости и гласуват за прости. А цигани колко хванаха пияни и дрогирани? О извинете, това е дискриминация. Масови проверки на 18-20 годишни ще намали до минимум процента на дрогирани шофьори, НО няма да оправи хората. Тези деца са ни бъдещето. Трябва да се насърчават да имат семейство и деца. България да остане за българите, а не да смятат в същия този сайт след колко години ще сме наравно с турци и цигани.

Е, те тия, надрусаните дупета, не са проблем. Проблем са хората с кръвно и диабет, на тях трябва да им се забрани да шофират.

На тиа им треба едно яко друсане, докато свлечат задници като немски овчарки....

Аре, бе, наборе, пикото цъка.

у Белене да чукат камъчки докато вагините им кабардисат и секи час бой бой

За шофьорите ясно - да си носят последиците. Аз питам кво правим с тези в парламента? Едно тестче за наркотици ако им се направи и психотест колко ще го издържат? Един пиян/надрусан шофьор може да отнеме няколко човешки живота, а тези в парламента затриват милиони и тях никой не ги контролира. Може да се друсат и в тоалетните на парламента. Волен се разхождаше нашмъркан с палка и пистолет в парламента. И какво?

Секс скандал е. Да подават бързо жалба в комисията по дискриминация. На куките им се дощяло, те отказали и бързо са им нахвърляли компромати, да им покажат, че не е полезно да отказват на закона. Аха!

Мирише то, мирише, ама другаде мирише. Да речем, че е било така както казваш - една, по-малка част от хората, изобщо нямаше да се поддадат на такава манипулация, по-голяма част може би щяха да се поддадат, но след това стой та гледай какъв шум щеше се вдигне - медии, адвокати, социални мрежи щяха да пламнат много повече от това, което се изнася сега по случая! 89-та година мина отдавна и хората, за добро или за зло, не са онези наплашени душички, които трепереха пред Народната милиция! А това сега си е чиста проба Жана-Бергендорфщина.

Та тия са си чисти убийци! Искам само едно нещо. САНКЦИЯТА ЗА ТАКОВА НАРУШЕНИЕ В БЪЛГАРИЯ ДА СТАНЕ КАТО ТАЗИ В ГЕРМАНИЯ!! Проста работа. Процентът на пияните и дрогираните зад волана ще стане пренебрежимо малък. Толкова ли е сложно да се сети човек и да го направи. Тия от сградата с "жълтите павета" защо не го направят? Ама то, затворите в България били претъпкани. И тогава какво?Потенциалните убийци с по 10 присъди, като този от Приморско да са на свобода! Докато убият някого! Затвори трябва да се строят, а не църкви и параклиси! С молби към господа няма да стане!

Ако кръвната захар и кръвното са и в нормите,какъв е проблема?!?

съм на такова мнение: да не се забранява нищо, защото повече се злоупотребява със забранените неща! Който иска да пие, пуши и да се дрогира - но само в къщи и да да не извършва престъпление под въздействието на тези вещества! Ако те храват в такова състояние - 10 години затвор! И то с тежка физическа работа! Ше има ли оше такива смелчаци, а?

начи, ако ти дигнат кръвното ти взимат книжката, но ако си пиян и дрогиран, те чакат да изтрезнееш.

Сега в колите на КАТ да поставят и апарати за измерване на кръвно налягане и захар и катаджиите да проверяват на място.Който не е в нормите....баста.

ДА СИ КАРАТЕ ДРОГИРАНИ ! НАВОЛЯ ! ТОГАВА СКАПАНИТЕ НЕДРОГИРАНИ ДА ВИ СТРЕЛЯМЕ НА МЯСТО , БЕЗ ПОЛИЦИЯ, ЗА ДА НЕ ВИ Е УНИЗИТЕЛНА ПРОВЕРКАТА, А ??

ПРАКТИКА ДА СЕ КАРА ДРОГИРАН, А ? ПОНЕЖЕ НЯМА НАКАЗАНИЯ, НЕГЛИЖИРАНЕТО НА ЗАКОНА Е ТОТАЛНО !!! ЛОШОТО Е ,ЧЕ СЕ НЕГЛИЖИРА И ЖИВОТА !!!

И сега какво? Поправката на "икономиста" ще ги оневини, нали?! Те не знаели, че шофират в такова състояние, както той не знаел, че му е изтекла книжката!

Абе защо мацки на по 18 и 23 години посягат към подобни боклуци? Толкова ли не могат да си докарат силни усещания по традиционния начин!?

Няма достатъчно цигани.

Дали не им е втръснало от традиционния начин? Как мислиш? 18 и 23 вече не са тийнейджърски години. Вече са им нужни по силни усещания от "традиционните".

А какво ще стане, ако - както настояват западняците - се легализира пушенето на коноп? А?

Същото като с пиенето на алкохол

И като за първите 10 месеца на 2017 г. са хванати общо 2559, може ли да уточните каква сума по тях е платена като глоби и колко книжки са отнети? Да не питам колко дела са образувани за притежание на наркотици, защото ...

Трябваше да и премерят кръвното и захарта.

то при тия дупки по пътищата всички караме друсани...

според мен е трябвало полицаите да направят на мадамите и по един анален тест за да проверят какво точно са яли хихихиих

трябва да ти направят..гледам мераклия си!

ВНИМАНИЕ - УБИЕЦ НА ПЪТЯ.

Книжката и не е изтекла, не пияна, не е болна...стига заяждане с жената.... това ми мирише напрао на секс тормоз от куките!

Да, правилно. И няма високо кръвно, нито диабет. какво искат от добрата женица?

Мани я, она си знае що й сакат.

Имам диабет тип 2 и карам кола, елате ме хванете, задръжте ме за 72 часа, после ме осъдете и ми отрежете главата публично на стадиона. А за наркоманите шофьори, на всеки хванат по 100лв. бонус, те са едни прекрасни хора, а диабетиците отявлени убийци.

И хипертониците също като диабетиците, а и нацията бърже ще подобри здравния си статус

В УСА като те видят че си малко смахнат или емигрант ченгетата ти подхвърлят дрога и си осигуряват по една звездичка отгоре и по 100$ по-висока заплата. Голяма работа че ще потъркаш нара една седмица. Ако и тука е такава системата, нищо чудно да действат по подобен начин.

си смахнат едва ли ще имаш книжка!

Ако ги бяха изследвали по обстойно,със сигурност щяха и да разберат с каква ,,течност" са погълнали този ,,коктейл"... За тлкова наркотик в добавка ,,Мерджана" ...поне половин дамаджана...

Е, и... Ако не днес, утре ще ги пуснат и по живо, по здраво, все едно, че нищо не е станало... С нашите смешни закони и корумпирани съдии, прокурори и прочие сволоч, тук е рай за престъпниците...

няма ли сега някой да предложи да легализираме канабиса, щото той бил помагал при Алцхаймер?

И след колко години съдът ще и наложи само парична санкция?!

Luna0102

Жената сигурно е веганка и си е направила един фреш с прясна трева.

Ако акцията се провеждаше в 21ч. вечерта вместо в 16 следобед, щяха да хванат много повече от две напушени кифли.

като няма с кой да се друса, ще се надруса.

Не е ли дал тестът и положителна проба за 7 вида бял сос?

Да не дава Господ! 80% от матрияла са дебили...

Нищо, че са дрогирани, важното е, че нямат диабет и кръвно! Е те това е положението!

от това с кръвното и диабета по-голяма глупост едва ли са измисляли... За пореден път се уверявам, че няма такава ебана държава...

Имам по-високо от приетото за нормално кръвно налягане. Очаквам след година лекарите от КАТ да ми отнемат шофъорската книжка и да ме хвърлят на копърките. Дали няма да е по-добре мен и другите страдалци хипертоници и диабетици направо да ни изтребят? По-хуманно ще е. И най-после НЗОК да излезе на плюс.