Конгресът на САЩ отказа да гласува импийчмънт на Тръмп

Камарата на представителите на Конгреса на САЩ отказа да обяви импийчмънт /отстраняване/ на президента Доналд Тръмп.

Обратно в новината

Коментари - Конгресът на САЩ отказа да гласува импийчмънт на Тръмп | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

..." че въпросът за способността на Тръмп да управлява тази страна е закономерен".

ИЗВЕДНЪЖ ,К...Ц,КАТО ПОЧНЕШ ОТ СЕМЕЙСТВО КЛИНТАНОВИ ,ОБАМОВИ СОРОС И ЦИОНИСТИТЕ ПОКРАЙ НЕГО ,ТА СТИГНЕШ ЧАК ДО НАШИТЕ УТРЕПКИ ,ВСИЧКИ БЯХА СЪСИПАНИ

ционистите,задоволени от вчерашния жест на тръмпака ,днес го помилваха като добро кученце .честита нова марионетка,драги демократи и обикн. американци !

Случаено призна Иерусалим? Не вервам!

Путин има в САЩ рейтинг за Октомври 37%. Тръмп 26%, а Хилъри 12 % Въпросът е : Кой е президентът на САЩ ?

Рекет,пардон -импийчмънт му е майката.......И Йерусалим печели.

ама как, ве? нали уж Тръмп беше руски агент и беше назначен за ПОТУС лично от врага Путин, с реклами по фейсбук за 50 000 долара?

Ето вижте се, бе либерастията! Дотука бяхте! Следващите избори пак са за Тръмп, а по-следващите ги печели Пенс!!

Изрекетираха Тръмп да признае Йерусалим и с това да почне нова война. Той се съгласи и снеха импийчмънта. Същото беше и с Бил Клинтън, който не искаше да напада Югославия/Сърбия. Изрекетираха го с импийчмънт за Моника и ... готово, войната почна.

зет му и дъщеря му са ортодоксални евреи внуците му едва ли е трябвало много убеждаване.... айде четете малко повече преди да започнете с фантазиите

Ама внучетата му не са признати за евреи, защото за евреин се признава само този който е роден от еврейка.

Тръмп се утвърждава все повече като президент на САЩ. Води супер сложна вътрешнопартийна борба в Републ. партия. Води истинска битка с демократите и техните медии. Но след победата над Хилъри Клинтън той има силата и самочуствието да представя САЩ пред света и да да бъде лидер на американците.

Не, драги коментаторе. Този факт потвърждава само че евреите управляват Америка и други части от света. Както в филма- едно джудже държава седи на врата на Голиата Америка. Когато маската на Голиата пада се вижда, че Голиата е умствено недоразвит.

тръмпненаш ?????????????

Отлична игра на сенсей Доналд. Най-забавното е зверския когнитивен дисонанс в който хвърля критиците си. Сега как да му кажат че е тъпо оранжаво какаду без да се влеят в отбора на разлютените от действията му руслямци?

тоя е назначен от Путин бе калъф!

Е, поне господин тръмп, с последното си "изпълнение", неоспоримо доказа, че именно неговата държава САЩ е основният създател и двигател на конфликти в света, тенк ю, мистър Президент.....