Борисов: Да убедим Брюксел, че не носим проблеми

Трябва да убедим Европа и Брюксел, че Балканите не носят проблеми, а просперитет, посочи премиерът Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Да убедим Брюксел, че не носим проблеми | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не съм съгласен, Боконест, аз викам да осведомим и осветлим Брюксел за всичките проблеми, които замиташ под килима така неумело, а ?! Въпросът е реторичен ахахахах !

Симитлията иска индулгенция за бандитското си минало и настояще--и май ще му го дадат евроидиотите!?:))))))))

По голям проблем от самия тебе за региона едва ли има защото обслужваш чужди интереси а не както се пъчиш ..Това ще го разберът тепърва тия дето не са ти сърбали попарата като нас десетилетие ама търпение като нашето едва ли ще намериш при тях..

Среща на тарторите на Балканския наркотрафик.

''.... а просперитет'' хе-хе-хе-хе. Нали шофьорка сте хванали на букет наркотици бе?

Тези пухкави юмручета и тези леко стиснати зъбки, за кого са наточени - за Брюксел или за нас...?!

Браво Борисов!Обединениято на Балканите и просперитетът им може да се осъществи единствено и само в Европа!руските фашисти се стремят към разединението и нова ескалация и кръвопролитие на Балканите и за това тровят атмосферата и саботират обединението!Хубаво е,че България подкрепя интегрирането на Македония,Албания и Косово в ЕС!троловете путлераси само потвърждават със пропагандирането на русофашистка пропаганда,че Борисов е прав!

Ех, де да беше прав! Ма той е наведен, а в такова положение...нали знайш....

проблема.

СЕ КОАЛИРАМЕ С КОСОВО! ПРЕДПОЛАГАМ,ЧЕ И НА НАРКОДИЛЪРИТЕ СЪЩО!!!

ги беше убедил, че е готов за Шенген..ама му намериха едно КПП и така и не можа да го боядиса..... То не става само да ги убеждаваш, че всичко е ОК. Тях убеждаваш - себе си лъжеш!

Борисов като беше в Струмица дали забеляза, че в това малко градче има огромен многоетажен паркинг в центъра. А в Гърция- в Солун например, почти под всеки голям блок има подземен гараж на етажи.Кога най- после в София ще се смята за инфраструктура да се построят такива гаражи- паркинги във всеки квартал, а не да се застрояват и градинките с молове и офис-бизнес центрове. Егати бизнеса в България, та толкова бизнес- центрове!. Досега поискал ли е някой избирател от народния представител за квартала да се изградят многоетажни паркинги. Къде е г-жа Фандъкова да поиска това, че да се отбременят малко улиците от паркирани коли? заспал народ- нищо не иска, за нищо не настоява, а се чуди защо му е криво. Да се чуди!

Ако искаш и настояваш, те обявяват за комунист. Трябва да стискаш зъби и като те ударят, да дадеш другата буза.

Всеки европеец- с просперитета на средностатистически българин! Честито!

На нас самият той ни е проблемът.

Ей малко му беше, че нас ни оправи а сега и на Балканите ще им реже лентата... Ма откога още трябваше да го пратим да поеме ЕС, да видят и другите европейци що е то радост.

Да се обединим на Балканите и да им скъсаме ританките на третия пол в Брюксел!

Че ми убедиш у я.Крадци и лъжци долни.

и ние познаваме един досущ такъв

И сега какво стана а?Танциуващият със сабии,ще се връщат ли имотите на Цар Крадьо,или не?

А кога Брюксел ще ни убеди нас, че не носи проблеми? Шмъркел напълни ЕС с милиони шалвари, и после тръгна на нас да ни ги пробутва? Защо ЕС участва в държавния преврат в Украйна, защо дремеше по време на цветните революции в Бл.Изток? Като и гаргите в Брюксел знаеха, че мигрантите ще ни вземат на юруш?

ЕДИНСТВЕНИЯ МЪЖ "ПО ДУША" НА ТАЯ СРЕЩА Е СРЪБКИНЯТА - ЛЕЗБИЙКАТА АНА БЪРНАБИЧ ;))

не решава проблемите, а "убеждава" глупаците, а те са преобладаващ вид , че всичко е ок.... затова и постоянно пропадаме.

АМИ УБЕЖДАВАЙ ГО! ТИ ПОЛУЧАВАШ ПАРИ ОТ ТАМ , НЕ НИЕ!

Браво, колега! Супер го каза! Наистина, ние не сме и не можем да бъдем ортаци с бацето! Да се оправя сам, тва да не е като да бие дузпи, докато улучи.....хо хо хо.....

ЗАПАДНА ЕВРОПА , ЕС И АМЕРИКА СА ОБРЕЧЕНИ БЕЗ ИЗТОЧНО ЕБРОПЕЙСКИТЕ КОЛОНИИ :)) .. ЗАЩО ? .. АМИ В МОМЕНТА РАБОТЯ ПО ЕДИН ПРОЕКТ ... И ИСКАМ ДА ГО РЕАЛИЗИРАМ В МЕТАЛ :)) ... НА ИЗТОЧНОТО КРАЙБРЕЖИЕ МИ ИСКАТ 69000 ДОЛАРА , НА ЗАПАДНОТО 79000 ДОЛАРА , А КИТАЙЦИТЕ С ДОСТАВКАТА 39000 ДОЛАРА ... ОТДЕЛНО ЧЕ БАШ-МАЙСТОРИТЕ КРАВАРИ ИСКАТ ПО 80 ДОЛАРА / ЧАС ТРУД :)) ... И ВИЕ ПРОСТИТЕ ГЯУРИ ГИ ХРАНИТЕ ТИЯ ГЕНЕТИЧНИ ОТРЕПКИ ????

Колкото пъти ми мина погледа през това заглавие, все го чета "Борисов: Да убием Брюксел..." :) А иначе трябва да убедим някого, че ръководената от ОПГ държава, корумпираната съдебна система, рекетьорската организация НАП и тоталното бездействие на всички държавни институции в БГ не са проблем ли? Ми хуу! Убеди ги бе, Боце! Успех!

Баце, покрай твойта помощ да си делите с еврочиновниците парите от фондовете няма нужда да ги убеждаваме че България е супер и за теб и за тях. Въпросът е ние нормалните хора как да живеем. Айде после да го мислим вашия имидж. Никой не ви е карал насила да сте мутри, ддс-ари и да преточвате еврофондовете през КОЙ а до нас да стигат огризки.

просперитет на източните балкани: вицът на деня скапахте ни от бедност бе, я се скрийте всичките 70 г. вече ни тормозите с вашта алчност и некадърност нахалници такива

Вижте, колеги, поетът ни е описал като хора, които силно любят и мразят. Какво мразите силно е очевадно. Бих бил доволен, обаче, да представите едно-две неща, които силно обичате и цените. Някак небалансирано изглежда плюенето по всяка възможна тема.

Ценим радостта от живота,която за съжаление, тази мутра осакати с диктаторският си подход.Само определени и приближени се радват на живота хора без ценностна система. Трябва да си разбойник за да живееш добре,защото всичко е избирателно.За тебе може за мен не!

дядo_star

Да се възприемаш като жертва е гаранция, че ще бъдеш, това научих на Мелмак.

Няма да е лошо на Балканите първо вие управниците да убедите собствените си народи, че не сте проблем за тях, а особено тук в България. Защото за тая страна ти и шайката ти, не сте само досаден проблем, а обществен враг номер 1. Заедно с останалите червени, сини, тъмнозелени и всякакви крадци, калинки и прочее сган. А Брюксел, както явно не осъзнаваш, не можеш да го убедиш в нищо, което там отдавна са решили, че им е изгодно или не. Претеглили са те отдавна, подхвърлят ти милостиня като на мръсно, окъсано цигане, която и милостиня все още те държи на власт, както и дебилния ПР. И ад те приемат тук-там, това нищо не значи и никого не интересува, но спрат ли или намалеят ли парите, които сега въпреки твоите безогледни кражби, все пак се процеждат и до други хора, ония с брадвите, огладнели, ще напукат и твоята празна тиква.

само въшки.

МУТРЬО САМО В МОСКВА НЕ СМЕЕ ДА СЕ ПОКАЖЕ ЩОТО ТАМ ГО РАЗБРАХА КВА Е ЛЕКА ЖЕНКА - ПОКРАЙ АФЕРАТА С ТУРСКАТА ГАЗ ОТ ГЯУРСКИЯ ПОТОК :)):))

За какъв се имаш бе какви Балкани какви 5 лева . Заплати не са вдигани от години и по точно от когато ГЕРБ е на власт . За какви Балкани говориш та тук е такава мизерия ,че не може да се опише . Що не взимате заплати колкот обикновенните хора и тогава да видим какава песен ще запеете .

Да ги убедим да те вземат та да ги оправиш и тях,а ние да живнем.

Боко се изживява като втори Георги Димитров, ще прави втора Югославия (Балканска Федерация). Това му нареждат от Комунистическия Интернационал (сега Световна Банка и Сороски агентури)

Някой да те е спирал , Боко ! Убеждавай ги !

Илиян трудно е , но Цецко той ,ще оправи нещата много е убедителен.

Ние не носим проблем. НИЕ сме проблема! Справка 1300 г. ни история.

БЪЛГАРЕ , ДА РАЗТВОРИМ БУЗИТЕ И ДА ГО ПОЕМЕМ НА ФАШИСТИТЕ ОТ БРЮКСЕЛ :))

вИШ СИ НАСРАНИЯ....Г, ЕЛЕТРОННОТО СИ ПРАВИТЕЛСТВО И ФЛАШКИТЕ С ДАННИ ОТ КАТ, КОИТО РАЗНАСЯТ ДО ОБЩИНИТЕ.....ЗА 2 МЛД. И НАГОРЕ ..............ЕВАЛА КРАДЦИ

Да убедим Брюксел че парите които досега са ни дали са един вид обезщетение за членството ни в ЕС. Никой не ни е питал дали искаме да се набутаме с жестоки финансови задължения и един ден като ни изгонят или напуснем да не им дължим никакви пари.

Аз мисля, че Боко отдавна е убедил Брюксел и Вашингтон, че не им носи проблеми - каквото му кажат, това изпълнява безпрекословно. А ако става дума за българите/и по-точно за една част от населението в България/, то не само носи, но и тепърва ще носи и пренесе в западна Европа много проблеми..

залагат/ако залагат/....на човек който оправи България....така ще оправи и тях. Елате ни вижте!

Така е, Тикво! Г.зоблизачите носят НАСЛАДИ, а не проблеми...

Най-хубавите са ни 80те %, образовани, възпитани и с прекрасни чипове, материал. Чудни чепове за зеле!

Като дойдат Тия с брадвите от Ботевград , всички ще се убедят че няма проблеми !

да ги убедим, че не носим проблеми, а ние тук си знаем - грабят магазин , с бухалки нахлуват в училище..... ама да ги убедим, че иначе ще врътнат кранчето и няма да има как да купувате цели общини - последната купена май е Хитрино чувам. Някакви скандали, масово напускане на ДПС. Нямаш ли пари, нямаш нищо. Кой си ти, че ще решаваш без пари бе? Последните 2 изречения са цитат на бай Тошо. И той така баламосваше Брежнев. Урока е добре научен.

Бойко, и какво като ги убедим? Това няма да подобри нищо в държавата, няма да увеличи пенсията на майка ми. Няма да се намали корупцията и престъпността и т.н. да не изброявам. Не е ли по-добре да се опитаме да си оправим държавата а не да лъжем хората че всичко е супер в държавата. И не се заблуждавай че ще останеш в историята като най-великия български политик. Давай го по-скромно.

Пич, имаш работа със световне шампион по гьонсуратлък и лъготене, който си мени мнението по няколко пъти на ден. Лъготенето и извратливостта са амплоато на Тиквата, смисълът на живота му безграничен и безкраен алъш-вериш. Тиквата без това не може да живее, ето защо така здраво се е вкопчил във властта, откъдето може да го откачим само с мощни народни ритници.

Днед тикви са тези Наричащи Бойко тиква това което казва е умно и най правилно и ако някой не го осъзнава той самия е тиква

няма тикви, имаше, сега станаха дебили. По-модерно звучи. Стига с тея бай Ганювски истории. Да ги убедим за да не ни спрат кранчето, че ще ни се разбягат членовете, както хитринския кмет и колегите му се разбягаха от ДПС кога им свършиха парите. Е това ти казва Борисов. Ако не си го разбрал си е твой проблем как ще се наречеш. Кражбите не бива да спират - те са днешния идеал на страната.

Вътрешната политика в страната е кражби и геноцид и сплашване и лъгане и.... следва външната политика - тя е продължение на вътрешната. Демек замазване на далаверите, че да не секне еврокелипира. Да ги убедим, да дават, да изпращат, да финансират.....за да крадем. Умно е признавам. Да лъжеш дълго време много хора си има цена. Герб ще си я платите, цялата. Нама да можете да я лепнете на патриотите, както стана с реставрягите.

Браво Баце - къртиш... Цървените маймуни газ пикаят...

1. Да покажем, че България си е решила проблемите. 2. Проблемите в Западните Балкани ги знаят всички и решаването им и ще отнеме десетки години. 3. Румъния не е на Балканския полуостров. 4. В качеството си на какъв г-н Премиерът се забърква в чужди проблеми, като се има предвид че репутацията на България в тези държави е съмнителна

Прав сте, но Румъния ТРЯБВА да се смята за част от Балканския полуостров!!!

така наречената тиква е напълно зависима от ес сащ.не смее да гъкне,защото веднага ще му изкарат насра.ните гащи.