Младежи загинаха, мъж е ранен при удар в дърво

18-годишно момче и 19-годишно момиче са загинали на място при тежка катастрофа край Ловеч, съобщиха пред Дир.бг от Областната дирекция на МВР в града.

Обратно в новината

Коментари - Младежи загинаха, мъж е ранен при удар в дърво | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тъжна картинка! Лошото е, че процесът не спира. Ден през ден ни съобщават, че има загинали млади хора, точно по този начин. И винаги говорим за едно и също. СКОРОСТТА! Всички беди идват от нея. Явно е, че става дума за самочувствие без никакъв опит. В такива случаи умният човек е изключително внимателен, поне по две причини. Първо заради липсата на опит и второ защото има и други хора в колата. Да де, ама това е за умният човек! А какво да правим с такива, които са завършили основно образование с 3 и които едва ли могат да четат и пишат? Или за такива, които никой никога не е възпитавал?А да не говорим,че поголовно се кара без книжка. И едните и другите попадат в групата за 80% на професор Иво Христов. Те могат да бъдат възпитани само по метода на "голямата тояга". Какво значи това? Ще кажа, макар че рискувам да стана досаден. ЗАКОНА ЗА ДВИЖЕНИЕ ПО ПЪТИЩАТА В БЪЛГАРИЯ И СЪОТВЕТНО САНКЦИИТЕ ПРЕДВИДЕНИ В НЕГО ДА Е СЪЩИЯТ, КАТО ТОЗИ В ГЕРМАНИЯ! Някой ще каже, че санкциите са съобразени с доходите. Добре, съгласих се! Но човешкият живот е много по важен. Тая касапница по пътищата трябва да спре. Аз не виждам друг начин! Ако някой знае, нека го каже.

по пътя Ловеч Баховица полицаи вардят само на Трифон зарезан.... 100% са били без колани....

Няма нищо за чудене и разследване! Просто пак са карали като луди

В никакъв случай не искам да оправдавам дървото, но шофьорът все пак е бил длъжен да го заобиколи.

По скоро заглавието трябваше да е "Дърво е ранено при удар от два дебила".

Двама чепа за зеле по малко,дано третият да оживее.Веждито точно и на място го каза израза за чеповете,и Професора за дебилите,но защо някой се сърдят за това?

Сърдят се, защото се усещат като дебили - аз не се сърдя, че Иво Хистов казва истината.

Не оправдавам невнимателните или арогантните шофьори, но дърветата нямат място край пътя. Това е отживелица от времето на файтоните.

В процес на селекция са дървета, с развит инстинкт за самосъхранение, които скачат в страни. От разработката са заинтерисовани и ски курортите.

И аз това казвам! Тиа дарвета трябва да ги махнат от патищата! Триябва да се мисли интелегентно!

Така е. Дървета до дървета са се метнали на кола и бръмкат ли бръмкат...

Като махнат дървото следващия път ще удари вместо дърво някоя друга кола или човек. Единствената управия за дебила е катафалката!

Да се състави акт на ореха за препречване пътя на автомобила!!

Някой има ли статистика колко човека са починали при челен удар в необезопасени крайпътни дървета, билбордове, стълбове и прави ли някой нещо по въпроса. НЕ!!! Ама пък дай да вдигнем глобите, може да спрат да ги уцелват. Тъпи управници и цоцащи НПО-та!!!

Я се скрий. Докато не видя дърво да изскача изневиделица само на пътя няма как да ме убедиш, тези тъпаци не са виновни за смъртта си.

Дърветата ли са виновни, че тези самоубийци карат със 180км/ч и налитат върху тях. Не, не са виновни дърветата, виновен е калпавия ген, който напоследък се предава на новородените. Аз също съм шофьор и виждам какво става покрай мен. НЕ СА ВИНОВНИ ДЪРВЕТАТА, ВИНОВНИ СА ДИВАЦИТЕ, КОИТО ОСТАНАХА ДА ЖИВЕЯТ В ТАЗИ ДЪРЖАВА.....

Напротиф! Ако няма дарвета по патищата ште е много побезопастно да се кара и ако излезеш от патя няма да са бласнеш в дарво!

Не посягайте на свободата на личността! Всеки има право да решава дали му е по добре да живее или умрял ще му е по гот. Само дето, ако е решил да пътува за по щастливия свят, трябва да е добре овързан към седалката и със сияещи светлини, да поздравява цесаря.

Ореха е хубаво дърво, дано да е добре.

Освен това е защитен вид, така че се полага обезщетение за увреждането, което са му нанесли дебилите.

Здравейте,аз съм с ниско кръвно.Значи при мен поне от диабет няма опасност !

че осемдесетте процента намаляват

Да, ще бъде истинска трагедия ако загина Аз. Аз съм около 4-5 процента от оставащите двадесет.

толкова ли си дебел бе

...По неизвестни към момента причини водачът е изгубил контрол върху автомобила... Напротив, причината е известна - нарича се ИДИОТИЯ.

Или умора. 5:40 си плаче за сън. Не че едното изключва другото.

"така че най-вероятно причината за катастрофата е несъобразена скорост. " Да поясня за гражданЯта, които не са излизали от панелките: "Съобразена скорост" на междуселски път се равнява на 10-30км/ч. С над 30 рискът да изхвърчите от някоя "вълничка" или да се обърнете от дупка е към 90%.

На няколко километра от мястото на тази катастрофа преди две-три години на мокър път станаха две ПТП само за няколко минути. Загина млада шофьорка поради несъобръзена скорост, а за самокатастрофиралата патрулка беше виновна неравност на пътното платно

Така е като карат хора с диабет и високо кръвно.Да се забрани и на тези с подагра,че като им се надуят краката,няма да могат да настъпват педалите. Явно пияните и дрогираните не са в рисковата категория!

Толкова млади, а получили удар ...

"От полицията в Ловеч уточниха, че към момента не могат да кажат кой от тримата е бил зад волана" Е кък бе няма да разберете кой е зад волана, а знаете имената им и личните данни - да не са изхвърчали и тримата през прозореца?

Да не мислиш, че са били с колан? Събирали са ги в близката околност.

Пак невинни са загинали.

и най-вече родителите са виновни. Те кво си мислят, че децата им са по-добри и от Шумахер! В омразният САЩ младите шофьори шофират година САМО С ВЪЗРАСТЕН ПРИДРУЖИТЕЛ-ШОФЬОР. иНАЧЕ ТИ ВЗИМАТ И КНИЖКАТА И КОВАТА - ТАМ НЯМА ЛАБАВО.

Това не е вярно аз имам книжка от usa. Понеже там няма инструктори както тука, а родителите им ги учат да карат. И по тази причина могат да карат кола без да имат книжка просто трябва някой придружител да има с по голям шофжорски стаж. Но там скороста са спазва понеже на всякъде има полиция.

Орехът как е?

нисто ново *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Добре де, Баховица реално не е село, а почти квартал на Ловеч. Не би трябвало да има такава селяния и там. Ясно е, че цялата вина е на родителите. Лесно е да кажа, че са си получили наказанието. Ама започва да ми писва! Докога, бе дебили, ще се раждате и ще се множите. Да, соцът беше тъп измислен строй. Да, управляваха ни тъпи селяндури комунисти. Ама нямаше толкова тъп народ тогава, бе! Защо сега, като имаме пълната свобода да избираме как да живеем, ние избираме да умрем по най-тъпия начин!

Лошият комунизъм, насила те правеше умен. А свободният капитализъм, с кеф ти е предоставил всички условия да си останеш тъп.

лавешкото ЦСКА носи проклятие по пътищата в областта,пътищата трябва да се наръсят със свинска кръв за да отмине тая тегоба

...от Парламента мъдруват да отнемат шофьорски книжки на хипертоници (80% от населението!) и диабетици. Не виждат ли статистиката "умниците"? Колко катастрофи са станали от хипертонична или диабетична криза и колко са причинените от разни пичлигари с мощни возила? Главните виновници са младите шофьори и кифлите, които са нагли, безпардонни и арогантни на пътя. Друг е въпросът какъв е контролът при издаването на свидетелства за правоуправление. И как циганите, които 99% нямат 8 клас, се снабдяват с книжки?

Само млади между 20г и40г са безмозъчните карачи.

Я е имало дупка , дето са се опитали да избегнат ... я нещо друго. Каквото и да е обаче в България винаги проблема е " НЕСЪОБРАЗЕНА СКОРОСТ" Не,че това не е най-честата причина, но на нас ВИНАГИ ни се съобщава , че това е причината ...

А какво може да е друго освен да е карал ,като муха без глава,ами 150км/ч на завой излиташ това е безмозъчни изроди са това .

На няколко километра от мястото на тази катастрофа преди две-три години на мокър път загина млада шофьорка поради несъобръзена скорост, а само минути по-късно за самокатастрофирала патрулка беше виновна неравност на пътното платно

На пътя Плевен - Ловеч, в ловешката му част дупки НЯМА. Не съм минавал по няколкото километра от самото село Баховица до споменатия път, но предполагам, че и там всичко е наред с асфалта заради завода на "Литекс" . Така че в случая съм съгласен, че на 99% са се убили заради безумна скорост. 1 % оставям за скитащо куче/котка или нещо от сорта, ама и куче да е имало, с 90 км/ч нямаше да са такива последствията

Причината е ,че 80% от матрияла са дебили..

Да е жив и здрав ореха... Дообрулиха го ! От него има повече ПОЛЗА...прави сянка през жегите,ДАВА ПЛОД и най-важното...успешно се справя с естественият подбор ! В 04,30 призори,тия надали са бързали за РАБОТА! По вероятно са се връщали от ,,друга работа"! А иначе ,,поздрави" на тия дето обучават,дават книжките,тия дето КОНТРОЛИРАТ на родителите дето НЕКОНТРОЛИРАТ къде се скитат ,,децата" им в малките часове с колите ,които пребързано са им купили ! Добре е ,че са спрели тъпотията си в ореха,а не в колата на ...НЕВИННИ ХОРА в насрещното ! И да ме ругаете и слагате минуси....ТОВА Е. ИСТИНАТА. !

Да спрем ИМБЕЦИЛИТЕ по пътищата: RoadmadnessBulgaria! Граждански контрол!

Причината за катастрофата най-вероятно е висока скорост. Причината за смърта обаче е 20 годишната кошница която се вижда на снимката.

че орехът е защитено дърво?

Само дето не е орех

провинцията е заспала дълбок сън

Нека да спи, притеснява ме състоянието на дървото, пострадало ли е?

Нека спи, оти събудили се, че хукне към София!

Една предизвестена смърт. Ако виждате, че човекът не е подготвен, ще му дадете ли да кара трактор, камион, самолет, кран ? Ще му дадете ли да работи с тежка пробивна машина, с пистолет за коване, с абрихт ? След като очевидно ще нарани и себе си, и други и ще съсипе машината ? Ще му искате курсове, квалификация, категория, чиракуване поне 1 месец с наставник, стаж, защитни средства, инструктаж преди работа, всеки ден, мед. прегледи, тежки изпити, квалификационни изпити за категория през няколко години и т.н. И при колите - формални курсове (че и без тях), без книжки, без преглед, без подготовка на машината и газ до дупка в гъсталака от други такива джигити. И право да вози други хора !? Цели седем души има право да вози, с ван, веднага след като "вземе" книжката ! И защо тогава се учудваме, че има толкова загинали ?

ОТ КРЪЧМА !!! ДРУГОТО Е СТАНДАРТНО - СПЕСТЯВАМ ЕПИТЕТИТЕ ОТ УЧТИВОСТ :-))

Съдейки по некролозите на дървото, орехът вече е пратил на оня свят поне двама, преди тези ...

ставането рано е вредно!

Четете бре полицейски шапки! Четете! Вибте кои се избиват и не налагайте полицейщина и рестрикции върху всички или като вчера хората с диабет и кръвно. Аман от тъпаци в тоя шибан ГЕРБ, бе!

Нормалното пътно поведение на селските реднеци е "кат има жинъ ф кулата тя е двестя коня"! Понякога не оцеляват, естествен подбор му се вика

А вчера искаха да забраняват на диабетици и хипертоници да шофират!!!

Може след аутопсията да се установи, че управлявалият автомобила е бил диабетик с високо кръвно!

суха, суха, колко да е суха... за Black ice чували ли сте?

На сухо и без мъгла блек айс ама другия път, дейба и олигофрените ви дейба. За каране като малоумник чувал ли си?

Селяндури в кола, рано сутрин, сигурно и махмурлии, и вижте какъв мъж съм и бух в ореха! Не само циганите ами и селяндурите трябва да се интегрират!

Ежедневната кървава сводка за поредната кървава"жътва". Млади хора..... Най-вероятно е виновен "огромният"орех край пътя. Все пак е относително по-добре орех,отколкото насрещно движещ се автомобил. Жалко за младежите.

Важното е да отнемем книжките на Хипертуниците, тези заплашени от Инфаркт и тези дето не ходят редовно на лекър Май така беше

Хипертунингите са нерегламентирана промяна в конструкцията на автомобила и подлежат на спиране от движение.