И Австралия узакони еднополовите бракове

Парламентът на Австралия одобри закона за легализиране на еднополовите бракове.

Обратно в новината

Коментари - И Австралия узакони еднополовите бракове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Очевидно модерния свят се спуска стремглаво по пързалката на моралната деградация. И краят ще бъде съкрушителен. Нищо, че медиите са узурпирани от либерастията. Това няма да помогне.Хомосексуалността е болест и разпростира раковите метастази, но това ще доведе до смъртта на носителите им.

на светец!Такива като теб които сочат с пръст и поучават другите са всъщност истински деградиралите лицемери и демагози! Кой знае и ти как въздишаш по ,,супермен,,-а с виск

Странна логика понеже аз съм пропаднал всички са като мен и няма читави.

Край, писна ми заминавам за Австралия.

Господи Боже, давай мъдрост и страхопочитание към Теб Господарю на целия свят на нашите управници , за да бъде съсипано това дело на сатана и никога да не бъде допуснато в нашата страна - България и в нашия народ - българският!

Да живей демокрациятаааа!!!

Гейовете се оказаха най-консервативната част на обществото с най-голяма вярност към партньора , почит и желание за брак, при всички други бракът е в отстъпление и половината от тях живеят без брак , а другите в брак , но постоянна изневяра. Как ни изненадват годините.

АВСТРАЛИЯ Е МНОГО ДАЛЕЧ,ВСИЧКИ ГЕЙОВЕ СЕ ИЗНАСЯТ НАТАМ,А НИЕ ТУКА СИ ОТДЪХВАМЕ!!! ТИЯ НИ НАПРАВИХА УСЛУГА!

Под претекст, че се борят за равноправие, гейовете налагат своето надмощие. Работил съм с тях в държавната администрация и мога да потвърдя, че са горделиви, мнителни и отмъстителни. Обожават интригите, което доказва, че не са плячката, а хищниците на системата. Другото нещо, което прави впечатление е че гейовете са в горните ешалони на администрацията. Помогат си взаимно при издигането в йерархията и после налагат свои, неформални правила, с които контролират администрацията и се саморазправят с противниците си.

Откъде накъде "гей". В българския език съществителните нарицателни имена имат род. Затова българската дума за хомосексулен мъж е педераст, а за жена - лесбийка. Аман от криворазбрана коректност. Също като с циганите. Искали да им казват роми, че било по-малко мангалско.

Кога ли ще узаконят еднополовите "бракове" в Иран и в Саудитска Арабия...

В Иран работата е узаконена чрез смяна на пола. Искаш да бъдеш с мъже: отиваш на пластичен хирург и си правиш операция за клъцване на разни работи, дооформяне на други и пиене на хапчета за хормонална промяна. В Саудитска Арабия не знам как е, но съдейки по техните събратя по религия от Афганистан и Пакистан, ще да са намерили вратичка чрез малтретиране на малки момчета. Което е 100 пъти по-гадно от това да си открит гей.

пълна деградация, духовна и морална.Даже и гордостта им-материланата е фалшива полустина и полуискуствена. Това са остъците от т.н.запад .Впрочем то май нищо не остана.