България и Сърбия подписват за роуминга след 2 дни

До 2 дни предстои подписване на Меморандум между България и Сърбия за намаляване на тарифите за роуминг, стана ясно от срещата на премиерите Борисов и Бърнабич.

Обратно в новината

Коментари - България и Сърбия подписват за роуминга след 2 дни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Точно за роуминга със сърбите се бях затъжил,че пенсията ми свършва 8 дни преди новата!

После да не стане: Аз подписвам, те не ме ебават.

Аз не видях въпросът със Западните покранини и последния обезпокоителен случай по задържането на български лекари там, даже да е обсъждан. ДОКОГА ще се води подобна, беззъба и лишена от контрааргументи политика? Подкрепата за едно или друго е хубаво нещо, но не може да бъде даром и особено за сметка на национални интереси! Възмутително!

Сърбия може да разчита на нашата подкрепа единствено след връщането на Западните покрайнини. Както преди години подкрепата от Италия за членството ни в ЕС се обвързваше с затварянето на Кремиковци защото подбивали цените им на черните метали.

kirchevo

Жеков на колко ракии си ?

Изведнъж премиер и главен прокурор си чупят краката да разговарят със Сърбия. Пък и подкрепа от нас...в замяната на главата на Цецо Василев - на или не на раменете му... Явно доста ги е страх!

на снимката не виждам кмета на Симитли....

Ко казваш? Бръчко на р.Сава - важно за България??? Абе, алланкоолу, знаеш ли къде е р.Сава и къде е България? На 450 км на запад от Калотина... Та, какво е огромното значение на този шлюз там? Да не би онзи мушморок, бившият на КТБ, да е решил там да направи пристанище за Софето? Ами, да, с милиардите, които ги няма в банката, може да се изгради канал до там...

Бай Суджук да отиде да се пазари за тарифите за роуминг, вместо да натисне оная лезбийка за терора на който са подложени българите в Западните покрайнини и за гаврата с лекарите в Босилеград!!!

kirchevo

Жеков на колко ракии си ?

kirchevo

То поне же тук всичко е наред ти за терора в западните покрайнини(които не са Българска територия)си се загрижил.Прости хора ей, прости.

Като не е наред нещо тук що ще Суджука в Сърбия ?? от там ли ще го оправи, а ???? И кой да се погрижи за правата на българите в чужбина, Гърция ли ??? Западните покрайнини може да не са в границите на България в момента, но след ВСВ те са били дадени на СР Югославия, а както знаем такава държава отдавна няма. Така че няма и основание те да бъдат в рамките на Сърбия!!!!

Икономическата полза от реализацията на проектите за модернизацията на шлюзовете на "Железни врата" и на пристанището в Бръчко на р. Сава ще бъде от огромно значение не само за двете страни, но и за гражданите и бизнеса в цяла Европа. Може някой да обясни каква е моята полза от това? Обявяват някакви неща дето хората имат 0 полза от тях само да кажат, че са свършили някаква работа и то кой сърбите!

О па я да видим кво имаме за НЕженствената Ана.Ана Барнабич дъщеря на хърватски полоковник от югослужбите и Югославското ВКРот ЕВРЕЙски произход .На еврейски иврит БАРНАБ-БАР-УЛЕСНЕН гладък без препятствия НАБ-на иврит ДОХОД РЕКОЛТА Плодоносен .БЪРНАБИЧ школована от ЦРУ в Университета Нортуд-САЩ Хъл- Англия .Работила за Континентал Уйнд Сербия САЩ-инвестирали 300 МИЛИОНА в ВЕЙпарк .Шефка на NALED-Nat.Aliance Local Economic Development. NALED-еврейска дума на иврит значи ПОРАЖДАНЕ създаване .Бърнабич действа по стандартна схема наСАЩ както въвБългария .Влиятелна личност с еврейски корен държаща асоциация и ВЕЙ ЗЕЛЕНИтехнологи и Фондация Цветелина (Цицелия) Бориславова БАКБ .Цветелина също като Ана е дъщеря на полоковник отПГУ ДС произход еврейн -сефарид от Одрин баба Цицелия(на иврит Сенчеста Прикрита) Цветелина оглавява Българска Асоциация за ЗеленаЕнергия и ВЕИ технологи

Е с евреин начело, нищо добро не ги чака сърбите...Най-вероятно не са я избрали те, а са фалшифицирани изборите...

Бате, май бързо забрави какво се случи на скоро в западните покрайнини, а? Не си министър-председател на България, а на ВСИЧКИ БЪЛГАРИ!!!

що меморандуми висят на пироня....

Някой разбра ли нещо от публикуването ? Заглавието е за роуминга, но после се говори само за газопреносни мрежи, магистрала, електрификация на жп, шлюзове на "Железни врата"Много активен ПР последните два дни.

за Хъбчето нищо не пие...онова боциевото хъбче...дъл не е щот пак и шънтираха?

Браво! Аз и сега имам 2200МБ в роуминг в ЕС и само 500МГ в БГ!?! Тези нагли измамници от Теленор така са си направили и трите най-евтини плана с 4 пъти по-малко интернет в БГ, сякаш аз живия не в БГ, а в чужбина! И после плащай за допълнителни пакети с мегабайти за БГ.

Ми смени си плана бре! Качи с 2-3 лв и ще имаш доста доста повече, ама се скрънзаш и седиш на 10-15лв нали? И само знаеш да плачеш...

Не е проблема за 2-3 лева, а за това защо ти дават нещо, което е сигурно че няма да ползваш??? Това му се вика гениална заблуждаваща реклама! И не би трябвалода е допустимо.

Две краварски подлоги - едното обратно, другото тиква!

Тиквона и жената мъж! Сигурно след официалната среща й е врътнал една свирка в кабинета!

Борисов, та те са напред в "евроинтеграцията". Тази с която разговаряш е лесбийка, както и любимата ти фрау Меркал.

Тиква, не те ли е страх, че сега ще стане ясно как братята сърби с пет пъти по-малко пари правят пет пъти повече работи! Или ти разчиташ на слугинските медии и как никой няма да разбере истината, както се случва почти винаги в България. Мутра, къде са двата милиарда, които откраднахте от Здравната каса със Симеон Дянков, по време на първото тиквено правителство???

Ти си мисляш, че са ти братя, ама те си мислят за теб че си татарин... ;-) Крайно време е със сърбите малко по-стегнати отношения.

Дали са братя или не, това не променя мащабите на кражбите на калинките и дебилите на ГРОБ! А словосъчетанието "братята сърби" го употребявам съвсем схематично!

Ти смяташ ли се за татарин? Татарите имат претенциите да са наричани "булгари" и се смятат за наследници на Волжка България. Та, поискай от държавните институции да пишат в учебниците Истинската българска история, а не тази която са написали някакви евреи. Какви са били българските владетели, князе или ханове.

Това нещо на снимката до ББ прилича на Меркел.

И двамат ходят с охрана ! Защо ли ?! сигурно заради народната либофф !!!

2ма ПИДАЛИ в двора на ЧИЧО САМ.

И като се замисли човек, че тези си ги избират хората за да ги управляват се запитва - свършиха ли аджаба нормалните хора???

Ами може пък ти да не си нормален/нормална, това не е ли възможност?

И освен "рейнбоу прайд", какво друго могат да направят пИдал и лезбийка?... :::))) Ей заради такива "третополови" се ликвидират Балканските християнски държави...!!! Дааа...!!!

Борисов - строителят на съвременна България. Да е жив и здрав, за да пребъде България!!

пазете Курнелия от Бърнабич!