Разбиха с брадви и обраха магазин на верига за техника

Крадци потрошиха с брадви една от витрините на магазин на голяма верига за бяла, черна и офис техника в Ботевград и го обраха.

Обратно в новината

Коментари - Разбиха с брадви и обраха магазин на верига за техника | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гастролираща група или... застрахователна измама.

Тези изроди не са родени в социализма. И след 100 години все това ще говорите . Безплодна омраза , бедна духовност и глупост.

Нека не роним сълзи по социалзима, изключително много "кусури" е имал, в тази си форма, в която е приложен, какво са щели да направят Маркс и Енгелс на практика- не се знае, сигурно щяха да си редактират идеите малко. Ключът е в демокрацията, но в комбинация със социлните услуги на държавата(това казва практиката), a най-важнaта съставка са качествените хора, население :). Продажно и мутреснко е управлението на Благоевград, ето и поредните резултати. Че и кметът им е продажен боклук, ако не ме лъже паметта.

Идва времето когато ще започнем да ревем за социализма!

Вярно е колега.Ето ние бая хора сме се събрали и си спомняме и ревем. Та думата ми е как може повече да се съберем и да отидем при байТошо ,щото той социализма няма да се върне при нас и пак да го изживеем.

тъпчо, социализма създаде тези изроди, но понеже сега няма свободни пари на пазара, та, затова стават тия работи, пък и народа е гладен, мафията нема кинти и групировките се активиризираха отново!

А онези, които взривяхава банкомати намериха ли ги вече ? Или са се скрили в пещерата на 40-те разбойника ? Да викаме ли Али Баба на помощ ? За един прЕАтел питам.

...вече туй ме дразни,всички кражби са напразни! Щом има банани, нека дружно да възклинем:Гришо,Гришо...

Гладно око,грозно гледа.Постигнахте си целта и затова не мрънкайте.Като знаете какво ни е качеството на населението,защо си правите експерименти.Ето до къде водят те.Не само магазини а и домове и хора страдат.

Тия с брадвите скоро и ма жълтите павета пред парламента или пред НДК !

Добро управление е , когато сееш масов геноцид и бедност в провинцията, а ти отговарятсамо с епизодични грабежи в столицата. Значи нас ни управляват добре да знаете. Друг народ при тази мизерия и котрупция и кражби и геноцид досега ...... суджуци от мутри щеше да си е направил. Вие какво помислихте бе? Суджуци за мутри нали, за благодарност за доброто управление.

някой у тоя форум се беше изцепил нещо като - ГЕРБ-ЕВРОНАДЕЖДА - де го да го видя, у потрошения магазин ли е или у нападнатото с бухалки от маскирани училища. Ама скъсах се да го търся, даже мислех, че може да се върти някъде около еврочленството и стабилността, ама и там го няма. Та ако го видите, теглете му една от мен сочна....

и сега ще ги хванат ли мангалите...

По добре в зандана, щото там и дядо Коледа ще дойде и е топличко, отколкото на вън гладен, жаден и мръзнеш. Да изкараме зимата там, а лятото сами ще се оправим

Много си сигурен, че са мангали. Това не изглежда мангалска работа.

Е, нормално Ботевград е голям град, а и през нощта трафикът е ужасен, необходими са поне 20 минути за да се стигне до магазина откъдето и да тръгнеш, таман да си направиш огледа на спокойствие, а не да ти се пречкат тези дето още изнасят кашоните със стока.

Това са постни новини. Разбили и ограбили магазин, някъде някой заклан, нахлуване на скинари в училище..... по-добре пишете за Техноимпекс.

Цацаров каза, че проверки все пак е имало и.... нищо.

абе ,,кои,, са ,,дървосекачите,, в страната ни...??? ,,танцът,, с ,,брадви,,...!!!

Охранителна фирма + полиция, и..? Какво направиха, и как човек да си защити имуществото?

Ботевград е един умиращ град. Там останаха или престъпници или тъмнозелени, пенсионери и алкохолици...Който не ми вярва да се разходи за 1 ден до там и да види за какво става въпрос. Всички нормални отдавна са се изнесли...

Целият северозапад умира. Защо стана така ? Каква я мислехме, когато правихме революция, каква стана ... Ще можем ли пак да вдигнем страната на крака ? Кога ще започнем, най-сетне ?

Никога! Критичната маса активни хора се изнесе навън. По-нататък..... слушай Вежди и Иво Христов.

Уважаеми журналисти. Крайно време е да започнете да правите разлика между обир и кражба. Ако се поинтересувате, ще разбете, че тези думи НЕ СА СИНОНИМИ.

В продавалник, изгодни таблети и телефони, соф.област? Т'ва ли да търсим?

Не е от соф.област, от лондонското сити са.Да ве я и мюхлюзите.

Абе хора, на жената офиса два пъти го обират с жива охрана вътре :) даже единия път влизали два пъти, не появаравли, че има само 200 лв....

Слаба държава и от тук следват такива поразии. Къде е полицията? Къде е законът? Министър председателят тръгнал да прави международна пилитика ,а президента да се вози на френски изстрбител.

ТОЧНО КАТО ПО ФИЛМИТЕ ОТ САЩ ХАХАХА И УЖ НАЛИ ЖИВЕЕМ ПО-ДОБРЕ БЕ ГРОБАРИ МИРИЗЛИВИ ГРУПАТА БИЛА ОТ ГАСТРОЛЬОРИ МВР СА ГРУПА ОТ ЦИГУЛАРИ И ФЛЕЙТИСТИ

"...Охранителната система се е задействала, но докато пристигнат..." Комай няма случай в БГ при задействана "охранителна техника" да са хванати крадците!

Аман от охранителни фирми. Суетя се с документацията в офиса, вече час след като сме затворили. Някакси съм натиснал паник бутона монтиран на бюрото. Единият служител от инкасото се върна да ми остави заявени пликове - и неговият ден беше приключил. Бърборим си общи приказки и служебния звъни. Викам си, който и да е, работният ден приключи и си редя документация. Минаха сигурно десетина минути, тъкмо инкасиращия рече да тръгва и гледаме някакъв силует се суети нещо през матираното стъкло отвън. Умълчаваме се, споглеждаме се и се подсмихваме. Даже човека си прави майтап, че който и да е - закъснял е, в офиса вече няма пари. Въпросния мина от другата страна на сградата, нещо пристъпва там, въртя се...По едно време вече реши, че ще се появи през вратата. Подава се от там една леко смутена физиономия и мълчаливо ни оглежда. Писнало ми е от такива неориентирани без елементарно възпитание. Поне да поздравят, но явно им харесва да се гледаме тъпо продължително време, като мишки в хамбар. Свеждам глава и се правя, че тази тъпня не ми е интересна и си доподреждам документацията. "Колегата" сконфузи нещо и реши да си бие камшика и той. Оня само отстъпи и стои на прага. Мълчи! Тъмно е, виждам, че е в черно, но не виждам ясно. - Кажете - питам го - Нещо ви тормози, ама като си мълчим няма да стане по-лесно. - Абееее, това...- почва нашия - Вие тука работите, нали? Щотооооо...абе задейства се алармата. Колежката звъняла, ама пък вие що така не вдигате?! - Ахааа- развеселявам се - Вие ли сте ми звъняли преди ДЕСЕТ МИНУТИ? Ами честито, приятел. Офисът е обран, аз съм мъртъв, а крадците седнаха ей тук пред вратата, преброиха колко са отмъкнали и си тръгнаха. Вече са извън града. - Не бе, щото да не стане някоя грешка... Всичката ни такава. От А до Я!

ТАЗИ НАША ДЪРЖАВА ТОТАЛНО СЕ ДЕСИНТЕГРИРА ОТ УПРАВЛЯВАЩИ НЕКАДЪРНИЦИ И КРАДЦИ!!!

Обръкале са горъта с елхите, и са секли направо подаръците.

Най-доброто нещо измислено срещу престъпността са системните профилактики, а най-доброто нещо за редовната профилактика са въоръжените наказателните отряди съставени от мотивирани доброволци. Всичко останало е ала бала.

какво грозно изопачаване на събитието, мургавелите си ходят с брадви за самозащита и като минавали покрай магазина решили да понапазаруват но било затворено, какво да направят да чакат до следващия ден ли? :))

Трябва да се носи отговорност за такива расистки постове - "потрошили" били витрината, намеква се, че са направили грабеж и т.н. Такива приказки БХК няма да допусне, ще възрази най-остро и ще заплаши със съда в Страсбург !

"Набрали" са си малко техника за Коледа!

Пореден епизод от сериала: Пеевски-Техномаркет.

Възможно е. Техномаркет е на практика фалирал. Прасчо не е плащал наем за земята и сградите откакто купи веригата,има заведени десетки дела в местни съдилища. Най-вероятно като фалира официално ще завлече доставчиците, та е добре за тях да спрат доставките навреме. Няма как прасето да не пипне нещо и то да не се превърне в прах. накрая.

Смях. Никой вече не бръсне държавата и полицията за слива. Бацето вътрешните работи не го интерисуват. Заложил е на Мекел и Ердоган.

И що не споменавате, че е Техномаркет, след като на снимката ясно си личи?

Наложително е да се приеме закон за защита на частната собственост и да се разреши използването на оръжие при самозащита.При това неработещо МВР и Съдебна система,поне дайте правосъдието в ръцете на потърпевщите .Това вече е ежидневие,а заловени и осъдени няма.Каква "демокрация"е това? Най уродливата.

Защото идваш в къщи да си искаш парите и аз те гръмвам. После казвам, че съм те взел за крадец...

stan_posta@

Ако "гръмнете" човека, без да е крадец си е най-престъпно убийство. И е невъзможно да докажете обратното, хеле пък само с "казване". А ако наистина ви нападне през нощта, в жилището ви, проникнал с взлом - имате право, защитавайте се. Но не "гърмете" просто така хората, на следователите не им минават, че нещо сте били казали. Като се наложи да го кажете 100-на пъти и на 101-я ще си признаете, че не е било точно така ... Иначе, за уважаващите закона и правата на другите хора - законът е на тяхна страна: Чл. 12. (1) Не е общественоопасно деянието, което е извършено при неизбежна отбрана - за да се защитят от непосредствено противоправно нападение държавни или обществени интереси, личността или правата на отбраняващия се или на другиго чрез причиняване вреди на нападателя в рамките на необходимите предели. (2) Превишаване пределите на неизбежната отбрана има, когато защитата явно не съответствува на характера и опасността на нападението. (3) (Изм. - ДВ, бр. 62 от 1997 г., изм. - ДВ, бр. 75 от 2006 г., в сила от 13.10.2006 г.) Няма превишаване пределите на неизбежната отбрана, ако нападението е извършено чрез проникване с насилие или с взлом в жилище.

Ритате отворена врата. Има си десетки закони от десетки години, които защитават собствеността на гражданите и обществената собственост. Има механизъм на неизбежната отбрана, прилага се. В случая не е имало човек вътре, кой да се отбранява, че и с оръжие ? Ако вас ви нападнат с оръжие - имате право да се отбранявате, право е на гражданина. Прочетете малко, преди да пишете. Да, знам, че чукча е писател, а не читате, но за вас ще бъде изключително интересно и полезно !

Дали? Ако ме нападнат с нож, мога ли да извадя пистолета и да го гръмна или да си търся и аз нож?

Коледа иде!

Нормално...идват празници и ... това е най-лесния начин да си направиш подарък....живееш на гърба на другите,плащат ти тока,водата социалните помощи...но не ти дават техника...циганин да си в България....ДА,ОБАЧЕ АЗ КАТО РАБОТЕЩА БЪЛГАРКА НЕ ИСКАМ ДА РАБОТЯ ЗА ТЕЗИ ГНУСНИ ТВАРИ...ПОЛИТИЦИТЕ КАТО ГИ ТОЛЕРИРАТ,ДА СИ ГИ ИЗДЪРЖАТ !!!

В никакъв случай не може да са били роми. Най-вероятно са били шведи или норвежци

Див простак и най-скъпото бронирано стъкло не може да спре. Лошото е че някои са свикнали на лесното да крадат, защото в България няма съдебна система, има статистическа полиция и не можеш да застреляш крадеца на собствения ти имот.

Абе, можеш, но после трябва да го ровиш. Без свидетели.

В града и околностите има много цигани. Но те са цигани и имат право да лъжат и крадат.

ако полицията е в час със съвремието, тия устройства са практически неизползваеми

От МВР:"кражбите намаляват,тази кражба е нищожна,прекратяваме следствието поради липса на извършител"Не ни търсете.Стъкмистиката е веруюто ни. Боколандия,кой инвеститор ще дойде тука? По лошо не е било никога.

Ето затова е НАЛОЖИТЕЛНО въоръжена охрана С ПРАВО ДА СТРЕЛЯ и така ще се "прочиства " и обществото, а и крадците първо ще се замислят и после ще се решават НА СИГУРНА СМЪРТ!!!

Брадва = ром

Тиквата и ГРОБ гарантират спокойствието и реда!

АМИ , НЕКА ДА ГИ ТЪРСЯТ !!! НИЩО ЧЕ ЩЕ СЕ ОКАЖЕ, ЧЕ КРАДЦИТЕ СА СТАРИ ПОЗНАЙНИЦИ НА ПОЛИЦИЯТА :-))) НЕКА ДА НЕ ПРЕКЪСВАМЕ СТАТИСТИКАТА :-))

тая държава се превърна в някакъв научнофантастичен филм от 80 те...

Инсценировка. Полицията съставя протокол и всичко откраднато отива в разход. След това телефоните и лаптопите се пласират на черно. Печалбите нарастват двойно, данъците отиват на нула. Еуементарно Уотсън.

Браво на храбрите охранители. Да се събудиш и отреагираш някакси в 3 през ноща е равносилно на истински подвиг. Юнаци.

Охранителите надали са били въоръжени ... а със сисгурност 7-8 циганина с брадви и теб биха респектирали като си пенсионер и невъоръжен и стискаш само една палчица която може да ти я сложат навсякъде . Сапун ... сапун му е майката :)

А защо пенсионери и защо само с палка? Един приятел пита, аз отговорите си ги знам.