Тръмп: Решението за Ерусалим е просрочвано твърде дълго

Американският президент Доналд Тръмп заяви, че решението относно признаване на Ерусалим за израелска столица е „просрочвано твърде дълго“.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп: Решението за Ерусалим е просрочвано твърде дълго | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Тръмп: Решението за Ерусалим е просрочвано твърде дълго". Толкова ли е тъп за да не разбере, че има причина да е отлагано. И същия този е главнокомандващ на армията на САЩ. Като луд с картечница.

Досещам се към кой може да се обърнат палестинците за помощ но .....

Радев???

Ни позна, не е между......

Дъщерята на ТРЪМП Иванка се омъжва 2007 за белоруския евреин Джерад КУШНЕР.За да го направи Иванка приема ЮДАИЗМА и става ЮДЕЙКА така церемонията е по стар еврейски хазаро-хасидски традиции.КУШНЕР също като ТРЪМП има бизнес със ИМОТИ. семейството на КУШНЕР са силно религиозни евреи подържат финансово Еврейско у-ще и Еврейска Духовна Академия в Ню Джърси.Семейство КУШНЕР са кръга на НАЙ-влиятелния и богат ХАБАД в света хабад Любатовичи които си партнират с РОТШИЛД .ТРЪМП е продължител на волята на хабада оръжие нещо като триножника на Шива и Нептун.На иврит КУШ-ИЗБУТВАМ с усилие НЕР-Работно място Работна позиция

Не е кой знае колко утешително,но лудницата не е само у нас, а е повсеместна.

ко ти пречи, нали продаваме по някое и друго РПГ покрай милиардните доставки от Русия за Близкия Изток???

Браво Тръмп!!!!

до 631 година израел е бил християнски. там арабите нямат място. до тогава джамии не е имало в йерусалим. и рано или късно ще бъдат съборени. както и исляма ще бъде унищожен.

ми то най-големата джамия е у Московията. Не виждам що еврейте да събарят тяхната ????

AbuTalib

Опастност има, ако още и още се проточва решението за преместване на седалището на ООН в Йерусалим. нищо, че го няма Кивота, но там ще му бъде мястото някой ден и Египет няма какво повече да иска от това.

да очакваме сега нова война в Бл.изток - срещу Израел?!?

Нова почва за зараждането на ИДИЛ

че то ИДИЛ се бие с Хамас бе??? ХАМАС- смъртния враг на Израел :)

ПРОБЛЕМА НА ЕВРЕИТЕ Е ЧЕ ОСТАНАЛИЯ СВЯТ СЕ РАЗМНОЖАВА ПО-БЪРЗО ОТ ТЯХ :)) ... СКОРО ЩЕ СТАНАТ ЕКЗОТИКА КАТО МУТРИСТАНЦИТЕ И САМО В ЗООПАРКА ЩЕ МОГАТ ДА ГИ ВИДЯТ КИТАЙСКИТЕ И АФРИКАНСКИТЕ ДЕЦА :):))

колко скоро? след 5 години или след 10 години? Или след 5 минути?

И 100 ГОДИНИ ДА МИНАТ ПАК СА НИЩО ВРЕМЕ ... ОБАЧЕ НЕ ИМ ДАВАМ ТОЛКОВА - ОТ МНОГО КРЪВОСМЕШЕНИЕ ВЕЧЕ СА ГЕНЕТИЧЕН ОТПАДЪК :))

ами сега??? Освен Путин да прати Кадиров да брани джамията Ал Акса ???

Какъв Тръмп......... за поредна година,забравихме за Петко Кирков Каракирков - Капитан Петко Войвода. Плюскайте , нагъвате шарани...

Никулден е, какъв Петко? Петковден е на 14 октомври

На днешната дата е роден бе колега ........

Решението е да НЯМА РЕШЕНИЕ....Тоест всички приемаха статуквото на открит град......и център и СВЕТИНЯ на три религии....МИР,глупако,МИР!!!!!!!Побъркаха светът с американските си мечти..

Е, разбирам ги- както ние си искаме Македония, така те си искат Йерусалим, а пък руснаците-Крим и т.н. В крайна сметка, няма друга държава, на която столицата й да се споменава не къде да е, а в Библията и то толкова пъти.Въпросът е, да няма кръвопролития, да се разберят с палестинците.

На тоя принцип да си поискаме всички стари земи, дето сме правили държави, включая и споменатия Крим?! А и източниците, свидетелстващи за това са къде къде по-достоверни исторически от вас споменатия.

По-свят източник от Библията няма.

от къде на къде мюсюлманите ще казват коя да е столицата на израел. до кога християните ще се съобразяват с мюсюлманите?

А от де накъде цял свят ще се съобразява с долните чифути?!

до 631 година израел е бил християнски. там арабите нямат място. до тогава джамии не е имало в йерусалим. и рано или късно ще бъдат съборени. както и исляма ще бъде унищожен.

С други думи- войната започва. Тъй като некадърният Тръмп желае да бъде запомнен с нещо в историята, та се сети за решение от 1995. Май перуката скоро ще му падне.

мдаа мислех че Антихриста е мит и то с перука

ЦЕНЯ ВИСОКО АМЕРИКАНСКИЯТ ПРЕЗИДЕНТ, НО НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ, ЧЕ ЩЕ ИМА СМЕЛОСТА ДА ИЗВЪРШИ ТОЗИ ИСТОРИЧЕСКИ АКТ. АКО ВСЕ ПАК НАПРАВИ ТОВА, ЗНАЧИ НЕ НАПРАЗНО Е ИЗБРАЛ ЗЕТ СИ ЕВРЕИН ЗА СЪВЕТНИК. УТРЕ Е СКОРО,ЩЕ ДОЖИВЕЕМ ДО ТОГАВА-

Смени тревата, сбъркан соросоиден трол и чифутска подлога!

Другаре последно Тръмп наш или не наш, да знам какво да пиша.

ако си чуфут, е ваш.

Че от къде на къде краварят Тръмп ще обявява столица на друга държава?Това да не означава,че Израел негласно е колония на краварника!То винаги е било ясно,че Израел се управлява от Америка,но сега краварят явно парадира с това и не се съобразява с никой!Ами това е нормалното нагло поведение на американският режим,а и Израел отдавна са свикнали,че са марионетка на САЩ!

това доказва че измислената еврейска държава се командва от ционистите в кравария,затова в близкия изток никога няма да има мир докато това проклето племе има място на земята