Македония напредва към преговори за присъединяване към ЕС

Напредъкът на Бившата югославска република Македония от последните месеци е забележителен, заяви Юнкер на пресконференция с македонския премиер Зоран Заев.

Обратно в новината

Коментари - Македония напредва към преговори за присъединяване към ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

заев-следващия купен предател,като нашичкият!!

Защо ви е тая Европа? Аз искам да излизаме.

Какво по-добро доказателство че Заев е пълен предател, щом тоя висш идиот го харесва! Македония е част от плана на Сорос за заливане на Европа с мигранти, от където трябва да минават! Затова Сорос пръсна толкова пари там!

Това е много добра идея. И това е път за отваряне на границата. Един прием на Македония ни дава по- големи икономически възможности. На нас ни трябват още три моста на Дунава и прием на сърбите в ЕС. С още 20% икономика ще тръгнем по- добре, но си трябват технологии и износ на продукция.

Тоя нахален и алкохолизиран тип - Юнкер, който заедно с лудата канцлерка загробва Европа, кога най-после ще се разкара? Мястото му е последователно в съда и в затвора.

Заев се прави на ударен за ратификация на договора. Не виждам промяна в Мк по отношение на БГ освен в изхвърлянията на Тиквата. Да не би да сме прекарани от поредното македонистче ? Каза, че в Белград се чувствувал като у дома си.

Нека,нека влезат в капана. Тепърва ще берат ядове. Желая им го от сърце.

Мозъкът ти е в капан. Съветско-руски.

Почнат ли да те хвалят еврогеЮвете, аман ти е работата.

Няма никакво значение, че Заев е ляв политик, щом се е надупил, ще го хвалим и легитимираме.

"Ляв" "десен", "комунист" "демократ", това са залъгалки за баламите, за 80-те%. Лява и дясна ръка са те на едни и същи глобални престъпници. Меркел ли е дясната, или Плевню, комсомолците. Може би, Сталинка!? Или Поптодорова - вицепрезидент на мозъчният тръст на НАТО. Или Бокова, на ЮНЕСКО... Ма като има прости като галоши, що не.