#MeToo стана личност на годината на списание ”Тайм”

Движението срещу сексуалния тормоз #MeToo стана личност на годината на списание "Тайм".

Обратно в новината

Коментари - #MeToo стана личност на годината на списание ”Тайм” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Га ва и6аxа и плащаха ни ривахти, сега ни едното ни другото и що ривети?

Чесито на Митю!

Плевлю има ли го в класацията?Знаем за зловещите руски тираджии!

Казвах ви аз, че в гей-парадите е истината. Да сте чули някой гей да се оплаква от тормоз, а? Да живеят евроантлантическите ценности!!!

Милиони хора вече споделиха, че са били жертви на сексуален тормоз и изнасилване от страна на високопоставени хора в бизнес средите, развлекателната индустрия, медийте и спорта. .....Как пък ЕДИН не се оплака на време? Как пък един не разбра, че ще го насилват за да избегне и се обади в полицията, щото после вече го било срам. Как пък един полсе не раздуха скандал? Дали не го е приемал всеки един, като даване на подкуп? Дали даващият подкуп не е отговорен защото е давал нещо срещу облаги? МИЛИОНИ? Те са повече от борците срещу фашисма, ятаците, партизаните и борците срещу бай Тодор и жертвите на социалистическия режим и жертвите на демократичните промени взети заедно и остава малко място за бъдещи жертви

А кой ги започна тези разкрития и кой ги направи възможни - Тръмп! Тепърва ще излизат още много! Тръмп ще им докара акъла!

Всичките пострадали фемини бяха станали известни благодарение именно на насилниците си. Намери ли се една, която да върна парите, изгодните договори и почестите си? Няма и да видим. Наистина е грозно да издигаш по този начин жени, но и другото си е чиста акция за превземане на бизнеса на такива нерези. Те само прецакваха всеки талант, който не им легне и никой не ги бараше за нищо.

кво е туй "медий" ....муахаххахххххххххх,а ние на мануел кусури намирахме....буахахахахх :))

ЗАПАДнали наркомани.

Таз годи Мето догодина Хасан.

движението е личност?!? Дее*а и сбъркан свят..... само трета световна може да помогне да се зачисти простотията , но пак не е сигурно!

То е ясно, че според вас е трябвало да бъде тов. Путин и сега и докато е жив, ама тая година не е. :)))

Съд за кифлите отишли на кастинг знаещи, че ДАВАНЕТО е предимство!! Съд за спечелилите роли с ДАВАНЕ. Съд за тези , които са взели парите от ролите, а сега след десет и повече години се оплакват!!! С други думи, га яде кифтетата не рива!!!

сексуален или друг , тормозът е нещо наказуемо..но тези неша за холивуд са смех..кой им вярва.. И наистина вече ми омръзнаха тези кампании, права на гейовете, стещу" сексуалния тормоз", насилието срещу жени е тн..

Някой може ли да ми обясни какво означва "сексуален тормоз" в случаите, когато става дума за пълнолетни, физически зрели индивиди и не става дума за изнасилване ..

ВЛАСТ...И американска мечта --да наебеш всички....Пък уж си демон

Т.е. от вашите думи излиза, че ВЛАСТТА е ТОРМОЗ! Съвсем се обърках ...

То пък човек вече да не посмее да заговори жена, че не се знае как ще му бъдат разбрани думите, баси! Ква е тая мода, всички реват от "сексуален тормоз" ... Има само едно нещо, което ме крепи - сексроботките стават все по-готини и все по-достъпни. Скоро ще се сдобия с такава и тогава жените само ще си мечтаят за смока с дисагите :))

Баш високоплатените актриси дето вият срещу това кой ги бил "изтормозил" след като влезли сами в хотелската му стая звучат като проститутки оплакващи се с какъв гнусляр е трябвало да си спечелят вечерята.

"медийте" ... а въййй