Официално: Путин ще се кандидатира за нов мандат

Владимир Путин обяви, че ще се кандидатира за нов президентски мандат на изборите през март 2018 година, както писа Дир.бг преди часове.

Обратно в новината

Коментари - Официално: Путин ще се кандидатира за нов мандат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Елена Беркова може би ще направи едно TUBE по случай новината вероятно и с нейно участие.

Кой друг, освен Путин да е "Кандидата", че то Няма и Той го знае и Руснаците го знаят. Останалите "кандидати" са нещо от рода на "Казаци пишат писмо на Султата" - хубава картина, Прекрасна - отиваща за една от представителните стаи на Президента.

Отлично! Най-добрият балансьор в Русия и на световната арена трябва да продължи мисията си. Бог да му дава здраве и сили!

Браво, имам някаква малка надежда за мира в тоя шибан свят. Изключителен политик, сдържан, мислещ, търпелив към непрекъснатите предизвикателства на тъпите кравари.

"Изключителен политик, сдържан, мислещ..." - така ли казват днес на овластените психопати?

заслужава си-единствен и неповторим,умен и не позволи на Запада да съсипе и Русия,както нас...

Ше излезе от Кремлин само с краката напред Така са го планирали олигарсите много скоро и то ;))

За Кремлинския педераст... Всеки народ си заслужава управниците , в случая царчето

заминава за русся тука вече тряа да се работи,аз стар кумунист никога по добре при путин геи, е еее ееее, да мдааа

плач и лиги кат гледаме балгари как патуват свободно ,и работат трием очи сас наш паспорт,шист кат тоалетна хартя

когда освободим бг. и от храна, лично подорим ясмина матрочка ватре сас карточка

през следвачтя мандат да освободи бг.от балгари и засели само руснаци,слава освободителя

тука екипа установи ч путин е харесван, сас изклучение няколко дураци,погелаваме му nапални бг сас руснаци

Желая ву касмет. Който обича братята-освободители не може да мисли другояче.

Българският Винету- по-малък брат на руския.

Има ли обитател на Кремлин който да СК е тръгнал след избори? Ми няма такъв! Избори в рассия и честна магистралка няма

abasador

уважаеми, господа от ДИР.бг, бих искал да сте наясно, че това не е, повтарям Не е никаква новина! Голяма новина и то новина от свтовен мащаб щеще да бъде, ако статията ви бе озаглавена ... Путин няма да се кандидатира за нов мандат.... Лек ден.

Не разбирам защо е този соросоиден плач заради кандидатурата на Путин ? Защо не погледнете позитивно на нещата? Просто Путин е обявил благородно съревнование на Меркел - тя се кандидатира за четвърти път за канцлер и той за четвърти път за президент. Вярно, че Путин има над 80 % рейтинг в Русия, а Меркел на половината в Германия, но това е нормално- кой каквото си надроби , това ще сърба. В края на краищата какво толкова страшно има в такова съревнование ?. Ето най-добрият ученик на Меркел- Б.Б кара вече трети мандат. Вярно, че неговите са кратички, но кой ти брои годините, броят се пътите.

През последните 3 мандата хиляди руснаци имигрираха в Германия, докато в Русия няма да са имигрирали и 5 германеца. Тези 80% са като нашия матрял.

Е, госпожа Меркел ще си понесе последствията именно заради орките, които прие в Германия, не за нещо друго!

След като Горбачов и Елцин разбиха държавата, Путин я събра. Може да са емигрирали , но си остават руснаци. Аз толкова привързани към родината си други не познавам.

Правилно се кандидатира човекът. Путин е руски консерватор, т.е. традиционалист, а в Русия е традиция самодържецът да напуска поста или в хоризонтално положение с краката напред или в резултат на държавен преврат. Ама, след като ще участва в избори, излиза, че освен консерватор е и порно-актьор, защото изборите в Русия са пълна порнография. Що не вземе направо да ги отмени, ами троши грешни пари за провеждането им?! Може да използва парите за нещо по-смислено. Например по стара кремълска традиция (нали все пак човекът е традиционалист) може да захрани с тях някоя офшорна сметчица на негов приятел на Британските вирджински острови.

лично руските избори? Дърт си, но лъжеш като малко цигане, засрами се!!!

Каква изненада! Аз си мислех, че ще се откаже да се кандидатира.

А бе и аз така си мислих за наш Боко, ама ..............Каква изненада,нали!

Имат двамата някои политически прилики. И народите са слабо демократични, да кажем ниско културни, и обичат авторитарно управление. Руснаците доста повече обаче.

ЦРУ, ФБР, НАТО и нагаждачите в Е.С в паника . Цирка около Тръмп беше да подготвиамериканците и не само тях а и куклите на конци от Е.С ,че САЩ с трите по-горе изброени организаций ще се бъркат в руските избори . Оная разкрепостената кифла на която разчитаха няма никакви шансове особено в Русия защото там ефрогейовете и подобни от прйда не са на почит .

те си искат техния гей-шаломов

Скоро ще се навършат трийсет години откак светът се раздели с Ялтенско-Потсдамската система. Първият пирон в ковчега ѝ бе забит със смъртта на Съветския съюз. Едновременно с това настъпи разпадът на Варшавския договор, по-нататък последва разрушаването на Югославия и окупацията на Косово от албанските бандитски формирования, подкрепяни от НАТО. След тези трагични събития Русия се озова пред сложен геополитически избор.Ако Русия бе допуснала да загуби своята цивилизационна идентичност и да се превърне в суровинен придатък на Запада нещо, което се случва днес с Украйна.По-сложно стоят нещата с предложения от Евгений Максимович Примаков проект за стратегическия триъгълник Китай Русия Индия. Навремето той изглеждаше нежизнеспособен заради нерегулираните териториални спорове между Ню Делхи и Пекин, но на съвременния етап именно три свръхдържави две световни и една регионална стоят в основата на БРИКС. Какъв е пътят по спиралата на историята, който страната ни предстои да премине? Въпросът става още по-актуален в условия, в които Съединените щати демонстрират откровена враждебност към Русия, Иран и Китай в Близкия изток сфера на геостратегически интереси а освен това се стремят да приложат стратегията за управляемия хаос на руско-украинската граница и в Синдзян-уйгурския автономен регион; опитват се да дестабилизират вътрешната ситуация в Иран.Разсъжденията за възможно затопляне на отношенията между Москва и Вашингтон са крайно наивни даже не толкова по политически причини, колкото по метафизически.

Путинска Русия е суровинен придатък към запада - нали заради това беше войната в Грузия 2008-а, да не се допусне заобикаляне на Русия при доставките на газ за Европа. Ако Русия не беше суровинен придатък, нямаше да се бори с нокти и зъби да задържи този монопол.

Прегледах постовете. Много, но без коментари, без страст, без like/dislike. Дежурните русофоби казват по нещо дежурно, русофилите си мълчат. То и какво да кажеш !? Безспорно има качества политик, който има такава безусловна подкрепа на народа си !

На всички им е ясно, че там избори няма... Да си го обявят за Цар и да варосат мавзолея за всеки случай. Кой обитател на Кремъл си е отишъл след избори ?!

Избори, разбира се има. По всички правила. С много кандидати - Собчак, Навални, Жириновски, Путин. Но да видим, интересно е, дали западът ще признае изборите. Щото резултатите са ясни отсега. Да видим.

Отсега ще ти кажа, че западът ще обяви изборите им за недемократични и манипулирани. Само че за разлика от нас, западът може само да си лае, а на руснаците хич не им пука за мнението на западняците.

своите откачалки, гейове и злобни бабички, дето нито куче, нито внуче имат и по 18 години управляват така, че зас.аха цялата Европа. Няма каков да признава Запад, да си гледат работата си!!!

Премести рассия от Г8- развитите държави в Г3- терористите като Иран и СКорея Так держат- още поне един мандат докато съсипе рассийката.

И бандата му Круг Озеро пак ще онодят мужиците. За мужиците важи в пълна сила поговорката : нефт гази- Боиарщник пие ...пълни жалкари

Ние по-добре ли сме от мужиците, на които се подиграваш? Не, разбира се, освен ако не съдиш по себе си - вероятно соросоидно мекере или герберастче на държавна хранилка.

УРА! ДА ПИЕМ ПО ЕДИН ШАМПОАН ПО СЛУЧАЯ.

ЩЕ ГО ИЗБЕРАТ И ТОЙ ЩЕ Е НОВИЯТ ПРЕЗИДЕНТ НА РУСИЯ!!! А ТИ ЩЕ СИ ОСТАНЕШ СЪЩИЯТ НИКОМУ НЕИЗВЕСТЕН НЕУДАЧНИК ЗАХЛЕБВАЩ ПО ПРОПАДНАЛИ ФОРУМИ!!!

Да се самопровъзгласи за доживотен президент като в Северна Корея, защото руснаците си умират да си имат бащица.

БВП-то на Русия спаднало, там гладуват и затова се наливат с Бояришник, Путин води руснаците към ада, това ясно!!! Ама защо пак истерични писъци на протестърите, сякаш ги скопяват? Е те това те не мога да възприема - всечки плюят по Русия, а по Горна Волта не. Нали утре тя се разпада, тролчетата на шорошко ясла, какъв ви е проблема. Нали падналия не го бият, не е по Евроатлонтически? Да вадиш нож но умряло куче е смешно. В случая обаче-тъпо. Щото не е куче и не е умряло...

Русский человек даже от Ада не се бои! Ще го завладеем и АД будет наш, и ще изхвърлим от там всички кравари, да вървят в РАЯ и там на мизеруват без Водка и Наркотици! Вечно да мизеруват и страдат! АД будет НАШ!

Путин е кандидат, кандидати за баницата много, ама тоя път ще решава Тръмп, на кого да даде най-голямото парче! Нема лабаво! Мухахахахахахахаха!

няма по-велика, , по-мощна, по-социална държава от Русия с ръководител Путин! То и затова децата на всички наши комунисти все в САЩ, ама нито един не е в Русия. Синът на любимата и ЧЕСТНА Курнела не само че завърши в САЩ - в най-скъпия университет, а и работи в банка на Ротшилд в НюЙорк. Синът на Първата дам с биологичен баща депутатът от БСП $- Свиленов и той в САЩ. Защо ли - ами да превземат САЩ отвътре ха-ха.

.......................

,но Народа го искал за постоянно ! Няма да му скършва хатъра я !

Русия винаги спасява света и никога не получава признание за това. Вместо това тя очаква следващото предателство. Путин поставя специален акцент върху войната като централен елемент от идентичността на Русия в исторически и съвременен план, като отбелязва с мащабни национални възпоменания годишнините от победата във Втората световна война и други военни подвизи. Уроците от руската военна митология продължават да се използват в практическото обучение. В труд по военна история, издаден през 2003 г. от Министерството на отбраната на Русия, Невски учи на предпазливост към западните съседи, Донски демонстрира важността на националното единство пред лицето на врага, а обсадата на Казан, осъществена от Иван Грозни свидетелства, че външната заплаха най-добре се елиминира чрез завоевание.Историческите клишета за Русия и войната съставляват също така ключово важна част от руската реторика във връзка с анексирането на Крим през 2014 г. и подкрепата за сепаратистите в Източна Украйна. Крим се смята за мястото, където киевският княз Владимир приема християнството, поставяйки началото на установяването на православната църква в християнизацията на източнославянската държава Рус (Киевска Рус), средновековната предшественичка на руската държава.

Киевска Рус по онова време е нямало. Това е понятие възникнало 2-3 века по-късно. Русия никога не е спасявала света от нищо. Напротив винаги тя е била заплаха за света.

Беше заплаха, сега е най-голямата клоака на света! Там непрекъснато се строят паметници от екскременти! Русия е най-големия производител на "биологичен материал" от тоя тип! Даже и елхи вече правят от него, истински, с игрушки и мигащи китайски гирлянди!

""""Киевская Русь, Древнерусское государство)(до 882 година Рус) е термин, въведен в употреба от по-късни историци за обозначаване на периода от съществуването на източнославянската държава Рус (Киевска Русия) в Източна Европа от края на 9 век""""

На страха очите са големи. Не случайно се е увеличило неимоверно производството на памперси.

путин е велик! за един мандат намали бвп на раша наполовина! специално за сенегалеца ще го напиша в рубъли! бвп на раша : 2012г.- 130 200 000 000 000 рубълки 2016г.- 76 980 000 000 000 рубъльочки почти на половина! но пък вече има автомати за бояришник.

Южна Корея по БВП за 3 години, от 12-то място на 10-то! Раша, за 3 години от 5-то място на 15-то! Апропо, територията на Южна Корея е 170 пъти по-малка от тая на Раша, няма нито газ, нито нефт, то имат мозъци и не ги мързи да бачкат!

Преизчислил си БВП-то през долари, а в рубли БВП-то е нараснало !

аз лъжа, а ти мажеш! що не го напишеш това бвп, истинското, та и ние да го видим?? ако нямаш цифри на клавиатурата, го напиши с думи!

""""""През последната година сме свидетели на най-голямата паника от края на Студената война насам, свързана с влиянието на Русия върху политиката на Съединените щати. Като се започне от проникването в сървърите на Националния комитет на Демократическата партия по време на президентската предизборна кампания и се стигне до връзките между руски длъжностни лица и представители на екипа на Тръмп демократите са Обвиненията срещу Русия се харчат лесно. Реториката на Студената война все още е жива в паметта на застаряващата политическа класа, а новото поколение учени гори от желание да я възроди.Миналата есен по време на предизборната кампания водещата от телевизия MSNBC Джой-Ан Райд написа За повечето американци е възмутително да наблюдават как един кандидат за президент на Съединените щати открито възхвалява авторитарната, комунистическа Русия. През май бившият директор на националното разузнаване Джеймс Клепер заяви , че руснаците обикновено са склонни почти на генетично ниво да асимилират други народи, да проникват на чужди територии, да печелят благоволение и какво ли още не.Идеята, че руснаците из основи се различават от жителите на западните държави води началото си от европейската история, ако се върнем няколко века назад, и достига своя апотеоз в класификацията на нацистите, в която славяните са определени като Untermenschen (подчовеци, низши хора). Ето какво пише германският генерал Фридрих Вилхелм фон Мелентин в своите мемоари: Отличителната черта на руския войник, която е толкова непонятна за западния човек, е абсолютното му презрение към живота и смъртта. Руснакът е напълно равнодушен, когато се придвижва напред, стъпвайки по труповете на стотиците свои другари по оръжие, със същото безразличие той погребва загиналите си съотечественици, а с не по-малка невъзмутимост посреща и собствената си смърт. За него животът не притежава никаква особена стойност и той с лекота се отказва от него."""""

БРИКС, които са 3 милиарда, или половината свят, приветстват кандидатирата на Путин. От останалата част на света, половината подкрепят кандидатурата му. Остават около 1/4 от света, които не го подкрепят, но в случая те са малцинство, чието мнение е без значение.

Да особено Китейците, дето Путин им е на повикване приветстват яко. Въпроса е, че тия при които са крадените пари на Путиновите дружки са против него. Сети ли се руско тролче? П

За губернатор на Тексас следващия мандат ли ще е?

брикс е термин, който западни финансисти измислиха, вече е само брик. То даже и това няма. Нито има свободна търговия, нито има свободно движение на хора.. създадоха една банка с 400млрд.. познай, какво: рубли, юани или долари? По всяка вероятност само в Швейцария има повече пари по банките, ама викаш 3 млрд. души им се откъснало от сърцето толкова. И защо путеф моли по западни банки за кредити, а не от китайски?

Щото китайците са му намазали ските вече. Ако не ми върне кинтите, ще избега сибир и Путя играе на сигурно.

той е световен лидер, ценен, уважаван в цял свят. Ние, руснаците, се гордеем с такъв президент - мъдър, интеллигентен, добре възпитан, велик политик, добре се владеее и просто е ГОЛЯМ ПИЧ!!!! Всичко завистници и злобари да пукнат от яд! )))))))))))

И аз ще гласувам за него, не че ме кефи, а от съжаление, щото никой в света не му цепи басма и не го бръсне за слива освен един, Мъдуро! Путин и Мъдуро са най-страхотната комбинация на известни лидери, които никой в света не уважава! Да здравствует Путин, гробокопача на световния Империализм!

сам се определяш като "Катър" Нито живееш в Русия, нито плащаш там данъци, нито си я посещавал последните години, обаче виеш като хиена, с което се излагаш ужасно. Жално нещастно същество си.

Колко го уважава и обича света се видя, след като го изритаха като мръсен парцал от Олимпиадата в Корея! Сега щял да става световен шампион по джобен билярд в построения от италианскита фашисти Кремъл, който е символ на фашизма!

Интерпретацията на фактите е доста грешна. Това, че италиански майстори са построили Кремълските стени и кули в периода 1485-1495 г. прави ли ги "фашистко" творение? По същата логика Шилер и Гьоте могат да бъдат определени като "нацистки" автори...

ВЯРНО ЛИ?!И КОЙ СВЯТ ВИЗИРАШ?! ТОЗИ ЛИ,НАВЕДЕН С ГРЪБ КЪМ ФАЩ,НА КОЙТО СЪЩИТЕ МУ СПРЕТВАТ ВОЙНИ И КРИЗИ,И КОЙТО НЕ МОЖЕ ДА ПРОГЛЕДНЕ И ДА СЕ ОБЕДИНИ СРЕЩУ СВЕТОВНИЯ ТЕРОРИСТ-ФАЩ,А СЕ ОБЕДИНЯВА СРЕЩУ ЕДИНСТВЕНАТА АЛТЕРНАТИВА НА ЗЛОТО-ПРАВОСЛАВНА РУСИЯ?!ТОЗИ СВЯТ ЛИ МИ ХВАЛИШ?!

Очевидно това е много лоша новина за "демократичната общност". Явно мечтата за нов Елцин окончателно ще изчезне до 2024 г.

loyola

АЗ нещо не мога да разбера - нали уж Путин се намесил в изборите в САЩ (чрез коментари в соц. мрежи и чрез коментарии по новинарските емисии) и това било лошо! Тогава вие защо само се бъркате в изборите на РФ? Тука нЕкви от 80% обясняват как трябвало да живеят руснаците и кого да изберат. Ами че това е много лошо бе! Сега остава лелките в ДАНС да ви изпозапишат ИПтата и да ви сложат в списъка на лицата на които им е забранено да пътуват да имат банкови сметки в ЕС и САЩ. Съвсем по демократичному. Опаа грешка, това е само ако не месите на изборите в САЩ и ЕС, в изборите в РФ - може!

Малко инфо за Витя Мутко, уверете се какъв добър вице има президента Путин! https://link

Ма ти си по-информиран и от GOOGLE бре! Гугъл не знае, Русия да има вицепрезидент, ти знаеш. Дай ми линк към тебе, когато търся нещо, гугъл капут!

За всички ,който как иска да го разбира следния стих :"Жди меня, и я вернусь. Только очень жди"

20 форумни, рублофилски педеРаза си фантазират, че дращейки про3тотии по форумите-биха накарали някой средностатистически българин да започне да симпатизира на руските обезьяны! Няма как да стане това другаре, Раша е една клоака мръсна, която до скоро поне се опитваха да почистват, ако тоя дребен плешивец стане отново царче-Раша ще се вмирише!! Даже копейки за Бояришник няма да има..... , но все пак сте много смешни всички рублофилчета, които сте се надупили на амбразурите в защита на русскии мир вмирисан!!

Браво. След тази простотия вече е съмнително дали изобщо някой нормален българин ще погледне някой от ПЕТИМАТА платени от сороз откачалника, които висят във ВСИЧКИ интернет страници денонощно, разпенени в несвяст от яд срещу Русия.

точно обратното е! Мога ти кажа че мангалите обичат повече Русия и Путин и Ердоган от колкото САЩ и Тръмп! А за българчетата освен заблуденото младо поколение между 16 -25г. и тук таме някой дебил към 40 години казват че мразят Русия! След като поживеят още малко на в белия демократичен свят и взима да им става ясно че и това не е вярно!

мдааа... верваме ти... платен драскач

Ти си OFF, изключен, тебе никой за нищо не те брои.

Не, не е приятно да гледаш как едни протестъри се давят в плюнка. Така де, иначе трият :)

Отново изборите в педеРаша ще бъдат една откровена порнография, в която ролята на руския народ ще бъде на тоя дето го еВат!! В Конституцията на Путлеристан все още пише, че максималният срок в който една личност може да е Президент на федерацията е 3 мандата по 4 години. Засега в педеРуската дума педеросите от ЕР са гласували да се увеличи срока на мандата на 6 години, но все още правилото за максималния срок от 3 мандата е валидно. Т.е. Плеши няма право на нов мандат!!!!!! Ще нарушат Конституцията ли, или пияните пачи ще променят отново пасажи от КОнституцията??? Тоя ще съсипе тотално Русия и народа и, дано да имат късмет Господ да му съкрати мандата или поне рязко да го прекрати. Горко на Русия, руския народ и съседните държави. Плешивия пудел, докле е жив ще унижава народа си и ще съспва Русия.....ех жална Русия-никога не си имала късмет умен човек да те управлява!!!

Дебилче, Руснаците си правят Конституциите и ТЕ имат право да си ги променят. Не им бери грижа и не се мъчи.

Отвори конституцията на Русия и чети, после пиши. Президент на Русия се избира за 6 години и Путин вече привършва ТРЕТИЯ си мандат. Също така в конституцията им пише, че президента не може да бъде такъв повече от два ПОСЛЕДОВАТЕЛНИ мандата. Затова Путин изкара два мандата, после президент беше Медведев, след това пак Путин. Между другото преди последните президентски избори в България Г. Първанов поиска конституционният съд да тълкува текста в нашата конституция за двата мандата и дали евентуално той би могъл да се кандидатира, след като двата му мандата бяха прекъснати от президентстването на Плевнелиев.

Гледай как Боко за трети път постояно съсипва България и се грижи за българите, нас ни остави на мира - добре сме!

За 10 години този нисичък руснак изправи Руската Федерация на крака. Има и три военни победи. В същото време, западните колониалисти карат на печатница. Така че, споровете са безсмислени - резултатът се вижда и с просто око.

Рекапитулацията е точна. Фактите са красноречиви. Апропо, за успехите на Путин косвено доказателство са засилващите се опити за притискане и дискредитиране по всякакъв начин на Руската федерация, последно чрез МОК.

Нищо ново под Слънцето. И през 198-та имаше бойкот на олимпиадата в Москва от колониалистите. Те са злобни индивиди. Но нищо не последва от това.

Ей паляк, я вземи да събираш малко инфо от руски сайтове преди да се правиш на "умен"! Руската интелигенция е отвратена от поведението на официалните власти и измекярите, които съсипаха спорта в Раша!! Тоя клоун Мутко -освен дето е престъпник (в руските СМИ вече излиза инфо за него) и профан- е тотален неандерталец в цялата си дейност отакто е назначен на поста си!! Освен организираното допингиране на почти 80 % от всички спортисти с квоти за международни форуми -НЕ Е НАПРАВИЛ НИЩО ДРУГО!!! А освен това никой ото отговорните поне не се извини на руската общественост, а напротив-и-изкараха МОК виновни?!?! Абе вие наред ли сте всички форумни идЕоти, които точите сополи за руските аборигени??? Ако го правите чистосърдечно-вий сте идЕоти тоже!! Срам!

Нещо си нервен май? Пълни глупости си написал. Спортистите в Русия (повечето от тях) са членове на палтията на Путин - "Единна Русия" и хабер си нямат, че си написал в българска страница пълни лъжи. ДОПИНГ ВЗЕМАТ В С И Ч К И СПОРТИСТИ. Коронния номер на задокеанските говеда е - да се опитват да дискредитират спортистите. Така се опитват да правят лоша реклама на политиците. Историята обаче показва, че ЕФЕКТ - НЯМА.

Ти от името на руската интелигенция ли говориш? Щото следи от интелект при теб не се наблюдават. Никакви.

JMM®

Путин хубаво е обявил, че ще се "кандидатира" за нов президентски мандат, но кои ще са останалите "кандидати" и има ли въобще такива ... "Ако победи на изборите, той ще бъде президент за още шест години" - е как няма да победи, че кой тогава ще победи - Медведев ли ?!

в тюрмата

Според бившата съпруга на пути това не е той! Путин е починал и това е негов двойник. Западните служби са му изследвали ДНК преди и сега,това не е Путин!

Той действа като извънземен. Нищо чудно някоя чуждопланетна раса да го е поставила начело на Русия.

Това не е той. Руснаците са изобретили клонирането и ще му правят клонинги до безкрайноост. След бъдещия мандат на клонинга ще променят външния вид, но политиката му ще остане същата. Имаш сериозен повод да ревеш!

ДА Я ЧУКА,НЕВЗРАЧНАТА ДЕБЕЛА ЛЕЛКА ПРОБУТВА ТЕОРИИ НА КОНСПИРАЦИИТЕ?! КАТО ЩЕ ВЯРВАТЕ НА ТОВА,ТО ВЯРВАТЕ И ЧЕ ОСАМА И ОБАМА СА ЕДИН И СЪЩИ ЧОВЕК,А БУЛКАТА Е ТРАВЕСТИТ!!!