Извънредна среща на Арабската лига заради Ерусалим

Йордания и палестинците поискаха извънредна среща на Арабската лига, на която да бъде обсъден планът на Тръмп за признаване на Ерусалим за столица на Израел.

Обратно в новината

Коментари - Извънредна среща на Арабската лига заради Ерусалим | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия същите протестиращи и жалващи се на 11-ти септември когато целият свят изказваше съболзнования на САЩ, те се прегръщаха, танцуваха и радваха, но дойде видов ден и за тях. Тези действия на САЩ са насочени срещу ИДИЛ, но и срещу Иран и Хизбула. За съжаление като резултат ще доведът до ескалация на тероризма, за амеркнаските граждани ще бъде все по-трудно да посещават арабските земи и ще са обект наповече атаки.

Или си евреин или много хахо ,зада не си разбрал ,че това с кулите е работа на евреите и на сащ,защо на 11 септември евреите не са отишли на работа в кулите

Я сега ни светни и за Кемтрейлс и ХААРП

бре бре бре.... голям си аканлия ва. Kък спиш с толкоз много мозък в тая тиква не знам.

Ама откъде накъде миризливите араби се месят в неща които засягат други суверенни страни ! Да си гледат там атентатите и да си траят, че както е настръхнала Европа срещу тях, не знам . . .

Тръмп каза че ще премести посолството в Йерусалим, не чух да казва, че признава Йерусалим за столица. От дипломатическа гледна точка няма връзка. Защо се получи цялата тая истерия?

Вземи и попрочети оригинални вестници от 37-39 година, тогава когато още англичаните са намесени в тази игра. Тогава се е говорело за определена бройка евреи на тези територии. но лобирането е продължило докато се появява държавата Израел. Тоест ти му даваш малкият пръст, то ти изяжда цялата ръка. Всичко това ми стана ясно след като при ремонтиране на стара къща- не в България- открих оригинални вестници от това време- не нови електронни издания на стари вестници.

Ъ ъ ма то кой си е дал малкия пръст арабите или англичаните ;)

Искат законодателни промени срещу незаконния улов на риба Аз се чудех защо Никулден е празник и на банкерите, а то е защото те печелят от "незаконният" улов на "шарани". Затова законодателните промени срещу незаконният улов на риба трябва да са в посока приемане на закон за фалит на физическите лица Ние се смеем на нашите политици, но да избереш за президент на САЩ човек с манталитета на нашите политици си е голяма трагедия.

банкера Левон Хампурцумян лови най-едрите риби.Може би защото на Еврейски иврит ЛЕВОН е КУКА крива тип рибарски ченгел

Това чучело, дето американците си избраха за президент сто на сто ще ни докара ядрена зима. Ерусалим е толкова невралгична точка, център на три религии, там трябва да се пипа много внимателно. А Тръмп се изживява като каубоя пред бара - застрелва лошия и филмът свършва с хепиенд. Няма прости решения за сложни въпроси, това дебелата му тиква не може да проумее.

Ми тя неговата тиква е от германско потекло, а те разпалват само войни.

във Блиц казаха че Тръмп има далечни сръпски корени на шопи от Трънско .Някав негов дядо избягъл навремето в Германия.Може и да има нещо щот Тръмп много си пада по сръпкини и словенки

САЩ първи в света признаха новата държава Израел. С ден закъснение я признава и Сталин. Сега пак САЩ са първи с посолството

Дончо настъпи Мачето.