Френски съд вдигна гаранцията на милиардера Керимов 8 пъти

Руският милиардер и сенатор на Дагестан Сюлейман Керимов остава на свобода, но гаранцията му се вдига осем пъти и от 5 става 40 милиона евро.

Обратно в новината

Коментари - Френски съд вдигна гаранцията на милиардера Керимов 8 пъти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-верните приятели на Путин - Сюлеймановци и Рамзан Кадировци, до вчера кичеха дворовете в Чечня с глави и черва на руски войници, а в днешни времена Путин се заобгради с тях и ги направи втори по власт след него. Срам за цялото православие ! Срам сте и вие пропутиновски шебеци, евтини проститутки и народоотстъпници..

Руските свине голям бой ядат напоследък, а техния вожд много тихичък нещо. Не му се гавари сигурно, гаварит масква замлъкна.

Свиня си ти . Потуранец недоклатен!

дължи 400 а плаща 40 и адиос

Плаща и адиос, ама после интерпол ще го търси за другите 360. Руснаците са неумен народ.

Тъпунгери, тоя се занимава със златодобив /и разни схеми за попълване на руския резерв и спекулации със злато/, и сия кой ша облажи от колебанията на пазара,а? Във всеки случай не ес, а разни евроофшорки с ус участие. И нещо по-важно, тия "руските" милиардери не обслужват особата на путин, а руската държава чрез подставени частни лица и компании- затова като се отцепят, гаснат за нула време. Тя инвестира в имоти, не те.

Никой не печели, само русия губи. Това е важно. Колкото повече губи русия, толкова по малко тероризъм ще има в света.

Путин пак пуска кръв

Ще се чупи от Франция и няма да стъпи повече в ЕС, но пък нали тъпите дагестанци плащат сметката, го боли фара!

Руският милиардер и сенатор на Дагестан Сюлейман Керимов остава на свобода, но гаранцията му се вдига осем пъти и от 5 става 40 милиона евро. Личният "перач" на пари на руският Император бая го е загазил,въпреки , че това са пари за закуска за руските крадци,пардон ,олигарси.

къде и ти се буташ сред хората, които имат мозък и знания и могат да мислят та да имаш и ти мнение бе ?!

боли ма вуя за керимов. само че Путин като взе така парите на ходорковски и го изкараха най големия тиранин, а ходорковски- най-честния бизнесмен по всичките земни кълбета.

Мен пък ме боли вуя за путя

сега им е паднало да скубнат некой долар! Смешни станаха..след като прогониха сума техни си звезди ..сега крадат и от чужденци .

Да бе, а този е сълза! Ма какво го жалим 40млн какво са за него?

Кои звезди прогониха? Депардийо заряза ватниците и се върна обратно преди няколко месеца. Не иска и да чуе повече за алкашката територия.

Много са нагли франсета убиха няколко африкански диктатори барабар със синовете им инсценириха ПТП по завоите и пропастите на Френската Ривиера инциденти със запалени яхти .Естествено МИЛИАРДИТЕ долари на диктаторските с-ва остават БОНУС за Френските банкери и служби

Путин да не се скръндзи, ами да си плаща данъците и глобите във Франция. А тоя керимов е ясен - ще яде полоний. За такъв провал, прошка няма.

Дяда Путин ги предупреди да не си държат парите в чужбина щот ше имат проблеми и ето..

Абе щом са от Русия, не ми гавари, все идин дол дренки. Изостаналост, престъпност, тарикатщини и високо самочувствие.

тава е франсето, не е дагестан, дето може да си праи квото си поиска... дейба и цървуливото дагестанско еврейче...

Крадецът най- го боли като му вземат откраднатото

Удряйте в корема, докато повърне всичко. Такива най-много ги боли, като им взимат откраднатото.