Радев, съпругата му и Бокова заедно в Париж

Съпругата на президента Румен Радев - Десислава Радева, се появи на снимка от неговото работно посещение в Париж.

Обратно в новината

Коментари - Радев, съпругата му и Бокова заедно в Париж | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боже, Боже....прибери си ги!!!! То може селяния, но пък вече е извън пътя. Ало, другарко Деси, с нашите пари ходиш да ни излагаш. Но какво искаме от този народ. VIP-вете ни чалгарки, мутреси и п..раси и к..рви. Първата "двойка на България" им съответства напълно.

Малеее Деси, Толкова ли сте го закъсали, че не можете да си позволите НОРМАЛНА консултация по това "Как да се държим в обществото" и "Дипломатически етикет" , че се появявате по жилетка на Президентско посещение във Франция????? Мале , майко Българио... Излиза , че обикновените българи знаят как да се обличат по-добре от "Първата Дама" на тая територия.... Смях .. в залата, а Европа е притихнала в НЕдоумение....

Няма ли кой да облече тая цицореста селянка,за да не излага България с жилетки,все едно си е в къщи?

Като се им на в предвид скандала със съпруга на Бокова отпреди 3-4 месеца , тя явно е там като посредник при даването на комисионните за Рафал-ите ! Деса пък е там за да е сигурна че и тя ще си получи полагаемото като щатна булка под наем !

развалят на хората празника с най-противните бабички предателки Бокова и Сталина. Да му се чудиш на Радев как не го е гнус да е на една снимка с тая гад Бокова.

Той и Доган е бил само с една жилетка,но сега има сараи.По света стават чудеса.Особено в България.

Софийска вода Виолия я купуват на 2 стотинки,продават я за 2,40.И това се нарича пазарна икономика.Не влагат инвестиции.

Снощи Иво Сиромахов много добре влезе в образа на пилота,трябваше и Слави да влезе в ролята на назначената от Корни"първа" втора дама.Докарва я на ръст и стойка, но нали му е била секретарка на шоуто та явно я жали а няма защо.

Та за какво е ходил Руменчо до Франция, за какво е харчил парите на народеца, да разходи Деса простакеса ли?

червени бездарни боклуци

Защо с жилетка, г-жо Радева? Защо??????

Ако не са скъпите и рокли и парите на мъжа и....няма да става и за снимка с жилетка.

изненадам съм от вида на бокова. При този бон виван жизнь тя наподобява стогодишна старица.

СТРЕСА СЪСИПВА,А "ТЯХ" ДОРИ НЯКОЛКО ПЪТИ ГИ ХВАЩАТ:):):)

и какъв синхрон...

Не искам да бъда саркастичен, но в случая просто не мога да се удържа.....Тази снимка е ужасна....

Много ужасна... Нашата Деси няма ли да се научи как да се облича ? С тази жилетчица все едно се е прибрала от разходка с кучето и не е имала време да се преоблече.

Кой умен, кой прост, но у нас затова се става големец - да видиш малко свят и да похарчиш малко народни пари.

...ама не са!

Нелепа е с тази жилетка.

Така е. Жилетките ходят само на ирландската пастирка! Обаче той не ги носеше... все с кондом на главата и ухилен до уши.

Странни хора. Една кобила, един селяндур и една дърта комунистка. Тези хора дават представа на другите народи що за индивиди сме. В България са останали едър рогат добитък, селяндури и дърти комунисти, които мятат пачки от балконите.

Взе ми думите ЖЖЖ. :)

магарета,през десет села се намират.

ЗАЩО ПОЗИРА КАТО ЩАНГИСТ ПРИ НАГРАЖДАВАНЕ ?

да, радева прилича на щангист, прав си.

Наздраве, вината ги поемаме само с мезета. Да влязат убитите от Георги Боков. И от Катя Лерца от съседната новина. Светли Рождественски празници на всички.

Деса е много умна жена. Облякла се е така, да се хареса на 80% дебили.

Бококова какво прави на тия снимки, тя никога не е имала нищо общо с България, освен когато я е злепоставяла.

му го беше предупредила да бъде верен на" столетните идеали"или няма да му простят ! Сега една друга "столетна"наследница за пореден път е промотор на задръстения "политик",който явно демонстрира ,че най-добре разбира от фърчене !

Като гледам коментарите по-долу явно 80% от българите се изказаха. Вижте се бе - некомпетентност, злоба, завист, гледане в паницата на успелия - е това сте вие - 80-те процента! А после са ви виновни политиците, Великите сили, работодателите, комшиите и прочее. Ами станете и вие президенти, генерали и др. и обикаляйте Европа, ама за това се иска работа!

Иво Х., я и ти да си гледаш в тролската паница!

ДЕСА Е НЕОТРАЗИМА! НЯМА ДА ПЛЮЕТЕ ПО НАРОДНАТА ПЪРВА ДАМА! ХАХАХАААА ВСИЧКИ ДЕБИЛИ Я ХАРЕСВАТ.

Радева спешно да си смени моделиера. Ужас!

Боковица къде е сега ? А в Ню Йорк при апартаментите и синковеца. От Франция ни пратиха една Веолия която да управлява софийска вода с цена 2.40 лв. кубик у Софето, а в пустинята Негев в Израел цената е 0.79 стотинки кубика. Веолия ФР с БГ мениджмънт. Този на снимката нещо ще му светне ли ?

ВЕОЛИЯ е ционстка к-я шефа и Даниел Бутон работи за РОТШИЛД и Сие работодателя на .Макрон и Боковица.Другия шеф на ВЕОЛИЯ е Кхалед ал Сайд-КАТАР Диар РеалИнвестмънт

Тази жилетчица е абсурдна!Това президентство няма ли протокол или някой да каже на тази женица да не ни излага по света.

... за танц със саби - таман...

Тая селяндурка поне да беше сложила тъмна жилетчица, да не се набива на очи като сива свинска тиква.

Не, не, не, не!!!!!! Това не може да е истина!!!! Дано да е монтаж!!!! Деса изглежда поооотресаващо!!!! Абе Руменчо, то стана ясно, че на пръчката няма кой да и каже как да се облича, ама ти що не и правиш строеви преглед преди да излезете. Пък да и кажеш "ма ко си съ ублякла кат прислужница ма?". А физиономията и извлъчва такова кравешко щастие!! Нееее, не!

Единият се разхождал със самолет, другият с корабче. Разгледали Париж - уж хубав град. По-късно ще минат и през мол-а. Много успешно за България посещение!

А Бойко като игра танц със саби по-успешно ли беше?

Знам ли... ще видим! В най-лошият случай на Бойко ще стане като в най-добрия случай на Радев - просто разходка за личен кеф.

Верно си лоялна лейко,ама на господарите си!Иначе човек с твоя интелект,не би си позволил да дрънка глупости.

абе тия хора няма ли кой да ги посъветва...толкова пари за съветници....или може да е нарочно по тозни начин да се облича, за да ни излага.....бахти селската кранта

Кипра жена не може да има такъв каруцарски език. Освен това, човек или има стил, или няма. Напъните са напразни. Видя ли в Рияд как стои костюма на Сакскобургготски, и как на Баце? :)

умни и красиви, нали!

Боже, тази кранта пак ли са я изтипосали на снимка....., а и президента как се е поправил, явно добре им се отразява президентската храна!

"Първата дама" изби рибата с този дрес код.. Не е за вярване.

ЗА ВЯРВАНЕ Е, ПРИ ТАКЪВ СЕЛЯНИН ЗА ПРЕЗИДЕНТ.

Е, не е пропуснала да се разходи и Деса "поетеса" до Париж на държавне разноски! Със сигурност не е и сънувала, че може да и се случи такова нещо! Разходила се, разходила, но поне да не ни излага! Толкова нелепо изглежда със сивото си пуловерче между останалите на снимките, побита и стърчаща като кол за домати в средата! :D

БОКОВА ПОНЕ НЕ Е СЕЛЯНКА КАТО ТИЯ ДВАМЦАТА. СЕЛТАЦИ.

Точно в Париж Радева се върна към стария си стил. По-добре да бъде така, и да се чувства истинска. Другото е харч напразно.

Г-жа Радева е била на разходка по Сена.... С бална рокля ли да отиде? Снобското у вас е повече от акъла. Добре че французите са нормални хора,без скрупули.

Ти плюваш, глупчо. Кой ти говори за бална рокля? Не е била в лодка, а в луксозен плавателен съд, ако се сещаш. Но тук става дума за друго, което не вдяваш.

Нищо лично , но по - отвратителна и проста жена от тази Деси , надали има .

Има, има - ти!

Предполагам,че познаваш "тази Деси",защото иначе излиза като приказката за лисицата и гроздето!? Впрочем,коментара ти е доста тъпичък.

А,защо не кажеш нещо за екскурзиите на Боцо? За чия сметка са? И всичките му издънки ги плащаме ние.Я,...бъра...

Това посещение е уникално тъпо и безполезно .Ще бъде пълно , ако смешника Радев, направи среща и с кравата Нинова в Париж ........

трогателно. както е казал народът преди червеният дебил да го категоризира на 80 %-"краставите магарета и през девет дерета се надушват, та чак и в париж". впрочем, коя е бокова в момента, освен международна граблива птица? и още нещо. ако ще всички некадърни и заекващи репортерки да пратят телевизиите ни във франция, които с истеричен патос да правят включвания през един час от триумфалната арка, пак си личи, че посещението е нелепо, натрапено по протокол след лятната визита на макрон, безсмислено, освен радева да си разходи грозното пуловерче до там. и няма как да е иначе-кой ще те вземе насериозно, когато насред варшава се обясняваш, колко е велика русия...защото решетников бди протежето му да се изявява именно така. и резултатите са налице-с гоце сме го гледали тоя филм.

Каква е тази жилетка, оу май гош! Тази жена не е ли чувала за костюм? Както всички останали хора на снимката....

апартамент и в Париж, освен два в Ню Йорк и един в Лондон ! а Цар Фердинанд, Цар Борис и Цар Симеон нямат дори една панелка в България според новите управници и съдии ! А Славчо Христов, сол ташак на Костов, Веткоэ Арабаджиев притежават имоти за десетки, стотици милиони!

излитането на президента на Рафал-а? Много красив изстребител,а нашия се кефеше от сърце. Дано дадат и кацането.

N. S.

Toва е като да подмамиш детенце с лукчета, или със сладолед. Подаваш му бонбонките и е твой човек. Следващия път му дайте да се качи на Бугати, на Ролс Ройс, на Ферари и сме тотално ваши. Продадени сме за жълти стотинки.

По неприятни личности не могат да се видят !!!! Безсмислени разходи за екскурзии на Радев !!!!

Чий го търси там отвратителната, нагла, безочлива комундела Бокова ? Ей, няма отърване от комунистическите наследни;и !

бе, русофобе?! Защо? Да не би да искаш да заемеш мястото й, но да си недооценен, непризнат и отритнат от Обществото? Смяташ се за по-умен от Бокова..., по-достоен, по-красив и доказано световен дипломат ли, бре?! Айде бе... Я по кротко и възпитано! И успокой самолюбивото си Его, защото с оплюване и с "бълване на гущери и змии" по знаменити личности - не става!

е убиец на писателя и вестникаря Райко Алексиев и поради тази заслуга, този необразован капут става посланик във Франция посланик, а изчадията му умни франкофони комунисти.

Дъщерята на убиеца Г. Боков - достойна, красива и доказано световен дипломат ??? Е, браво, цар си !

Няма ли кой да я посъветва тази г-жа Десислава и как да се облича и каква прическа я прави по- женствена и не на последно място как да се държи и как да стои? Не е ли разбрала, че и кака Мара на Тошо едно време знаеше по- добре как да се държи? направо кошмар- изглежда като от пиесата с Г.Парцалев- Дулцинео, излез от пещерата.

Щом няма танц със саби не е интересно.

УЖАС.....КОМУНИСТ ДО КОМУНИСТ