Прегазила полицай разпуска в чалга клуб преди делото

40-годишната Катя Лерца, която блъсна и уби на място 36-годишния полицай Делян Палазов, е разпускала в пловдивски чалга клуб два дни преди старта на делото.

Обратно в новината

Коментари - Прегазила полицай разпуска в чалга клуб преди делото | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тая с фамилия Лерца, друга с фамилия Габриел, трета с фамилия Мейзер, друга с Нейнски. А бе, само проститутките ли представляват интерес за медиите, че само с такива са пълни новините?

"На фотосите, които са направени на 3 декември, не личи по нищо Катя Лерца да се притеснява от започващото дело срещу нея. " Какво да се притеснява рожбата - ами платила си е на съдии, прокурори ...!

Идеята ми може да ви се струва налудничава, но България трябва да поддържа някакео минимално количество "мигранти" - афганистанци, неправили секс с месеци, хранени колкото да не умрат от глад. Явно е, че тая шундахерца-лерца, няма да се трогне и не й пука от нищо! Дори и ако я осъдят ефективно да лежи, което хич не ми се вярва да стане! И тук вече на помощ идват нашите мигранти - гладните и жадни пущуни от Паропамиз:):) Да я оставят Лерца да я мандахерцат няколко часа (само) 2-ма - 3-ма от тях - ще е мнооого повече от всякакви присъди срещу нея, и ще го помни доживот! Гаранция!

А ако случайно тая се окаже някакъв терминатор - изобщо да не се притеснявате:):):) На помощ идват Хелзингският комитет, Съдът по правата на човека и един куп други "правозащитни" организации, които да се впуснат в защита на озлочестените от Лерца планици! Там вече шансове няма!!!

пловдивското правосъдие е едно от най корумпираните по света ,не напразно цацаров идва от там!!!!

Не може, не е божествено, противоестествено е да танцуваш и да се веселиш, ако душата ти скърби, когато смърт, безутешна скръб и тъга, и тишина си докарал с действията си в две къщи и в душите на родители,чиито усилия с десетилетия, лишения, радости, тревоги за отглеждане на детето са обезценени и преживяват трагедията "да надживееш детето си". Не е нормално да пиеш радостите и соковете на живота и то два дни преди наказателно дело със съсипана съвест, ако я имаш, когато си млада жена и майка, но с противозаконните си действия си съсипала живота на една още по- млада жена,с овдовяване, оставила си е сама в живота с всички отговорности пред съдбите, здравето и образованието на две деца и тяхната издръжка и с пълен отказ от сексуалността ѝ, поради непреодолими задължения, а по-късно поради ревността на порасналите деца. Еко си нормална жена и майка, не е нормално да не съзнаваш какво зло си причинила на друга жена, дори да не намесваме християнските ценности!

Дали разпуска два дни преди делото е въпрос на психическа специфика. По-важното е, че тази жена не е получила психическа травма от натрапващата се последна картина на злополуката при катастрофата, а само седмица след това се качва отново на кола, и то в нарушение, с взета книжка. ТОВА НЕ Е присъщо за нормален човешки индивид, камо ли пък за ЖЕНА! Тя няма преследващи я видения за случилото се, угризения, безсънни нощи, представи за стореното зло, за ковчега, за родителите, съпругата, обърканите деца на мъртвеца. Такава развръзка никой нормален човек не може да преживее за седмица, без угризения, видения, вина, чувство за грях, покаяние, жалост и милост към съсипаните близки, съсипана му е съвестта.... камо ли отново да се качи на волана..... при това да е жена и майка, и дъщеря. Има тук нещо гнило в тази личност. Проявила толкова висок инстинкт за самосъхранение, че не изпаднала в душевно, личностно или християнско объркване и разстройство, а успяла да се мобилизира, да наеме синът на марковия адвокат-защитник при наказания, спаред НПК и спокойна от факта, отишла и на купон!

Като я гледам тази Лерца, май, яко се клерца....

Вари го, печи го, боклука си е боклук и държанието ще му е безпардонно до гроб!

Нека си потанцува , че в Сливенския затвор , ще танцува с жени а може да си поиграе малко с жената със свинските опашки - Майзер.

Какъв затвор, не четеш ли, че са пред споразумение с прокорватурата?? Т,е, условна и може би, евентуално, ако нали, 1000лв глоба?

за цялото семейство на починалия човек, без право на обжалване

цензурата

Тая вулгарна и нагла любителка на спортни автомобили по скоростните отсечки в Пловдив (наричани улици кой знае защо?!) трябва да влезе в затвора за максимално дългия срок и да работи там яко, за да плаща на семейството на полицая поне една негова средна месечна заплата - до навършване на 25 годишна възраст на второто дете! Това няма да им върне бащата и неговите грижи, но поне няма да гладуват! А какво ще стане през това време с нейните изтърсачета и кой точно ще ги гледа - изобщо не ме интересува! Който и както ги гледа сега, докато тяхната мама се фърля по шосето с високи скорости, когато си поиска, а по нощите "разпуска" в клубове с приятели - той и да продължава да ги отглежда! Тези нещастници явно са свикнали без майка да се справят, защото тя така и така не се занимава с тях, нито пък има какви човешки качества да им предаде някак - чрез възпитание или чрез личен пример! Наглата убийца може да възпита само себеподобни, още по-нагли от нея - айде, стига вече! Жената и роднините на полицая да ходят в църква и да палят свещи за наказание на убийцата от Божествените сили, щото пловдивският съд явно е подкупен и нехаен за никакви справедливи решения! Но от небето и от ангелите може да се получи възмездие - това е изпитан метод, много е ефективен!

Не разбирам смисъла на тази статия. Някой го е яд на нея, че разпуска ли? Ако трябва да сме ядосани на нещо то това трябва да е към съда, но след като за сега е на свобода значи, че съда си е свършил работата. Какво по дяволите иска да каже тази смешна статия?

Шило

Смисълът ли? Ами например-докъде стига човешкото безочие.

Шило

Ами като е сигурна, че и след пделото пак ще разпуска...Какво и пука, че някой вече по нейна вина е станал храна за червеите, че има сираци, вдовида и т.н.? За съжаление, тя не е изключение.

да се гръмне ли?

Шило

Какво предлагам ли? Промяна в съдебната практика, която да е такава, че вместо да разтушава преди делото, да и треперят гащите.

Шило

А съм сигурен, че доста хора биха искали точно това, за което питате.

стрелеца от лясковец получи доживотна присъда без право на замяна как ви се струва това

Шило

Не правете асоциации! Да, резултатът е един и същ, но според начина на извършване, формата на вината и т.н., според Наказателния кодекс има разлика в тежества, а от там и в наказанията.

и в двата случая имаме загинал служител на реда в изпълнение на служебно задължение, тежестта на вината е различна и това ще прецени правосъдието, но трябва справедливост и адекватност

Стрелецът от Лясковец беше незаконно нападнат от подчинени на бащато (или тъста) на Светльо тъпото, заради някакви имоти, които искаха да му вземат и май ще успеят. Там беше (лошо)планирано престъпление от страна на баретите и човекът умря заради това. Нищо общо с кифлата, която просто не внимава и си кара колата с превишена скорост.

Шило

Ако наистина е така, че има навързани имоти, то е направо страшно.

Минусите добре. Но как един не се намери и да напише - Не сте прав да ругаете полицаите поради тази, тази и тази причина. Нито един.

Дано пукне от най-гадната възможна болест. Такива не заслужават да мърсят земята.

И кво стана? Свъши работното време за мда ....полисмените и коментарите спряха. Ама не така - по-живичко, по-усърдно, старайте се....

какво искате жената да направи? Да се гръмне ли или да се обеси,а може би да отиде в манастир? Чакам предложения. Да се разпускат съд,прокуратура,следствие, адвокатски колегии и да ви съдят форумците на дир.бг съгласни ли сте?

сте с поста,а какво трябва тя да направи?

Как какво да направи? Да влиза в затвора за отнемане на живот заради груби нарушения на пътя.

Ти,чувал ли си за съвест.маи не,или поне ти липсва.иначе нямаше да питаш какво да прави

до каква степен е "некомпетентен" (ч. платен) съдът разглеждащ делото Единствено Крумовите закони, ще могат да възродят страната и всеки отеделн индивид

Аре, шкембелийте, по заповед на началниците на РПУ-та ли влизате да пишете /които умеят/ и да слагате минуси?

Има справедливост на този свят , всичко ще и се върне! Бъдете спокойни! А друг е въпросът , че в територията съд на практика няма, а по-скоро някакаво търговско дружество съставено от грешни и продажни души в тоги!Но Господ вижда, вижда....

това не е съвсем така, защото някой ще каже че друг който невинно е пострадал едва ли не си го е заслужавал

Чакайте малко и не хулете човекът. За пребит стражар неправителствените организации награди трябва да дават поради следното, а именно: Само най-тъпите същества на света стават стражари и като се затрие и една единица полицай, човечеството става по-умно.

Ехеее, джандарите с минусите - по по лечко де. Много се наерчихте.

Грешиш - най-тъпите същества пишат коментари кат твойте

Не греша. Лекар се става доста трудно, предпочитан такъв още по-трудно. А джандарин се става с 5 000,00 лева рушвет. И желателно с гладък мозък - без гънки.

Винаги съм мислил, че колегите на убит полицай по правило размазват главата на виновния още при ареста...

Ето един възможен сценарии за справедливост, просто хипотетично... След кота подкупния ни , корумпиран гнусен "съд" я пусне и фльорцата отида да отпразнува някъде, близките отиват в заведението, сипват и цян калий или друга отровичка в питието и готово!

И после нейните близки правят същото и влизаме в един омагьосан кръг.

Е кво треа да стане да хване да се самоубие ли? Станалото - станало. Продължаваме напред, българите сме велик народ!

А също така и много прост народ.

Добре де, защо журналята все забравят да кажат, че полицая е бил на платното? В тази от снимката на това разчита, защото мястото му не е там.

Изцяло корумпираната ни съдебна система вече си е получила парите и жената е спокойна. Ето защо България никога няма да се оправи!

никой не може да ми каже, че съдебната система функционира щом това е допустимо. между другото профилът и във ФБ е видим за всички - предлагам ви да и пратите лично съобщение с вашето мнение за нея.-

убит е полицай в изпълнение на служебни задължение, а това е много лошо

протестирайте за максимално наказание и обещетение

тази ваобще какво прави наван

Явно знае изхода от делото предварително.

За съжаление психопатите с усмихнати лица са твърде повече днес. "Long Live Consumerism" e тяхното верую

Дано Съдбата никога не ме поставя в нейното положение. Жива съсипия е това-да убиеш човек,поради невнимание,лоши умения зад волана или прекалено самочуствие. Не знам,какво перде трябва да си,колко точно арогантен,за да купонясваш броени дни преди делото.Това означава ли,че всичко вече е предрешено?И второ-как ти дава душа,да пийваш и да"отпускаш"на фона на смъртта на млад човек,причинена от теб!?

направо да се гръмва,или обесва.

На тая лелка въобще не и пка от нищо. Кара си колата (въпреки че е с отнето право), кръчми, живот. Знае си, че няма как да я опандизят.

До колкото помня тя си караше и колата месец след инцидента. Голяма е!

Е ако беше в РОК клуб близките на загиналия по-доволни ли щяха да са ? Или ако е метох всички щяха да са щастливи ?

Фройд, ти имаш Едипов комплекс.

Тази ще излезе чиста, щом я представлява кантора Марковски. След това сигурно и в Биг Брадър ще я поканят, нали е вече "звезда". После и в политиката може да се впусне. Хората ще искат да я познават и да се гордеят с нея. Ето така ненормалното става става нормално. Ние сме общество на обратните истини.

За какво да се протеснявам след като марковски младши и марковски старши са посветили живота си на защита на престъпници, което е доста лесно в България?

Няма и да се възстановят и никога няма да е същия живота им- нито жена му, нито децата му. Бях написал под предишната статия за г-жа Лерца, че в началото на август- т.е няколко месеца след като блъска и убива полицая, че въпросната Катя Лерца си е сменила профилната снимка и е снимана ЗАД волана. Интересно, кога е правена тази снимка? Преди или след инцидента? Дори и да е преди инцидента, що за нагъл гь0н сурат трябва да си да си сложиш такава снимка 2 месеца след като си блъснал и убил човек? За мен тази е безсрамна г*д.

въпросната лерца беше хваната от полицаи да кара кола след като уби полиця и беше с отнета книжка

Самото име: " Лерца" ме вбесява...дано близките на убития вземат мерки!

,,лерца,, ще я съди ,,някоя,,...флерца...!!!