Владимир Путин издига днес кандидатурата си за президент?

Днес Владимир Путин може да обяви кандидатурата си за нов президентски мандат в Русия.

Обратно в новината

Коментари - Владимир Путин издига днес кандидатурата си за президент? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

се кандидатира, избра 'съперниците' си от 'опозицията' и сам ще преброи и гласовете на поредната си 'победа'. За да може бандата муда продължи да краде безнаказано. Проблемът му е че пропагандната машина все повече губи влияние - телевизията е основно информационно средство за 60% от възрастното население, под 10% (!) от младите.

Все едно някой ще ги пита.. Урните ще са пълни с бюлетини още преди да започнат изборите, както предния път. Руснаците все някога ще проумеят че путювата банда без бой няма да пусне кокала.

искам да питам, абе верно ли некво джудже, което било най малкото от всички джуджета на света, било назначило най ГОЛЕМИЯТ - самия ПРЕЗИДЕНТ на най могъщата и демократична държава ?

Много глупав постоянно повтарящ се пост от бот вероятно! Вярно и,че джуджето ще го отнесе в най скоро време!

хич не съм бот. Питам пак, щото никой не ще да отговори. Та верно ли е, или не ?

Дали някой изобщо се съмнява, кой ще бъде новият президент на РФ????

Бих искал да изкажа своята благодарност на редакцията за грижите към нас, тролитарията. С подобни публикации редакцията дава възможност за нашето прилично съществование. Освен за банички понякога остава дори и за пица и тревичка, че само на лепило не се живее.

Напълно логично е безспорният световен лидер да е лидер и в родината си.

Само в кухите ватни кратуни.

какво се случва с азиатските диктатори след като заминат от власт. Вчера май още един се спомина от народната любов.

кой ли ще спечели при тая голяма конкуренция... П.П. А квите кога ще си издигат кандидатурите... :}

В САЩ изборите за нов президент започват скоро /!/ след последните, и се провеждат в продължение на 4-те години от избори до избори, в няколко /повече от 10-15/ тура. Първият е по квартали, махали от десетина ранча и т.н., и номинациите са от съседи на номинирания /т.е. от хора които добре го познават/, така че при този тур номинираните са около 250 000 /!!!/ На последните 2-3 тура остават 2-3 кандидата, и чак тогава се намесват партиите, като застават след някой кандидат. Неслучайно импийчмънт там няма и трудно би станал - хората знаят, че президентът е предложен от хора които го познават, а не е готово на всичко мекере на някоя партия. А при нас, и при големия ни брат, президентите са именно мекерета на партиите предложени от тях, и затова се ползват със съответното доверие на хората. Успех, товарищ Путин !

И накрая вземат, та изберат едно говедо.

В САЩ президент става този, който има много пари и подкрепата на Уолтстрийт. Изборът на Тръмп е опит за изключение

Какво е Уолтстриит? Твърде неграмотно си за да бистриш каквато и да е политика.

Големите лидери винаги остават на лидерски позиции. Така беше с Рузвел, Де Гол, Хелмут Кол, Маргарет Тачър .... Така е днес с китайския лидер и немската канцлерка. Само дето Меркел не може да състави правителство. Най-ярък пример на съвременен световен ЛИДЕР е Владимир Путин и съвсем правилно той ще бъде новият руски президент, избран с огромно мнозинство. И не само президент на РФ...

Ха ха, как тънко го присъедини вовката към големите лидери. В света има големи лидери и диктатори. Според теб всесилния, непоклатим, вечноизбираем, той коли той беси вова первий, към кой вид го определяш, а?

Путин е в друга лига: Кадафи, Амин, Мигабе, Чавес, Моралес и пр. кратуни..

малии, само снимката на вова да е в дира, соросоидите се разчекват

Е, той ще е този който ще сложи край на руската империя!

Владимир Владимирович - Президент на РФ. ТОВА Е МНОГО ДОБЪР ИЗБОР ЗА БЪЛГАРИЯ. Демонтажът на западната либерастия продължава

Нека. Тамън ще има кой да ни весели със смешки и глупости.

Още не е избран Вова, а соросоидите вече газ пикаят.

ВОВА ДЖУДЖЕТО ЛИ?

не, сороз мумията.

Едни газ пикаят, други одеколон пият ... Пророка отдавна е казал, че в последните времена ще се случват странности.

е, а трети се надрусват.

T.e. евреите ще продължават още един мандат да управляват Русия.

ПУТЯ ПАК ЩЕ Е ПРЕЗИДЕНТ. А РУСНАЦИТЕ ЩЕ СИ ГРИЗАТ ПРИКЛАДИТЕ ОТ ГЛАД.

Шуткин здрасти, как си ?

се казва. Но може и ШУТКИН. Все тая.

Козяште ФъШКИИ си мислят, че така , ще им се размине на САЩ. Няма, няма, тепърва, ще им става много тежко и трудно.

Досега трудности за САЩ няма. Има гръмнал СССР. И набъбнало НАТО със страни от съветската орбита. Само ти се иска.

нищо набъбнало няма, освен държавния дълг на говедата.

Българите са на страната на руския президент и желаят да продължи добрите си дела като президент на РФ и Европа

ха ха ха... голям виц. браво :)))))

добре вижда какво се случва с бившите азиатски президенти....

Мнозинството европейци желаят Путин да е Президент не само на РФ, а и на останалата ЕВРОПА.

Русифилистико ти се побърка, имаш путиноидни миражи.

ПУТИН ПОБЪРКА СОРОСОИДИТЕ

ти пък колко руснаци познаваш че говориш от името на всички???? аман от тролска пропагада

Пи ли си хапчетата? Онези сините - добри са за халюцинации.

Няма диктатор, който да се е отказал доброволно. Путя също. Въпреки, че му го набиха с олимпийските игри. А това е само началото.

нищо не са набили москва`80 и нищо.

Путин, ще е и ще ДЕРЕ ТЕЛЕШКИЯ КОЖЛЯК. Поле, ще го метне на оградата да изсъхне.

Досега одран телешки кожляк няма. Има гръмнал СССР. И набъбнало НАТО със страни от съветската орбита. Само ти се иска.

набъбнал е само държавния дълг на говедата.

Путин знае, че изпусне ли властта, е пътник. Няма как да си позволи да се оттегли. Капо ди тути капи е до живот.

Не знам кво знае, ама ти нищо не знаеш.

Този ,който е съчинил тази новина или много се нервира от престоящото кандидатиране на Путин за президент или просто не е разбрал логиката в действията му!Първо,Путин няма защо да бърза,второ той спазва процедурите!Той е изключително работоспособен,изключително прозорлив,много интелигентен и комбинативен,и също така много бързо успява да влезе под кожата на опонентите си и да разгадае към какво се стремят!И тук не става дума за възхваляване на неговите качества или някаква по маймунски възторжена апологетика!Просто това е реалността,случиха руснаците на лидер -най-после -и затова западните лидери изглеждат толкова жалки и объркани,те изглеждат такива на фона на Путин!

Още от самото начало на ,,царуването,, ве Путин прави гаф след гаф!Най големият беше завземането на Крим и интервенцията в Утраина!Изхвърлянето на Русия от олимпиадата е също негоф гаф!Противопоставянето във всичко на Европа и САЩ е също голямо негова грешка!Явно той на може да разбере и прецени последствията от действията си!

Вова няма да си подари държавата на говедата, ако ще и гъза си да съдереш.

Добра НОВИНА ЗА ЦЕЛИЯ СВЯТ. Много ГАДНА ЗА КРАВАРСКИЯ ОБОР. Дава Путине, давай, че още много бой трябва да се бие по кравите

Как да се кандидатира, като има запланувани президентски срещи през 2019та??? По селата на Саратов направо запечатани бюлетини са разпратени по пощите....

В много европейски държави бюлитини могат да се изпращат/получават по пощата. Някои от големите партии се грижи за това техните бюлитини да обхванат голям брой хора.

бюлЕтина

Да се кандидатира направо за пожизнен диктатор.

мисля, че това са си руски работи... в крайна сметка гласоподавателя избира кой да му е президент с пряко гласуване. само в САЩ избора не е пряк, и на практика бе избран президента с по-малко пряко гласували за него... но тава пък са си техни работи всеки да си сърба попарата... ние не сме президентска република, но май, това трябва да стане заради политическия театър на партиите.

Разликата с демократичните държави е, че руснаците избират президент както севернокорейците и както ние по Тошово време и затова резултата е налице. Пожизнен диктатор и мизерия до ушите.

Що направо не си кажеш, че искаш Бойко Борисов с по-големи права. Кой според теб ще стане президент ако сме президентска република? Българинът е достатъчно прост за да може да се разчита, че президентът ще е излъчен от умните хора.

abasador

не всеки, може да се кандидатира за президент на Русия... защото, много малко хора в света (броят се на пръстите на щрауса) могат да отидат ..... "в Нижни Новгород, където ще има среща с автомобилния завод Горки". Сама за информация, джужи Путин, може да се срешне с който си пожелае завод в света и ... не само! Лек ден.

А дали може да брои до безкрайност?

Из дневника на един путинофилистик: Жалко, че моят велик вожд не е безсмъртен. Бих му дал всичко, за да продължава да грее там на небето, било то сърце, дроб, бъбреци. Искам да го гледам как гол до кръста, яхнал бяла мечка с безаналогово руско копие прескача реки и ловува лосове. Такава любов не съм изпитвал към никой, Вова мой!!! Бъди вечен пажалуйства.

Не, едва ли точно днес Путин ще се кандидатира за нов президентски мандат. Днес е по-вероятно той изрази официална реакция на руските власти относно решението на МОК от вчера. Едва ли ще има изрична руските спортисти, допуснати от МОК да участват в Олимпийските игри в Южна Корея, ще бъдат спрени да го направят. Естествено, онези от тях, които желаят да участват при предлаганите им унизителни условия. По-вероятно е да стане ясно, че участието на такива спортисти ще бъде възможно, но без те да получат за престоя си по време на олимпиадата дори и една копейка руски държавни средства. Такова решение би било в унисон с решението на основните руски телевизионни канали да не излъчват олимийските игри, ако там Русия не бъде представена от отбори, поставени при същите условия, които се предлагат на спортистите от останалите страни. Това би било добър пример за държавна ненамеса в спорта.

ДА ГЛАСУВАМ ЗА ТЕБ ВОЛОДЯ ! ДОРИ ДА МОГА, НЕ БИХ ГЛАСУВАЛ ЗА ТРЪМП !!!

можеш, ама не искаш:) Подай молба за руско поданство! Ще те одобрят ! Не си ритай късметя!

според русофилите путин ръководи света... явно само зимният олимпийски комитет се бунтува :)))) щото забраниха на русия да участва ;) величитето на пу е само пропаганден балон който вече се спука остава за известно време да чувате характерния звук от изпускащ въздуха балон откъм кремъл

единствения въздух който се чува да издиша е от мисловния ти процес. нищо лично, но това с президента им си е работа на руснаците

А през това време светът свиква да живее без Русия. България не фалира, а дори и ръст на БВП има , въпреки руските санкции, Еврозоната излезе от кризата, ще има тора олимпиада без Русия.... Та явно се връщаме към времената на студената война, когато светът си се развиваше и без много отношения със Съветския блок. Та всъщност Путин не е лош вариант - вече е предвидим и е ясно, че ще продължи с изолацията на Русия като същевременно ще се справи с изхранването на населението и хуманитарна криза няма да има.

ее драги соросчета,путин не е цецка,така че воят и квиченето ви отиват

Голяма пародия е Расия и това идва от самите руснаци. Те са свикнали на Велики несменяеми вождове и на твърда ръка. По ТВ гледам руски филми и какво виждам, в офиси там винаги виси на стената портрет на Путин, както в Сев.Корея на Ким.

Оправихме си ние нашата държава та почнахме и другите да коментираме.

Е то по твоята логика не трябва изобщо да се интересуваме какво става зад границите ни и не трябва да се публикуват новини от чужбина?

Новини да има но коментари под тях да няма, че става една манджа. Вярно е, че няколко стотин платени писачи ще останат без работа ама ще е по-чисто.

Никога не бих коментирала русия, ако тя не водеше информационна и психологическа асиметрична война в българските форуми. Каквото повикало- такова се обадило.

И как точно води тази информационн, психологическа и асиметрична война? Аз нищо не съм усетил. Тук си има платени писачи и от едните, и от другите обаче аз не ги чета. На новините на нашите медии много не им вярвам. В България няма критерии по които аз да сравня кои новини са истински, всичко е изкривено.

Гаранция давам, джуджан и да спечели няма да изкара мандата. Скоро ще го застигне революция и ще се крие в подземните канализации на Кремъл.

.....охх, най-после, тамън се бях притеснил че нашто слънце ще залезе и о радост вече е светло на душата ми, да нашто слънце ярко пак ще свети и сега избора да е с 99,99% да не се разпрааме ама ха, о как искам да гласувам за него но пусто българско гражданство не ми разрешава, а как искам да съм светЦки гражданин мужик да шльокам боряшник и да гласувам,гласувам на воля за великият дребен дядя путя!!!

путлер е велик олимпийски бог! само да каже защо русия няма да я има на олимпийските игри?? :))) по всички фронтове ще го смачкат! КЛОУНЪТ ПУ!

клах ви, бесих ви, но явно 500 години бяха малко.

Руската императрица Екатерина Велика- то аз съм ГЕРМАНКА, А НЕ РУСКИНЯ, НО ПАК ВЛАДЯХ РУСКАТА ИМПЕРИЯ И ДО СЕГА РУСНАЦИТЕ МИ СЕ КЛАНЯТ КАТО НА НАЙ- ВЕЛИКАТА ИМ РУСКА ИМПЕРАТРИЦА:D:D:D

От върховете на властта в Русия: Не падаме по гръб! Нито от световна война, нито от санкции... Ще преживеем и това Техният план не подейства, Русия се възражда

Те от нормалните Руски спортисти се страхуват, че ще им оберат всички медали, че от Путин ли... Добре, че не се е записал за участие лично, щяха да отменят олимпийските игри напълно и завинаги. Никой няма шанс против него.

Шило

Защото не платиха да им съборят рафтовете. Още нещо?

Според мене кат клекне по някое време, Кадиров ще земе двете щерки за наложници в харема и ще стане император

путин ще го правят и шеф на зимните олимпиади :))))) квиииик

идва коледа ли та си се разквичал

идва коледа путинските олимпийски прасета ги заклаха вече :))))

И в това е надеждата на човечеството за световния мир: "Русия на Путин е най-добрият гарант за мир в света" ("La Russie de Poutine est le meilleur garant de la paix dans le monde (vidéo)", 16 mai 2013, Jeunes-Actualité). "Владимир Путин, световен Маестро на геополитиката!" ("Vladimir Poutine, Maestro mondial de la géopolitique !", 21 mars 2016, Arrêt sur Info). И нищо не е случайно: "Владимир Путин би трябвало да управлява Европа", каза бившият британски пилот от Формула 1 и Президент на FOM Бърни Екълстоун ("Vladimir Putin should be in charge of Europe, says Bernie Ecclestone", Tuesday 19 April 2016, The Guardian).

Пак ли? Е нали нямаше. Хмм...

ще ти се,ама на

а бе русски смехурковци, дали ще си издигне кандидатурата, а?? ако я издигне, ще е4 голяма изненада,а?? ей, крепостни, та путин измени конституцията за да си гарантира още два мандата по 6 години бе! първо беше 5 годишен мандата. през 1993г е намален на 4 години. през 2008г путин го промени на 6 години! после или ще се обяви за наследник на трона, или ще увеличи на 45 години мандата си!

така трябва. Иначе ще се пръкне някой либераст-демократ, като Елцин и ще се изсере върху труда му...

По-лошото за запада е че не само ще се кандидатира , ами и РЕАЛНО ще спечели с абсолютно мнозинство.

Да е жив и здрав Вова и пак да стане президент. Още един мандат и соросовите посерковци ще бъдат в задните отвърстия на кучетата.

е как бе вовата ти е виден олимпиец лидер на света

еее, голема скрънза си, що само още един??? Поне 20 мандата повече след кат се загуби и последната издънка на КимИр Сен му пожелай :)

Да остане и аз това викам, защото искам да видя дали е възможно руснаци да ядат пушки. За пиенето ги видяхме, че не могат да пият боярищник, не им понася.