Нигерийски щат се сдоби с Министерство на щастието

Губернаторът на нигерийския щат Имо, Рочас Окороча, известен с екстравагантните си идеи, основа Министерство на щастието в структурата на местното правителство.

Обратно в новината

Коментари - Нигерийски щат се сдоби с Министерство на щастието | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

преди и ние имахме министър на веселието, ама го хванаха ..

Ще има ли отдел за рядкото щастие?

Този юнак май си е построил личния комунизъм! Внос на коледна елха с украси и светлинки в Нигерия, сега това министерство ... Явно не е на същата вълна като мизерстващите си избиратели ... Не е луд който яде баницата, а този, който му я дава!

Нигерия са най-големите оптимисти и си имат министър на щастието, а ние като сме най-големите песимисти, май ни трябва министерство на нещастието...

Можем да си направим Банка за щастие, дано бг-мафията не се заинтересова от това :-) Но предполагам няма да ни се бъркат ако започнем да използваме мидени "пари" като в Нова Гвинея, допълнително към официалната валута, каквито има от 2001 в Германия и цяла Европа. По принцип за всичко проблемно има много решения :-) Стига да се научим да преодоляваме земното притегляне :-)

Не се смейте, тук в ЕС заформяме континентално (за начало) Министерство на Истината. С наблягане върху дигитализацията,я какъв дълговрат кадър сме вкарали там, че даже може да работи с близо 150 думи речников фонд... Малко още остава,само дето Путин пречи!

бутан има такова :-)

защо не си направят и министерство на дебилите?

Нито статуя може да струва 1 милион евро, нито коледна елха може да струва 1.5 евра. Но те журналистите езика не знаят, какво остава за математиката ... Ниска култура. На ниво 4-ти клас.

Рода много, а места в администрацията малко. Трябва да се мисли творчески. У нас в такъв случай правят по някоя комисийка, а там са с размах - цяло министерство.

E, голям праз - на нас пък щели да ни правят Министерство на стабилността;)

Тая да няма някой македонски прадядо в родата?