Експерт: ”Белене” и царските имоти няма да скарат коалицията

Няма да има мирно и тихо Европредседателство. Но логиката казва няма защо да има предсрочни избори. "Белене" и "царските имоти" няма да скарат коалицията.

Обратно в новината

Коментари - Експерт: ”Белене” и царските имоти няма да скарат коалицията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

но на фотото този експерт ми прилича на бавно развиващ се.

its

"Експерт"

Как може да е спокойно, след като сме в разкрачено, дори - разчекнато положение, между ЕС и Русия?!? Защо ли още ЕС ни търпи, а не ни натири в мръсната сибирска кочина, към която се стремят всички наши /пишман/политици, които ние продължаваме да търпим?

Нито ще има предсрочни избори, нито БСП ще успее да свали ГЕРБ от власт, европредседателството ще мине гладко, ГЕРБ и коалицията са бетон, не им пука от нищо, ситуацията в България е стабилна, хората разбират, че не може да се направи нищо повече от когото и да било. БСП ще се провали, ще дрънкат глупости и на народа ще му писне от тях, дърдорковци и устатници.

Много експерти нещо се появиха .Интересно откъде като сме най- тъпата нация с най -ниско образвание в европа.

Всъщност "евро-прецедателството" е страхотен повод да се извадят всички кирливи ризи както в България така и за цяла Европа. Сега е момента българите да излязат по улиците и да заговорят за все по-големите неправди които се ширят в нашата мила татковина. Сега е момента да се посочят с пръст "измислените ни богаташи" които са като робовладелци и некадърната ни инфантилна политечска класа която се занимава с всичко друго но не и с обществените интереси каквато им е всъщност задължението. Сега е момента синдикатите ако са синдикати което силно ме съмнавя да притиснат "крадците" на нашето време да почнат да заплащат не само дължимото ами да го увеличат 10 пъти. А те имат и могат. Имат много и могат много повече от това. Няма човек на този сват който да е заслужил милиони или милиарди. Това е невъзможно. Сега е момента всички гадове да бъдат притиснати в ъгъла. Слагайте на масата всичко защото сега емомента за всичко или нищо. Ако всичко мине тихо мълком само и само "да не се изложим" ще страдаме много. Защото 2020 година е края на Европейските програми,а нови инвестиции няма да има защото пазар от 5 милиона души не си струва. Тук няма почва за почването на каквото и да е производство защото половиното инвестиции ти се стопяват за рушвети и безмислени хартиени документи и безброй безмислени разрешения и такси които никой си и няма идея за какво се плащат. Така че спукана ни е работата защото без икономическа кризи ще влезем в такава. Сега е момента да кажем и на богатите крадливи заподноевропейци .."Дайте поне една трета от онова дето векове наред сте отнемали от Африка, Южна Америка и Азия." То на чужд гръб...и аз мога да правя демокрация и пари.

Нарочно е написано с грешка .. "евро-прецедателството"

Цялата тая пасмина се подкрепя и се държи на власт точно благодарение на ес. Колкото и да хленчите - евроолигархията само ще се поздрави с добре свършената работа.

Че скандали по време на Европредседателството ще има, е ясно. При такава опозиция, чиито конци се дърпат отвън от тези, които искат да бламират Европа, какво може да се очаква. Много отдавна комунистите мислят само за измислената си партия и чуждите си господари, а не за доброто на България

Крайно неверни съждения! Опозицията може да бъде добра само срещу равностойни опоненти. Управляващите са толкова доволни от себе си, че са глухи за всичко, което им казва от опозицията. Когато имаш достоен, добре подготвен опонент срещу себе си, също можеш да бъдеш силен в спора. Щом насреща ти е някой с увреден слух, каквото и да му кажеш, няма да чуе.

Тя да е само опозицията...? Не виждате ли, че трамбойко говори като евроатлантик, а същевременно подскача руски казачок?

Мутрите винаги са с една крачка напред от другите.След избирането на Радев и след като се окопитиха, решиха да закичат ББ като успешен навън и какъв успех имал.Само,че като четеш някои анализи,подкрепени с факти виждаш,че това е поредната пиар-акция за възвеличаване на Борисов. Тази им политика им носи девиденти, защото голяма част от хората се интересуват как и къде да си намерят работа,как да се лукуват,да опазят децата си от мръсната среда и пр.

Абсолютна атомна бомба в неолиберализма пусна носителят на Нобелова награда за икономика Джоузеф Стайниц Той обяви, че Източна Европа е поне двойно по-бедна, отколкото би могла да бъде, ако не беше влязла в ЕС. Източна Европа е големият губещ от началото на 21 век. В момента тя плаща 300-400 милиарда долара всяка година на Западна, и основно на Германия обясни Стайниц. Според учения, който освен наградата, е известен и, че предвиди срива на дотком балона, както и кризата през 2008 г., та според него, Източна Европа е в типична хватка на доминионите, известна още от Римската империя. Това е моделът една държава да се колонизира като се подкупи елитът и. Римляните не са завладявали само с легиони. Много повече земи са присъединили мирно. Отиват, подкупват местните вождове и те от вождове стават управители на Римски провинции. Империята ти е зад гърба, и с нея заедно можеш да събереш много повече данъци от преди. Т.е. това е съюз на елита с империята, за да се издоят поданиците. Системата е работела с векове. Прилагана е и от Англия в Индия например там провъзгласявали махараджи от името на кралицата. И после заедно изсмуквали обикновения народ обясни Стайниц. В момента ЕС е точно това. Западът, но основно Германия, подкупва местния елит чрез еврофондовете. Елитът вкарва държавата в ЕС, и превръща членството в абсолютна религия, включително с репресии срещу който е против. Излизането се превръща в ерес. А вкараната страна се изсмуква чрез други механизми изкупуват местни монополи, търговски вериги, сключват се неизгодни договори с дълъг период, които не могат да се сменят при смяна на властта и пр. поясни Стайниц.

Сичкити са руски кавали

Амчи те ако не беха сичкити руски кавали сига щехме да сме пред Полша Чехия и Унгария

колко пък да е експерт точно този...

Мушмурок, освен да чакаш пари от партийната каса на ГЕРБ друго не чакаш.

Нашето европредседателство ми прилича "на гол гъз,чифте пищови".

И АЗ КАТО ЕКСПЕРТ КАЗВАМ,ЧЕ БРАТСКА МАКЕДОНИЯ СЛЕД ГОЛЕМИТЕ ЗАДРЪЖКИ ,ЩЕ ИЗСЕРЕ ЕДНО ГОЛЯМО ЛАЙНО...КАКТО ,КОГАТО ИМ ДАДОХМЕ ТАНКОВЕТЕ.СЕГА ЧАКАТ ЗА ЕС-ПОСЛЕ...ТО ЕКАЗАНО-ЩО Е МАКЕ,ВСЕ Е ЛАЙНО...

една държава без бъдеще, само след 15-20 години тук ще има само цигани и други някакви, ние остаряваме, болни сме, децата ни няма да останат, та, мили управляващи за какво иде реч, сами си вкарахте автогол, съвсем сами!

Не са съвсем сами, и на нас ни го натикаха. До картофите !

Няма да има тихо Европредседателство. Ще има звучно ЕвроПРЪЦедателство.

Редно е да отчетем най-накрая, двете национални катастрофи, през които премина България в близките 70 години. ПЪРВАТА- национализацията и ВТОРАТА- реституцията и приватизацията. В следствие и на двата процеса народът страдаше.

Явно това е лесният начин за пребиваване- самоопределил се като " политолог" никому известен индивид от измислен университет! При несбъднати прогнози в роля влизат оправданията. А те са като задник- всеки го има!

От къде го изкопахте тоя СМИИГЪЛ бе, къв експерт е тва, експерт хуя ми хахах

ДС кадрите се изчерпаха. Сега на Къде? Политиците нагушени вече са износени и ДС подклажда скандалите ГЕРБ с БСП за да отминат други по важни проблеми на народа.

Никой от парламента не иска да каже и да покаже истинският доклад на БАН за АЕЦ. Страхът, че АЕЦ може да срине волтаиците и посредниците при доставката и продажбата на ел. енергия просто ги хвърля в паника. Освен това, въздухът ще е много по чист а тецовете ще трябва да спрът да бълват пушеците които дишат всички. Всъщност всичко се прави срещу народа !

ИЗНЕНАДВАЩО ТОЧЕН И ДОБРЕ АРГУМЕНТИРАН АНАЛИЗ. АЗ, РАЗБИРА СЕ, МОГА ДА ДОБАВЯ И МОЕТО МНЕНИЕ. ЕВРОПА МНОГО ДОБРЕ НИ ЗНАЕ И ЗА ТОВА Е ИЗЛИШНО ДА СЕ ПРЕСТРУВАМЕ ПРЕД НЕЯ. ТРЯБВА ДА БЪДЕМ ТАКАВИ, КАКВИТО СМЕ СИ. ЗАЩОТО ОТ ТАЯ СЛОВЕСНА "ВОЙНА" МЕЖДУ НИНОВА И БОЙКО, ПЕЧЕЛИ ИСТИНАТА И БЪЛГАРИЯ. НЕ НАПРАДНО ИМА ПРЕДАВАНЕ ПО ЕВРОКОМ "ПРЕМЪЛЧАНИ ИСТИНИ". ВПРОЧЕМ, ЕДНО КАЧЕСТВЕНО ПРЕДАВАНЕ НА КАЧЕСТВЕН ЧОВЕК. ВЪПРЕКИ НЯКОИ УСПЕХИ НА БОЙКО, ТОЙ СИ ИМА ЕДИН ЯРОСТЕН ОПОНЕНТ. КАКВО ПО ХУБАВО ОТ ТОВА? НИКОГА ДО СЕГА ПРАВИТЕЛСТВО НЕ Е ИМАЛО ТАКАВА КАЧЕСТВЕНА ОПОЗИЦИЯ. МОЕТО ЛИЧНО МНЕНИЕ Е МНОГО ПРОСТО - ПОДКРЕПЯМ БОЙКО, ХАРЕСВАМ КОРНЕЛИЯ. А ВАШАТА КАКВА Е?

Ех този старазагорски експерт!!!Спецеалист по всичко???Къде се е изучел???

че Бойко е сравнил Левски с митгрантите или обратно - прави инсинуации., като този гол охльов. Бойко не беше прав защото дори и Левски митичен с лъвсксия си скок не може да прескочи оградата - гова искаше да каже премиерът. А леле - Нинова окраде най-богатата агенция за милиони, а Бойко казал че и Левски може да прескочи оградата - защо не - нали има левски скок.

Това по-скоро са пожеланията на т. нар. "експерт" - на хранилка при Боко с големи наколенки.

но не харесвам безлични дребни мъже, Вижте му визията, погледа - безличен, как да му повярвам.

Без да ме виждаш ще ми повярваш ли, че отворих коментарите да напиша същото?

То па един Експерт. Значи все пак ГЕРБ, искат да подарят на ОСМЕСТОТИН ДНЕВНИЯ Българските държавни имоти

Лявата топка на Боко :)

Много е СПАРУЖЕНА нещо

Патриотарчетата са мъртвец и не могат да пуснат коалицията. За тях това е последното участие в каквото и да е управление.