Адвокат:8 г. безсмислен мораториум над царските имоти стигат

Абсолютно неприемливо вече 8 години действа мораториум върху царските имоти, въпреки решението на НС да бъде приет закон за тях. Такъв трябва да има най-после.

Обратно в новината

Коментари - Адвокат:8 г. безсмислен мораториум над царските имоти стигат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

България има много плодородна земя , толкова добра , че смело можем да я наречем ББ ( божа благодат) . Според Маркс ББ ( богати бандити) са заграбили земята и карат нещастните бедни хора да я работят за мизерно възнаграждение и ББ ги експлоатират, прибирайки почти всичко. В България по времето на цар Борис III 93 % от земеделските стопанства имат до 100 декара земя и ако я засеят със зърнени култури не плащат данъци. Ако имат лозе до 5 декара пак не плащат и за овощна градина , мисля че беше 10 . Според статистиката в 1939 год. от един декар средно статистически се добивало 131 кг пшеница. Или от 100 декара 13. 1 тона. При гарантирана цена от 4000 лева на тон това прави 52 000 . една 25 отивало за мелничаря , а колко е било за посев не знам , щото наистина не съм от село , но да кажем , че за селянина оставало 45 000 лева. Един гимназиален учител годишно изкарвал толкова и това обяснявало наплива да се стане учител.

ББ ( божата благодат) дава различни добиви за Добруджа било 180 кг , което е важало сигурно 1939 год за най плодородните земи в царство България. Цар Борис успял чрез Крайовската спогодба подписана между България и Румъния и одобрена от всички "велики" сили да върне Южна Добруджа. От друга страна в Холандия добивите били 300 кг от декар. Обработката на земята можела да бъде с дървено рало , железен плуг , железен плуг с 6 палешника или трактор. В България по времето на цар Борис вноса на селскостопанска техника бил безмитен, а на автомобили 38 % мито. Но с железен плуг с 6 палешника ( теглен от 6 тежкотоварни коня 850 кг единия) резултатът би трjaбвало да е като с трактор и това знаchи , че при коопериране на 6 стопанина с 6 чифта волове резултатът би бил като с трактор и не се плаща за гориво и техника. Та 30 тона ( 100 дка и холандски добив (семена) 300 кг) това прави 120 000 лева дакажем 105 000 с разходите ( тора е оборски)) или колкото 3 годисхни заплати на гимназиален учител.Цар Борис както и брат му загиват. Но не знам защо е тази злоба и по отношение на тях. ( монархо фашисти) , след като в резултат на колективизация и след това връщане на земята селяните получават мизерни ренти. Но при ББ ( Бойко Борисов) рентите са по високи и с европейски пари ( благодарение на Симеон влязохме в ЕС) i се купи модерна техника има европейски субсидии.

ОПИТ ЗА ДЪРЖАВЕН ПРЕВРАТ !!!! ПРАВИ СЕ ОПИТ да се възтановят със закон имоти не на лицето САКСКОБУРГГОТСКИ , а на една несъществуваща ЦАРСКА ИНСТИТУЦИЯ. ЛЕГИТИМИРАНЕТО НА ЦАРСКАТА ИНСТИТУЦИЯ ЧРЕЗ ИМОТИТЕ Й , Е ДЕЮРЕ СУСПЕНДИРАНЕ НА СЪЩЕСТВУВАЩАТА РЕПУБЛИКАНСКА КОНСТИТУЦИЯ!!!!!! НИМА ДЕПУТАТИТЕ НЕ ЗНАЯТ , ЧЕ ВРЪЩАТ ИМОТИТЕ НЕ НА САКСКОБУРГГОТСКИ , А НА НЕГОВАТА ЦАРСКА ИНСТИТУЦИЯ? ЗНАЯТ РАЗБИРА СЕ, НО ГО ПРАВЯТ МЪЛЧАЛИВО ЗАД ГЪРБА НА ТОЗИ КОГОТО ПРЕДСТАВЛЯВАТ - българския народ. МРЪСНИ ПРЕДАТЕЛИ!!!

дам. ако не знаеш традиционната българска монархическа институция е разрушена от комуноидите по време на окупацията на червената армия. така че де факто комунистическата диктатура, прикрита под формата на "народна република" е исторически незаконна

По логиката на " юриста и правозащитник " екимджиев , пребивавалите в резиденция Бояна , Български президенти , трябва да искат да им се прехвърлят идеални части от абсолютната Държавна собственост :))) Няма как да стане ! Още повече , че сакскобурготскота шайка няма нищо общо с България , нито като етнос , нито като древна култура . За Царско династическо наследство да не говорим :)))

Първо тоя Симеончи комарджията няма Българска кръв за да ни е цар и второ тези имоти са му дадени от Българския народ да ги ползва.

продажбата на бтк и ерп-тата,гражбата цанков камък,преобразуването на външният дълг,това са част от злините,заради който царят заслужава не да бъде съден,а направо застрелян.и как,за толкова години,не се яви поне 1 истински мъж ,който да му потърси отговорност.явно,защото в нашата държявническа среда просто липсват мъже

Днеска се е споминал михай едно- на румъните!

Днес в комшийте,утре у нас това са пожеланията на 90% от бъл .общество.Ако пък за не сега,за 800дни му пожелаваме да гушне буке....

не, това са пожеланията на 90% от дебилите

Само за това , че слузестият рептил посегна на свещенната Рилска гора , цялата му щломска фамилия е прокълната во век и веков ! Заедно с тия нищожества са и местните безродници , цялата паплач прокажена . Предателството към древния Български Род се наказва само по един начин ! Окончателен и без обжалване . Амин!

Мд-а-а-а-а, Стамболов докара един неизтрезнял австрийски подпоручик за княз,после той се направи на цар-тази дата сега е национален празник,десетки хиляди български мъже загинаха заради мераците му да става император, една трета от България отиде в сръбско,турско и гръцко,неговият син борис му каза да офейква,че го чака лошо,подпоручика замина с два влака награбено и сега трябвало да ги уважаваме .... били царе.Па ,сложете си маджо за управител и заспете щастливи!

не само че трябва да му върнем имотите, но и трябва пак да го върнем за премиер или президент, за да потръгнат нещата отново в тази държава

Много си прос,тоя тъка ни ограби,че сега си носиме подследствията,бедноста на болшеството,дано го върнат отрупан с цветя

Имотите му били върнати по надлежният ред.....Върнаха ги,защото тогава саксовете бяха спасителите ни,роболепните търчаха и скачаха по Цариградско шосе,ревяха как царот ще ни оправи.Тези типове никога не са заработили пари за да купуват нещо!Който ги признае за собственици е измекяр!

няма друг българин, който да е помогнал толкова много на България и българите, колкото царят. още докато е в бил изгнание в чужбина, царят е помагал на българите зад граница. няма българин на който да е отказал помощта си, и даже е помагал на непознати българи, без да задава въпроси. това го знам от дядо ми, който беше пилот и пътуваше. няма български политик, който да е направил толкова много. нека си спомним че царят като се върна за пръв път, виденов и сие комуноиди бяха фалирали държавата ТОТАЛНО! бяха ни продали и хляба на украинците. царят за нула време вдигна държавата на крака и ни прие в европа и в нато. нещо за което си говорехме и си мечтаехме преди него. веднага да му се върнат имотите и да му се дадат финансови облекчения, за да остане в България и да продължава да помага на страната си.

НЯМА ДРУГА ФАМИЛИЯ КОЙТО ДА Е ВКАРАЛА БЪЛГАРИЯ В ДВЕ НАЦИОНАЛНИ АТАСТРОФИ ОСВЕН ТАЗИ НА КОБУРГИТЕ. НЕКА МУ ВЪРНАТ ИМОТИТЕ. ПО ЗАКОНА ЗА НАСЛЕДСТВОТО ЩЕ СЕ НАЛОЖИ СЪЩИТЕ ДА БЪДАТ ЗАПОРИРАНИ ДО ВРЪЩАНЕТО НА ПЛАТЕНИТЕ ОТ ДЪРЖАВАТА РЕПАРАЦИИ. АКО НИЕ НЕ ГО НАПРАВИМ МОГАТ ДА ГО НАПРАВЯТ НАСЛЕДНИЦИТЕ НА 15000 ЕВРЕИ ПРАТЕНИ ОТ БАЩАТА НА САКСКОБУРГГОТСКИ В ЛАГЕРИТЕ НА СМЪРТТА. МОГАТ ДА ГО НАПРАВЯТ И ГЪРЦИТЕ КОИТО ПОВДИГНАХА ВЪПРОСА ЗА РЕПАРАЦИИ , А ГЕРМАНИЯ ГИ ОТПРАВИ КЪМ "ОКУПАТОРА" БЪЛГАРИЯ. ИЗОБЩО ТАЗИ ФАМИЛИЯ Е ТОЛКОВА ВРЕДНА, И ОБРЕМИНЯВАЩА СЪС ЗАДЪЛЖЕНИЯ, ЧЕ АКО ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА Я ВКАРВАМЕ В УПОТРЕБА може да се стигне до момента ГЪРЦИЯ да ни цесира дълга си към банките кредитори за да им платим РЕПАРАЦИИТЕ за щетите нанесени от тази фамилия!

Явно не си в час с управлението на страната. По времето България е била парламентарна монархия, която има Министър председател, правителство и законодателна власт, както и монарх. Пример за подобна монархия е Великобритания.

Много тролчета,много нещо.Той разпродаде всичко печалившо и бил ни оправил.Чел съм ,че бил агент на ДС,а бил помагал,е много лъжи се пишат.Каква цена платихме ????????????? Е много заблудени хора,

Само 1 прост въпрос,има ли царя документ,с които да удостовери ,че спорните имоти са негови,а също и начина по който са придобити

Очевидно има, иначе нокой нямаше да води дела с него. Все пак тези имоти веднъж са върнати по надлежен ред, което пише в статията. А има и заведено дело в Страсбург, където няма как да играе корупция.

Изкараха пак дъвката за да отклоняват вниманието на раята от насъщните проблеми. Има смисъл от пушилката и данданията, а 80 % се хващат на въдицата. Клин, клин избива.

Клетият екимджиев , мастит " правозащитник ' , го разбирам . Драпа за комисион , гнидата продажна . Както и другата голяма айдукатка :))) Нямат шанс и двете едноклетъчни. Казусът е кристално ясен. Генетично увреденият фердо сакскобурготски се довлича в прекрасната ни Родина с вехт куфар и една риза на гърба . Всичко , което притежава в България е изключителна държавна собственост . Българският данакъплатец издържа него и наследниците му в продължение на десетилетия . В замяна получава три национални катастрофи и стотици хиляди жертви . Егро шломската фамилия са масови убийци. Нещо повече - след като ги изхвърлят от страната , получават обещетение , без България да им дължи абсолютно нищо. Настоящият сенилен клептоман го издържаме и до ден днешен . Педя земя нямат в България , закупена с лични средства ! И най- важното : Нямат грам Българска кръв и нямат нищо общо с Българските царски династии. А крадлив симо никой никога не го е коронясвал ! Отдавна трябваше да им се забрани достъпа до свещенната Българска земя на цялата хазарска шайка . И това предстой :))

Нима приватизираните заводи не бяха изключителна държавна собственост, а ЕРП, а ВИК? Прост си и затова винаги ще си останеш беден.

България има само един оцелял истински потомствен благородник, избран от дедите ни. царят е преживял много, особено след като престъпниците комунисти избиват семейството му и конфускиват имотите им, още докато е бил дете. редно е царът да бъде уважаван, защото винаги е помагал на българите и той направи най-много за България, когато беше прмиер. тогава ни приеха в нато и в европа и за пръв път имаше такъв голям бюджетен излишък. редно е да му бъдат върнати семейните имоти по закона за реституцията и комунистическите фамилии, които са използвали царските имоти за резиденции да му платят обезщетение за неплатените наеми

ми да си ходи тогава царя

В България потъват милиарди! Милиарди! Буквално изчезват и виновни няма! А вие се занимавате с някакви имоти, които са смешни на фона на милиардите! Всичко това доказва, че липсва интелект! А после се сърдите, когато някой професор ви каже, че 80% от българите са дебили.

Напомня ми за вица: "Що е то 100 адвоката на морското дъно? - Едно много добро начало!"

Кобургите, тази пропаднала и престъпна династия се е впила като пиявица в снагата на клетата България и иска пак да пие кръв до пръсване. Не стигат кървите, жертвите и страданията на нашите деди във войните за национално обединение, та днес алчният мадридски старец иска имоти, които никога не са били собственост на пропадналата му династия, а на монархическата институция, която след Освобождението е тръгнала с друг монарх, чиято еднична претенция е била да бъде погребан в България и да му се построи гробница. След като днес не сме монархия имотите са държавни. И това няма как да се променят и с 1001 адвокати-въжеиграчи наети от алчния Кобург!

То това важи за всички одържавени имоти. Всички да връщат имотите на държавата по твоята логика. Повтаряте едни и същи логично недоказани глупости.

Интелектуалното ниво на електората в България е много ниско. И това се вижда по статуквото, жизнения стандарт, демографската криза, коментарите и т.н. Накратко - ниска топка. Масите не си правят труда да разберат нещо, да прочетат нещо, а и много често изобщо нямат капацитета. Те се влияят от неща като "една жена каза" и гръмки заглавия. Те нито са виждали изсечени гори, нито нищо, обаче го повтарят като папагали. "Освен родния си български език, Симеон Сакскобургготски говори английски, френски, немски, италиански и испански, ползва арабски и португалски." Симеон е пример за интелегенция, за интелектуална класа, за аристокрация, за възпитание и широки възгледи върху света, за класа и семейно положение, което е от поколения. България има нужда от интелигенция. Кои други хора можете да посочите като подобна интелигенция? И ако ставаше въпрос за вашите имоти, друга песен щяхте да пеете!

ГЛУПАК!

vasil

Аз пък имах вуйчо,който освен български,владееше руски,чешки,сърбохърватски(македонският не се брои),френски,немски,английски,японски...и си умря като младши научен сътрудник.

Браво на него. А дядо му овчар ли беше? Тогава не ми го давай като пример! Образованието не те прави интелигенция, нещата са по-сложни! Може да си много образован, но да си с виждания на бесен селянин.

Освен крадец друго за Симеон не може да се каже. Да му бъде отнето правото да стъпва на Българска земя един подлежи и крадец нищо повече!

В Рила лично съм видял изсечени гори,а БТК,а Соф.вода,а миттниците и те на англичаните,а ЕРПтата,а яхтата в Монако,,на доктора,, а колко много аааа и ти ще го даваш за пример,а оправи ли ни за 800дни.Лъжец и крадец излезе за българите.Ненавиждаме го.

Въпрос: Как се нарича това - 50 адвокати на морското дъно? Отговор: Едно добро начало!

Много тъп виц би ли ми го разяснил

Освен поста на човек с ник инженера всички останали са злобни постове срещу един бивш министър-председател на България. Като се има предвид, че ако ви пита човек кои са били най-лошите години за вас и за България едва ли 100% от вас ще отговорят 2001-2009, съмнявам се, че дори и половината ще ги посочите е изключително странно , че Симеон Сакскобурготски се "радва" на почти 100% злоба от страна на пишещите тук. Не мога да се сетя да е имало някой човек с толкова негативни постове. Дори лидера на Северна Корея получава доста позитивни постове. Така е и с Тодор Живков, Путин, Тръмп, Еродаган, та дори и бивше президент на Зимбабве си имаше фенове. И тъй като нещата не се връзват си правя следния извод - дежурните тролове, които трябва да хвалят ГЕРБ, БСП, ДПС и персонално Пеевски, АТАКА, Русия, САЩ и какво ли още не - не се включват. А бе що така бе хора. Бойко Борисов нали ви обяснява , че той го уважава? С БСП и ДПС нали беше коалиционен партньор, а пък Пеевски тръгна от младежкото НДСВ в политиката. Що така не помагате поне с един пост в защита на този човек? Една част сте хора с промити мозъци, които са се вързали на ченгеджийските похвати един да обере негативите от всички, а друга част служите на мижитурки, които пред човек се правят на приятели, а зад гърба му насъскват беквокалите.

Айде сега след всичките глупости дето си написал,да кажем така:ЦЯЛАТА ТАКА НАРЕЧЕНА "ПОЛИТИЧЕСКА КЛАСА" В БГ СЛЕД 89Г БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ Е СЪЗДАДЕНА ОТ КРЪГА НА ЖИВКОВ ПРЕЗ ПЕРИОДА 1980-89ГГ.И действа в негов интерес.Тя доведе и нищожеството за да и бъде параван зад който този кръг да управлява за определен период-няколко години.Просто нещата трябва да се поизменят по малко за да минават пред дебилите.Това е.

Ти нещо по-различно ли щеше да направиш, ако беше на негово място? Явно не разбираш изобщо нищо. Държавата е окупирана от хора, които не искат промяна. Как ще промениш това?

Живков правеше, каквото му кажеха от Москва. Когато дойде Горбачов, той изпадна в немилост. Искаше се от него да прави реформи , а той само симулираше такива. Той беше отстранен отгоре (КГБ). Промяната в СССР доведе до разпадането му и колкото живковистите , които останаха бяха вече проруски , може да се говори за някакъв живковски кръг. Човек може да се рови в историята , но всяка епоха си има свои личности.

Един задграничен мръсник и гад е абсолютна нула и никаква вреда на България не може да стори, без десетките родни български мръсници, които съвсем съзнателно и доброволно се поставят в негова услуга. Примери да искате само, от дълбока древност та до сега.

Адвокат като тоя, обещал никога повече да не лъже ... и му заковали ковчега, А колко ли плаща да му направят задна прашка под лъвов мост. Гадостта човешка няма граници.

Да си спомни кобургът как се казва фирмата, изрязала българските гори? Ако му изневерява паметта, "Кардам". Как пострада едноименният му син? От удар в дърво!

Лично мое мнение е, че от морална гледна би трябвало да се върнат имотите. Ако сравним "поезията" : Понеже няма олио и хлябът е от мъката по чер с думите на Цар Борис III : по добре черен хляб, вместо жените ни да носят черни забрадки, явно НДСВ спечлеи заради думите на Цар Борис III. Има изключително талантливи спортисти ката Стоичков, Григор Димитров, Пиронкова направили милиони със спортен талант. Но според Маркс в основата на богатството било пиратство и грабеж. Не може да се отрече, че сякаш родната действителност подкрепя това твърдение и от тази гледна точка би било срамно да се заяждаме със Симеон, най малко заради баща му.

"...Но според Маркс в основата на богатството било пиратство и грабеж...". Момче ти подкрепяш ли такова съждение.То може да се изкаже само от един идот идиот. Или поне тотален некадърник.А иначе глупостите ти от онзи ден наистина ме оставиха без дъх.Отчаях се че като си предсатвих че толкова глупав човек като теб се разхожда по бедната земя

Е вие сигурно сте по интелигентен и от гениите. Но може да се нправи хипотезата, ако с к ( кадърен) белeжим броя на богатите кадърни хора и с б (Бандит) броя на богатите бандити, то благосъстоянието на една държава е право пропорцинално на отношението к/б.

Ти занаеш ,че по времето на соца колко тирове се изнасяха за Гърция, с агнета във връзка с репарацийте.Изобщо много вреди са нанесли на родината ни това протестанското племе Кобургите.НЕНавиждаме ви крадливо племе.Малко ли ни ограби докато беше министър председтел.Изроди долни

По времето на соца изнасяхме тютюн, домати,вино , плодове, живи животни , месо , мляко, гастарбайтери ( 300 долара за специалиста 1200 за държавата) , розово масло на печалба, Изнасяхме индустриални стоки на загуба и оръжие платено с пари заети от нас с кредити от запад , дето ни вкараха в дълг. Без да сме воювали ни накараха да плащаме , но ни оставиха Южна Добруджа. За това платиха Цар Борис III и брат му.

Царят не може да има имоти,наследство от Фердинанд и Борис,а олигарсите могат за 20 години да имат богатство десетки,дори стотици пъти повече от царските имоти.Шизофрения!Или при тях е честно и законно!?!?

Мекере!

от кога адвокати дават наклон на държавата или толкова си могат-да пищят и дрънкат глупости по медиите.

Ако сме спе4елили делото защо посо4ват хонорара като загуба.Нали които губи поема разходите на адвокатите.Мисля 4е умишлено се споменава цифрата за да се спекулира и да се изгражда 4увство 4е губим

не 8 а 800 години мораториум трябва за мушмурока

Този адвокат има ли документи удостоверяващи, че някогашните короновани особи са купили тези имоти. Ако няма, то и имотите не са били собственост на величествата, а на интендантството.

е завършил някой РАБФАК като министърката Цачева. И ТОЙ И ТЯ НЕ СА ПОГЛЕДНАЛИ "Закона за наследството" Преди да придобият ЦАРСКИТЕ имоти наследниците трябва да платят РЕПАРАЦИИТЕ които са в резултат на поведението на НАСЛЕДОДАТЕЛИТЕ! ИЛИ МОЖЕ БИ ТЕ НЕ СА ВИНОВНИ ЗА ДВЕТЕ НАЦИОНАЛНИ КАТАСТРОФИ? НЯКОИ ОТ ТЯХ НЕ БЯХА ЛИ СЪДЕНИ ЗА УЧАСТИЕТО НА БЪЛГАРИЯ КАТО СЪЮЗНИК НА ФАШИСТКА ГЕРМАНИЯ И НЕ БЯХА ЛИ РАСТРЕЛЯНИ СЪС РЕШЕНИЯ НА НАРОДНИЯ СЪД. Да, НАРОДНИЯ СЪД не е български , а част от една ПРАВОРАЗДАВАТЕЛНА СИСТЕМА създадена след НЮРНБЕРГСКИЯ ПРОЦЕС. Вероятно вече този НЮРНБЕРГСКИ ПРОЦЕС няма стойност и престъпниците по него са реабилитирани. Само , че държави като ГЪРЦИЯ и ПОЛША продължават да имат претенции към Германия. Гръцките са към ТЕРМАНИЯ , която насочва исковете към окяпатора който според нея сме били НИЕ - КНЯЖЕСТВОТО със суверена му БЪЛГАСКИЯ ЦАР БОРИС!!

е важно за теб, Екимджиев, а не справедливостта и интересите на държавата! Я кажи колко прилапа от платените близо 2 милиона като адвокатски хонорари?!

d4

интересното е друго. кой плаща хонорарите на адвокатите??? които до момента са седемцифрени... тоя рептил Кобурга докато не гушне босилека май няма да се откаже.

този на снимката ще се бори, защото хонорара му при спечелване на делото за имотите на царя ще е минимум 6-цифрен

да му върнела държавата имоти, които преди това му ги била дала... т.е. няма нищо за връщане, държавата си е взела. това което е дало...нищо повече.... Това са части от историята на България, затова те не принадлежат на никой, те са си едни исторически музеи, които всеки от нас би трябвало да може да посещава...В гробищата един 90 годишен алчен изкуфелник няма да ги отнесе, колкото и да иска

Царя има народ... за 800 дни????

как пък не 2001 година, когато Царо беше при Кеворк, на въпроса има ли претенции към бившите си имоти, ако част от тях са били вече върнати, мадридският тарикат нямаше да отговори:"Кой , аз, ама моля ви се, аз не съм такъв човек, нямам НИКАКВИ претенции към имотите, те са на България, аз я обичам ..." и тн. подобни простотии! Колко я обича се видя вече-най-обича "бащинията си" както самият той се изрази...!

За съжаление "обичта" и правото са две коренно различни неща.

каза сатаната

А междувременно румънското височество ритна камбаната.

Цялата слуз изплува: Безсмислено е да говорим за царски имоти!

Дано си проклет !

На какви закони се позовавате вие адвокатите?На закони еднодневки за определени хора.Това ли е твоето ЗАКОНОДАТЕЛСТВО бе екемджиев?За-кони за царе,за управляващи,за простолюдието,за вас мошенниците,ето затова от България нищо не остана.Защото старите демокрации имат закони от векове пред които всички са равни. Добре ,разбрахме от интервюто,че ще се бориш за един нечестен човек,без никакви заслуги,а точно обратното само вреди е нанесъл на държавицата ни.Евала ти.Безчестни ,прогонихте всичко читаво никой няма да остане тук от такива като вас.

НАСЛЕДНИЦИТЕ НА ЦАРСКИТЕ ИМОТИ СА ДЛЪЖНИ ПЪРВО ДА ПЛАТЯТ РЕПАРАЦИИТЕ НАЛОЖЕНИ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД произлезли от поведението на НАСЛЕДОДАТЕЛИТЕ. Като направят това им върнете всичко!

и комунягите да платят външния и вътрешния дълг, които ни оставиха. С лихвите

НО СЪЩИЯТ ДА Е С ПРИХОДНО РАЗХОДНА ЧАСТ - имотите от една страна , ОСЪВРЕМЕНЕНАТА СТОЙНОСТ на платените от българския народ РЕПАРАЦИИ за поведението на НАСЛЕДОДАТЕЛЯ от друга. Ако баланса е отрицателен за държавата ДА СЕ ЗАПОРИРАТ АКТИВИТЕ КОИТО ПРИТЕЖАВА НАСЛЕДОДАТЕЛЯ!! Следва се здравата логика на ЗАКОНА ЗА НАСЛЕДСТВОТО !! НЕ САМО АКТИВИТЕ , НО И ПАСИВИТЕ НА НАСЛЕДОДАТЕЛЯ!