НАТО провежда широкомощабна PR кампания #WeAre NATO

Кампанията WeAre NATO /Ние сме НАТО/ има за цел да обясни по какъв начин единството и солидарността на съюзниците допринася за защитата на мира и сигурността.

Обратно в новината

Коментари - НАТО провежда широкомощабна PR кампания #WeAre NATO | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На народ, свикнал на комунистически лозунги, тези фрази му изглеждат изтъркано, смешно и някак старинно. Напомня на фраза на Георги Димитров, сменям само името: "Дружбата с НАТО е необходима като слънцето и въздуха за всяко живо същество".

СИКТИР БЕ НАТО, СИКТИР БЕ ЕС

ДА РАЗБЕРАТ ПОВЕЧЕ ХОРА ЗА ТОВА КОЛКО ХУМАННА И БЛАГОРОДНА ОРГАНИЗАЦИЯ ГИ ПАЗИ! РАЗБИРАЙ-ДА НАПЪНЕМ СИЛИ ДОКРАЙ В ПРОПАГАНДАТА,ЧЕ СМЕ НА ПЪТ ДА СЕ ЗАТРИЕМ, А ТОГАВА КАКВО ЩЕ ПРАВИ ВОЕННО ПРОМИШЛЕНИЯТ КОМПЛЕКС НА ФАЩ!!! НЯКОЙ ДА ИМ КАЖЕ,ЧЕ СА СМЕШНИ И ЖАЛКИ!!!

НАТО да си ходи от Европа, да прави кампания в Африка или Южна Америка... тук не го искаме.

Ние сме партньори Да се чете (особено от българите): Партньори сме, ама все пак първо си нарежете ракетите, пък след това ще ви вземем в НАТО Ние сме прозрачни един за друг Да се чете: Ние сме партньори, ама въпреки това се шпионираме един друг Ние сме свободни и демократични Да се чете: Нашите бомби носят свобода и демокрация за всеки, който не е съгласен с нас.или най-вече със САЩ НАТО произвежда стабилност Да се чете: НАТО навсякъде внася стабилен хаос където се намеси (справка Либия, Сирия, Ирак, пък и Украйна не е за изхвърляне от списъка) На НАТО може да се вярва Да се чете: Може, ама все пак интереса клати феса (справка окупацията на 50% Кипът от Турция) НАТО се грижи за човешките права Да се чете: Вариант 1. Човешките права са тези, които САЩ смятат за потъпкани там, където не ни се подчиняват Вариант 2. Всяко живо същество на земята има право да получи от нашите справедливи и демократични НАТО създава творческа среда за състезание на идеи и ценности Е, тука избиха рибата!!! Дори по времето на социализъма на политработниците в БНА не им стигна акъла за такива лозунги!!! Или може би искат да декларират, че отсега нататък НАТО-вските войници ще се занимават само с труд и творчество. :-)

НАТО провежда широкомощабна PR кампания #WeAre NATO. Представете си референдуми за НАТО, а около пунктовете за гласуване мажоретки с мокри фланелки с надписи: Ние сме прозрачни един за друг или Ние сме свободни и демократични а пък на гащичките: НАТО създава творческа среда за състезание на идеи и ценности или НАТО се грижи за човешките права. Представям си и двама прегърнали се натовски генерала вдигнали гордо плакат Ние сме партньори. Особено внимание се обръща на таргет групи сред жените и младите хора. Хм, а мъжете защо ли ги пренебрегват?

Руски тролове плюят безсилно. Русия понеже е велика, най-големият навлек е руският навлек.

хааа хааа - малей.... А по официални данни около 15 000 военнослужещи в американската армия са транссексуални, но пазят това в тайна заради забраната. Броят на хомосексуалните е по-голям.

go home and fuck you. Референдум за out of NATO.

Вън американските (натовски) окупатори от България.

Русия още не е окупирана бе малоумник, България е част от НАТО.... ходи си при жужето Путин и си вдигай лозунги.... ВЪН НАТО от Русия!

Широкомащабната кампания на НАТО веднага даде резултат---WE ARE BULGARIAN!!!!!

крайно време е да се инициира референдум с един въпрос: "Съгласни ли сте България да напусне НАТО?" Необходимо е да се съберат 500 000 подписа. Щом чалгаджията успя да събере за нула време подкрепа за идиотския си референдум е повече от ясно, че под горният въпрос ще се включат много повече хора, за по- кратко време. Кампанията на НАТО за самореклама работи активно именно в подкрепа на излизането на България от НАТО!!!

време е и задници като теб да си бръкнат в референдума. по-добре ли ТИ е, ако се врътнеш малко на референдума....ще ти стане още по-хубаво.

Много хора ще работят тук,мнооого.....клиенти на трибунала в Хага/след реформата/.

Изроди като Кин Свин и Пут Кин не виреят. Това им е болката на рушняците

нато е джудже пред руските, китайските и индийските войски + севернокорейските. Просто ще го смачкат, като слон мравка. Затова ние се присъединяваме към по силните, и напускаме нато.

До 10 години НАТО няма да е в тоя състав. По-точно ще има излезли от този прокажен алианс.

САМО български войски ! Какави са тия окупатораски американски бази ???!! Ако има нужда, и някоя държава бъде нападната, тогава ще пратим нашите войски ! Вън американските окупатори от земята ни !

#YouAreЕдноНи6то

Защо и докога ще съществува НАТО?Това е архаична структура ,посредством която САЩ оправдават агресорските си интереси в различни части от света.Тя няма бъдеще , тъй като надявам се скоро в единна Европа да заговори разума и ясно да отговорят на САЩ , че са нежелани на този континент- но къде ли пък са желани? Добре че има такива страни дето не им се боят на агресивната реторика.

Ей абе то много умно това ak47bul, не само че представя 27 те европейски страни на НАТО в ЕС, но дори и извън този континент. Абе ше се окаже, че е световен говорител и всичко знае.....

Путин : Дали да си го прехвърля , в другият джоП ?

''САЩ /разбирай И НАТО / , свалете ръцете от Европа ".

Това не трябва да знаем за НАТО! Какво казва бившият министър на Германия /сега в ЕС / ...., Шойбле : ''На ЕС и трябва ''ОБЩО ЕВРОПЕЙСКА'' армия , НАТО е отживелица ''!

НАТО е архаична структура от ОТДАВНА ОТМИНАЛИ ВРЕМЕНА.....Тогава,когато държавите бяха държави,съюзите имаха някакъв смисъл и светът БЕ БИПОЛЯРЕН....Сега светът е БЕЗПОЛЯРЕН/НАВСЯКЪДЕ КАПИТАЛИЗЪМ/,центровете на ВЛАСТ ВЕЧЕ НЕ СА В ДЪРЖАВАТА,заплахите НЕ СА ОТКРИТИ,ВОЙНАТА СЕ ВОДИ С МРЕЖОВИ/ХИБРИДНИ/ СПОСОБИ И ОСНОВНА ЦЕЛ Е СЪЗНАНИЕТО И ОБЩЕСТВЕНОТО МНЕНИЕ....Това пределно ясно си личи и тук-латинските траншоеди и 20% БЪЛГАРИ/без идеологията на леви/десни,фили/фоби/.....ПР кампанията на НАТО е реакция на умряло куче,което за съжаление не погребаха...Но той идеално ОТКЛОНЯВА ВНИМАНИЕТО от СКРИТИТЕ ЗАПЛАХИ за държавите......Тоест НАТО е част от хибридната/мрежова война/ за налагане на господство в която ЖЕРТВИ СА И СЪЮЗНИЦИТЕ!!!!!

...досега НАТО бе търговски представител на ВПК,сега вече е структура от мрежовата война......опасна и страшна пренастройка в геополитиката....защото не прави разлика между съюзник и враг....Всичко е ВРЕМЕНЕН ИНТЕРЕС И СИТУАЦИЯ....Погледнете Турция.Германия,ВЕНЕЦУЕЛА,Бразилия,Африка,Швеция,ШВЕЙЦАРИЯ....АНГЛИЯ особено.

като видя 'таргет групи' и веднага се сещам за циганите.

Няма никаква тежест и връзка с реалността понятието: "Евро-Атлантическа сигурност"? НАТО е организация, която се ръководи и служи на САЩ за оправдаване на милитаристичните интереси на една агресивна американска доктрина с основен принцип: Разделяи и Владеи! Страните членки на НАТО са клакьори и служат за регламентиране на световните безплатни американски бази разположени така, че да инициализират от всяка точка своята политика за: "Безсмислено убиване на невинни хора" в случай, че не им отърва някоя старана да има известно икономическо или стратигическо приемущество. За това ние имаме: 1. Безплатни за американците техни военни бази на наша територия. 2. Дублирани Военни бази и командни центрове на НАТО на наша територия. Което води до: 1. Поддържане на малка Българска войска за защите на агресивни цели по целия свят и като резултат:Смърт на български войници от "Приятелски огън". 2. САЩ избиха БЕЗПРИЧИННО иракчаните и в разрес с Женевските споразумения с прилагане на военнопрестъпления, геноцид и унижения на военнопленници, тръбите с петрол потеглиха към американските касички А БЪЛГАРИЯ за лоялността загуби $5 милярда и военните ни самолети върнаха ковчези в страната ни. За епокалипсиса към Европа от мръсната война на САЩ в Сирия да не говорим ... военния трибунал е разпуснат.

Това НАТО кой го бръсне за слива?! Събрани генерали-пенсионери, които никога не са участвали в битка. У нас положението е същото по образ и подобие на НАТО. Министър председател генерал - наркотрафикант и президент генерал - аваджия. За последния ме е жал.

Това НАТО дори и КГБ-е глупаците го бръснат за слива!И си налягат парцалите!

нато е за подлогите,иначе янките си правят каквото си искат

Нямат велик пълководец като кужугет шойгу оглу спечелил много битки в кенефа

DGD NATO :)

даже самите корумпирани чиновничци в катуна НАТО наблягат на гротесктата -лозунг поне малко да се посмеят хората.

Корумпирани са руските чиновници и бюрократи!А в руската армия корупцията е по силна и от самата руска армия!И у нас е така защото руските бандити и мекеретата им от БСП и ДПСОПАтака използват същият модел за да грабят България!НАТО обаче няма да позволи и физическо заробване от Русия!

НАТО СЕ ...РЕКЛАМИРА , ЯВНО ........ПОКУПАТЕЛНИЯ ИНТЕРЕС Е СПАДНАЛ !!

Не искаме НАТО, искаме МИР.

Напъват за Сърбия да влезе в натовската кочина.

ОТКАКТО НАТО ВЛЕЗЕ В ИЗТОЧНА ЕВРОПА + ИЗТОЧНА ГЕРМАНИЯ , НАСЕЛЕНИЕТО ИМ НАМАЛЯ С 30 МИЛИОНА ДУШИ ... ИЗБИТИ ПО ВРЕМЕ НА ПРОДЪЛЖАВАЩИЯ ДЕМОГРАФСКИ ДЕФИЦИТ ...

... ДЕМОГРАФСКИ ГЕНОЦИД ...

Руска ватенко, глейте си вашата сибирска кочина и не се бутайте в уредените държави от ЕС! Кого се опитваш да излъжеш, че населението на ЕС е НАМАЛЯЛО с 30 милиона души?! Нещо много наедро мятате числа. ЕС не СССР, където 30 милиона избити го нямате за нищо! Напротив, според всички статистики, населението на ЕС се е увеличило, макар и минимално, но това се дължи не на мизерия и лош живот, а на чисто демографски проблеми, не от вчера или днес. Застаряване на населението е свойствено за високоразвитите страни. Плодят се, като зайците, само изостаналите народи. Това при тях е животински инстинкт за оцеляване.

РУСИЯ ЗАГУБИ 50 МИЛИОНА УБИТИ ПРИ ГОРБАЧОВ И ЕЛЦИН УКРАЙНА 10 МИЛИОНА УБИТИ :)) ... ПРИРАСТА В ЕС Е ОТ МАНГОВЦИ :)) ... А ОТ ИЗТОЧНА ЕВРОПА ЕДИНСТВЕНО ЧЕХИЯ Е НА РЪБА +/-

Влизането на България в НАТО е гнусен престъпен акт от страна на продажните български управници против българския народ, наподобяващ пагубното ни участие на страната на нацистка Германия през ВСВ.

нато-травестити е най готиното търсене в гугъл!

И с какво това ви помага на вас, россияните? Чешете си егото и си въобразявате колко сте велики? нима нормален човек може да допусне, че страната ви, чиито БВП е почти 10(ДЕСЕТ!!) ПЪТИ по-малък от БВП на страните от ЕС(без този на САЩ и Канада!!) може да има каквото и да било превъзходство на НАТО? И това при положение, че страните от НАТО в ЕС харчат по-малко от 2% от своя БВП за военни нужди?! А колко харчите вие, в РаССея?... Никога няма да разберете, но жалкият ви жизнен стандарт не можете да скриете с гръмки лафчета и блъфове за величие!

Попитали радио Ереван: - Защо Нато прави рекламна кампания - искат да привлекат нови кандидати за членство ли? - Не, притесняват се да не загубят настоящите.

КОЙ Е ВИНОВЕН ЗА ДЕМОГРАФСКИЯ ГЕНОЦИД В ИЗТОЧНА ЕВРОПА ??? ... #FuckNATOfascists ..:))

искам питам, абе верно ли некво жуже било назначило ПРЕЗИДЕНТЪТ на най великата държава и водеща сила в НАТО ? Мен ич не ми се верва, как тъй жуже ще назначава най-важния човек на планетата ?!

Путин да не знае много, че говедата ша му пратят ЦЕЛ БАТАЛЕОН със силиконови плеймейтки, палави гейове и мазни негри, въоръжени с ГМО царевица, салами с натриев бензоат и ЦЕЛ САМОЛЕТОПОТОПАЧ! А кат додат и третия пол, направо е разбит!!

фърлете бързе и натото и европата и ООнетото у наи-длибокото на атлантика!

За сведение на руските тролове- съгласно политиката на НАТО, кибератака над официалните държавни сайтове на държава - член на НАТО, се приравнява на военна агресия над държава- член на НАТО и се включва в действие чл.5 от Северноатлантическият договор. А сега да видим дали пак путлеристанци ще хакват наши държавни сайтове! Нали питахте КАК НАТО ни пази? Ей по този начин!

А други членове включват ли се? :))

Написах ти ясно- ти пробвай да изпратиш ддос атака на наши държавни сайтове, и тогава ще останеш МНОГО НЕПРИЯТНО изненадан- от фалшивото ти руско самочувствие няма да остане и следа :D Изведнъж новото ви информбюро ще ви информира, че /вражеския/ за вас НАТО ви е отговорил следствие на вашата руска кибератака:) Малииии- не те виждам тогава- ще подпалиш с 500 км/ч. към родната ти проссия:D

прави кибератаки, лъже за химическото оръжие и се намесва в вътрешните дела на други държави - това какво е? Дано да пукнете, убийци!

По делата им ще ги познаете... Казано е доста преди НАТО и ще се помни доста след него...

НАТО ще става все по силно и обединено защото то брани интересите на Запада като цяло. Моща на Нато и Запада (в който влизат Япония и Ю.Корея) във финансово,военно,технологично отношение е на светлинни години пред тези на Рашка.Днешна Рашка говняшка има по-малък БВП от една единствена провинция на Китай или няколко десетки щата на САЩ.Да не говорим за технологии или финансии. Рашка е държавта с най-голяма емиграция,детска смъртнист,болни от спин,корупция и куп още други негативни фактори.Заплатите в Рашка са по-малки от тези в БГ. На тоя фон Путьо хвърля милиарди за пропаганда и тук в Дира виждаме жертвите му. СССР се разпадна - на ред е Рашка.

дрън дрън. Даже няма смисъл да ти бъдат разобличавани лъжите. Защото хората четат различни източници и не пасат трева. Единственият резултат е, че пак си скъса нервичките, разцепени от яд.

Русия не само че не се свива, а даже се разширява - справка Крим, Донецка, Луганска републики

Ще връща и ще повръща

А на Изтока? Че България е там! Хахахахах. Фильоооо, спри пиячката, Фильооо

Соросоидите цъкат ли цъкат коментари за центове по фондации.Като не ставаш за нищо ставаш соросоиден трол интернет боец на #wearenato

Квичат миризливите алчни азиатски дебили,квичат.Не могат да пращат зелени човечета и им е мъчно. Смешен е Путьо.С най-новите санкции над 1 трлн.долара откраднати от него ще му бъдат блокирани.

Толкова сте тъпи сороските тъпанари, че няма толкова тъп ъгъл, който да математически да ви опише :) Тъпако, какви трилиони те гонят бе? БРАТЯТА имат някакви 200-300 милиарда в облигации на говедата - и това им са парите в говедарника...

здрасти братва , не им се коси , виж че ги е ияд на твоият ник и снимката ... нищо не боли повече от голата истина !!! ха ха ха

пак не ти слагам минус ... как можеш да сложиш минус на говно ... то смърди от 10 километра ... ха ха ха