Германски медии няма да излъчват концерти на Роджър Уотърс

Пет германски радиостанции и телевизии, част от мрежата на обществената ARD, няма да излъчват концерти на Роджър Уотърс заради антисемитизъм, предаде Ройтерс.

Обратно в новината

Коментари - Германски медии няма да излъчват концерти на Роджър Уотърс | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Айде не се впрягайте много на Уотърс, той сие малко по така от време оно! Вярно, че той е един от създателите на групата но и причина да се разпадне! Но е Музикант!Голям!

Жалко! Аз съм от поколението, което посрещна "Стената" преди близо 40 години с възторг, защото тогава албума и филма бяха всичко това което социалистическия строй забраняваше. България беше една страна, която отговаряше напълно на "1984" на Оруел. Големия брат те наблюдава - това беше поантата на социализма/комунизма. Човек беше свободен, но само до кльоновете на границите с Турция, Сърбия и Гърция. Всички хора бяха равни, но някои другари бяха по равни. Всичко ти беше позволено, но за виц за Тодор Живков можеше да разгледаш концлагера в Белене отблизко и за много време. Тогава за четенето и разпространяването на "Фашизма" (с първо заглавие "Тоталитаризма") на Жельо Желев се лежеше в затвора ( справка - Емил Кошлуков) А сега Роджър с годините явно е "поумнял". Жалко!

всички заедно мразят евреите, защо ли?

Човекът няма антисемитски, а антиционистки изказвания. Никой нормален не може да мрази народ, но виж, държавата Израел няма място на политическата карта в Близкия Изток, особено върху чужди земи. Още в Стария Завет детайлно е описано как еврейските царе провеждат системен геноцид над местното население. Днес традицията се продължава от "държавата" /без Конституция!!/ Израел, която първо довежда палестинците до скотско съществуване и състояние, затваря ги в гета, а след това ги показва като мизерни неграмотни терористи. Един въпрос към соросоидчетата: Роджър Уотърс "тъп комунист" ли е?

Човека е анти-куманиЗин. Това не е еквивалентно на нацизъм, защото нацизма вклучва с прочуеите си точки национализъм също, което означава, че индивида требе да служи на страната си и да я зщаитава от враговете. А Роджърчо никого не защитава иле напада, просто е изказал мнение срещу очевидните престъпления на евреите и зионизма. Закона за анти-семитизма е бил насила наложен върху Европейското право (даже и в некои други държави, като тогавашния СССР например) за да бъде затворена устата на сички критикари, по същия начин както в Талмуда и в Кур'ана е забранено да се критикува религията и пророка. Това не просто е цензура, но е и абсолутно неморално и анти-човешко, нале виждъш до какво води, да не можеш да надигнеш глас срещу очвеидни престъпления, и да бъдеш искаран враг и виновен, че имаш нещо между ушите си и не си слеп и глух. Това е топично за Талмуда, за Кур'ана, за куманягите (сички помним каква дивашка цензура - и още я има - правеха куманягите, платените слуги на зионизситте). Типично за дивашкия зионизам, барбаризам и куманизам! Как да не критикуваш, като е очевидно кой е престъпника, и че истинския престъпник се крие зад измисления закон за анти-семитизма! Това нито е омраза, нито е нацизъм, нито е кото и да е - това е да имаш очи и уши и да виждъш какво върши престъпника на местопрестъплението, и да викнеш, хванете крадеца/убиеца!

Ми и да ги мрази некой, ко от тфа! Хората тека си мразът и обичет, моеш ли да накараш който и да е да мрази иле обиче по заповед! Типично за куманягите, да намирът за нормално, некой да им промива калта межуд ушите и да им казва кого да мразът и обичет! Ми хората имът право да репът, кого да мразът и кого да обичет, ти па кой си да им кажеш! Я го виш ти куманизина, искъ;л да казва на ората какво да правът! техна си раута, ти кой си да им казваш! егати изкривеното мислене на слуга и роП!

Да бе, и законче са си прокарале, да накарът насила човечеството да ги обиче, и е забранено да ги мразиш и да ги критикуваш! Яко а! деба и евреите, и куманягите, и слугите на зионизтите, малоумници! щели насила да ни накарът да ги обичеме, и не било нормално да си наясно с техните престъпления, и не било нормално да мразиш убийците си! Яко а! Крадеца вика, дръШте крадеца, и не го е срам, и учи жертвата си да не вика силно докато я колът! Било омраза, да се светнеш, че убиеца ти е сложил ножа на гърлото ти! Я как извъртът нещата! не можело да ги мразим! я да видим дали не моем!

новина! Ние дори и не знаем кой е той. Леле, от какво се интересуват в България!

Не срамно да си глупав, срамно е да го показваш.

Как наистина да го знаеш, като никога няма да се появи в клип на Преслава?

С "Лили Марлен" и "Арбайт махт фрай".

Вроденият нацизъм на германците отново излиза на показ. Този път обаче холкоста е насочен към палестинците, за разлика от преди, когато го насочиха към еврейте. Но нацизма си е нацизъм, независимо към кого е насочен.

Схванете най-накрая че не е нацизъм който преследва евреи и куманяги, а команизам ги защитава. Схванете, че в момента Германия и ЕС се управлевът от куманяги. Схванете, че нацизма разобличи какво вършът куманягите платените слуги на евреите, и затова ги преследваше, и куманягите и евреите още треперът защото истината за тех беше разкрита, и още ги втриса, че хората може да я узнаят отново, и още крият какво вършът заедно - ГЕНОЦИД СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО, НО НА ПЪРВО МЕСТО, ГЕНОЦИД СРЕШУ БЕЛАТА РАСА. Разберете кой ви го пречинева, и разберете, че Хотлер искъше да спаси поне белата раса от евреите и геноцида им, и новия им световен реТ. Като чуете некой да квичка относно анти-семитизъм, да знаете, че това е куманяга иле евреин! НИКОЙ ДРУК НЕ ГО Е ЕНЯ ЗА ИЗМИСЛЕНИЯ АНТИ-СЕМИТИЗЪМ, КОЙТО ДОРИ НЕ СЪЩЕСТВУВА! На хората не би им дори пукало, ако не беше геноцида на евреите срещу човечеството - пример Палестина, иле начина, по който сега германците бивът избивани в собствената си страна!

Упс, поправка: Схванете най-накрая че Е нацизъм който преследва евреи и куманяги, а команизам ги защитава.

Rodger Waters is a great musician Sir!

Доста кураж се иска в тези среди за да наречеш Израел "агресор", въпреки че всички чудесно разбират какво се случва в Палестина. Кейв можеше да каже че не одобрява фашисткото отношение на израелското правителство към хората на Палестина и въпреки това да изнесе концерта. Много евреи също не го одобряват. От по-известните - Чомски например.

Германия се плаши от един велик музикант, а не от мангалите с които наводни Европа...и тази държава ни говори за демокрация!!!

а ти игра ли днес Ганкеното хоро ?

Хората са си направили всичко сами.Ако вземем само 20-ти век гонения в Руската империя,Холокост в Германия и т.н.Създадоха си държава,направихая градина,не изгубиха нито една война от тогава. И затова всички наоколо завиждат,те живеят в мизерия на същото място а евреите...Ами работете колкото те.

щеше да е вярно ако беше истина...!!! ако ги съберат на едно място нито египет ,нито сирия и иордания ще им стигнат...!!! евреите не са лоши но ,,ционистите,,...??? а те са навсякъде..!!!

Дрън-дрън, направили си държава, ти с акъла си ли си! Рокафеллер им я купи, будала! направи си сърч кой държи дукимента за собственост на държавата Исраел, и кой плаща за да им разчиства пътя по света, и кой им вкара ядрено оръжие, и защо Исраел е директно покровителстван от федералния резерв, кой е соПственика на Федералния резерв, и кой плаща на Исраел огромни суми в стотици мелярди, за да се поддържа искуствено благоденствие на исраелците в пустинята! ФАЩ (и хамериканските граждани данъкоплатци) директно спонсорират от държавните приходи на ФАЩ, със стотици мелярди сека година Исраелчото! Отделно са сумите, събирани от Германия, които офецялно се водът репарации и обезщетения на евреи УШ убити от нацистка германия - тия казват, ке се изплащат завинаги! и там са стотици мелярди! Никоя друга държава не е наложила текава цжензура в своя полза по целио свет! закона за анти-семитизма същестува в северна америка, евреопа, австралия и канада (заради британската корона, страна в онези исторически действия), както и бившия СССР (сешсе защо, заради евреина Сталин), както и в Индия, пак тогава била под британската корона, абе почти нема страна по света да не е въвела закона зза анти-семитизма, заради келевите евреи и интересите им! се едно балХар да накара света да си пренапише законите и да направи закон за анти-български престъпления, и да ги преследва по цел свет, не само на соПствена територия! Толко са нагли и подли, мръсните чифути!

СВЕТА МАЙКО МОИСЕЕВА :))

Гледам, че върнали Мел Гибсън отново в Холивууд. След 10 годишно изгнание!

Значи, мога ублично да заявя, че мразя Тръмп, Меркел, Мей, Клинтън, Макрон, Оланд, Елизабет, Путин, Орбан, демократите, републиканците, лейбъристите, консерваторите, дпс, бсп, герб, сдс, дай България, дсб... мюфтията, папата, Ким, Си... Трюдо, Търнбул... или дори почти всички земни жители. Но не мога открито да заявя, че мразя една съвсем малка част от населението на Земята. Яко, а!

Да бе, и законче са си прокарале, да накарът насила човечеството да ги обиче, и е забранено да ги мразиш и да ги критикуваш! Яко а! деба и евреите, и куманягите, и слугите на зионизтите, малоумници! щели насила да ни накарът да ги обичеме, и не било нормално да си наясно с техните престъпления, и не било нормално да мразиш убийците си! Яко а! Крадеца вика, дръШте крадеца, и не го е срам, и учи жертвата си да не вика силно докато я колът! Било омраза, да се светнеш, че убиеца ти е сложил ножа на гърлото ти! Я как извъртът нещата! не можело да ги мразим! я да видим дали не моем!

Дайте да изясним понятията: - Евреи (народ) - Израел (държава) - Палестина (окупирана територия) Трите са различни неща, но някой нарочно ги бърка...

за германия е разбираемо, но за другите страни няма проблем

Ало демокрацията, цензурата... всеки човек има право да не харесва каквото и да е, и да го изразява свободно... май в Германия не сте свободни, а сте кукли на конци...

на германците не им харесва и чалгата ни, а ние сме щастливи с нея ура, култура!

Другари, и как точно коментара ми се оказа "извън темата"? Вълшебната думичка "холокост" ли ви опари пръстетата, а? :) Тц, тц, пуста свобода на словото...

Шмеркел вярна на потеклото си.

Уотърс е объркал евреите срещу които да се бори! Не срещу евреите в Израел, а срещу евреите глобалисти, които искат да контролират света трябва да обърне вниманието си! Казал ли е една дума за Сорос, най-големия враг на човечеството в момента? Ще каже, ама ще го отрежат на момента! Интересно че евреите глобалисти също мразят евреите в Израел, Уотърс май е на тяхна страна!

Роджър Уотърс преди концерта си у нас поиска да отиде на лобното място на партизаните при Батулия, където е разстрелян и майор Франк Томпсън. Води го Янаки Стоилов от БСП, а кмета на Батулия се видя в чудо да чисти от шубраци паметника. Вчера Бойко Борисов казал, че комунистите са свикнали да взривяват мостове (по повод, че имало извадени павета от ремонта на Дондуков, струващ 2 милиона лева). Значи ли, че тоя банкянски мазен дундьо е фашага или просто е безкрайно прост милиционер? :) Майор Томпсън е британски парашутист, специалист по взривни работи, спуснат в района на бригада Чавдар. Респект за Уотърс, а за нашата тиква - не е истина какъв олигофрен е.:(

моля, моля, Бойко Методиев Борисов е БОГ! Бойко Методиев Борисов е един от най-младите комунисти в България! Станал член на Комунистическата партия още на 18 години. Баща му е майор от ДС. Моят идол Бойко е ортодоксален и потомствен комунист, който дори остана верен на БКП и след промените! Отказа да се деполитизира с думите "За мен партията майка, която обичам, е по-важна от моята служба! БКП е в сърцето и душата ми". Партия Герб е истинският наследник на БКП. САМО ГЕРБ/БКП/

Няма нищо лошо да изразяваш симпатиите и антипатиите си, омразата си към този или онзи политик, но не е хубаво да лъжеш и да си измисляш. Чаткаш ли? Нито един от изброените от теб "факти" не е истина. Нито е станал на 18 г. член на БКП, нито баща му е майор от ДС. Грам общо с истината няма това , което си си измислил.

не знаех, че палестинците не са семити. не знаех, че да си против израелската политика на геноцид срямо палестинците е атисиметизъм. колко много неща не знае човек и всеки ден научава нещо ново.

Чета коментарите. Не мирясахте бе! Не се примирихте, че този който държи парите , държи и медиите, а с тях формира общественото мнение! Съгласете се, че има една висша раса, която е по-умна, и по можеща, и тя трябва да управлява! Ако се примирите, ще живеето много по-лесно!

По-умна ли? Просто ѝ липсва ензима за морал, баце! А ние не искаме да живеем по-лесно. Айде, лек ден!

Комунистите ни учиха на честност и морал, ама се оказа друго - гледам по-голямата част от политиците и те така, лъжат без морал!

Изглежда Германия подкрепя окупацията на чужди територии и нарушението на международното право?! Изглежда, че фашизмът не си е отивал от Германия.

Браво на Роджър Уотърс, велик музикант, велик човек, а еврейте си заслужават омразата!

Палестинците не са ли семити?Тия евреи дори забраниха и обявиха за незаконно да се съмняваш в статута им на жертви.Между другото обраха парите и ресурсите на цял свят.

Не съм съгласен с това, което казваш, но докато съм жив ще защитавам правото ти да го казваш.Bолтер

Доколкото разбирам, Уотърс не е против евреите, а против това което правят с Палестина. Това не е антисемитизъм.

Eхааааа... немци протестират срещу британец, защото бил против евреи!!! Това, ако го беше чул Хитлер, щеше да затвори държавата... :))))))))))

ZA UWAJENIE

Значи.всеки който е против Еврейската окупация на Газа и избиването на Палестинци е Фашист? Така ли? Много просташко

Pink floyd ми е лбимия състав. Немските фашаги ко се праат на ощипани девици ! От тоя семитизъм започва да ми писва - нема да си съобразявам живота с некви юдеи - никви не са ми.

Не са фашагите, де да беха. евреите са, не виждъш ли кой прокара закона за холокоста и анти-семитизма. Фашагите гонеха евреите, не ги защитаваха со закон за анти-семитизам. Това са куманягите, те са платените слуги на зионизтите.

Като се замисля ... до 1989-та трябваше просто да следваме заръките на Партията, да уважаваме бай Тошо, да почитаме Георги Димитров и още двама-трима от Съюза ... и това беше! Сега на всяка крачка ни дебнат с изисквания - да не обиждаме циг... пардон - ромите, да зачитаме правата на пед ... пардон - гейовете, ония с брадите водят свещена война с нас, ама ние сме длъжни да ги подслоняваме и да ги храним с подходяща за религията храна, евреите пък са вечно онеправдани и който го оспори е смъртен враг ... вегани, зоофили, геронтофили и педофили и те права имали и всички сме им длъжни. А кво стана с обикновените хора? За нас някакви права останаха ли?

Да бачкаш безропотно и да хрантутиш всички от изброените.

Че трябва ли всеки ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да обича евреите?!? Това изискване отива дори извън границите на наглостта. Кой инкриминира антисемитизма и защо? Чувствата на хората към различни етноси не могат да бъдат диктувани със закон. Евреите отдавна станаха безкрайно досадни както с холокоста си (във ВСВ загинаха също така милиони руснаци и поляци, които не ни навират непрекъснато своя холокост в очите), така и с обвиненията на различни лица в антисемитизъм. Дано евреите се спрат, защото наближава ... обръщането на палачинката.

Какво общо има Изразеното не съгласие с окупирането на Палестински земи и с цеониски режим с холкоста и избиването на евреи през фашизма ? Чифутите владеят света и се опитват и да спрат и Луков марш , да АМА НЕ !

че германците са семити

Едно време берлинската стена не се ли буташе точно с тази група ?! Цензурата не беше ли запазен хит на така омразният комунизъм ??? :-) Добре дошли в новият световен ред . Щом става въпрос за масово рекламиране на наркотици , алкохол , разврат и педеращина на подрастващи няма проблем :-) . За всички тия мизерници включая и нашите национални предатели последните 27 години ще дойде Видьов ден и това няма да е толкова далеч във времето .

Цензура поради какво ? Или за тебе всяка цензура си е просто цензура:) Ако е за расизъм,антисемитизъм и други само тъпак може да го приравни с комунистическата цензура, която просто цензурираше или пък затваряше или убиваше всеки несъгласен с партията-майка, която беше ''права дори и когато греши'' !!

Цензура е цензура, това е. Има си закон, и в Кунституцията си е право записано, че всеки може да изразева публично мнението си без ограничения. Оди да гласуваш промена на Конституцията и тогава филосоВствай.

Жителка на Кьолн вече е събрала над 1500 подписа под петиция ... това е само някое гнусно чифутско изчадие. Великите хора от различни националности винаги са знаели и предупреждавали народите за това алчно и неблагодарно племе!

Нали навсякъде ни насаждат колко трябва да сме толерантни с всякакви извратеняци от гз на географията, а тази не може да надмогне антисемитски изказвания.

Гениален, велик музикант. Невероятно шоу 2013-та, догодина задължително пак съм там.

чифутското племе - най-ненормалното и крадливо племе на планетата!

А сега де! Първо комунист - посещава гроба на майор Томсън, после иска оставката на Орешарски, сега антисемит, пък едно време трошаха стената с Пинк Флойд!? Но след като се изказва в защита на Палестина - нацист и то от най-коварния вид: национал-комунист, завъртян на 360 фрадуса между ултралявото и ултрадясното!

Както им изнасе на евреите, не виждъш ли, че нема логика, но е винаги по техните ентереси! Щом не им пасва на ентересите, веднага бива обявено за анти-семитско и незаконно! А човека просто си има мнение и си го отстоева, и то професионално и аргументирано! Това е лов на вещици, и е добре да сте наясно, че да, точно евреите и куманягите им е запазена марка, защото ЕВРЕИТЕ И КУМАНЯГИТЕ СА ЕДНО, А КУМАНЯГИТЕ СА ПЛАТЕНИТЕ СЛУГИ НА ЕВРЕИТЕ! Глей как еднакво сичкото, както точно на евреите/куманягите им изнасе!

че си трол, ама тъп, ама много тъп трол

Предозиране. Прекалено предозиране. Както с всяко нещо в доктрината на либерастията.

Последните две изречения са интересната част от новината. Да му мисли Фандъкова.

Едно е антисемитизъм, друго е антиизраелска позиция. Две години преди смъртта си Мартин Лутер - основателят на протестантството, което е най-масовата религия в Северна Европа, вкл. и Германия, пише творбата си "За евреите и техните лъжи". Защо не бойкотираха преди месец 500-ната годишнина от Витенбергските му тезиси?

Всеки ден на все повече хора им се отварят очите за тази измама,дето чифутите си я измислиха!

ха ха ха ...разбрахте ли кои дърпа конците в цял свят ... ха ха ха а какво да каят иракчани , сириици , сърби , виетнамци ...

Тъпаци. Давайте си дупетата и други дупки на мюслитата и прочие уж низвергнати етноси

Тази жителка на Кьолн ще да го е яла в Берлинското метро през 1945 г.!!!