Дават 40 лв. повече на майки с малки деца

Паричното обезщетение за отглеждане на малко дете от 1 до 2-годишна възраст ще бъде 380 лева, реши парламентът.

Обратно в новината

Коментари - Дават 40 лв. повече на майки с малки деца | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

... това месечно или годишно?

Честито на мангалките, ще подобряват раждаемостта. Кухите социалистически кратуни не могат да проумеят, че ако има някаква връзка между раждаемостта и материалната осигуреност, то тя е обратна. Иначе няма как да се обясни свръх-раждаемостта бедните Африка и Азия и отрицателния прираст на населението в богата Европа. Обаче в кухите болшевишки кратуни хората са някакъв ресурс, дето трябва да се множат като бактерии на заетата от тях територия...

Като няма бащи да грабнат сопите, ще се лигавят с майките!

Всичко се прави за циганския електорат, гласоподавателите на ГЕРБ.

Това да не би да е поредният закон,който е мислен най-вече за бай Мангал??? До кога белите в тази държава ще трябва да плащат за..."съществуването и развъждането"на кафЕвите,които би трябвало да са на издръжка точно на онези,на които най-вече са нужни,т.е.,на политическата клика???

Това т.н. правителство на ГЕРБ няколкократно обеща от 2018 Г. ДА ОТПАДНЕ ТАВАНЪТ НА ПЕНСИИТЕ. Не зная кой как се е осигурявал, но знам група от специалисти вкл. и моя милост, които сме се осигурили за 120 год,живот. И в момента работиме, за да сме подложени на продължаващото държавно ограбване. Този министър на финансите е една крайно примитивна личност, без капка логика в действия и изказвания. Ще отрече ли, че държавата нагло ежемесечно ограбва едни от най-заслужилите люде на България. Срам и позор за това тотално погазване на човешки права. Не го знаем дали Юнкер знае тези български подли истории !!!

дърто, тук е за майките с деца! за пенсиите на "специалистите", дето сте се осигурявали за 120 години живот, е другаде!

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

почти се бях затъжил за тебе. добре че изпълзя!

Защо не се дават пари и на майките-редовни студентки, които отглеждат децата си до 2-годишна възраст?

НАЛИ ОТ 2018 Г.ТРЯБВАШЕ ДА ОТПАДНЕ ТАВАНЪТ НА ПЕНСИИТЕ, НАЛИ СЕ ГОВОРЕШЕ ЗА УВЕЛИЧАВАНЕ ПРОЦЕНТА НА ВДОВИШКИТЕ ДОБАВКИ.А КАКВО СТАНА-ВДИГНАХА СЕ ДЕПУТАТСКИТЕ И МИНИСТЕРСКИ ЗАПЛАТИ.ЦИНИЗЪМ И БЕЗОЧИЕ!

Защо да отпада тавана на пенсиите? За да станат пенсиите на милиционери и Дансаджии по 2000 лв ли? Защото хора, които не са платили 1 стотинка осигуровка и се пенсионират на 53г ще са с абсурдно високи пенсии, ако няма таван на пенсиите!

Ромите са цвета на нацията !

Нека се въведе критерии някакъв-например мяйката да е пълнолетна и да има средно образование,всичко друго е хрантутене на циганета,които после убиват възрастни и нападат деца ни..,за справка съседните новини от днес...

Прочетете го най накрая този Кодекс за социално осигуряване и спрете да пишете глупости ! Втора година година майчинство имат тези които са се осигурявали преди раждането !

А как стои въпросът с помощите в Кодекса? Че до там не стигнах, четейки.

Да е честита новата придобивка на всичкото ром на земните кълбета. ГЕРБ честити новата година на всичките си ромски избиратели (които са доста).

Айде айде,бесепето за първи път в историята ни,направиха коалиция с дпс..и по тоя начин дадоха началоно на днешните цигански права..

Началото и края на циганските права се нарича БХК и едно посолство на Козяк и едни пари за интегриране откъм Брюксел!

ще се успокоиш ли, ако ти кажа, че бсп е предложила да е 510 лв, но не е прието?

Майка ми ''уж'' взема 200 лева пенсия , ама друг път , все още е на 161 лв. . Да ви еВа и държавата !

Ако е един от 900 000 пенсионери по болест може . То там половината и без тов са фалшиви , а щом е от 161 лв значи или никога не се е осигурявала или винаги е била на мин. осигурителен праг . Няма как да не внасяш в бюджета цял живот пък после някой да ти е виновен ,че взимаш малка пенсия ...

Швед да си в тази държава. Който си прави деца да си ги гледа.

На зам. министрите , по 3 000 лева още на месец , на главЪ ! На ромите / наричани ЦИГАНИ в другите държави/ , от 383 лЪвЪ. на 421 за уж , временна заетост ! Заеми за НАТО, МАТО, ЕС , ШЕНГЕН , МЕНГЕН ...., основно за САЩ. И отново прецаканите са българските майки ....

парламент, техните деца и внуци да живеят само и единствено с 207 лева на месец!!! Значи потънала в многомилиардни дългове Гърция преди НГ дава на бедните хора по 1000 евро, а тука правят всичко възможно пенсионерите да измрат час по-скоро

ченгетата и доносници вземат 900 лв. другите да мрат

Защо мълчите за тавана на пенсиите - осигуровки, плащани през целия трудов стаж. За Вас не важи, защото не сте се потили от работа. Нали щеше да се премахне 2010г. Какво става ? Много къса памет.

всички жени трябва да получават майчинство равно на заплатата им. майчинството да го изплаща работодателя, а държавата да му ги приспада от данъците! тогава ,може би, един етност ще намали раждаемостта, а българките ще раждат и второ, и трето дете.

Новия закон е за етноса. Минимална пенсия взиман неработилите-тоест манговците-вдигат я. И увеличаван майчинските. Младите ромки това работят раждат. После родените бият крадат изнасилват и убиват. Защото скучаят. Що да учат и работят. Държавата ги възнаграждава,че са неграмотни,раждат малолетни,безработни и без брак,но за сметка на това с досието в полицията. И пенсийката им оправят и живото раждане. Това е целенасочен закон. Могат да се въведът само 2-3 алинейки към действащи закони и всичко да си дойде на мястото. Обаче хората по върха не щат. Това е.

Постоянно се чудят , какво да измислят за да дават повече и повече пари на ромите ?

Право на майчински втора година имат само тези, които имат работодател и имат поне 2 години трудов стаж. Така че неработещите не ги грее. Майната им на депутатите!

Ти как я мислиш тази работа,те сега като чуят,че си бременна те освобождават,а ако те трябва да плащат ще има да чакат младите жени да ги назначат,ама друг път.И за справка все още си чакам юнската заплата,която е последна преди раждане,а ако трябва да чакам работодателя да ми плаща,а държавата да му ги приспада от данъци ще умрем от глад с децата ми.

че какво ми трябва аз да я мисля, скъпа? смени си работодателя, съди го за неспазване на трудовият договор, обърни се към синдикатите, или си блей като уфцъ, каквато явно си!

ще се кандидатира за мерна единица за деееилност!

АМА, ЧЕ ПАТРИОТИ КАКВО ОБЕЩАВАХА - КАКВО СТАВА - ДАНО ОСТАНАТ ЗАВИНАГИ ИЗВЪН ПАРЛАМЕНТА.....

Това е за награда, че ни изнасилват и трепят. Вдигат им месечните възнаграждения. Честито на печелившите. Всеки на власт си ги ухажва и награждава. А плиткоумните българи още се карат из форума.

Това е за майки с трудов стаж.

Г-н Александров,нали г-н Сидеров беше записал че минималната пенсия трябваше да бъде 1000 лева!Защо ни е лъгал преди изборите?Как да му вярваме повече!

Да раждат младите, които си оставиха младите мъже и по любоФ се омъжиха за дядовци с пари. И стари жени с млади мъже-изкуствено осеменяване. И това не е на шега. Раждайте, раждайте чорбаджии, другите няма как да издържат, по-добре самотни, отколкото страдащи деца. И дайте инфо на бабите с внучето, давай баби, карайте децата ви да правят, а жените да раждат не едно, а две, три, четири ... Парата е у вас. Не бъдете егоисти. По-голямо щастие от децата, внуци, правнуци няма. Нашите баби са раждали една дузина деца, а вие какво направихте от 1944 до 2017, не всичко е пари, или както пее Мая Нешкова, щастие с пари не се купува. Питам едно заможно семейство , защо ... и отговорът -- стига едно -- ще учи в чужбина, гладна кокошка просо сънува , та и тяхната работа същата, за земя имат пари, за жилища, за много други неща, а за внуци , твърдо НЕ-едно стига, ама вие като си отидете и след това едното ви внуче, дете ? поне две, давайте и не спирайте мили драги депутати от всички страни съединявайте се за благото на Родината ви, тезисите комунисти --червени, сини, на др. ви Тодор живков заветите изпълнявайте, смея се, но не е до смях, за мнозина, а по-точно за рев, то прав ще излезе мюсюлманчето на около 45 г.--вие само леглото, аркадаш леглото , ама децата на далеч от нас, кажи го на тези с многото пари, те леглото и от там децата, а не на бедняка да искаш и да не даваш един плод, не твой, от твоята градина, анадънму, там в Парламента иди и им кажи-вие булгар само леглото гледате, а за работа...не прав този 45, и от тях има като бай от оп--хубав ден!

ти колко деца роди?

Как само го изчисли, от 1944 до 2017 ? Виж малко статистиката преди да пишеш глупости. Виж как върви раждаемоста до 1990 и след това !

Честито на всички Цигани които се скъсват от Е..не,само и само да забременее на 12г и на 13г да роси заради тези пари,това им се предава от пра баби баби и майки,че всички така били правили,та въпросът ми е,как така става тези циганки да забременяват по толкова много пъти,а българските бяли жени да не могат и по единпът някой да забременее,проблема във на жената фурната ли е,или на циганина във материала който хвърля на циганката във оная и работа,а?

Право на майчинството втората година имат само жени, които имат повече от 2 години трудов стаж. Така че малко циганки ще се класират за тия пари. Не пишете глупости!

В европейската държава Ирландия всяка мацка се бори да роди до 3 деца и това като пари от държавата и стига да ги отглежда и да не работи цял живот (като и върви за пенсия) че е раждала.

Въпроса е-колко цигани живеят в Ирландия на помощи, от кражби и проституция.

Тикван > жужето путя!

после всички се чудим защо ромскитециганки започват да раждат от 12 годишни.

Тези, раждащите на 12 години, не получават парично обезщетение, защото за такова трябва да си поработил известно време и да си плащал осигуровки. Те са насочени към социално подпомагане. Подигравката тук е, че това са пари изплащани на работещи и осигурени майки, а сумата им е направо смехотворна....

ми здравните можеш и сам да си ги внасяш! те са двадесетина лева месечно!

Паричното обезщетение за отглеждане на малко дете от 1 до 2-годишна възраст ще бъде 380 лева, реши парламентът. ---------- А в "богатата" раССия ще е 300лв и до година и половина възраст! И това след 20 години управления на "великия" крадец Вова Шеломов!

Ти си психически увреден бе ненор...ник.Лекувай се.

Специалисти на тема Как да похарчим едни пари, дето ги няма - бол.