Лондон приел да плати на ЕС между 45 и €55 млрд. за развода

Великобритания и Европейският съюз са се споразумели, че Лондон дължи на ЕС за "развода" между 45 и 55 млрд. евро, съобщи вестник "Дейли телеграф".

Обратно в новината

Коментари - Лондон приел да плати на ЕС между 45 и €55 млрд. за развода | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя ЕС се оказа нещо като сицилианската мафия. Излиза се само с краката напред. Е, Англия поне има парички да си плати рекета, но ако България заизлиза - ще и отрежат главата.

Еий, много разбирачи на тая Британска империя/британска общност ? Тези от 250 г. владеят и манипулират света. Тях не ги мислете. Ядрена държава. слагате се на Дойчу и франсетата ама те са по-ниска топка. Ще имат проблеми с БРЕКСИТ на те ще се оправят ама гол Ганю на къде е тръгнал.

4 и 5 са цифри - ч5 е число *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Каквото сам си направиш, никой враг не може. Хитрата сврака с двата крака.

"Велика Британия" се пазари като на Капалъ -чарши... Аз бих им турил мита на стоките, дето продават в ЕС...

и франсета просят като клошари под мостовете на Сена

Рижавите знаят, какво да правят ! Не може два пъти победената Германия да ги командори и да властва в ЕС и да обира привилегиите а GB само да плащат. И мързеливци в Лондон които не бачкат и не плащат данъци, на социални помощи да стягат бохчите . Ще ги разкарат.

О.К. ще платят. Хрантутниците от Брюксел ще ги опапат и после през 2020 г. ще се хванат за палците, защото Великобритания заплаща по 21 млрд, а си връща по 7.4 млрд. Евро. 13.6 млрд. остават в ЕС/ късния СИВ. А после ? След 2021 г. България остава без нищо и тогава олеле. ГРОБ ще станат много богати с пари и имоти и се изнасят в чужбина, а раята тук ще гладува.

Ще гладува раята, ако дойде любимият ти Путин...

ЕС са като нашите Топлофикация и Мобилтел - има-няма развод, плащаш доживот.

Тате ше ми купи колело, АМА ДРУГ ПЪТ!