28 оферти за тунела „Железница“ на АМ „Струма“

Двайсет и осем са постъпилите оферти в откритата процедура за „Проектиране и строителство на автомагистрала „Струма“, лот 3.1, тунел „Железница“.

Обратно в новината

Коментари - 28 оферти за тунела „Железница“ на АМ „Струма“ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много строители на съвременна България се нароиха! Тия които правеха магистрала Тракия от Чирпан до Стара Загора трябва да ги обезкостят, да върнат целия хонорар! Участъкът следва да се строи отново!

Двадесет и осем фирми са подали оферти за проектиране и строителство на тунел "Железница". В България има само две български фирми специализирани в тунелното строителство. Да има още 5 - 6 европейски или турски такива. Чудно ми е другите до 28 какви са!

Берон с федерацията по спелеология като развържат каменояда ще направят за месец тунела

28 оферти! Не 2, както беше при Батко и Братко. Едната на Батко, другата на Батко. Накрая 500 млн. щета на бюджета... Браво, Борисов, така се прави. А овците продължават да си блеят ли, блеят...

много айкю се иска да направиш(поръчаш) 27 фалшиви оферти (само за борбите)....

3030 година мое стане! Българска работа!

Ако ти го правиш с твоите, леви ръце и голяма уста, може и въобще да не стане???

КОПАЕ СЕ И ОТ ДВЕТЕ СТРАНИ И ПРИ ФРЕНСКАТА ОФЕРТА ДВАТА ЕКИПА ЩЕ СЕ СРЕЩНАТ САМО С 2 МЕТРА РАЗМИНАВАНЕ. ГЕРМАНСКАТА Е ПО ДОБРА, ЗАЩОТО РАЗМИНАВАНЕТО ЩЕ Е САМО 1 МЕТЪР. БАЙ ГАНЯ КАЗВА, АКО МОЯТА ФИРМА СПЕЧЕЛИ И Е РЕКЪЛ ГОСПОД, ДВАТА ЕКИПА ЩЕ СЕ СРЕЩНАТ САМО С 1 СЕНТИМЕТЪР РАЗЛИКА. АМИ АКО НЕ Е РЕКЪЛ ГОСПО? АКО НЕ Е РЕКЪЛ ГОСПОД, ТОЛКОВА ПО ДОБРЕ. ТАМЪН ЩЕ СИ ИМАМЕ ДВА ТУНЕЛА И ДВИЖЕНИЕТО ЩЕ БЪДЕ ДВУПОСОЧНО.

Тоалетна ще има ли ?

ДВАДЕСЕТ

пак няма пари за магистрала Хемус.

Струма е част от Е79, Хемус не е. Хемус трябва да се построи с пари от държавния бюджет, за това на час по лъжичка.

само плюете. дано по бързо изберат изпълнител и да започват. а, бесепарите да си ядат асфалт, колкото искат.

И те могат бе, виж от София до Пазарджик построиха магистрала за 45 години. Колко изкопа за метрото разкопаха за същия период, не е истина. Така и не построиха метро, но това са подробности.

ТЕ построиха магистрала от София до Пловдив, от София до Правец и от Варна до Шумен...!Ако можеш смятай, някъде около 300 км магистрали са! Освен това построиха и 18 (осемнадесет) язовира заедно с каскадите на ВЕЦ, стотици заводи, фабрики, жилища и....30 хиляди км(тридесет хиляди) второстепенни пътища (асфалтирани)!Да не говорим за хилядите свинеферми, птицеферми и кравеферми, останките на които все още виждаме покрай "магистралите" по които се движим! Така че твоето джавкане повече прилича на вой по Луната!

Когато е явна офертата - лошо. Ако не е явна пак лошо. Най- добре Тройна коалиция, а? На криви и тъпи комунуиди угодия няма, по- добре в Сибир.

Крайно време е българските граждани да разберат, че държава не се управлява през медиите, кортовете за тенис и футболните игрища. Държавната работа не е рязане на лентички на всяка асфалтирана дупка, не е и снимане с европейските политици заради едното его. Държавната работа е ежеминутна грижа за цялото общество, мислене и следване на интереса на българския народ и държава пред другите страни. Един надут медиен балон не може да бъде държавник, колкото и медиите да се мъчат да го изкарват като такъв. Резултатите му ги виждаме в приземената авиация, в босите и необлечени полицаи, в окъсаните дрехи на пожарникарите, в ниския социален статус на всички тези служители на държавата и пенсионерите.

Точно многото фирми се обясняват с "дупката", която се отваря с новия министър и шефа на АПИ. До сега Лили не даваше кокала на другите. Впрочем в България я има 2-3 екипа за тази работа, но хапката е голяма. Предстоят големи "суджуци"!

Комунягите асфалт не ядат. Плюскат краден кашкавал и крадени агнета.

Герберите ядат ли асфалт?Услажда им се май, щом толкова оферти има....?!

Фидосова влязла в ГЕРБ срещу сто килограма кашкавал...

Я кажи Делян Пеевски как стана шеф на ДАНС?

тази фирма, която даде" най-голям % обратно"!

където има далавера има и най-много кандидати!Няма нужда да се обзалагаме, че това са само герберски фирми!Някои от тях регистрирани от преди 2-3 седмици....!

Ми да беше подал оферта. Ама е по-лесно да плюеш, нали?

да подавам оферта, защото фирмата ми не е герберска.

сте далеч от реалностите в момента в България, че съм убеден за 80-те % дебили!